Engineer Elektrotechniek

Word je Engineer bij EQUANS dan is het jouw taak te zorgen voor een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam ontwerp. Waarvan? Wisselend van de nieuwbouw van een groot ziekenhuis, uitbreiding van een datacenter, verbouwing van een universiteit tot een nieuwe koelinstallatie in een fabriek. Jij hebt alle touwtjes in handen: planning, kwaliteit, veiligheid en budget. Het resultaat is een maakbaar, onderhoudbaar en bruikbaar ontwerp voor de klant. Is je interesse gewekt?

 

Dit ga je doen als Engineer Elektrotechniek

Jouw verantwoordelijkheid gaat ver, want alle werkzaamheden binnen een Engineeringsproject vallen binnen jouw takenpakket. Je stelt haalbaarheidsstudies en kostprijscalculaties op en je ontwerpt concepten. Daarnaast draai je ook je hand niet om voor basic- en detailengineering. Je zit niet alleen maar op kantoor: we vinden het belangrijk dat je ook regelmatig naar onze klanten op locatie gaat. Je wordt dus kind aan huis bij klanten zoals bijvoorbeeld: Schiphol, Shell, ESA-Estec en Erasmus Medisch Centrum

Het komt soms voor dat de wensen van de klant niet realistisch zijn. Of dat jouw oplossing duurder uitvalt dan verwacht. Maar ook dat vormt geen belemmering voor jou. Met jouw kennis en ervaring weet je namelijk precies hoe je met de klant meebeweegt en wanneer je met een ander advies moet komen.

Benieuwd wat we zoal doen? We werken bijvoorbeeld aan de verduurzaming van de G-pier op Schiphol (CO2-reductie van 84%!), we realiseren een warmte uit zeewatercentrale en de integrale energievoorziening van een wijk in Scheveningen. Je werkt ook aan slimme oplossingen als een buffervoorziening voor warmtenetten van Vattenfall en we verbouwen Terminal 1 op Schiphol, terwijl 180.000 reizigers iedere dag ongestoord hun weg moeten vinden. Heb je behoefte aan kleinere projecten? Regelmatig vraagt onze onderhoudsafdeling om ontwerpassistentie bij lopende installaties, complexe vervangingsvraagstukken of optimalisaties van bestaande installaties.

Je ziet al dat onze klantenkring divers is, maar daar blijft het niet bij. Naast klanten heb je ook te maken met adviseurs, opzichters, directievoerders en keurende instanties. Het spreekt voor zich dat je alles afstemt binnen de wettelijke kaders en de kaders van EQUANS.

 

Ben jij onze speld in de hooiberg?

Genoeg over ons; wat zoeken we in jou? Allereerst een hbo-diploma in de richting van elektrotechniek. Heb je al ervaring in de rol van Engineer in de installatietechniek? Dan is dat zeker mooi meegenomen. Maar niet getreurd: ook zonder die ervaring – maar met de ambitie om door te groeien – ben je meer dan welkom!

Als ervaren Engineer zul je veel werken met software als VABI (Vereniging voor Automatisering in de Bouw en Installatietechniek), REVIT, Solibri, NavisWorks en Autocad, dus ervaring is hiermee is een pre. Je bent een goede gesprekspartner voor zowel de klanten als onze eigen organisatie, maar hebt ook organisatietalent om een ontwerptraject te organiseren en beheersen. En kwaliteit heb je, net als wij, hoog op je prioriteitenlijst staan.

 

Onze rode loper

We weten dat de banen voor het oprapen liggen, dus waarom zou je voor EQUANS kiezen? Nou, ga er maar even voor zitten. Allereerst krijg je deze prachtige functie, waar we je ook nog eens goed voor betalen. We bieden je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop, telefoon en  mobiliteitsregeling en een goed doordacht thuiswerkbeleid.

Je kunt naar eigen behoeven deels thuis, deels je standplaats Rotterdam en deels op projectlocaties werken.

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding of coaching? Ook dat regelen we voor je. Een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, mogelijkheden voor thuiswerken en aantrekkelijke personeelskortingen behoren ook allemaal tot het pakket. We helpen je ook graag werk en privé goed in balans te houden. Zo krijg je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar. Tot slot word je ook nog eens onderdeel van het wereldwijde EQUANS-concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld (toch leuk om op verjaardagen te vertellen).

We wachten op je

Heb je al zin in je eerste werkdag? Ga dan meteen naar de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via onze Chatbot. Spreek je toch liever eerst nog iemand? Sunny Lakerveld beantwoordt graag al je vragen. Je bereikt haar via [email protected] of 06  82 22 78 75. Hopelijk tot snel!

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Als marktleider werkt EQUANS in het westen van het land met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klant specifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden. 


Commissioning Engineer

Functieomschrijving

Als commissioning engineer ( SR in bedrijf steller) voor de afdeling service energie systemen bij Electroproject, onderdeel van EQUANS ben je verantwoordelijk voor projecten op het gebied van energiesystemen en complexe noodstroominstallaties. Daarvoor maak je gebruik van meet & regel en besturingssystemen voor zowel nieuwbouwprojecten als ombouw van bestaande installaties. De klanten met deze bedrijf kritische installaties zijn bijvoorbeeld datacentra, banken, de rijksoverheid en ziekenhuizen. Je maakt deel uit van een enthousiast team van breed georiënteerde technici. Je voelt je thuis in een functie waar klanttevredenheid en techniek hand in hand gaan.  Het uitdagende werk met enerzijds ambitieuze deadlines en anderzijds veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid bij Electroproject, daar doe je het voor. Door de grote diversiteit in klanten en projecten is geen dag hetzelfde. Zoek jij een uitdagende rol als inbedrijfsteller waarin je je breed kan ontwikkelen binnen de Electrotechniek. Kom dan werken bij Electroproject en samen maken wij onze ambitieuze groeiambitie waar.

 

Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit:

 • In overleg met de projectleider en de klant stem je de eisen en de benodigde functionele specificaties op elkaar af.
 • Je ontwerpt en programmeert de besturingsprojecten van het begin tot het einde.
 • Je implementeert en test besturingsprogramma’s, bedieningsinterfaces en je stelt deze op locatie in bedrijf.
 • Je bent sterk in het standaardiseren en vastleggen van processen maar dusdanig dat de creativiteit in het proces gewaarborgd blijft.
 • Je maakt draaiboeken, FAT/SAT documenten en gebruikershandleidingen.
 • Tevens verzorg je een gedeelte van de gebruikerstraining.
 • Je onderzoekt complexe storingen in de Automation en Controls van de noodstroomvoorziening en geeft advies over mogelijke oplossingen en verbeteringen.
 • De hierboven genoemde werkzaamheden zijn deels te plannen en deels ad-hoc, wat dit een afwisselende functie maakt.
 • Je maakt deel uit van een enthousiast team van breed georiënteerde technici. Je voelt je thuis in een functie waar klanttevredenheid en techniek hand in hand gaan.
 • Het uitdagende werk met enerzijds ambitieuze deadlines en anderzijds veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid bij Electroproject, daar doe je het voor.

Functie-eisen:

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding richting elektrotechniek, meet- en regeltechniek of industriële automatisering.
 • Je hebt kennis van PLC besturingen (Siemens S7, TIA) en affiniteit met netwerkcomponenten. Kennis van soft- en hardware van Comap is een pre.
 • Je bent op de hoogte van diverse noodstroom technieken, zoals: diesel en dual fuel noodstroomaggregaten, dynamische (vliegwiel) UPS, power quality, blindvermogen, WKK’s, net-vervuiling.
 • Je hebt kennis van Accu UPS Systemen
 • Je bent op de hoogte van relevante normen als NEN-EN-IEC 61508, 3140, 3840.
 • Een hebt een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal en goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs omdat je veelal naar projectlocaties moet reizen.

 

Wat bieden wij je
Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. 

 

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. 

 

Wij zijn EQUANS
Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Bij EQUANS werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.

 

Zo kun je solliciteren
Spreekt de vacature je aan? Reageer dan direct via de button 'solliciteren' of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kan je contact opnemen met Lilian van Son op 06 126 183 94 of per mail [email protected].

 


Junior Engineer Electrical & Instrumentation

Dit ga je doen als (Junior) Engineer Electrical & Instrumentation

Als (Junior) Engineer E&I bij EQUANS verdiep je je in afwisselende industriële projecten onder leiding van de verschillende Engineers op de afdeling. Het mooie aan deze functie is dat hetgeen je bedenkt ook daadwerkelijk door onze eigen uitvoering wordt gebouwd. Je werkt nauw samen met de verschillende Engineers en afdelingen en ondersteunt deze bij het verwerken van documenten, het verzorgen van technische correspondentie en het opstellen van de specificaties.

 

Je maakt (deel)ontwerpen volgens de geldende normen en wensen van de klant. Deze (deel)ontwerpen maak je in verschillende engineeringsprogramma's, van concept ontwerpen tot uitvoeringsontwerp. Je bent als (Junior) Engineer E&I dan ook een belangrijke schakel in de ontwerpfase en zoekt de beste technische oplossing voor het project. Vanuit deze ontwerpen verzorg je uitvoeringspakketten en werkomschrijvingen voor de uitvoering. Ten slotte archiveer, beheer en distribueer je de documenten volgens de gemaakte afspraken.

 

De industriële projecten waar jij mee bezig bent zijn nooit hetzelfde en bevinden zich grotendeels in Limburg. Deze projecten bevinden zich binnen verschillende marksegmenten zoals Energie, Agro, Food & Feed, (Petro-)Chemie en Infrastructuur (water). Vandaar dat het ook zo belangrijk is dat je flexibel bent en open staat voor afwisseling en diversiteit! 

 

Dit breng je mee

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting Engineering, Elektrotechniek (of gelijkwaardig).
 • Je hebt ervaring als Elektrotechnisch Engineer binnen industriële projecten.
 • Je hebt een passie voor techniek en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent creatief, leergierig en flexibel.
 • Je bent nauwkeurig en werkt gestructureerd.
 • Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse taal goed.
 • Kennis van AutoCAD en Eplan is een pré.

 

Wat bieden wij je

Je komt te werken in een hecht team waar collega’s voor elkaar klaar staan en vakkundigheid en een passie voor het vak engineering voorop staan. Binnen de afdeling heerst er een open cultuur en informele werksfeer waarbij de deur van de leidinggevende altijd open staat. Daarnaast is flexibel werken en thuiswerken mogelijk zodat jij jouw eigen dagindeling kunt maken. Binnen EQUANS vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk en daarom bepaal jij samen met jouw leidinggevende jouw persoonlijke leerdoelen en krijg je persoonlijke begeleiding om deze doelen te halen. Ook kun je door middel van cursussen en opleidingen jouw kennis op peil houden en vergroten.

 

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij deze functie horen daar een degelijke laptop, telefoon, thuiswerkvergoeding en reiskostenvergoeding bij. Daarnaast heeft EQUANS een goede pensioenregeling, een gezamenlijk hulpfonds, een aantrekkelijke aanbrengbonus, een collectieve zorgverzekering en diverse personeelskortingen. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze uitdagende baan je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Joey Schmeitz via [email protected] of telefonisch op 06 – 833 013 25.


Electrical Engineer Hoogspanning

Ben jij een Electrical Engineer Hoogspanning met passie voor het vak en durf jij nieuwe uitdagingen aan te gaan om onze klanten te helpen om hun assets duurzamer en efficiënter te laten opereren? Wil jij het verschil maken op mooie multidisciplinaire EPC-projecten in het industriële hart van Nederland? Pak dan deze kans en solliciteer!

 

Dit ga je doen als Electrical Engineer Hoogspanning

Jij bent als Electrical Engineer bij EQUANS een onderdeel van een projectteam binnen de afdeling Engineering & Automation. In het projectteam werken engineering en uitvoering intensief samen en lever je hoogwaardige technische oplossingen. Gezamenlijk werken we vanuit basic engineering naar uitvoering en alles daar tussen in: Met het team maken wij de slag van (be)denken naar doen.

 

Voordat we aan een mooi project kunnen starten heb jij de klantspecificaties met de klant besproken, jij weet wat de wensen van de klant zijn. Je hebt de technische uitdagingen ontdekt en de passende oplossing besproken. Op het moment dat het project van start gaat werk je nauw samen met de Project Manager en Construction Manager en coördineer jij binnen het engineeringsteam. Je bent  eindverantwoordelijk voor het technische ontwerp en het ontwerpproces in laag- en hoogspanning projecten. Dit weet jij in duidelijke en concrete ontwerpeisen, projectkaders, projectafspraken over te brengen binnen het engineeringsteam als ook de overige projectleden. Vanuit een coördinerende rol heb jij het overzicht over het ontwerpproces, van studie fase tot oplevering van de realisatie. Als Engineer ben jij de technische gesprekspartner in jouw projecten richting de interne- en externe belanghebbende.

 

Zo werk jij aan de innovatieve projecten van vandaag én morgen.

Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

 • Je maakt de vertaling van de wensen en eisen van de opdrachtgever;
 • Je communiceert met opdrachtgevers, leveranciers, keuringsinstanties, advies-, engineerings- en architectenbureaus, net-beheer;
 • Je zet een Basis of Design op;
 • Je stelt requisitie documenten en RFC pakketten op;
 • Je bent zowel technisch als financieel eindverantwoordelijk voor alle ontwerpen en tekeningen binnen het projectteam, je werkt volgens planning en legt hier verantwoording voor af aan het afdeling hoofd.
 • Je bent verantwoordelijk voor het inzetten van (engineering- en teken) capaciteit binnen het team en kan zelfstandig een engineeringtraject opzetten. Werkt het basis ontwerp uit en specificeert de toe te passen apparatuur.

 

Dit breng je mee

 • Je hebt minimaal een Elektrotechnisch opleiding op HBO niveau afgerond en deze opleiding aangevuld met een vakgerichte/technische opleiding.
 • Bij voorkeur heb je aanvullende cursussen gevolgd op het gebied van normen en voorschriften en projectmanagement.
 • Je hebt vanaf 5 - 10 jaar werkervaring en kennis van zowel  hoog- en laagspanning installaties van 380V – 25kV
 • Hiernaast heb je ervaring met pakketten om netwerkberekeningen en kabelberekeningen te maken.
 • Verder beheers je zowel de Nederlandse taal als de Engelse taal goed in woord en geschrift.

 

Wat bieden wij je

Persoonlijke  begeleiding,  vrijheid,  afwisselend  werk  en  een  werkomgeving  waar  jouw  mening  telt. Je   maakt   bovendien   onderdeel uit van   het   wereldwijde   EQUANS concern,   één   van   de   meest innovatieve bedrijven ter wereld.

 

Naast  aandacht  voor  persoonlijke  groei  bieden  we  een  goed  salaris  en  aantrekkelijke  secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk  van  je  functie horen daar een  laptop,  telefoon,  en een  leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. 

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Bij onze vestiging in Rotterdam sta je midden in de Rotterdamse Industrie. We werken bij uiteenlopende industriële klanten in de Petrochemie, Op- en Overslag, Food en Farmacie. Dagelijkse leveren we technische oplossingen die bijdragen aan de duurzaamheid en efficiëntie van onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om slimme ontwerpen, kleine revisies, grootschalige nieuwbouwprojecten of onderhoud en beheer. Wij zijn van alle markten thuis. Kom het verschil maken in het industriële hart van Nederland. 

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Arnold Bos via [email protected]  of telefonisch op 06 – 41 99 07 37.


Hoofduitvoerder Elektrotechniek en Instrumentatie

Wil jij werken in een team met gepassioneerde collega’s die voor elkaar klaar staan, waar je de mooiste projecten mag begeleiden, bij een werkgever die achter je staat? Solliciteer nu.

 

Bij EQUANS durven we nieuwe uitdagingen aan te gaan, zijn we gedreven en altijd bereid een stap extra te doen, zijn open, werken we samen en bundelen onze krachten, zijn we respectvol en bouwen we aan een samenleving gebaseerd op vertrouwen en respect. Kom je ook bij onze club?

 

Dit ga je doen als Hoofduitvoerder Elektrotechniek en Instrumentatie

Je gaat werken in een enthousiast en gedreven team in een zeer divers projectenveld waar je verschillende uitdagende projecten op E/I gebied aanstuurt, waarbij:

 

 • Je leiding geeft aan de dagelijkse uitvoering van projecten of onderhoudslocaties op het gebied van elektrotechniek en instrumentatie.
 • Je veiligheid ademt en ervoor zorgt dat de werkzaamheden veilig en volgens de voorschriften verlopen.
 • Je de bezetting in de gaten houdt.
 • Je zorgt dat de kosten binnen planning blijven en overleg hebt met werkvoorbereiding en calculatie.
 • Je samen met werkvoorbereiding en projectleiding het overzicht houdt voor een strakke uitvoering van de projecten.
 • Je contact houdt met de klant, onderaannemers, leveranciers en met interne collega’s.
 • Je technisch inhoudelijk precies weet welke acties en er lopen in het veld en je neemt technisch inhoudelijke beslissingen.
 • Je verantwoordelijk bent voor het meer- minderwerkproces.

 

Dit breng je mee:

 • Je hebt ervaring in de industrie.
 • Je hebt een MBO opleiding richting Elektrotechniek.
 • Je hebt een VCA VOL.
 • Je hebt kennis van MS Office-pakketten, Projectmatig werken, Leergang Leidinggeven.
 • Je begrijpt de Engelse taal.

 

Competenties:

 • Vakkundig
 • Doelgericht
 • Communicatief
 • Vasthoudendheid
 • Motiveren van anderen
 • Team player

 

Wat bieden wij je

Persoonlijke  begeleiding,  vrijheid,  afwisselend  werk  en  een  werkomgeving  waar  jouw  mening  telt en ondernemerschap genomen mag/kan worden. Je maakt bovendien onderdeel uit van het   wereldwijde   EQUANS concern,   één   van   de   meest innovatieve een groeiende bedrijven ter wereld.

 

Naast  veel aandacht  voor  persoonlijke  groei, flexibiliteit en een goed thuiswerkbeleid bieden  we  een  goed  salaris  en  aantrekkelijke  secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk  van  je  functie horen daar een  laptop,  telefoon,  en een  leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. 

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Bij onze vestiging in Rotterdam sta je midden in de Rotterdamse Industrie. We werken bij uiteenlopende industriële klanten in de Petrochemie, Op- en Overslag, Food en Farmacie. Dagelijkse leveren we technische oplossingen die bijdragen aan de duurzaamheid en efficiëntie van onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om slimme ontwerpen, kleine revisies, grootschalige nieuwbouwprojecten of onderhoud en beheer. Wij zijn van alle markten thuis. Kom het verschil maken in het industriële hart van Nederland.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Arnold Bos via [email protected]  of telefonisch op 06 - 41 99 07 37.


Werkvoorbereider Elektrotechniek

Houd jij zonder problemen veel ballen in de lucht? Weet iedereen jou altijd te vinden en ben je graag de verbindende schakel? Dan hebben we bij EQUANS Modificatie de ideale baan voor jou! Als Werkvoorbereider Elektrotechniek zorg je met jouw organisatietalent dat je werkzaamheden bij onze klanten voorbereidt, laat uitvoeren en naar tevredenheid oplevert. Dankzij jou kunnen onze monteurs dagelijks aan de slag bij de klant.  
Dit doe je als Werkvoorbereider Elektrotechniek
In jouw rol als Werkvoorbereider Elektrotechniek regel je alles rond de voorbereiding, realisatie en het onderhoud van utiliteitsbouw. Je bent dus van alle markten thuis. Waar kun je zoal aan denken? Nieuwbouw, onderhoud, vervanging of uitbreiding van installaties bij onderwijsinstellingen, industriële complexen, luchthavens, kantoorgebouwen, scholen en distributiecentra. Hoe groot een project ook is, als werkvoorbereider ben jij hét aanspreekpunt voor onze klanten, leveranciers en collega’s.

Wat kun je verwachten in deze functie? 

 • Je vraagt offertes aan bij toeleveranciers. 
 • Je coördineert de werkzaamheden en plant de inzet van onze modificatiemonteurs.
 • Op basis van een offerteaanvraag maak jij de aanbieding voor de klant.
 • Je bent daarna verantwoordelijk voor de totale opdracht: je overlegt met en ondersteunt de klant van a tot z. En zorgt dat we de opdracht op tijd en naar tevredenheid afronden.
 • Je houdt de projectadministratie bij.
 • Je werkt intensief samen met andere afdelingen en regiobedrijven binnen EQUANS.
 • Je bewaakt – samen met je projectteam – de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden.

 

Zoeken we jou?
We ontvangen graag je cv als je een afgeronde technische opleiding mbo-4 hebt of aantoonbare werkervaring op dat niveau.
 

Wat heb je verder in huis?

 • Je bent besluitvaardig.
 • Je kunt goed prioriteiten stellen.
 • Je regelt alles tot in de puntjes, met oog voor de details.
 • Je doet er alles aan om de werkzaamheden naar wens en volgens de gemaakt afspraken uit te voeren.
 • Je werkt planmatig, gestructureerd en denkt in oplossingen.
 • Je zorgt dat jouw collega’s de werkzaamheden op locatie veilig kunnen uitvoeren.
 • Je communiceert makkelijk en weet hoe je mensen motiveert. 
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed.

 

Dit krijg je van ons
Waarom zou je voor EQUANS kiezen? Dat zetten we graag even voor je op een rij. Allereerst krijg je een afwisselende baan met veel uitdaging. Uiteraard belonen we je met een goed salaris (3514,99- 4393,38 bruto bij 40 uur). En we hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder veel opleidingsmogelijkheden. 

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding of coaching? Ook daarbij helpen we je. Een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en aantrekkelijke personeelskortingen zitten ook allemaal in het pakket. We helpen je ook graag werk en privé goed in balans te houden. Zo krijg je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar. Tot slot word je ook nog eens onderdeel van het wereldwijde EQUANS-concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

 

We wachten op je
Heb je al zin in je eerste werkdag? Solliciteer dan direct via de button ‘solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Spreek je toch liever eerst nog iemand?  Voor vragen kun je contact opnemen met Lars Volkers via [email protected] of telefonisch op 06 10015883. Hopelijk tot snel!

 

Wij zijn EQUANS
Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.


Project Engineer Energie

Bij EQUANS werken we met kennis van zaken, een nuchtere werkmentaliteit en een oplossingsgerichte aanpak aan complexe infra-, energie en mobiliteitsprojecten. Team Energie richt zich op de energiemarkt met klanten zoals TenneT, Alliander, Enexis, ProRail, RET en diverse projectontwikkelaars. Landelijk werken we aan een grote diversiteit aan projecten op het gebied van tractie en hoogspanning. Het team werkt zowel vanuit ons hoofdkantoor in Dordrecht, Zaandam alsmede vanuit een kantoor in Zwolle.

EQUANS zoekt een project engineer energie. Een ambitieuze en gedreven engineer die zich verder wil ontwikkelen in de energietechniek.
 

Dit ga je doen
Wil jij als engineer een belangrijke bijdrage leveren aan de energietransitie en je steentje bijdragen bij het verzwaren van het energienet, het zelfstandig ontwerpen van deelinstallaties en ontwerp- en engineeringsopdrachten uitwerken? Neem dan contact op.

 

Je voornaamste verantwoordelijkheden en werkzaamheden bestaan uit:

 • Uitbrengen van adviezen en meedenken in de offerte fase;
 • Ontwerpen van elektrotechnische installaties vanuit bestek, voorlopig ontwerp of de specifieke behoefte van de klant;
 • Uitwerken van besturingstekeningen voor alle voorkomende elektrotechnische installaties;
 • Vaststellen van ontwerpuitgangspunten, technische specificaties en administratieve bepalingen zodat ze voor de uitvoering herkenbaar en verwerkbaar zijn;
 • Je hebt contact met leveranciers, onze bouwpartners en eventueel onderaannemers;
 • Je hebt direct contact met onze opdrachtgevers om zo korte communicatielijnen te garanderen;
 • Je adviseert zowel intern als extern, past de nieuwste technieken toe en gebruikt je creativiteit om technische problemen om te zetten in uitvoerbare oplossingen.

 

Dit breng je mee

 • Een afgeronde HBO Elektrotechniek of Energietechniek opleiding; 
 • Tenminste 4 jaar werkervaring als engineer in de energietechniek;
 • Ervaring met elektriciteitsnetwerken, onderhoudsmanagement en midden/hoogspanningscomponenten is een pré;
 • Ervaring met projectmatig werken.

 

Competenties

Je herkent jezelf in onderstaande competenties:  

 • Nauwkeurig
 • Vakkundig
 • Flexibel 

 

Wat bieden wij je
Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. 

 

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.  

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Bij EQUANS werken we aan omvangrijke infrastructurele projecten door heel Nederland. Denk hier aan complexe technische opdrachten voor tunnels en bruggen, sluizen en verkeerssignalering. Maar ook aan verkeerscentrales en energieprojecten zoals oplossingen voor elektrisch vervoer, Smart Grids en windparken. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Teamwork en uitwisseling van kennis en kunde vormen de basis van ons succes. 

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Esther Willemse via [email protected] of telefonisch op 06- 13 86 04 64.   


Senior Engineer Automation

FunctieomschrijvingAls Engineer Automation bij Electroproject, onderdeel van EQUANS ben je verantwoordelijk voor engineeringprojecten op het gebied van aandrijftechniek en complexe noodstroominstallaties. Daarvoor maak je gebruik van meet & regel en besturingssystemen voor zowel nieuwbouwprojecten als ombouw van bestaande installaties. De klanten met deze bedrijfskritische installaties zijn bijvoorbeeld datacentra, banken, de rijksoverheid en ziekenhuizen. Je maakt deel uit van een enthousiast team van breed georiënteerde technici. Je voelt je thuis in een functie waar klanttevredenheid en techniek hand in hand gaan.  Het uitdagende werk met enerzijds ambitieuze deadlines en anderzijds veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid bij Electroproject, daar doe je het voor. Door de grote diversiteit in klanten en projecten is geen dag hetzelfde. Zoek jij een uitdagende rol als techneut waarin je je breed kan ontwikkelen binnen de Electrotechniek? Kom dan werken bij  Electroproject en samen maken wij onze ambitieuze groeiambitie waar. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit:

 • In overleg met de projectleider en de klant stem je de eisen en de benodigde functionele specificaties op elkaar af.
 • Je plant, ontwerpt en programmeert de besturingsprojecten van het begin tot het einde inclusief prijscalculaties en soms de budgetcontrole.
 • Je implementeert en test besturingsprogramma’s, bedieningsinterfaces en je stelt deze op locatie in bedrijf.
 • Je bent sterk in het standaardiseren en vastleggen van processen maar dusdanig dat de creativiteit in het proces gewaarborgd blijft.
 • Je maakt draaiboeken, FAT/SAT documenten en gebruikershandleidingen.
 • Tevens verzorg je een gedeelte van de gebruikerstraining.
 • Je onderzoekt complexe storingen in de Automation and Controls van de noodstroomvoorziening en geeft advies over mogelijke oplossingen en verbeteringen.
 • De hierboven genoemde werkzaamheden zijn deels te plannen en deels ad-hoc, wat dit een afwisselende functie maakt.
 • Je maakt deel uit van een enthousiast team van breed georiënteerde technici. Je voelt je thuis in een functie waar klanttevredenheid en techniek hand in hand gaan.
 • Het uitdagende werk met enerzijds ambitieuze deadlines en anderzijds veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid bij Electroproject, daar doe je het voor.

Functie-eisen:

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding richting elektrotechniek, meet- en regeltechniek of industriële automatisering.
 • Je hebt kennis van PLC besturingen (Siemens S7, TIA) en affiniteit met netwerkcomponenten. Kennis van soft- en hardware van Comap is een pre.
 • Je bent op de hoogte van diverse noodstroom technieken, zoals: diesel en dual fuel noodstroomaggregaten, dynamische (vliegwiel) UPS, power quality, blindvermogen, WKK’s, net-vervuiling.
 • Je hebt kennis van Accu UPS Systemen
 • Je hebt kennis van DCS regelsystemen, HMI’s en Scada.
 • Je bent op de hoogte van relevante normen als NEN-EN-IEC 61508, 3140, 3840.
 • Een hebt een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal en goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs omdat je veelal naar projectlocaties moet reizen.

 Wat bieden wij je
Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.  Wij zijn EQUANS
Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel. Bij EQUANS werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden. Zo kun je solliciteren
Spreekt de vacature je aan? Reageer dan direct via de button 'solliciteren' of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kan je contact opnemen met Lilian van Son op 06 126 183 94 of per mail [email protected]


Engineer Elektrotechniek

Vind je het leuk om oplossingen te bedenken voor complexe engineeringsvraagstukken? En ben je een échte teamspeler die samen met collega Engineers mooie projecten wilt ontwerpen? Kijk dan hoe jij onze nieuwe collega wordt in Oisterwijk!

 

Dit ga je doen als Engineer Elektrotechniek

Als Engineer Elektrotechniek bij EQUANS in Oisterwijk ben je verantwoordelijk voor de engineering van diverse gebouwgebonden elektrotechnische installaties. Je werkt aan verschillende multidisciplinaire projecten in zowel de utiliteit als lichte industrie en zorgt dat engineeringsvraagstukken op een gedegen manier worden aangepakt. In de functie van Engineer Elektrotechniek ben je ook verantwoordelijk voor de aansturing van een ontwerpteam bestaande uit onder andere tekenaars, BIM Modelleurs en Junior Engineers. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project kan dit team qua grootte en samenstelling veranderen. Daarnaast werk je ook samen met collega engineers van andere disciplines.

 

Binnen de functie van Engineer Elektrotechniek bestaan je taken en verantwoordelijkheden uit:

 • De engineering van complete licht, kracht- en zwakstroominstallaties. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de concepten, de detailuitwerking en adviseert de collega’s van de afdeling uitvoering waar nodig.
 • Het vertalen van de wensen van de (interne) klant naar concrete ontwerpen op het gebied van elektrotechnische installaties.
 • Zorgdragen dat je samen met jouw ontwerpteam een definitief ontwerp maakt dat voldoet aan de wensen van de klant, kwaliteitsnormen en eisen vanuit wet- en regelgeving. Hierbij heb je een scherp oog voor duurzaamheid, uitvoerbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid. Daarnaast houdt je rekening met de project- en onderhoudskosten voor de klant.
 • Het aansturen van een ontwerpteam op een effectieve en efficiënte wijze.

 

Dit breng je mee

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau binnen de Elektrotechniek.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als elektrotechnisch Engineer.
 • Je hebt kennis van de veelvoorkomende elektrotechnische disciplines en bent in staat verschillende werkzaamheden te coördineren.
 • Je hebt een NEN1010 cursus en basiscursus (nood)verlichtingsinstallaties afgerond.
 • Je bent bekend met kabelberekeningen (INTELEC) en hebt kennis van elektrotechnische normen.
 • Je bent communicatief vaardig en werkt gemakkelijk samen.
 • Je bent flexibel en schakelt tot op detailniveau snel tussen de verschillende projecten.
 • Je bent in staat nieuwe oplossingen te bedenken en staat stevig in je schoenen.

 

Wat bieden wij je

Het engineeringsteam in Oisterwijk kenmerkt zich door een goede en constructieve sfeer met prettige collega’s. Er heerst een hoog samenhorigheidsgevoel en we doen dingen met elkaar en voor elkaar. Daarnaast werk je aan uitdagende multidisciplinaire projecten waarbij jouw kennis en kunde op de proef gesteld en vergroot wordt, heb je veel vrijheid in je werk, doe je afwisselende werkzaamheden en wordt input gewaardeerd.

 

EQUANS vindt het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen en daarom krijg je ieder jaar de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen en word je, wanneer gewenst, begeleid in je werk en persoonlijke ontwikkeling. Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Als Engineer horen daar een laptop en telefoon bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze uitdagende baan je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Joey Schmeitz via [email protected] of telefonisch op 06-833 013 25.


Senior Maintenance Engineer

Wil je van tender tot realisatiefase betrokken zijn bij de levenscyclus van technische installaties zoals bruggen, sluizen, tunnels en waterkeringen? Lees dan snel verder.

 

Dit ga je doen

Als maintenance engineer focus je je op de cyclus van onderhoudsoptimalisatie van technische installaties van infrastructurele werken. De belangrijkste bijdragen zijn het opzetten, standaardiseren en optimaliseren van onderhoudsconcepten. Je bent van de tenderfase tot en met de daadwerkelijke invulling van het contract betrokken. Hiernaast zorg je voor het ontwikkelen en borgen van onderhoudskennis.

 

Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

 • In kaart brengen van de actuele status van een object op locatie;
 • Opstellen van onderhoudsprogramma’s op basis van methodieken zoals reliability centered maintenance;
 • Investeringsvoorstel/ verbetervoorstel maken voor de klant en deze met de klant bespreken;
 • Meedenken tijdens de tenderfase hoe wij de klant kunnen overtuigen;
 • Daarna onderdeel uitmaken van het projectteam;
 • Informatie ophalen bij jouw collega’s in het werkveld door middel van gesprekken en bezoeken aan de engineers en monteurs op locatie;
 • Vertalen van deze informatie in heldere en optimale onderhoud strategieën;
 • Bezoeken van de diverse objecten in lopende en nieuwe beheer- en onderhoudscontracten, en contact onderhouden met de opdrachtgever zodat je over alle relevante informatie beschikt om het proces te optimaliseren.

 

Dit breng je mee

 • Een diploma op HBO of WO niveau bijvoorbeeld in Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde of een andere technische studie
 • Je hebt minimaal 5 tot 10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent een goede adviseur voor onze klanten
 • Je bent enthousiast en van nature nieuwsgierig
 • Je bent sterk in het analyseren van complexe situaties
 • Je hebt affiniteit met de infra markt
 • Ervaring met FMECA/ RCM/ Faulttree methodieken en basiskennis van RAMS
 • Je kunt werken met Onderhouds Management Systemen
 • Je bezit kennis m.b.t. onderhoudsprocessen en continu verbeteren d.m.v. PDCA

 

Competenties

Je herkent jezelf in de onderstaande competenties:

 • Flexibel
 • Stressbestendig
 • Punctueel
 • Communicatief
 • Klantgericht

 

Wat bieden wij je

Vrijheid, kansen om jezelf te ontwikkelen en een werkomgeving waar jouw mening telt.

Een baan in een dynamisch bedrijf waarin jouw persoonlijke ontwikkeling als heel belangrijk wordt gezien. Daarom bieden wij voldoende opleidingsmogelijkheden voor iedereen.

Voor het reizen van en naar je werk krijg je veel keuzevrijheid en duurzame opties om te reizen. Dus of je nu met de auto, de trein of liever met de OV-fiets naar je werk of de klant gaat: je reist zoals jij dat wilt, tegen eerlijke vergoedingen. Werk je graag een of twee dagen vanuit huis? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden met jou.

Natuurlijk hebben wij een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op onder andere uitjes en producten. Uiteraard krijgt je alle middelen tot je beschikking die je nodig hebt, zoals een laptop en een mobiele telefoon.

En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Bij EQUANS werken we aan omvangrijke infrastructurele projecten door heel Nederland. Denk hier aan complexe technische opdrachten voor tunnels en bruggen, sluizen en verkeerssignalering. Maar ook aan verkeerscentrales en energieprojecten zoals oplossingen voor elektrisch vervoer, Smart Grids en windparken. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Teamwork en uitwisseling van kennis en kunde vormen de basis van ons succes. Daarbij kunnen we altijd nieuwe teamspelers gebruiken.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Esther Willemse via [email protected] of telefonisch op 06 138 604 64.