BIM Modelleur Sprinkler

Als BIM Modelleur Sprinkler ben je een belangrijke kennisdrager en pak je – samen met de BIM coördinator – de rol als vaktechnische coach en vraagbaak op voor de andere modelleurs en tekenaars op de afdeling. Hierin draag je bij aan het onderhouden en uitbreiden van de BIM werkmethodiek binnen Equans.

Dit ga je doen als BIM Modelleur Sprinkler

Als BIM Modelleur ga je samen met het engineeringsteam diverse gebouw-gebonden installaties ontwerpen voor utilitaire en licht industriële klanten zoals ziekenhuizen, kantoorpanden, logistieke locaties of food & pharma bedrijven. Bij deze bedrijven voert Equans diverse projecten uit, uiteenlopend van kleinschalige klussen van één of enkele dagen tot grote projecten met een looptijd van enkele maanden.

Je zorgt dat engineeringsvraagstukken op een gedegen manier worden aangepakt.

Naast het ontwerpen met BIM (Revit) werk je met AutoCAD 2023 en met StabiCAD for Revit. Als ervaren modelleur houd je het daar niet bij en ben je ervaren met oplossingen als Dynamo, Solibri, ACC en Navisworks. Kennis van industriële oplossingen als Inventor of Plant 3D is een wenselijke aanvulling. Je werkt bij Equans met de nieuwste versies van deze softwarepakketten.

Als BIM Modelleur is het jouw taak om ervoor zorgen dat:

 • de volledige installatie op de best mogelijke manier wordt getekend en gemodelleerd. Soms werk je vanuit een bestek maar vaker komt het voor dat je alleen een schets krijgt van waaruit je gaat werken. In nauwe samenwerking met de engineers teken je alle voorkomende installaties
 • de plattegronden, details, doorsnedes en opstellingstekeningen zelfstandig modelleert inclusief de engineering van onder meer de groepscoderingen. Dit doe je hoofdzakelijk vanaf de projectlocatie en eventueel jouw thuiswerkplek
 • je de afstemming met de collega’s van uitvoering bewaakt. Samen zorgen jullie ervoor dat de collega’s weten op welke wijze de projecten gerealiseerd moeten worden en onderhoud je contact over het opnemen van revisie werk

Dit breng je mee

Om een goede invulling te geven aan deze functie ben je een echte teamspeler en ben je in staat om je eigen werk en dat van het team te organiseren. Je communiceert makkelijk en weet hoe je diverse stakeholders met je mee moet krijgen.

Verder heb je:

 • een afgeronde mbo4 opleiding richting Werktuigbouw of Elektrotechniek
 • enkele jaren ervaring als BIM modelleur van elektrotechnische installaties binnen de utiliteit
 • kennis van Autocad, Stabicad, Revit en bekend met 3d BIM modelleren
 • aantoonbare kennis van sprinklertechniek bijvoorbeeld door het behalen van jouw VSI B of aankomend sprinklertechnicus
 • kennis van de diverse voorschriften, richtlijnen en normeringen zoals NEN1010, nen3140 en NEN5152
 • een resultaatgerichte instelling en daarbij ben je analytisch sterk en kijk je met een kritische blik naar het werk

Wat bieden wij je?

Een uitdagende baan als BIM Modelleur binnen een gedreven team in Zaandam. Het team kenmerkt zich door een goede en constructieve sfeer met prettige collega’s. Er heerst een hoog samenhorigheidsgevoel en we willen in een prettige samenwerking de klant ontzorgen. Wat bieden we verder?

 • een salaris tussen €3250 en €4500 bruto per maand (bij een 40-urige werkweek), op basis van jouw kennis, opleiding en ervaring
 • 38 vakantiedagen (bij een 40-urige werkweek)
 • contract voor onbepaalde tijd
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4 x 9 uur
 • telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren

Wij zijn Equans

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 collega’s zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. We maken onder meer fabrieken, kantoren en ziekenhuizen, bruggen, tunnels en zelfs complete steden klaar voor de toekomst. Zo maken we samen met onze klanten werk van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Zo kun je solliciteren:

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen graag jouw reactie graag. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button. 

Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Nick van Son via [email protected].


Senior Application Engineer

Jij bent dé technische spil binnen het projectteam. Je vertaalt de functionele eisen en wensen van de klant naar een automatiseringsoplossing en maakt een conceptueel, functioneel en technisch ontwerp. Grijp jouw kansen bij Equans.

Dit ga je doen als Senior Application Engineer

Als senior application engineer bij Equans kom je aan afwisseling niets tekort. Je komt namelijk terecht in een grootschalig concern met al haar mogelijkheden en bij de specialistische afdeling op engineerings- en automatiseringsgebied. 

Met je specialistische kennis van systemen of technieken ben je de ‘technische spil’ binnen het projectteam. Je vertaalt de functionele eisen en wensen van de klant naar een automatiseringsoplossing en maakt een conceptueel, functioneel en technisch ontwerp. Je werkt samen met collega application engineers en programmeert en test de PLC/SCADA en/of DCS applicaties. Ook de acceptatietesten (FAT/SAT), het functioneel testen op de locatie van onze opdrachtgevers en het verzorgen van de documentatie behoren tot je taken.  

Een uitdagende functie waar je de nodige ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen in één of meer technologiegebieden binnen de industriële automatisering. Bij alles wat je doet haal jij het beste uit jezelf. Dus ook bij het:

 • analyseren van functionele eisen van onze opdrachtgever
 • ontwerpen, uitwerken en testen van het systeem
 • verzorgen van inbedrijfsname op projectlocatie samen met de inbedrijfsteller
 • meedenken en uitbrengen van verbetervoorstellen
 • verstrekken van kennis en informatie bij eventuele storingen
 • aansturen en begeleiden van een team software deskundigen

Jouw werkomgeving

Bij Infra & Energie maken wij infrastructuur voor mobiliteit en energie slimmer, veiliger en duurzamer. Deze infrastructuur maken wij niet alleen functioneel, wij voegen ook intelligentie toe en maken netwerken integraal toepasbaar. Dat doen wij onder andere voor zon- en windparken, duurzame mobiliteit, tunnels, bruggen, sluizen, wegen en waterkeringen, bediencentrales en smart corridors. Naast ontwerp en realisatie van projecten, nemen wij ook graag het onderhoud en beheer uit handen.

je versterkt het team automatisering. Wat opvalt aan dit team is dat het bestaat uit teamleden die samen zaken voor elkaar krijgen en er heerst een informele sfeer. Samen zijn wij Equans.

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hecht iedereen waarde aan samenwerken en we zien overal kansen. Kansen die we aangrijpen. Verder passen jouw technische vakkundigheid en communicatieve vaardigheden goed bij deze vacature van senior application engineer. Ook beschik je over:

 • een afgeronde hbo opleiding bij voorkeur in de richting van elektrotechniek of industriële automatisering
 • minimaal 5 jaar werkervaring binnen de automatisering
 • ruime ervaring met machineveiligheid normen en richtlijnen (onder andere EN-ISO 12100, EN-ISO 13849-1, EN / IEC 62061)
 • ervaring in een projectenorganisatiestructuur
 • kennis van de inframarkt
 • kennis van Systems Engineering methodiek

Wat bieden wij

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden wij je een mooi pakket, waaronder:

 • salaris tussen €4.500,00- en €6.400,00- bruto per maand op basis van je ervaring, exclusief vakantiegeld
 • contract voor onbepaalde tijd
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4x9 uur per week
 • mobiliteitspas
 • ipad, telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
 • vrije dagen en een benefitsbudget van 3%
 • thuiswerken is in overleg mogelijk
 • volledig ingerichte werkplek thuis
 • goede pensioenregeling
 • prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Wij zijn Equans 

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie. 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Leuk! Je kunt solliciteren via de sollicitatie button.

Wil je eerst meer informatie of antwoord op jouw vragen voor het complete verhaal? Schakel met recruiter Esther Willemse via [email protected] of telefonisch op 06 138 604 64. WhatsAppen? Dat kan ook.


Application Engineer

Stel, je zit achter de bedienlessenaar op 'Neeltje Jans' om de werking te testen van de Kreekrak Sluizen. Je klikt met de muis en er gaat 50 kilometer verder op een 20-ton zware sluisdeur omhoog. En de software hiervoor heb jij geschreven!

Lijkt het je een leuke uitdaging om de software te schrijven die ervoor moet zorgen dat een 20 ton zware sluisdeur met één simpele muisklik te openen is? Wij zoeken bij Equans een application engineer in Zaandam en Dordrecht.

Dit ga je doen als Application Engineer

Als application engineer bij Equans kom je aan afwisseling niets tekort. Je komt namelijk terecht in een grootschalig concern met al haar mogelijkheden en bij de specialistische afdeling op engineerings- en automatiseringsgebied. 

Met je specialistische kennis van systemen of technieken ben je de ‘technische spil’ binnen het projectteam. Je vertaalt de functionele eisen en wensen van de klant naar een automatiseringsoplossing en maakt een conceptueel, functioneel en technisch ontwerp. Je werkt samen met collega application engineers en programmeert en test de PLC/SCADA en/of DCS-applicaties. Ook de acceptatietesten (FAT/SAT), het functioneel testen op de locatie van onze opdrachtgevers en het verzorgen van de documentatie behoren tot je taken. 

Een uitdagende functie waar je de nodige ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen in één of meer technologiegebieden binnen de industriële automatisering.

Je voornaamste verantwoordelijkheden en werkzaamheden bestaan uit 

 • het analyseren van functionele en technische eisen van onze opdrachtgever
 • het programmeren van de software, op basis van het ontwerp
 • het zelfstandig ontwerpen, uitwerken en testen van het systeem
 • op projectlocatie samen met de inbedrijfstellers verzorgen van de inbedrijf name
 • tijdens het gehele project zorgdragen voor een juiste administratie en documentatie
 • het meedenken en uitbrengen van verbetervoorstellen
 • het verstrekken van kennis en informatie bij eventuele storingen

Jouw werkomgeving

De business unit Infra is een van de business units van Infra & Energie. Bij Infra & Energie maken wij infrastructuur voor mobiliteit en energie slimmer, veiliger en duurzamer. Deze infrastructuur maken wij niet alleen functioneel, wij voegen ook intelligentie toe en maken netwerken integraal toepasbaar. Dat doen wij onder andere voor zon- en windparken, duurzame mobiliteit, tunnels, bruggen, sluizen, wegen en waterkeringen, bediencentrales en smart corridors. Naast ontwerp en realisatie van projecten, nemen wij ook graag het onderhoud en beheer uit handen.

De business unit Infra bestaat uit vijf verschillende teams, waaronder het team automatisering waarin deze rol valt. De business unit Infra opereert landelijk, met twee grote vestigingen in Dordrecht en Zaandam en twee kleinere vestigingen in Goes en Arnhem. Daarnaast wordt er uiteraard op projectlocaties gewerkt.

Wie ben jij?

Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die: 

Tenminste een afgeronde hbo-opleiding heeft (bijvoorbeeld elektrotechniek of industriële automatisering);

 • tenminste 2 jaar werkervaring heeft binnen de automatisering
 • ruime technische kennis heeft van plc, scada en dcs systemen
 • ervaring heeft met een projectenorganisatiestructuur
 • kennis van de inframarkt heeft
 • bekend is met systems engineerings methodiek

Wat bieden wij

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden wij je een mooi pakket, waaronder:

 • salaris tussen €3.500,00- en €4.500,00- bruto per maand op basis van je ervaring, exclusief vakantiegeld
 • contract voor onbepaalde tijd
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4x9 uur per week
 • mobiliteitspas
 • telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
 • vrije dagen en een benefitsbudget van 3%
 • thuiswerken is in overleg mogelijk
 • volledig ingerichte werkplek thuis
 • goede pensioenregeling
 • prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Wij zijn Equans 

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Leuk! Je kunt solliciteren via de sollicitatie button.

Wil je eerst meer informatie of antwoord op jouw vragen voor het complete verhaal? Schakel met recruiter Esther Willemse via [email protected] of telefonisch op 06 138 604 64. Whatsappen? Dat kan ook.


Application Engineer

Stel, je zit achter de bedienlessenaar op 'Neeltje Jans' om de werking te testen van de Kreekrak Sluizen. Je klikt met de muis en er gaat 50 kilometer verder op een 20-ton zware sluisdeur omhoog. En de software hiervoor heb jij geschreven!

Lijkt het je een leuke uitdaging om de software te schrijven die ervoor moet zorgen dat een 20 ton zware sluisdeur met één simpele muisklik te openen is? Wij zoeken bij Equans een Application Engineer in Zaandam en Dordrecht.

Dit ga je doen als Application Engineer

Als application engineer bij Equans kom je aan afwisseling niets tekort. Je komt namelijk terecht in een grootschalig concern met al haar mogelijkheden en bij de specialistische afdeling op engineerings- en automatiseringsgebied. 

Met je specialistische kennis van systemen of technieken ben je de ‘technische spil’ binnen het projectteam. Je vertaalt de functionele eisen en wensen van de klant naar een automatiseringsoplossing en maakt een conceptueel, functioneel en technisch ontwerp. Je werkt samen met collega application engineers en programmeert en test de PLC/SCADA en/of DCS-applicaties. Ook de acceptatietesten (FAT/SAT), het functioneel testen op de locatie van onze opdrachtgevers en het verzorgen van de documentatie behoren tot je taken. 

Een uitdagende functie waar je de nodige ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen in één of meer technologiegebieden binnen de industriële automatisering.

Je voornaamste verantwoordelijkheden en werkzaamheden bestaan uit 

 • het analyseren van functionele en technische eisen van onze opdrachtgever
 • het programmeren van de software, op basis van het ontwerp
 • het zelfstandig ontwerpen, uitwerken en testen van het systeem
 • op projectlocatie samen met de inbedrijfstellers verzorgen van de inbedrijf name
 • tijdens het gehele project zorgdragen voor een juiste administratie en documentatie
 • het meedenken en uitbrengen van verbetervoorstellen
 • het verstrekken van kennis en informatie bij eventuele storingen

Jouw werkomgeving

De business unit Infra is een van de business units van Infra & Energie. Bij Infra & Energie maken wij infrastructuur voor mobiliteit en energie slimmer, veiliger en duurzamer. Deze infrastructuur maken wij niet alleen functioneel, wij voegen ook intelligentie toe en maken netwerken integraal toepasbaar. Dat doen wij onder andere voor zon- en windparken, duurzame mobiliteit, tunnels, bruggen, sluizen, wegen en waterkeringen, bediencentrales en smart corridors. Naast ontwerp en realisatie van projecten, nemen wij ook graag het onderhoud en beheer uit handen.

De business unit Infra bestaat uit vijf verschillende teams, waaronder het team automatisering waarin deze rol valt. De business unit Infra opereert landelijk, met twee grote vestigingen in Dordrecht en Zaandam en twee kleinere vestigingen in Goes en Arnhem. Daarnaast wordt er uiteraard op projectlocaties gewerkt.

Wie ben jij?

Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die: 

Tenminste een afgeronde hbo-opleiding heeft (bijvoorbeeld elektrotechniek of industriële automatisering);

 • tenminste 2 jaar werkervaring heeft binnen de automatisering;
 • ruime technische kennis heeft van PLC, SCADA en DCS systemen;
 • ervaring heeft met een projectenorganisatiestructuur;
 • kennis van de inframarkt heeft;
 • bekend is met Systems Engineerings methodiek.

Wat bieden wij

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden wij je een mooi pakket, waaronder:

 • salaris tussen €3.500,00- en €4.500,00- bruto per maand op basis van je ervaring, exclusief vakantiegeld
 • contract voor onbepaalde tijd
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4x9 uur per week
 • mobiliteitspas
 • telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
 • vrije dagen en een benefitsbudget van 3%
 • thuiswerken is in overleg mogelijk
 • volledig ingerichte werkplek thuis
 • goede pensioenregeling
 • prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Wij zijn Equans 

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Leuk! Je kunt solliciteren via de sollicitatie button.

Wil je eerst meer informatie of antwoord op jouw vragen voor het complete verhaal? Schakel met recruiter Esther Willemse via [email protected] of telefonisch op 06 138 604 64. Whatsappen? Dat kan ook.


Senior Engineer Elektrotechniek

Vind je het leuk om oplossingen te bedenken voor complexe engineeringsvraagstukken?

En ben je een échte teamspeler die samen met collega Engineers mooie projecten wilt ontwerpen? Kijk dan hoe jij onze nieuwe collega wordt in Oisterwijk!

Dit ga je doen als Senior Engineer Elektrotechniek

Als Senior Engineer Elektrotechniek bij Equans in Oisterwijk ben je verantwoordelijk voor de engineering van diverse gebouwgebonden elektrotechnische installaties. Je werkt aan verschillende multidisciplinaire projecten in zowel de utiliteit als lichte industrie en zorgt dat engineeringsvraagstukken op een gedegen manier worden aangepakt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een ontwerpteam bestaande uit BIM Modelleurs en Junior Engineers. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project kan dit team qua grootte en samenstelling veranderen. Buiten het vakgebied Elektrotechniek werk je ook samen met collega engineers van andere disciplines.

Dagdagelijks bestaan jouw taken als Senior Engineer Elektrotechniek uit:

 • engineering van complete licht, kracht- en zwakstroominstallaties. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de concepten, de detailuitwerking en adviseert de collega’s van de afdeling uitvoering waar nodig
 • vertalen van de wensen van de (interne) klant naar concrete ontwerpen op het gebied van elektrotechnische installaties
 • zorgdragen dat je samen met jouw ontwerpteam een definitief ontwerp maakt dat voldoet aan de wensen van de klant, kwaliteitsnormen en eisen vanuit wet- en regelgeving. Hierbij heb je een scherp oog voor de kosten, duurzaamheid, uitvoerbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid
 • aansturen van een ontwerpteam op een effectieve en efficiënte wijze

Jouw werkomgeving

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Het engineeringsteam in Oisterwijk kenmerkt zich door een goede en constructieve sfeer met prettige collega’s. Er heerst een hoog samenhorigheidsgevoel en we doen dingen samen en willen de klant ontzorgen. Daarnaast werk je aan uitdagende multidisciplinaire projecten waarbij jouw kennis en kunde op de proef gesteld en vergroot wordt, heb je veel vrijheid in je werk, zijn werkzaamheden afwisselend en wordt input gewaardeerd.

Wie ben jij?

Samen ontzorgen we onze klanten, inderdaad we doen het samen! Dit zoeken we dan ook in onze nieuwe collega; iemand die vanuit zijn of haar expertise komt bijdragen aan het ontzorgen van onze klanten. Verder passen jouw analytisch denkvermogen en oog voor detail goed bij deze vacature van Senior Engineer Elektrotechniek. Ook beschik je over:

 • hbo werk- en denkniveau binnen de elektrotechniek
 • 5 jaar ervaring als engineer op het gebied van elektrotechnische installaties
 • kennis van veelvoorkomende elektrotechnische disciplines binnen de utiliteit
 • kennis van elektrotechnische normen en bent bekend met kabelberekeningen (INTELEC)
 • goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat bieden wij?

Equans biedt jou een uitdagende baan als Senior Engineer Elektrotechniek. Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn, daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:

 • salaris tussen € 4246,09 en € 5807,94 bruto per maand, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring, exclusief vakantiegeld
 • direct een vast contract voor onbepaalde tijd
 • flexibele werktijden en mogelijkheden om bijvoorbeeld 4x9 te werken
 • thuiswerken is in overleg mogelijk en je krijgt een volledig ingerichte werkplek thuis
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • telefoon en laptop van de zaak
 • goede pensioenregeling (PMT)
 • mogelijkheid voor lidmaatschap voor het Equans gezamenlijk hulpfonds
 • veel opleiding- & ontwikkelmogelijkheden binnen de functie en daarbuiten. Daarnaast biedt Equans ook de mogelijkheden om door te groeien naar een andere functie

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Solliciteer dan snel!

Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Neem dan contact op met Pim Verbunt via [email protected]


Engineer Meet & Regeltechniek Utiliteit

Voor de afdeling Meet & Regeltechniek in Maastricht-Airport is Equans op zoek naar een Engineer Meet- & Regeltechniek Utiliteit. Jij bent de verbinder tussen de verschillende engineering- en uitvoeringsafdelingen van Equans om uiteindelijk een goed werkende meet- & regelinstallatie te kunnen ontwerpen en op te leveren.

Dit ga je doen als Engineer Meet- & Regeltechniek Utiliteit

Als Engineer Meet- & Regeltechniek Utiliteit zorg jij voor het ontwerp van een regeltechnische installatie voor diverse HVAC-installaties. Daarnaast onderhoud je contact met collega Engineers van andere disciplines. Daarbij is vrijwel elke situatie anders: van routine-aanpak is dus geen sprake. De HVAC en elektrotechnische werkzaamheden worden uitgevoerd of gecoördineerd door onze eigen Equans collega’s en samen werken we aan het perfect opleveren van HVAC-installaties voor de klant.

De diverse klanten zijn hoofdzakelijk in Limburg gevestigd en lopen uiteen van ziekenhuizen en laboratoriumcomplexen tot kantoorgebouwen en licht industriële locaties. Doordat de klanten hoofdzakelijk in Limburg gevestigd zijn, wordt jouw reistijd aanzienlijk beperkt. Daarnaast is het afhankelijk van de werkzaamheden mogelijk om jouw werk als specialist vanaf ons kantoor in Maastricht-Airport of vanuit thuis uit te voeren.

Dagelijks ben je als Engineer Meet- & Regeltechniek Utiliteit verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

 • ontwerpen en implementeren van automatiseringssystemen voor meet- & regelinstallaties binnen de utiliteit
 • zorgdragen voor uniformiteit in ontwerpwerkzaamheden volgens een overeengekomen standaard binnen de afdeling aangevuld met wensen van de opdrachtgever
 • signaleren en rapporteren van afwijkingen van HVAC en regeltechnische installaties. Je analyseert de afwijkingen en lost deze op of escaleert naar de juiste afdeling dan wel naar de Projectleider Meet- & Regeltechniek
 • verzorgen van de juiste administratie tijdens het gehele proces van ontwerp tot eindoplevering en gebruikersinstructie bij de klant

Jouw werkomgeving

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Je komt te werken op de afdeling Meet- & regeltechniek op ons kantoor te Maastricht-Airport. Momenteel bestaat de afdeling uit 12 specialistische collega’s van hardware- & software engineers, technische specialisten, werkvoorbereiders en inbedrijfstellers. Het team wordt aangestuurd door een projectleider als eindverantwoordelijke en mentor.

Het team wordt gekenmerkt door een informele sfeer, een hoge mate van collegialiteit en een platte organisatiestructuur. De collega’s binnen de afdeling omschrijven het als: ‘we doen het samen en ondersteunen elkaar waar nodig. We denken niet in hokjes en springen bij waar het nodig is’.

Wie ben jij?

Samen maken we Nederland duurzamer en dragen we als Equans bij om de wereld goed over te dragen aan de volgende generaties. Samenwerking vinden we dan ook belangrijk, zo ontzorgen wij de klant. We verwachten dan ook van jou dat je goed in teamverband kunt werken. Verder passen jouw communicatieve vaardigheden en zelfstandigheid goed bij onze vacature van Engineer Meet- & Regeltechniek Utiliteit. Ook beschik je over:

 • een Mbo-opleiding Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek afgerond. Bij voorkeur aangevuld met een MIT en/of Meet & Regeltechniek opleiding
 • ervaring opgedaan op het gebied van complexe HVAC-installaties
 • in bezit van een rijbewijs B
 • goede beheersing van de Nederlandse taal
 • kennis en ervaring met utilitaire automatiseringssystemen is een pré. Als je deze kennis niet bezit word je voorzien van een passend trainingstraject

Wat bieden wij je

Equans biedt jou een zelfstandige en uitdagende baan. Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn, daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:

 • salaris tussen € 3.857,06 en € 5.315,20 bruto per maand, exclusief vakantiegeld
 • direct een vast contract voor onbepaalde tijd
 • flexibele werktijden en mogelijkheden om bijvoorbeeld 4x9 te werken
 • een eigen leaseauto die je ook privé mag rijden
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk en je krijgt een volledig ingerichte werkplek thuis
 • smartphone en laptop om je in je werk te faciliteren
 • goede pensioenregeling (PMT)
 • mogelijkheid voor lidmaatschap voor het Equans gezamenlijk hulpfonds
 • volop doorgroeimogelijkheden, zowel binnen de functie maar ook daarbuiten en daarnaast veel opleiding- & ontwikkelmogelijkheden!

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Solliciteer dan snel!

Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Neem dan contact op met Joey Schmeitz via [email protected] of telefonisch op +316 833 013 25, WhatsApp is ook mogelijk.


Lead Engineer Instrumentatie

Een veelzijdig team met ervaren senior en veelbelovende junior engineers motiverend aansturen en tegelijk uitdagende projecten draaien… Met jouw expertise in Instrumentatie en Hardware Engineering en je prima managementvaardigheden breng je ons, jezelf én de energietransitie naar een hoger niveau.

Als meewerkend people manager van het team Instrumentatie werk je aan boeiende projecten met een omvang tot wel 20.000 manuren bij klanten in de Rotterdamse zware industrie, maar ook in de voedingsmiddelen industrie.. De opdrachten hebben vaak te maken met energietransitie, verduurzaming, elektrificatie en digitalisering en elektrificatie van productie processen. Je draagt dus echt bij aan een duurzamere toekomst voor onze kinderen. Klinkt zacht, is keihard nodig. Je functie is tweeledig. We verwachten natuurlijk een technisch-inhoudelijke inbreng op niveau. Daarnaast krijg je een belangrijke rol als manager/coach van een qua leeftijd en ervaring zeer gevarieerd team van 5 à 10 mensen in een turbulente omgeving. Je helpt en inspireert de jongere collega’s zich verder te ontwikkelen en motiveert iedereen om toch vooral te blijven nadenken over hoe het nóg beter en slimmer kan. Inhoudelijke taken zijn onder meer:

 • vanaf het eerste klantcontact overleggen en meedenken over de projectopzet
 • verbindend partner voor collega’s van Commercie, Process-, Piping/Mechancial- en E&I-Engineering en uitvoering
 • opstellen van engineering deliverables en coördineren met de uitvoeringsorganisatie
 • verificatie en review van de te leveren en geleverde oplossingen
 • voorbereiden en beoordelen van offertes voor apparatuur en uitbesteding

“Als lead engineer ben je niet alleen de verbinder binnen je afdeling, maar ook met andere afdelingen, klanten en leveranciers. Je staat in de frontlinie op projecten van topniveau. Een beetje ruggengraat en flexibiliteit is dan wel handig.”

Henk Baai, Unit Manager E&IA

Aantoonbaar toegevoegde waarde bieden

Equans is marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 6.000 collega’s op 29 locaties, en maakt deel uit van de internationale, beursgenoteerde Bouygues-groep. Wij bieden onze klanten innovatieve en duurzame oplossingen voor versnelde transities in digitalisering, energie en industrie. Bij het ontwerpen, installeren en onderhouden van en adviseren over technische installaties staat steeds het belang van de klant voorop. Equans biedt toegevoegde waarde en draagt aantoonbaar bij aan het succes van de klant.

Inhoudelijk sterke en inspirerende teamleider

Het mag duidelijk zijn dat we ons team willen verrijken met een lead engineer die stevig in de schoenen staat en die in een uitdagende projectomgeving verder wil groeien als mens én als manager. Je houdt erg van de techniek maar ziet jezelf in de toekomst toch vooral groeien als manager. Tijdens de selectie kijken we met onder meer een assessment naar soft skills als empathie, flexibiliteit, inlevingsvermogen en vaardigheid in coachen, inspireren en motiveren. Al is voor deze functie natuurlijk ook de nodige ‘harde’ expertise nodig, blijkend uit:

 • afgeronde hbo/wo-opleiding Elektrotechniek
 • VOL-VCA-diploma of bereidheid dit te halen
 • tien jaar relevante werkervaring in Instrumentatie en Hardware Engineering
 • liefst ook kennis van aanpalende disciplines als laagspanning en hoogspanning
 • uitstekende beheersing van zowel het Engels als het Nederlands

Equans is een prima werkgever. Kijk maar:

Wij bieden je een vast dienstverband binnen een internationale organisatie met alle ruimte en ondersteuning om je continu te blijven ontwikkelen. Als engineer en als mens. Qua arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op:

 • salaris tot € 6.600 bruto per maand, uiteraard afhankelijk van je huidige ervaring, plus vakantiegeld
 • contract voor onbepaalde tijd
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk
 • telefoon, laptop en Mobiliteitspas
 • persoonlijke bonus gebaseerd op een Performance Management Overeenkomst
 • 38 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • mogelijkheid tot hybride werken met arbo-proof thuiswerkplek
 • goede pensioenregeling volgens Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT)
 • prettige werksfeer, fijne collega’s en volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Speciale vermelding verdient ons Gezamenlijk Hulpfonds. We leggen op vrijwillige basis maandelijks een klein bedrag in, zodat als een collega eens een tegenslag heeft we samen financieel bij kunnen springen. Typisch Equans.

Kom je kennis maken?

Als het jou spannend lijkt om ál je managementtalenten aan te spreken in een hoogwaardige technische omgeving met focus op duurzaamheid, ga dan snel het gesprek met ons aan. Voor vragen neem je contact op met Zuhal Tarakcilar via [email protected] of 06 57 28 02 59. Of klik direct op de knop ‘Solliciteer’.


Manager Engineering

Wil jij als disciplinemanager engineering zorgen voor het succes van de business unit Infra bij Equans Infra & Mobility? Zou jij willen bijdragen aan het beleid en de richtinggevende standaarden voor engineering, automatisering, assetmanagement en cyber security binnen Equans. Ga jij de uitdaging aan om de verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling, inzet en performance van de ruim 55 medewerkers van jouw afdeling? Grijp jouw kansen bij Equans.

Jouw werkomgeving

De business unit Infra is een van de business units van Infra & Mobility. Bij Infra & Mobility maken wij infrastructuur voor mobiliteit en energie slimmer, veiliger en duurzamer. Deze infrastructuur maken wij niet alleen functioneel, wij voegen ook intelligentie toe en maken netwerken integraal toepasbaar. Dat doen wij onder andere voor zon- en windparken, duurzame mobiliteit, tunnels, bruggen, sluizen, wegen en waterkeringen, bediencentrales en smart corridors. Naast ontwerp en realisatie van projecten, nemen wij ook graag het onderhoud en beheer uit handen.

De business unit Infra wordt aangestuurd door de directeur infra, jouw leidinggevende. Samen met de manager projecten & contracten en de manager operatie vormen jullie het leidinggevend kader van de business unit. De business unit Infra opereert landelijk, met twee grote vestigingen in Dordrecht en Zaandam en twee kleinere vestigingen in Goes en Arnhem. Daarnaast wordt er uiteraard op projectlocaties gewerkt.

Dit ga je doen als Manager Engineering

Je bent verantwoordelijk voor alle medewerkers van de discipline ontwerp en techniek van de business unit Infra (ongeveer 55 fte.). Daarin word je ondersteund door vier teamleiders, die de volgende teams aansturen: engineering, automatisering, technisch management (inclusief maintenance engineering) en cyber security. De ontwerpleiders en systeem architecten stuur jij rechtstreeks aan. Naast het aansturen en ontwikkelen van de teams en teamleiders vorm je visie op het vakgebied en weet je deze succesvol te operationaliseren. Hiermee voorzie je in effectieve en efficiënte werkwijzen, processen en systemen zodat we hiermee een topspeler blijven in de inframarkt. Kortom veel uitdaging en afwisseling.

 • Je bent verantwoordelijk voor de strategie binnen ontwerp en techniek afgestemd op de strategie van de business unit
 • Het ontwikkelen en binden en boeien van huidige en nieuwe medewerkers samen met je teamleiders
 • Aansturen en coachen van de teamleiders, ontwerpleiders en systeem architecten
 • Afstemming van de gewenste capaciteit met commercie en de projectmanagers over alle aankomende en lopende tenders en projecten
 • Samen met de teamleiders zorg je voor een goede en optimale kwantitatieve en kwalitatieve bezetting van de tenders en projecten
 • Je zorgt voor veilige (ook qua cybersecurity) ontwerpen die goed en efficiënt gebouwd kunnen worden
 • Je organiseert adequate processen en tooling voor je discipline
 • Je faciliteert continu verbeteren en zorgt voor aansluiting op relevante ontwikkelingen
 • Marktontwikkeling afstemmen met klanten en partners en deze vertalen naar je discipline
 • Je neemt deel aan landelijke kernteams en dwarsverbanden in je vakgebied

Wie ben jij

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo- of wo-opleiding bij voorkeur in de richting van bijvoorbeeld Elektrotechniek, (Technische) Bedrijfskunde
 • Je hebt minimaal 15 jaar werkervaring en 10 jaar ervaring in het leiding geven aan een groot team of afdeling
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent in staat om vanuit een goed analytisch vermogen je visie te vormen, deze te vertalen naar een plan, dit over te brengen en in de praktijk te realiseren
 • Je bent een echte verbinder met een persoonlijke benadering die mensen weet samen te brengen en makkelijk met verschillende types schakelt
 • Je fungeert graag als leidinggevende en sparringpartner, bent gedreven en in staat om collega’s te enthousiasmeren en te motiveren
 • Je vindt het leuk om samen te werken en wil jezelf, de afdeling en de organisatie verder ontwikkelen
 • Je bewaart gemakkelijk het overzicht en houd je graag met de hoofdlijnen bezig

Wat bieden wij

 • Een salaris tussen €6.000 en €8.400 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Het exacte salaris wordt bepaald op basis van jouw kennis, opleiding en ervaring
 • Contract voor onbepaalde tijd
 • Een aantrekkelijke bonusregeling
 • Flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4x9 uur per week;
 • Je krijgt een mobiliteitsbudget welke je ook kan inzetten voor een leaseauto
 • Laptop en telefoon
 • Thuiswerkmogelijkheden met een uitstekende thuiswerkregeling
 • Een benefitsbudget van 3% van je bruto jaarsalaris. Dit kun je o.a. inzetten voor het (ver)kopen van verlofrechten, het investeren in persoonlijke ontwikkeling, het aanpassen van het type leaseauto, het compenseren van de pensioenbijdrage (Pensioenfonds Metaal en Techniek) of het uitkeren van een bedrag als toelage
 • Totaal 30 vakantiedagen (20 vakantiedagen en 10 adv dagen) bij een dienstverband van 40 uur per week
 • 8% vakantiegeld, collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten
 • Vrijheid, kansen om jezelf te ontwikkelen en een werkomgeving waar jouw mening telt
 • Een baan in een dynamisch bedrijf waarin jouw persoonlijke ontwikkeling als heel belangrijk wordt gezien. Daarom bieden wij voldoende opleidingsmogelijkheden voor iedereen

Hoe kun je solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan? Leuk! Je kunt solliciteren via de sollicitatie button. Voor vragen kun je contact opnemen met Esther Willemse via [email protected] of telefonisch op 06 138 604 64.

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij zijn Equans 

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie. 


Application Engineer

Wij zijn op zoek naar een Application Engineer om onze afdeling in Halsteren verder vorm te geven. Ben jij de topper die ervaring meebrengt vanuit Building dan wel Industrial Automation en wil jij deze ervaring graag inzetten bij onze klanten? Ben jij daarnaast graag volledig betrokken bij projecten en wil je graag helpen onze afdeling te ontwikkelen? Solliciteer dan snel en wie weet zit jij binnenkort bij ons aan tafel voor deze mooie kans!

Wij staan open voor zowel een junior, medior als senior kandidaat! Dus heb jij net de eerste stappen gezet binnen Automation, of draai jij al flink wat jaren mee? In beide gevallen ben je van harte welkom binnen Equans!

Wat ga je doen als Application Engineer

Als Application Engineer bij Equans verdiep je je in de gebouw gebonden installaties bij onze klanten in de complexe utiliteit en industrie. Dit doe je onder leiding van een Project Engineer of Projectleider. Je bent betrokken vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering van een project. Je bent verantwoordelijk voor de functionele uitwerking van de regeltechnische HVAC- en industriële installaties met toepassing van Siemens DDC controllers in combinatie met Desigo Insight óf Desigo CC óf Priva controllers.

De projecten waar jij aan werkt zijn nooit hetzelfde en bevinden zich binnen verschillende marktsegmenten. Denk hierbij aan technische installatieprojecten in ziekenhuizen, grote utilitaire objecten en industriële omgevingen. Het is daarom belangrijk dat je flexibel bent en open staat voor afwisseling en diversiteit!

Bij alles wat je doet haal jij het beste uit jezelf. Dus, naast bovenstaand, ook bij het:

 • vertalen van complexe klantvragen, opdracht en/of scope naar een basis ontwerp
 • vertalen van eisen vanuit de vakdiscipline naar richtlijnen in offerteaanvragen en het valideren van deze aanvragen
 • in kaart brengen van technische en functionele risico’s voor de vakdiscipline en het komen met maatregelen om deze risico’s te reduceren
 • bouwen, controleren en onderhouden van de applicatiesoftware aan de hand van de ontwerpdocumenten
 • bepalen en onderhouden van standaarden en het sturen op het gebruik hiervan
 • bewaken van de voortgang van de vakdiscipline binnen het project betreffende zowel urenbudget als planning en het rapporteren hierover aan de projectverantwoordelijke
 • ondersteunen van junior en medior collega’s bij de realisatie van applicatiesoftware en het vakinhoudelijk ondersteunen bij de inbedrijfstellingen

Jouw werkomgeving

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie –, digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in de technische dienstverlening en maken onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties. Samen zijn wij Equans.

De afdeling Automation binnen Equans richt zich op het automatiseren en digitaliseren van diverse onderdelen binnen onze utilitaire en industriële klanten. Het hechte automatiseringsteam bestaat uit engineers die zich voornamelijk richten op complexe automatiseringsprojecten op het gebied van HVAC-installaties en industriële installaties.

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe, omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hecht iedereen waarde aan samenwerken en zien we overal kansen. Jij ook? Mooi! Verder vragen we van jou:

 • hbo werk- en denkniveau, verkregen door een technische hbo-opleiding óf door relevante werkervaring
 • ervaring in een soortgelijke functie
 • passie voor het vak software engineering en je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Building en/of Industrial Automation
 • ervaring met het programmeren van plc systemen en visualisatie pakketten
 • kennis en ervaring met siemens XWP, Siemens Desigo Insight of Desigo cc
 • communicatieve vaardigheid en je communiceert gemakkelijk in de Nederlandse en Engelse taal
 • je komt met originele oplossingen, nieuwe ideeën, nieuwe toepassingen, alternatieve werkwijzen

Wat bieden wij je

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder:

 • een salaris tussen de €4.200 en €5.600 bruto per maand op basis van jouw opleiding en ervaring, exclusief vakantiegeld
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk
 • bonus van maximaal 4%
 • telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
 • een leaseauto
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • thuiswerken is in overleg mogelijk
 • volledig ingerichte werkplek thuis
 • goede pensioenregeling
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen graag jouw reactie. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button.

Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Maarten van der Werff via 06 16 00 43 18 of mail naar [email protected].


Operationeel Maintenance Engineer

Ben jij een technische professional die uitblinkt in het analyseren van frequente storingen en complexe technische uitdagingen? Droom je ervan om jouw expertise in te zetten in een bijzondere werkomgeving? Wij zoeken voor onze klant KLM een Operationeel Maintenance Engineer op Schiphol.

4AMS is ontstaan uit een unieke alliantie tussen SPIE, CroonWolter&Dros en Equans. Wij zijn verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het vastgoed van KLM, inclusief de gebouwgebonden technische installaties. Onze verantwoordelijkheden omvatten het onderhouden van deze gebouwen en technische installaties, evenals het bieden van ondersteuning bij technische storingen. Daarnaast voorzien we in deskundig advies op het gebied van duurzaamheid en optimalisatie. Onze werkzaamheden betreffen voornamelijk de hangars en technische gebouwen van KLM op Schiphol.

Dit ga je doen als Operationeel Maintenance Engineer bij 4AMS:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken van veel voorkomende en complexe storingen die optreden bij de door ons beheerde installaties. Je achterhaalt daarbij de werkelijke oorzaken. Vervolgens ontwikkel je verbetervoorstellen, in samenwerking met de afdeling maintenance om deze problemen aan te pakken. De opvolging van deze voorstellen wordt door maintenance gecoördineerd terwijl jij ondersteuning biedt bij de uitvoering.

Je ondersteunt maintenance ook bij het optimaliseren van preventief onderhoud door je praktijkervaring te delen en gegevens uit de praktijk te verstrekken. Daarnaast beoordeel je de adviezen van onderaannemers die onderhoud aan jouw installaties hebben uitgevoerd. In deze functie opereer je in het hart van onze organisatie en acteer je op het snijvlak tussen het optimaliseren van de onderhoudsschema’s, de planning van het onderhoud en de uitvoering.

Dit neem je mee  

 • een afgeronde technische opleiding op minimaal mbo-4 niveau
 • mbo 4+ denk- en werkniveau
 • uitgebreide kennis van en ervaring met gebouwgebonden installaties, storingen en onderhoud
 • allround technische kennis (E en W)
 • kennis van onderhoudsprocessen en assetmanagement binnen een multidisciplinaire werkomgeving of je bent bereid je daarin verder te ontwikkelen
 • goede communicatieve vaardigheden, organisatietalent en gericht op samenwerken
 • een hoop enthousiasme, een flexibele instelling en je wilt jezelf blijven ontwikkelen
 • een geldig rijbewijs b.

Wat bieden wij je

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde Equans concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

 • een salaris tussen €3.770 en €4.750 bruto per maand o.b.v. 40 uur
 • mogelijkheden tot een contract voor onbepaalde tijd
 • 38 vakantiedagen bij dienstverband van 40 uur per week
 • goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en personeelskorting op o.a. uitjes en diverse producten

Wij zijn Equans

Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

Als marktleider van Nederland zet Equans met innovatieve concepten en integrale oplossingen de toon voor het succes van klanten in de industriële, utilitaire en onderhoudsmarkten. In onze diensten en producten verenigen we betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. Dat zijn de pijlers van onze klant- en oplossingsgerichte mentaliteit, die voortdurend gericht is op verbetering.

Zo kun je solliciteren 
Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! Solliciteren kan eenvoudig via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Sanne Roodenrijs via e-mail [email protected] of op telefoonnummer 06 570 772 20.