Magazijnchef

Magazijnchef

 

Jouw uitdaging?
Ben jij onze nieuwe Magazijnchef die zo efficiënt en effectief mogelijk onze interne goederenstroom kan uitvoeren?

 

Dit ga je doen als Magazijnchef
In onze mooie locatie aan de rand van het IJ in Amsterdam heeft Equans een groot testcentrum ‘een state of the art magazijn’, gecombineerd met een webshop voor nieuwe en gebruikte industriële producten. Als magazijnmeester controleer je binnenkomende goederen en verwerk je dit in de webshop. Als er bestellingen worden geplaatst, maak je de bestelling klaar, zodat die kunnen worden opgehaald door de technici en engineers.

 

Verder ben je met het team verantwoordelijk voor de bepaling van voorraadniveaus en het up to date houden van de productinformatie in de webshop, zoals prijzen, specificaties en foto’s.

Jouw werkomgeving
Onze klantlocatie Shell waar je zal komen te werken is gevestigd in Amsterdam met een fantastisch mooi uitzicht over het IJ.

Wie ben jij?
• Ruime ervaring in logistiek en/of het beheer van een magazijn;
• Ervaring met SAP is een pré
• Ervaring met het beheer van een webshop is een pré

 

Wat bieden wij?
Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:

• Salaris tussen €2.968,00 en €3.745,00 bruto per maand, exclusief vakantiegeld
• Flexibele werktijden in overleg mogelijk
• Telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
• 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
• Goede pensioenregeling
• Een prettige werksfeer en fijne collega’s
• Volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

 

Hoe kun je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk 15 februari 2023. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button.

Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Lilian van Son via [email protected] en/of 06 12618394.

 

Wij zijn Equans
Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

 


Servicetechnicus Beveiliging (BMI/OAI), Zaandam

Beveiliging is werk voor specialisten. Daarom zoeken wij een: Servicetechnicus Beveiliging Draai jij je hand niet om voor complexe storingen aan brandmeldinstallaties of CCTV’s? Maar maken we je net zo blij met het technisch onderhoud aan bijvoorbeeld inbraakdetectie of toegangscontrolesystemen? Dan hebben we bij EQUANS Fire Safety & Security de ideale baan voor jou. Is het je eerste baan, als schoolverlater? Of heb je al volop ervaring, maar ben je toe aan iets nieuws? We heten je in beide gevallen van harte welkom en zorgen dat je – na eventuele bijscholing en een meeloopstage – snel aan de slag kunt.  Dit doe je als Servicetechnicus BeveiligingEQUANS Fire Safety & Security is gespecialiseerd in beveiliging. Of het nu gaat om brandveiligheid, het detecteren van ongewenste bezoekers of het identificeren van personen in camerabeelden. Voor onze klanten is het cruciaal dat die systemen altijd werken. Daarbij vertrouwen ze op onze kennis van systemen, techniek en wet- en regelgeving.  Daar komt jouw vakmanschap om de hoek kijken. Jij lost storingen op en verzorgt het technisch onderhoud van onder meer camerasystemen (CCTV), toegangscontrolesystemen, inbraakdetectie, brand- en ontruimingsinstallaties en security managementsystemen. Met meetapparatuur voer je testen en (periodieke) controles en onderhoud uit. Je draait daarbij mee in de storingsdienst buiten de reguliere werktijd; avonden, weekenden en feestdagen eens in de 5-6 weken. Wat kun je verwachten in deze functie? Je gaat bijna altijd alleen op pad met je eigen – volledig uitgeruste – serviceauto. Benieuwd hoe een werkdag eruitziet? We nemen je graag een dagje mee! 

07:30 uur  Je komt aan bij de 1e klant voor een storing aan de brandmeldinstallatie, die is ontstaan na verbouwingswerkzaamheden.
09:00 uur Yes! Je hebt de oorzaak – een defecte melder – gevonden en vervangen: de storing is verholpen. Je bent al op weg naar de 2e klant voor onderhoud aan de alarminstallatie en CCTV.
09:30 uur Tijd voor een kop koffie met de klant.
09:45 uur Je begint met het onderhoud. Frank, onze Service Coördinator, heeft je ’s ochtends verteld wat de wensen van deze klant zijn. In dit geval de vraag om de geluidsoverlast te beperken als je het alarm test. Uiteraard houd je daar rekening mee bij je werkzaamheden.
12:00 uur Lunchpauze.
13:00 uur Na de lunch maak je het onderhoud af en bespreek je met de klant wat je hebt gedaan. De klant tekent je digitale werkbon af, waarna je vertrekt naar je volgende klus.
14:30 uur Bij deze laatste klant voer je een aantal beheerderstaken uit. Je moet twee nieuwe gebruikers aanmaken in de toegangsbeveiligingsinstallatie en je koppelt de bijbehorende toegangstags.
16:15 uur Aan het eind van je werkdag belt Frank en hij vraagt hoe je dag is geweest.

 Zoeken we jou?We ontvangen graag je cv als je een afgeronde mbo-opleiding niveau 2, 3 of 4 hebt. Beschik je daarnaast over een diploma Monteur Beveiligingssystemen/MBV en/of kennis van geldende (o.a. NEN) normen? Dan heb je een streepje voor. Zit je nog niet op dat niveau, maar heb je wel affiniteit met techniek en de motivatie om verder te komen? Solliciteer dan ook zeker!  Wat heb je verder in huis?

 • Je bent flexibel; een werkdag kan er – door een gewijzigde planning bij de klant of een spoedopdracht – ineens anders uitzien. Dat is voor jou geen probleem!
 • Je kunt je zowel schriftelijk als in gesprek goed uitdrukken.
 • Je bent servicegericht: serviceverlening zit in je bloed.
 • Het is een voordeel als je ervaring hebt op het gebied van service, beheer en onderhoud.
 • Je blijft graag up-to-date met alle technieken en verdiept je in de systemen waarmee we werken.
 • Je wordt blij van het zelfstandig analyseren en oplossen van problemen.

 Dit krijg je van onsWaarom zou je voor EQUANS kiezen? Dat zetten we graag even voor je op een rij. Allereerst krijg je een afwisselende baan met veel uitdaging. Uiteraard belonen we je met een goed salaris (€2.700 - €4.000 bruto bij 40 uur). En we hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder veel opleidingsmogelijkheden. Na het eerste jaar bieden we je bovendien de ruimte om door te groeien en je als technisch allrounder verder te verbreden of je te specialiseren.  Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding of coaching? Ook daarbij helpen we je via ons buddy-programma. Een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en aantrekkelijke personeelskortingen zitten ook allemaal in het pakket. We helpen je ook graag werk en privé goed in balans te houden. Zo krijg je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar. Tot slot word je ook nog eens onderdeel van het wereldwijde EQUANS-concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. We wachten op jeHeb je al zin in je eerste werkdag? Solliciteer dan direct via de button ‘solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Spreek je toch liever eerst nog iemand? Lars Volkers beantwoordt graag al je vragen. Je bereikt hem via [email protected] of 0610015883. Hopelijk tot snel! Fire Safety & Security is BORG gecertificeerd. Je moet daarom voor indiensttreding een Verklaring van Betrouwbaarheid overleggen. Wij zijn EQUANSWereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel. EQUANS Fire Safety & Security verzorgt het beheer en onderhoud van gebouwgebonden beveiligingsinstallaties. Denk voorbeeld aan preventief en correctief onderhoud, beheer, vervanging of uitbreiding van sprinkler-, brand- en ontruimingsinstallaties.


Lead Engineer

Jouw uitdaging
Wil jij werken aan het ontwerp en de realisatie van energiesystemen voor gebouwen en gebieden en met jouw kennis onze opdrachtgevers én onszelf voorzien van een optimale oplossing? Word je warm van projecten waarbinnen je met een langetermijnvisie naar het ontwerp van energiesystemen kunt kijken, waarbij je keuzes kunt maken gedreven door lage Total Cost of Ownership, efficiënte bedrijfsvoering en hoge betrouwbaarheid, in plaats van enkel op zo laag mogelijke bouwkosten? Dan is deze functie iets voor jou! 

 

Dit ga je doen als Lead Engineer Duurzame Energiesystemen bij Equans
Als Lead Engineer breng je samen met de commercieel verantwoordelijke collega (de Project Developer) de vraag naar een energieoplossing in kaart van vastgoedontwikkelaars, gebouweigenaren en hun technisch adviseurs. Daarbij adviseer je over de best passende energievoorziening voor de klant. Dit doe je voor nieuw te ontwikkelen en bestaande gebouwen met als doel om energiesystemen in exploitatie te nemen bij Equans. In veel gevallen zijn dit WKO-projecten maar ook andere energiesystemen komen voor. Daarbij kun je denken aan warmtenetontwikkelingen en elektrische energiesystemen zoals PV, EV laadinfra of combinaties daarvan.

 

In overleg met de klant en/of zijn adviseur(s) zoek je naar de best passende oplossing.
Vaak neem je zo een leidende rol in de ontwikkeling en implementatie van innovatieve en integrale energieconcepten voor onze opdrachtgevers. In andere gevallen ga je uit van een door de klant reeds ingezette ontwerprichting. Je realiseert samen met de Project Developer een zo aantrekkelijk mogelijke aanbieding voor de vaak niet-technische klant in technisch correcte én begrijpelijke taal. In de realisatiefase ondersteun je de verantwoordelijke Project Manager Realisatie in de voorbereiding tot uitbesteding.

 

Vanzelfsprekend volg je de relevante ontwikkelingen op het gebied van technische oplossingen in (deel-) systemen in de markt op de voet om zo energieconcepten te kunnen verbeteren en zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van ontwikkelingen in energieprestatie-eisen en wetgeving die de van invloed zijn op conceptkeuzes.

 

Jouw werkomgeving
Binnen Equans Energy Solutions hebben wij de ambitie om nog verder te groeien in de exploitatie van WKO-systemen. Je komt binnen de afdeling Operations in het team Techniek & Calculatie te werken met 7 collega’s (cost engineers, energie architecten en een lead engineer). Samen zorgen wij voor de warmtevoorziening bij toonaangevende klanten. Jouw standplaats is Bunnik.

 

Wie ben jij?
Je bent een kennisdrager binnen het vakgebied en vindt het leuk om je kennis te delen en een belangrijke bijdrage te leveren aan het ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van innovatieve duurzame energie oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie neem je onder meer het volgende mee:
• Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op HBO- of WO-niveau en hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen de markt voor duurzame energie
• Kennis en ervaring met WKO systemen is een basisvoorwaarde, liefst met bijbehorende papieren (Bodemenergie cursus B, C en bij voorkeur ook DO), en affiniteit met regeltechnisch ontwerp. Met als pré de vaardigheid om een regeltechnische omschrijving te kunnen maken bij het ontwerp
• Je bent creatief en je weet in kansen te denken zonder de realiteit uit het oog te verliezen
• Je hebt een brede kennis van (duurzame) energieconcepten, weet de voor- en nadelen te benoemen, hebt gevoel voor investeringskosten en kan de verschillende concepten integraal uitwerken tot (maatwerk) energieconcepten voor onze klanten
• Je bent een goede gesprekspartner op alle niveaus, zowel intern als bij de klant.

Wat bieden wij?
Natuurlijk begrijpen we dat de voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:
• Salaris tussen € 4.800,- en € 6.000,- bruto per maand, exclusief vakantiegeld
• Mogelijkheid tot hybride werken met arbo-proof thuiswerkplek en een thuiswerkvergoeding
• Flexibele werktijden mogelijk zoals 4x9
• Laptop en telefoon
• 30 vrije dagen per jaar (o.b.v. fulltime dienstverband) en daarnaast 8 dagen opgenomen in het benefit budget
• Een collectieve zorgverzekering
• Een gedreven en betrokken team waar gelachen wordt maar ook ruimte is voor discussie
• Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei

 

Hoe kun je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd geraakt in deze leuke baan bij Equans? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk 17 februari 2023. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button.
Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Nicole Bieshaar (Corporate Recruiter) via mail [email protected] of telefoon/whatsapp 06-15 09 59 95.

 

Wij zijn Equans
Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

 

 


Engineer Elektrotechniek

Dit ga je doen als Engineer Elektrotechniek
Als Engineer Elektrotechniek bij Equans in Arnhem ben je verantwoordelijk voor de engineering van diverse gebouw-gebonden elektrotechnische installaties. Je werkt aan verschillende multidisciplinaire projecten in zowel de utiliteit als lichte industrie en zorgt dat engineeringsvraagstukken op een innovatieve en gedegen manier worden aangepakt.

 

Je werkt samen met jouw collega’s tekenaars, BIM Modelleurs en engineers van andere disciplines aan de verschillende projecten. Hierbij stemmen jullie samen af wie welke werkzaamheden oppakt. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van de projecten verandert het engineeringsteam qua grootte, samenstelling maar ook op het gebied van vakdisciplines. Je werkt dus ook regelmatig samen met collega’s van andere afdelingen en andere regio’s.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om te overleggen met de Lead Engineer op ons kantoor.

 

In de functie van Engineer Elektrotechniek bestaan je taken en verantwoordelijkheden uit:
• De engineering van complete licht, kracht- en zwakstroominstallaties. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de concepten, de detailuitwerking en adviseert de collega’s van de afdeling commercie en uitvoering waar nodig.
• Zorgdragen dat je samen met jouw ontwerpteam een conceptueel ontwerp, definitief ontwerp en uitvoeringspakket maakt dat voldoet aan de wensen van de klant, kwaliteitsnormen en eisen vanuit wet- en regelgeving. Hierbij heb je een scherp oog voor innovatie, duurzaamheid, uitvoerbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid. Daarnaast houdt je rekening met de project- en onderhoudskosten voor de klant.
• Het aansturen van een tekenaar / modelleur binnen het projectteam.

 

Jouw werkomgeving
Een uitdagende baan als Engineer Elektrotechniek binnen het gedreven engineeringsteam van Zuid-Nederland met daarbij een vaste werkplek op het Equans kantoor in Arnhem. Op het kantoor en de engineeringsafdeling heerst een open, sociale en informele sfeer. Er is een normale werkdruk, waarbij ook ruimte is voor een praatje en grapje op zijn tijd. Socialiteit is op kantoor Arnhem een belangrijk begrip!

Naast een goede en sociale sfeer is samenwerken op kantoor van groot belang. Zoals Johan Cruijff ooit zei: “Alleen kan je niks, je moet het samen doen!”

 

Wie ben jij?
• Je hebt HBO werk- en denkniveau binnen de Elektrotechniek.
• Je hebt werkervaring als elektrotechnisch Engineer en hebt kennis van de veelvoorkomende elektrotechnische disciplines.
• Je bent op de hoogte van de huidige stand van zaken op het gebied van de NEN1010
• Je bent bekend met kabelberekeningen (INTELEC).
• Je bent communicatief vaardig en werkt gemakkelijk samen.
• Je bent flexibel en schakelt tot op detailniveau snel tussen de verschillende projecten.
• Je bent in staat nieuwe oplossingen te bedenken en staat stevig in je schoenen.

 

Wat bieden wij?
Equans biedt jou een uitdagende job als Engineer Elektrotechniek. Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn, daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:
• Salaris tussen € 3412,89 en € 4598,76 bruto per maand, exclusief vakantiegeld.
• Direct een vast contract voor onbepaalde tijd.
• Flexibele werktijden en mogelijkheden om bijvoorbeeld 4x9 te werken.
• Mobiliteitspas en kilometervergoeding.
• Telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren.
• 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband.
• Mogelijkheden om extra verlof in te kopen of vakantie uren te verkopen.
• Thuiswerken is in overleg mogelijk en je krijgt een volledig ingerichte werkplek thuis.
• Goede pensioenregeling (PMT).
• Volop doorgroei- en opleiding- & ontwikkelmogelijkheden.

 

Zo kun je solliciteren
Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! Solliciteer dan snel via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Joey Schmeitz via [email protected] of telefonisch op 06-83 30 13 25.

 

Wij zijn Equans
Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

 


Lead Engineer Elektrotechniek

Dit ga je doen als Lead Engineer Elektrotechniek
Als Lead Engineer Elektrotechniek bij Equans in Veldhoven ben je verantwoordelijk voor de engineering van diverse gebouw-gebonden elektrotechnische installaties op de projectlocatie ASML in Veldhoven. Equans is al jarenlang vaste partner bij ASML en samen met andere partijen realiseren we multidisciplinaire nieuwbouw en renovatieprojecten bij deze klant. Je werkt aan verschillende projecten in zowel de utiliteit als lichte industrie en zorgt dat engineeringsvraagstukken op een gedegen manier worden aangepakt.

 

In de functie van Lead Engineer Elektrotechniek ben je ook verantwoordelijk voor de aansturing van een ontwerpteam op locatie bestaande uit tekenaars, BIM Modelleurs en Engineers. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project kan dit team qua grootte en samenstelling veranderen of sluiten er Engineering collega’s aan uit andere Equans-regio’s. Daarnaast werk je ook samen met collega engineers van andere disciplines en zorgen jullie samen voor een afstemming tussen de verschillende disciplines.

 

Verder ben je als Lead Engineer Elektrotechniek verantwoordelijk voor 3 verschillende resultaatgebieden (engineering elektrotechniek, consultancy richting de klanten en als dagelijks leidinggevende voor het engineeringsteam) en heb je de volgende verantwoordelijkheden:
• Het juist interpreteren van de wensen en eisen van opdrachtgevers, het onderkennen van de technische problemen en daaruit voortvloeiende consequenties en het vertalen van de wensen van de (interne) klant naar concrete ontwerpen.
• Zorgdragen dat de ontwerpen die het team maakt voldoen aan wensen, eisen en normen en voorschriften. Hierbij heb je een scherp oog voor duurzaamheid, kosten en uitvoerbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid.
• Het inzetten en aansturen van een ontwerpteam (engineers en tekenaars/modelleurs) op een effectieve en efficiënte wijze. Daarnaast bewaak je de engineeringsplanning en gebudgetteerde uren, signaleer je afwijkingen en stuurt bij waar nodig.
• Het op peil houden van kennis en bijhouden van ontwikkelingen binnen het vakgebied. Daarnaast motiveer, begeleidt en coach je de engineers en tekenaars/modelleurs binnen het team.
• Deelnemen aan diverse projectteam- en business unit overleggen en onderhoudt contacten met externe en interne (potentiële) klanten, leveranciers en engineerings- en architectenbureaus.
• Je ontwikkelt en optimaliseert engineeringsprocessen samen met jouw collega’s in Zuid-Nederland.

 

Jouw werkomgeving
Een uitdagende baan als Lead Engineer binnen een gedreven team in Veldhoven. Het team kenmerkt zich door een goede en constructieve sfeer met prettige collega’s. Er heerst een hoog samenhorigheidsgevoel en we willen in een prettige samenwerking de klant ontzorgen. ASML is een hightechbedrijf en dit zie je ook terug in de zwaarte en uitdaging van de projecten die Equans er realiseert. Je werkt aan grote en uitdagende multidisciplinaire projecten waarbij jouw kennis en kunde op de proef gesteld en vergroot wordt. Daarnaast heb je veel vrijheid in je werk, doe je afwisselende werkzaamheden en wordt input gewaardeerd.

 

Wie ben jij?
• Je hebt HBO kennis en denkniveau op Elektrotechnisch gebied en hebt 5 jaar ervaring als project- of lead engineer.
• Je hebt kennis van elektrotechnische normen (NEN1010) en hebt ervaring met het werken aan multidisciplinaire engineeringstrajecten.
• Je bent in staat om nieuwe oplossingen te bedenken voor complexe engineeringsvraagstukken.
• Je bent in staat om snel te schakelen op conceptniveau tussen de verschillende projecten, maakt planningen voor de projecten en stuurt bij waar nodig. Daarnaast overleg en werk je samen met andere afdelingen en externe partijen en zorg je samen met realisatie voor afstemming over de voortgang van de engineering ten behoeve van de uitvoering.
• Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.
• Je bent flexibel maar staat ook stevig in je schoenen wanneer nodig en bewaakt kwaliteitsnormen en budgetten.
• Je kunt goed met mensen overweg en bent in staat om engineers en modelleurs te begeleiden en aan te sturen.

 

Wat bieden wij?
Equans biedt jou een uitdagende job als werkvoorbereider! Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn, daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:
• Salaris tussen € 4500,- en € 6450,- bruto per maand, exclusief vakantiegeld.
• Direct een vast contract voor onbepaalde tijd.
• Flexibele werktijden en mogelijkheden om bijvoorbeeld 4x9 te werken.
• Mobiliteitspas en kilometervergoeding.
• Een persoonlijk PMO-budget, dit kun je bijvoorbeeld inzetten voor het bijkopen van ADV dagen, uit laten betalen en meer.
• Telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren.
• 30 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband.
• Thuiswerken is in overleg mogelijk en je krijgt een volledig ingerichte werkplek thuis.
• Goede pensioenregeling (PMT).
• Volop doorgroei- en opleiding- & ontwikkelmogelijkheden.

 

Zo kun je solliciteren
Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! Solliciteer dan snel via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Joey Schmeitz via [email protected] of telefonisch op 06-83 30 13 25.

 

Wij zijn Equans
Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

 


Quality Assurance & Control Engineer

Ben jij die kwaliteitsspecialist met kennis van kwaliteitsprotocollen en auditeren? Dan heeft Equans dé baan voor jou!

 

QUALITY ASSURANCE & CONTROL ENGINEER | Klantlocatie; ASML in Veldhoven

 

Dit ga je doen
Als Quality Assurance & Control Engineer bij Equans ben je verantwoordelijk het beheersen, controleren en verbeteren van processen. Het gaat hierbij om de kwaliteitscontrole en de kwaliteitsborging. Alle processen gezamenlijk moeten leiden tot de juiste kwalitatieve en tijdige oplevering voor onze klant ASML. Voor onze klant hebben we de uitdagende opdracht gekregen voor het detailontwerp van gebouw- en procesgebonden installaties. Het betreft een gehele nieuwbouw van een cleanroom productiefaciliteit voor de laatste generatie high tech lithografiemachines. De werkzaamheden vinden plaats in bouwteamverband. Je bewaakt hierbij de kwaliteit en voortgang van de projectactiviteiten en stuurt tijdig bij wanneer dat nodig is. De teken- en engineeringswerkzaamheden worden gedocumenteerd in het Document Management Systeem van Equans ondergebracht: Dalux. Belangrijk dus om je hierin snel te verdiepen. Verandering is een zekerheid en is altijd aan de orde van de dag. Gelukkig heb jij een vooruitziende blik en anticipeer je handig en tijdig bij een veranderende klantvraag en/of meerwerk.

 

Je rol als Quality Assurance & Control Engineer samengevat:
• Het analyseren van het commissioningplan van de opdrachtgever;
• Implementeren van het commissioningplan binnen de Equans way of work (ISO 9001);
• Het opzetten van een structuur voor opslaan van documenten;
• Het hanteren en optimaliseren van het bestaande documentroulatieprotocol;
• Zorgdragen voor een uniforme uitstraling van documenten van de verschillende disciplines;
• Ondersteunen van technici met documentverwerking;
• Controle op volledigheid van documenten conform het commissioningplan;
• Controleren van tekenwerk en zorgdragen dat deze voldoet aan de kwaliteitseisen.

 

Het team | Projecten
In je functie ben je werkzaam binnen het Equans-team Projecten bij ASML.
Wij zijn ambitieus en groeien snel. Inmiddels telt ons multidisciplinair team meer dan 175 tech-collega’s. Wij zijn gegarandeerd gezond kritisch en een tikkeltje eigenwijs en staan altijd voor elkaar klaar. Je staat er dus nooit alleen voor! We kennen onze klant door en door en dat is nodig ook gezien de technische complexiteit. Het helpt natuurlijk dat wij als Equans ons al sinds 1996 trotse partner mogen noemen van ASML!

 

Jouw werkveld: een hoogwaardige technische speeltuin
Je ‘mazzelt’! Want, jouw werkomgeving bevindt zich in de Brainport Regio, één van de slimste regio’s van de wereld. op het terrein van onze klant; ASML in Veldhoven. Hier worden high tech machines voor de chipindustrie ontwikkeld en gebouwd. Naast deze technologie moeten ook dus ook de faciliteiten waarin de machines worden gebouwd voldoen aan extreem hoge eisen. Nieuwbouw en maintenance met alle daarbij behorende technische installaties, deze moeten allemaal voldoen aan de hoogst mogelijke standaarden. Hierdoor kom je in aanraking met de meest hoogwaardige technologieën die de branche te bieden heeft. Logisch dat je technische hart hiervan sneller gaat kloppen!

 

Feiten & Cijfers; klantlocatie ASML
Wist je dat…
• de technische ‘speeltuin’ van ASML een totale oppervlakte heeft van 53.000 m2, vergelijkbaar met 8 voetbalvelden;
• Equans maintenance mag verrichten bij ASML aan 25.000 m2 technische ruimtes;
• Equans een belangrijke bijdrage levert aan de klimaatdoelstelling van ASML, in 2030 energieneutraal zijn;
• Equans meer dan 250 leuke collega’s on site heeft bij ASML;
• Equans al sinds 1996 trotse partner is van ASML.

Dit breng je mee
Als Quality Assurance & Control Engineer ben je technisch natuurlijk goed onderlegd. Werken in teamverband past bij je. Jij bent het type dat het beste uit zichzelf en anderen kan halen als de druk wat hoger ligt. Je overziet waar de prioriteit ligt en behoud de rust die nodig is om kwalitatief hoogstaand werk af te leveren.

 

Voldoe je ook nog eens over het onderstaande dan is dat helemaal mooi meegenomen:
• Je hebt een MBO-/HBO-opleiding WTB, Installatietechniek of vergelijkbaar afgerond;
• Je hebt kennis binnen Quality Assurance: het opzetten van kwaliteitsprotocollen;
• Je hebt kennis binnen Quality Control: het ondersteunen en auditeren op naleving van de protocollen.
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
• Je beschikt over een ‘glas halfvol’-mentaliteit en een gezonde dosis humor.

 

Waarom kiezen voor Equans
Bij Equans bieden wij je de ruimte zodat jij kunt doen waar je goed in bent. We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Maar verwachten dat jij daar zelf een actieve rol in neemt. Wij zijn aanpakkers en geloven in de kracht van het collectief (samen). Alleen met elkaar zijn we in staat om slimme oplossingen te realiseren op het snijvlak van energie en technologie. Hierbij zetten we maximaal in op jouw werkplezier. Dat gaat natuurlijk verder dan alleen die leuke inhoudelijke baan. Aandacht voor jou als persoon is hiervoor de basis. Wij vinden dan ook; gun jezelf de persoonlijke ontwikkelen die bij je past. Wij helpen je om dit vorm te geven. Natuurlijk door het brede aanbod van gerichte opleidingen en cursussen die hierbij passen maar ook door de persoonlijke begeleiding en coaching. Verder begrijpen we dat je omgeving ook tijd en aandacht van je vragen. Daarom denken we actief mee om je werkweek in te richten met de benodigde flexibiliteit die past bij jouw leefsituatie. Zo zorgen we ervoor dat ook thuis zaken op rolletjes blijft lopen. We zijn best bescheiden, maar als je het ons vraagt, trots op wat we met elkaar kunnen en bereiken!

 

Alle voordelen voor jou, even op een rij:
• Startsalaris tussen € 3900 en € 5600 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, exclusief vakantiegeld en winstdelingsregeling;
• Mogelijkheid voor een contract voor onbepaalde tijd, bij aanvang dienstverband;
• Flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4×9 uur per week;
• Mobiliteitspas;
• Telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren;
• 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
• Thuiswerken is in overleg mogelijk;
• Volledig ingerichte werkplek thuis;
• Goede pensioenregeling;
• Een prettige werksfeer en fijne collega’s;
• Volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.


Interesse? Solliciteer binnen 1 minuut
Heb je interesse in deze functie maar heb je je CV en motivatie niet paraat? Geen probleem. Een CV en motivatie meesturen is niet verplicht, maar het helpt natuurlijk wel! Misschien heb je nog vragen over deze functie? Stuur dan een bericht via WhatsApp of mijn LinkedIn. Maar een e-mail naar [email protected] of gewoon ouderwets bellen naar 06- 17 87 14 28, kan natuurlijk ook. Hoor graag van je!

 

Wij zijn Equans
Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 6.000 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.


Asset Engineer

Ben jij een echte technische puzzelaar? Wil jij werken in een high tech omgeving en bezig zijn met sustainable asset management, data- en risicoanalyse, verbetervoorstellen en procesverbetering? Dan heeft Equans dé baan voor jou!

 

ASSET ENGINEER MAINTENANCE | Brainport Industries Services | Eindhoven

 

Dit ga je doen
Als Asset Engineer Maintenance bij Equans ga jij aan de slag met de staat van diverse installaties bij verschillende klanten in de Brainport Regio. Binnen de Brainport Regio bedient Equans klanten binnen de Hightechindustrie en (Semi-)Industrie zoals ASML, bol.com, HTC en MSD. Bij deze klanten is Equans onder andere verantwoordelijk voor het multidisciplinaire technische onderhoud aan diverse industriële installatie; denk hierbij aan perslucht, behandeld water, gassen, stoom en andere installaties. In de rol ga jij deze installaties bekijken vanuit verschillende perspectieven en invalshoeken. Ondersteunend aan de Maintenance Engineers, met ieder hun eigen discipline, houd jij je aan de ene kant bezig met de betrouwbaarheid, beschikbaarheid, onderhoudbaarheid en veiligheid van installaties. Aan de andere kant houd jij je bezig met de productiviteit en effectiviteit van de onderhoudsorganisatie in het algemeen, breng je continu de risico’s in beeld en benoem je verbeteringen. Hierbij ligt de focus op hoge uptime, kostenbeheersing, grip op assets, efficiënte digitalisering en impact maken door verduurzaming.

 

Je werkt op een projectmatige manier aan een meerjarenplanning waarin je niet alleen de installaties kent, maar ook rekening houdt met de ambities van onze veeleisende klant(en). Dat betekent dat je bijna elke dag bezig bent met de vraag: hoe onderhoud je een dergelijke installatie op een duurzame manier. Om al deze kennis op te doen ga je werkvloer op om te zien hoe een installatie functioneert en of alles nog steeds in lijn is met mijn plannen, de tekeningen en natuurlijk de verwachtingen van de klant. Jij begrijpt als geen ander dat je sommige zaken niet direct in je data-analyses terugvind maar wel van belang zijn om je uptime zo hoog mogelijk te houden! Bovenstaande werkzaamheden zullen altijd in samenwerking met de operationele afdeling en jouw collega Maintenance Engineers worden uitgevoerd. Zo blijf jij van hen leren maar zij ook van jou. Daarnaast biedt dit jou de kans om een zo breed mogelijk beeld te krijgen van de installaties en leg je een brede basis voor jouw carrière binnen Asset Management.

 

Kort omschreven bestaan jouw werkzaamheden uit:
• Analyseren van technische problemen en issues met betrekking tot de installaties;
• Uitzoeken hoe technische problemen ontstaan en voorkomen kunnen worden;
• Uitzoeken en toepassen van geldende wet- en regelgeving omtrent de diverse installaties;
• Het aandragen en uitvoeren van verbetervoorstellen;
• Gevraagd en ongevraagd adviseren zowel binnen als buiten de afdeling;
• Inrichten en indien nodig aanpassen van de benodigde onderhoudsactiviteiten;
• Verzorgen van rapportage richting contractbeheer.

Techniek en veiligheid
Als Asset Engineer Maintenance draag jij mede de verantwoordelijkheid voor een veilige werkomgeving. De installaties waar je onder andere mee te maken krijgt zijn complexe elektro-, gas-, (behandeld) water, klimaat-, perslucht-, chemicaliën, koeling- en noodstroominstallaties. hierbij aan toxicologische gevaar en explosiegevaar. Om een veilige werkomgeving te creëren moet ook technisch alles dus perfect afgesteld zijn en moet ook het onderhoud moet daarop aansluiten. Logisch dus dat we veel aandacht besteden om iedere dag kwalitatief hoogstaand werk op te leveren!

Het team | Brainport Industries Services (BIS)
In je functie ben je werkzaam binnen ons Brainport Industries Services (BIS) team bij Equans. Ons BIS-team ontzorgt diverse klanten die hoofdzakelijk in de regio Eindhoven gevestigd zijn. Bij deze klanten leveren we ondersteuning bij gepland onderhoud, storingen, projectsupport en klant-specifieke vraagstukken. Ons BIS-team zorgt er dagelijks voor dat de diverse gebouw- en proces- gebonden installaties bij de klanten in optimale staat zijn. Daarnaast wordt ook gekeken naar de integraliteit tussen de verschillende installaties en hoe deze elkaar kunnen verbeteren of versterken. De drie hoofdpijlers hierin zijn; kosten, prestaties en impact. Een dreamteam van professionals dat al tientallen jaren werkt aan het installatielandschap van ASML. Een dynamische en complexe hightech omgeving met een vereiste uptime van 99,8 procent zonder (veiligheids-)incidenten. Daar hebben onze engineers hun strepen verdiend en hun diepgaande kennis en praktijkervaring opgedaan. Wij zijn ambitieus en groeien snel. Inmiddels telt ons multidisciplinair team meer dan 30 tech-collega’s. Wij zijn gegarandeerd gezond kritisch en een tikkeltje eigenwijs en staan altijd voor elkaar klaar. Je staat er dus nooit alleen voor!

 

Dit breng je mee
Als Asset Engineer ben je technisch natuurlijk goed onderlegd. Werken in teamverband past bij je. Jij bent het type dat het beste uit zichzelf en anderen kan halen als de druk wat hoger ligt. Je overziet waar de prioriteit ligt en behoud de rust die nodig is om kwalitatief hoogstaand werk af te leveren.

Voldoe je ook nog eens over het onderstaande dan is dat helemaal mooi meegenomen:
• Je hebt een MBO-/HBO-/WO-opleiding afgerond in een technische of -bedrijfskundige richting;
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
• Je bent gezond kritisch en een tikkeltje eigenwijs;
• Je beschikt over een ‘glas halfvol’-mentaliteit en een gezonde dosis humor.

 

Waarom kiezen voor Equans
Bij Equans bieden wij je de ruimte zodat jij kunt doen waar je goed in bent. We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Maar verwachten dat jij daar zelf een actieve rol in neemt. Wij zijn aanpakkers en geloven in de kracht van het collectief (samen). Alleen met elkaar zijn we in staat om slimme oplossingen te realiseren op het snijvlak van energie en technologie. Hierbij zetten we maximaal in op jouw werkplezier. Dat gaat natuurlijk verder dan alleen die leuke inhoudelijke baan. Aandacht voor jou als persoon is hiervoor de basis. Wij vinden dan ook; gun jezelf de persoonlijke ontwikkelen die bij je past. Wij helpen je om dit vorm te geven. Natuurlijk door het brede aanbod van gerichte opleidingen en cursussen die hierbij passen maar ook door de persoonlijke begeleiding en coaching. Verder begrijpen we dat je omgeving ook tijd en aandacht van je vragen. Daarom denken we actief mee om je werkweek in te richten met de benodigde flexibiliteit die past bij jouw leefsituatie. Zo zorgen we ervoor dat ook thuis zaken op rolletjes blijft lopen. We zijn best bescheiden, maar als je het ons vraagt, trots op wat we met elkaar kunnen en bereiken!

 

Alle voordelen voor jou, even op een rij:
• Startsalaris tussen € 2500 en € 4200 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, exclusief vakantiegeld en winstdelingsregeling;
• Mogelijkheid voor een contract voor onbepaalde tijd, bij aanvang dienstverband;
• Flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4×9 uur per week;
• Mobiliteitspas;
• Auto, telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren;
• 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
• Thuiswerken is in overleg mogelijk;
• Volledig ingerichte werkplek thuis;
• Goede pensioenregeling;
• Een prettige werksfeer en fijne collega’s;
• Volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

 

Interesse? Solliciteer binnen 1 minuut
Heb je interesse in deze functie maar heb je je CV en motivatie niet paraat? Geen probleem. Een CV en motivatie meesturen is niet verplicht, maar het helpt natuurlijk wel! Misschien heb je nog vragen over deze functie? Stuur dan een bericht via WhatsApp of mijn LinkedIn. Maar een e-mail naar [email protected] of gewoon ouderwets bellen naar 06-17 87 14 28, kan natuurlijk ook. Hoor graag van je!

Wij zijn Equans
Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 6.000 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.


Senior Engineer Elektrotechniek

Dit ga je doen als Senior Engineer Elektrotechniek
Als Senior Engineer Elektrotechniek bij Equans in Veldhoven ben je verantwoordelijk voor de engineering van diverse gebouw-gebonden elektrotechnische installaties op de projectlocatie ASML in Veldhoven. Equans is al jarenlang vaste partner bij ASML en samen met andere partijen realiseren we multidisciplinaire nieuwbouw en renovatieprojecten bij deze klant. Je werkt aan verschillende projecten in zowel de utiliteit als lichte industrie en zorgt dat engineeringsvraagstukken op een gedegen manier worden aangepakt.

 

Afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project verandert de samenstelling van het Engineeringsteam. Door deze wisselende samenstelling werk je samen met verschillende collega engineers van andere disciplines en Equans-regio’s en zorgen jullie samen voor een afstemming tussen de verschillende disciplines binnen het project.

 

Binnen de functie van Senior Engineer Elektrotechniek bestaan je taken en verantwoordelijkheden uit:
• De engineering van complete elektrotechnische installaties zoals: energieverdeling, noodstroom, licht, kracht- en zwakstroominstallaties. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de concepten, de detailuitwerking en adviseert de collega’s van de afdeling uitvoering waar nodig.
• Het vertalen van de wensen van de (interne) klant naar concrete ontwerpen op het gebied van elektrotechnische installaties.
• Zorgdragen dat je samen met jouw ontwerpteam een definitief ontwerp maakt dat voldoet aan de wensen van de klant, kwaliteitsnormen en eisen vanuit wet- en regelgeving. Hierbij heb je een scherp oog voor duurzaamheid, uitvoerbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid. Daarnaast houdt je rekening met de project- en onderhoudskosten voor de klant.

 

Jouw werkomgeving
Een uitdagende baan als Senior Engineer binnen een gedreven team in Veldhoven. Het team kenmerkt zich door een goede en constructieve sfeer met prettige collega’s. Er heerst een hoog samenhorigheidsgevoel en we willen in een prettige samenwerking de klant ontzorgen. ASML is een hightechbedrijf en dit zie je ook terug in de zwaarte en uitdaging van de projecten die Equans er realiseert. Je werkt aan grote en uitdagende multidisciplinaire projecten waarbij jouw kennis en kunde op de proef gesteld en vergroot wordt. Daarnaast heb je veel vrijheid in je werk, doe je afwisselende werkzaamheden en wordt input gewaardeerd.

 

Wie ben jij?
• Je hebt HBO werk- en denkniveau binnen de Elektrotechniek.
• Je hebt 5 jaar werkervaring als elektrotechnisch Engineer en hebt kennis van veelvoorkomende elektrotechnische disciplines.
• Je bent op de hoogte van de huidige stand van zaken op het gebied van de NEN1010.
• Je bent bekend met kabelberekeningen (INTELEC).
• Je bent communicatief vaardig, beheerst de Nederlandse taal goed en werkt gemakkelijk samen.
• Je bent flexibel en schakelt tot op detailniveau snel tussen de verschillende projecten.
• Je bent in staat nieuwe oplossingen te bedenken en staat stevig in je schoenen.

 

Wat bieden wij?
Equans biedt jou een uitdagende job als werkvoorbereider! Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn, daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:
• Salaris tussen € 4112,43 en € 5343,86 bruto per maand, exclusief vakantiegeld.
• Direct een vast contract voor onbepaalde tijd.
• Flexibele werktijden en mogelijkheden om bijvoorbeeld 4x9 te werken.
• Mobiliteitspas en kilometervergoeding.
• Telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren.
• 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband.
• Thuiswerken is in overleg mogelijk en je krijgt een volledig ingerichte werkplek thuis.
• Goede pensioenregeling (PMT).
• Volop doorgroei- en opleiding- & ontwikkelmogelijkheden.

 

Zo kun je solliciteren
Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! Solliciteer dan snel via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Joey Schmeitz via [email protected] of telefonisch op 06- 83 30 13 25.

 

Wij zijn Equans
Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

 

 


Cost Engineer / Calculator

Heb jij de drijfveer om de link te leggen tussen de techniek en sales? Beschik jij over de expertise om techniek naar kosten te vertalen? Dan heeft Equans dé baan voor jou!

 

COST ENGINEER / CALCULATOR | Klantlocatie; ASML in Veldhoven

 

Dit ga je doen
Als Cost Engineer / Calculator vervul je een brede en dynamische rol waarbij je een cruciale rol speelt bij complexe service- en onderhoud vraagstukken op de locatie van onze klant, welke actief is in de High Tech Industrie. In je rol ga jij de klantvraag uitwerken tot een gedegen begroting, waarbij je het optimum zoekt tussen diepgang en nauwkeurigheid afhankelijk van de verstrekte informatie en de projectfase. Het ene moment maak je dus een detailcalculatie en het volgende moment zul je op basis van een concept ontwerp een grove begroting opzetten. Waarbij je ook de kansen en risico’s in kaart brengt en kwantificeert. Je krijgt in dit proces naast de klanten te maken met diverse stakeholders, zoals adviseurs, projectleiders en een directievoerder. Buiten deze stakeholders heb je ook te maken met de wettelijke kaders en natuurlijk de kaders van Equans. Je werkt in tender teams om zo tot een winnende aanbieding te komen.

 

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:
• Adviseren van organisatie in de te volgen calculatie strategie;
• Het begroten van projecten en/of onderhoud op basis van een functionele vraag tot en met het calculeren van een uitgewerkt ontwerp/bestek;
• Onderhouden van contacten met leveranciers en derden inclusief het aanvragen van werkzaamheden en leveringen bij leveranciers of derden;
• Het opzetten van risicoanalyses, kwalificeren en kwantificeren van de risico’s en kansen;
• Het opnemen van werkzaamheden op locatie;
• Coördineren met teamleden van andere disciplines;
• Optimaliseren van de begroting samen met uitvoering;
• Door-ontwikkelen van calculatienormen en best practices;
• Ontwikkelen van kengetallen voor begrotingen.

 

Het team | Projecten
In je functie ben je werkzaam binnen het Equans-team Projecten bij ASML.
Wij zijn ambitieus en groeien snel. Inmiddels telt ons multidisciplinair team meer dan 175 tech-collega’s. Wij zijn gegarandeerd gezond kritisch en een tikkeltje eigenwijs en staan altijd voor elkaar klaar. Je staat er dus nooit alleen voor! We kennen onze klant door en door en dat is nodig ook gezien de technische complexiteit. Het helpt natuurlijk dat wij als Equans ons al sinds 1996 trotse partner mogen noemen van ASML!

Jouw werkveld: een hoogwaardige technische speeltuin
Je ‘mazzelt’! Want, jouw werkomgeving bevindt zich in de Brainport Regio, één van de slimste regio’s van de wereld. op het terrein van onze klant; ASML in Veldhoven. Hier worden high tech machines voor de chipindustrie ontwikkeld en gebouwd. Naast deze technologie moeten ook dus ook de faciliteiten waarin de machines worden gebouwd voldoen aan extreem hoge eisen. Nieuwbouw en maintenance met alle daarbij behorende technische installaties, deze moeten allemaal voldoen aan de hoogst mogelijke standaarden. Hierdoor kom je in aanraking met de meest hoogwaardige technologieën die de branche te bieden heeft. Logisch dat je technische hart hiervan sneller gaat kloppen!

 

Feiten & Cijfers; klantlocatie ASML
Wist je dat…
• de technische ‘speeltuin’ van ASML een totale oppervlakte heeft van 53.000 m2, vergelijkbaar met 8 voetbalvelden;
• Equans maintenance mag verrichten bij ASML aan 25.000 m2 technische ruimtes;
• Equans een belangrijke bijdrage levert aan de klimaatdoelstelling van ASML, in 2030 energieneutraal zijn;
• Equans meer dan 250 leuke collega’s on site heeft bij ASML;
• Equans al sinds 1996 trotse partner is van ASML.

 

Dit breng je mee
Als Cost Engineer / Calculator ben je technisch natuurlijk goed onderlegd. Werken in teamverband past bij je. Jij bent het type dat het beste uit zichzelf en anderen kan halen als de druk wat hoger ligt. Je overziet waar de prioriteit ligt en behoud de rust die nodig is om kwalitatief hoogstaand werk af te leveren.

 

Voldoe je ook nog eens over het onderstaande dan is dat helemaal mooi meegenomen:
• Je hebt kennis van werkvoorbereiding, uitvoering en/of calculatie;
• Je hebt werkervaring opgedaan binnen industrie en utiliteit;
• Je hebt bij voorkeur ervaring met ACTO-norm en staat ervoor open om je kennis hierin te verbreden;
• Je kunt je, naast de Nederlandse taal, goed verstaanbaar maken in het Engels;
• Je beschikt over een ‘glas halfvol’-mentaliteit en een gezonde dosis humor.

 

Waarom kiezen voor Equans
Bij Equans bieden wij je de ruimte zodat jij kunt doen waar je goed in bent. We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Maar verwachten dat jij daar zelf een actieve rol in neemt. Wij zijn aanpakkers en geloven in de kracht van het collectief (samen). Alleen met elkaar zijn we in staat om slimme oplossingen te realiseren op het snijvlak van energie en technologie. Hierbij zetten we maximaal in op jouw werkplezier. Dat gaat natuurlijk verder dan alleen die leuke inhoudelijke baan. Aandacht voor jou als persoon is hiervoor de basis. Wij vinden dan ook; gun jezelf de persoonlijke ontwikkelen die bij je past. Wij helpen je om dit vorm te geven. Natuurlijk door het brede aanbod van gerichte opleidingen en cursussen die hierbij passen maar ook door de persoonlijke begeleiding en coaching. Verder begrijpen we dat je omgeving ook tijd en aandacht van je vragen. Daarom denken we actief mee om je werkweek in te richten met de benodigde flexibiliteit die past bij jouw leefsituatie. Zo zorgen we ervoor dat ook thuis zaken op rolletjes blijft lopen. We zijn best bescheiden, maar als je het ons vraagt, trots op wat we met elkaar kunnen en bereiken!

 

Alle voordelen voor jou, even op een rij:
• Startsalaris tussen € 3600 en € 4600 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, exclusief vakantiegeld en winstdelingsregeling;
• Mogelijkheid voor een contract voor onbepaalde tijd, bij aanvang dienstverband;
• Flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4×9 uur per week;
• Mobiliteitspas;
• Telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren;
• 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
• Thuiswerken is in overleg mogelijk;
• Volledig ingerichte werkplek thuis;
• Goede pensioenregeling;
• Een prettige werksfeer en fijne collega’s;
• Volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

 

Interesse? Solliciteer binnen 1 minuut
Heb je interesse in deze functie maar heb je je CV en motivatie niet paraat? Geen probleem. Een CV en motivatie meesturen is niet verplicht, maar het helpt natuurlijk wel! Misschien heb je nog vragen over deze functie? Stuur dan een bericht via WhatsApp of mijn LinkedIn. Maar een e-mail naar [email protected] of gewoon ouderwets bellen naar 06-17 87 14 28, kan natuurlijk ook. Hoor graag van je!

 

Wij zijn Equans
Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 6.000 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 


Senior/Lead Engineer Elektrotechniek, Roden

Lead Engineer Elektrotechniek, Roden

 

Dit ga je doen

Als Lead Engineer Elektrotechniek bij Equans ben je verantwoordelijk voor de engineering van diverse gebouw-gebonden elektrotechnische installaties. Je werkt aan diverse multidisciplinaire projecten in zowel de utiliteit als lichte industrie en zorgt dat engineeringsvraagstukken op een gedegen manier worden aangepakt. In de functie van Lead Engineer Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een ontwerpteam bestaande uit onder andere tekenaars, BIM Modelleurs en Engineers. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project kan dit team qua grootte en samenstelling veranderen. Daarnaast werk je ook samen met collega engineers van andere disciplines. Ook zal je zelf engineersvraagstukken gaan uitwerken.

 

In de functie van Lead Engineer Elektrotechniek bestaan je taken en verantwoordelijkheden uit:

 • De engineering van complete licht, kracht- en zwakstroominstallaties. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de concepten, de detailuitwerking en begeleid de uitvoering waar nodig.
 • Het vertalen van de wensen van de (interne) klant naar concrete ontwerpen op het gebied van elektrotechnische installaties.
 • Zorg dragen dat je samen met jouw ontwerpteam een definitief ontwerp maakt dat voldoet aan de wensen van de klant, kwaliteitsnormen en eisen vanuit wet- en regelgeving. Hierbij heb je een scherp oog voor duurzaamheid, uitvoerbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid. Daarnaast houdt je rekening met de project- en onderhoudskosten voor de klant.
 • Het aansturen van een ontwerpteam op een effectieve en efficiënte wijze.

Dit breng je mee

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau in de richting Elektrotechniek met specialisatie Energietechniek.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als Elektrotechnisch engineer waarbij je gewerkt hebt aan het bedenken en ontwerpen van elektrische installaties binnen de utiliteit.
 • Je hebt kennis van alle elektrotechnische disciplines en bent in staat verschillende werkzaamheden te coördineren.
 • Je hebt een NEN1010 cursus en basiscursus (nood)verlichtingsinstallaties afgerond.
 • Je bent bekend met kabelberekeningen (INTELEC) en hebt kennis van elektrotechnische normen, documenten en tekeningen.
 • Je bent communicatief vaardig en werkt gemakkelijk samen.
 • Je bent flexibel en schakelt tot op detailniveau snel tussen de verschillende projecten.
 • Je bent in staat nieuwe oplossingen te bedenken en staat stevig in je schoenen.

Wat bieden wij je
Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde Equans concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon en een tablet bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

Zo kun je solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Leon Hut via [email protected] of telefonisch op 06 825 23 638.

Wij zijn Equans
Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

Als marktleider van Nederland zet Equans met innovatieve concepten en integrale oplossingen de toon voor het succes van klanten in de industriële, utilitaire en onderhoudsmarkten. In onze diensten en producten verenigen we betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. Dat zijn de pijlers van onze klant- en oplossingsgerichte mentaliteit, die voortdurend gericht is op verbetering.