Engineer Meet & Regeltechniek Utiliteit

Voor de afdeling Meet & Regeltechniek in Maastricht-Airport is Equans op zoek naar een Engineer Meet- & Regeltechniek Utiliteit. Jij bent de verbinder tussen de verschillende engineering- en uitvoeringsafdelingen van Equans om uiteindelijk een goed werkende meet- & regelinstallatie te kunnen ontwerpen en op te leveren.

Dit ga je doen als Engineer Meet- & Regeltechniek Utiliteit

Als Engineer Meet- & Regeltechniek Utiliteit zorg jij voor het ontwerp van een regeltechnische installatie voor diverse HVAC-installaties. Daarnaast onderhoud je contact met collega Engineers van andere disciplines. Daarbij is vrijwel elke situatie anders: van routine-aanpak is dus geen sprake. De HVAC en elektrotechnische werkzaamheden worden uitgevoerd of gecoördineerd door onze eigen Equans collega’s en samen werken we aan het perfect opleveren van HVAC-installaties voor de klant.

De diverse klanten zijn hoofdzakelijk in Limburg gevestigd en lopen uiteen van ziekenhuizen en laboratoriumcomplexen tot kantoorgebouwen en licht industriële locaties. Doordat de klanten hoofdzakelijk in Limburg gevestigd zijn, wordt jouw reistijd aanzienlijk beperkt. Daarnaast is het afhankelijk van de werkzaamheden mogelijk om jouw werk als specialist vanaf ons kantoor in Maastricht-Airport of vanuit thuis uit te voeren.

Dagelijks ben je als Engineer Meet- & Regeltechniek Utiliteit verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

 • ontwerpen en implementeren van automatiseringssystemen voor meet- & regelinstallaties binnen de utiliteit
 • zorgdragen voor uniformiteit in ontwerpwerkzaamheden volgens een overeengekomen standaard binnen de afdeling aangevuld met wensen van de opdrachtgever
 • signaleren en rapporteren van afwijkingen van HVAC en regeltechnische installaties. Je analyseert de afwijkingen en lost deze op of escaleert naar de juiste afdeling dan wel naar de Projectleider Meet- & Regeltechniek
 • verzorgen van de juiste administratie tijdens het gehele proces van ontwerp tot eindoplevering en gebruikersinstructie bij de klant

Jouw werkomgeving

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Je komt te werken op de afdeling Meet- & regeltechniek op ons kantoor te Maastricht-Airport. Momenteel bestaat de afdeling uit 12 specialistische collega’s van hardware- & software engineers, technische specialisten, werkvoorbereiders en inbedrijfstellers. Het team wordt aangestuurd door een projectleider als eindverantwoordelijke en mentor.

Het team wordt gekenmerkt door een informele sfeer, een hoge mate van collegialiteit en een platte organisatiestructuur. De collega’s binnen de afdeling omschrijven het als: ‘we doen het samen en ondersteunen elkaar waar nodig. We denken niet in hokjes en springen bij waar het nodig is’.

Wie ben jij?

Samen maken we Nederland duurzamer en dragen we als Equans bij om de wereld goed over te dragen aan de volgende generaties. Samenwerking vinden we dan ook belangrijk, zo ontzorgen wij de klant. We verwachten dan ook van jou dat je goed in teamverband kunt werken. Verder passen jouw communicatieve vaardigheden en zelfstandigheid goed bij onze vacature van Engineer Meet- & Regeltechniek Utiliteit. Ook beschik je over:

 • een Mbo-opleiding Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek afgerond. Bij voorkeur aangevuld met een MIT en/of Meet & Regeltechniek opleiding
 • ervaring opgedaan op het gebied van complexe HVAC-installaties
 • in bezit van een rijbewijs B
 • goede beheersing van de Nederlandse taal
 • kennis en ervaring met utilitaire automatiseringssystemen is een pré. Als je deze kennis niet bezit word je voorzien van een passend trainingstraject

Wat bieden wij je

Equans biedt jou een zelfstandige en uitdagende baan. Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn, daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:

 • salaris tussen € 3.857,06 en € 5.315,20 bruto per maand, exclusief vakantiegeld
 • direct een vast contract voor onbepaalde tijd
 • flexibele werktijden en mogelijkheden om bijvoorbeeld 4x9 te werken
 • een eigen leaseauto die je ook privé mag rijden
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk en je krijgt een volledig ingerichte werkplek thuis
 • smartphone en laptop om je in je werk te faciliteren
 • goede pensioenregeling (PMT)
 • mogelijkheid voor lidmaatschap voor het Equans gezamenlijk hulpfonds
 • volop doorgroeimogelijkheden, zowel binnen de functie maar ook daarbuiten en daarnaast veel opleiding- & ontwikkelmogelijkheden!

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Solliciteer dan snel!

Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Neem dan contact op met Joey Schmeitz via [email protected] of telefonisch op +316 833 013 25, WhatsApp is ook mogelijk.


Operationeel Maintenance Engineer

Ben jij een technische professional die uitblinkt in het analyseren van frequente storingen en complexe technische uitdagingen? Droom je ervan om jouw expertise in te zetten in een bijzondere werkomgeving? Wij zoeken voor onze klant KLM een Operationeel Maintenance Engineer op Schiphol.

4AMS is ontstaan uit een unieke alliantie tussen SPIE, CroonWolter&Dros en Equans. Wij zijn verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het vastgoed van KLM, inclusief de gebouwgebonden technische installaties. Onze verantwoordelijkheden omvatten het onderhouden van deze gebouwen en technische installaties, evenals het bieden van ondersteuning bij technische storingen. Daarnaast voorzien we in deskundig advies op het gebied van duurzaamheid en optimalisatie. Onze werkzaamheden betreffen voornamelijk de hangars en technische gebouwen van KLM op Schiphol.

Dit ga je doen als Operationeel Maintenance Engineer bij 4AMS:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken van veel voorkomende en complexe storingen die optreden bij de door ons beheerde installaties. Je achterhaalt daarbij de werkelijke oorzaken. Vervolgens ontwikkel je verbetervoorstellen, in samenwerking met de afdeling maintenance om deze problemen aan te pakken. De opvolging van deze voorstellen wordt door maintenance gecoördineerd terwijl jij ondersteuning biedt bij de uitvoering.

Je ondersteunt maintenance ook bij het optimaliseren van preventief onderhoud door je praktijkervaring te delen en gegevens uit de praktijk te verstrekken. Daarnaast beoordeel je de adviezen van onderaannemers die onderhoud aan jouw installaties hebben uitgevoerd. In deze functie opereer je in het hart van onze organisatie en acteer je op het snijvlak tussen het optimaliseren van de onderhoudsschema’s, de planning van het onderhoud en de uitvoering.

Dit neem je mee  

 • een afgeronde technische opleiding op minimaal mbo-4 niveau
 • mbo 4+ denk- en werkniveau
 • uitgebreide kennis van en ervaring met gebouwgebonden installaties, storingen en onderhoud
 • allround technische kennis (E en W)
 • kennis van onderhoudsprocessen en assetmanagement binnen een multidisciplinaire werkomgeving of je bent bereid je daarin verder te ontwikkelen
 • goede communicatieve vaardigheden, organisatietalent en gericht op samenwerken
 • een hoop enthousiasme, een flexibele instelling en je wilt jezelf blijven ontwikkelen
 • een geldig rijbewijs b.

Wat bieden wij je

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde Equans concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

 • een salaris tussen €3.770 en €4.750 bruto per maand o.b.v. 40 uur
 • mogelijkheden tot een contract voor onbepaalde tijd
 • 38 vakantiedagen bij dienstverband van 40 uur per week
 • goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en personeelskorting op o.a. uitjes en diverse producten

Wij zijn Equans

Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

Als marktleider van Nederland zet Equans met innovatieve concepten en integrale oplossingen de toon voor het succes van klanten in de industriële, utilitaire en onderhoudsmarkten. In onze diensten en producten verenigen we betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. Dat zijn de pijlers van onze klant- en oplossingsgerichte mentaliteit, die voortdurend gericht is op verbetering.

Zo kun je solliciteren 
Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! Solliciteren kan eenvoudig via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Sanne Roodenrijs via e-mail [email protected] of op telefoonnummer 06 570 772 20.


Technisch Servicecoördinator

Samen puzzelen aan 53.000 m2 oppervlakte aan technisch beheer- en onderhoud-afspraken. Vooruitdenken en continue schakelen met je interne en externe klant. Het zou zomaar eens jouw volgende uitdaging kunnen zijn als Servicecoördinator bij onze klant ASML. Zet je expertise in en bouw samen met ons aan de toekomst. Equans is dichterbij dan je denkt.

TECHNISCH SERVICECOÖRDINATOR | Klantlocatie; ASML in Veldhoven

Dit ga je doen

In je rol als Technisch Servicecoördinator bij Equans ben je verantwoordelijk voor het aannemen, inplannen en afhandelen van storingsmeldingen. Je bent hierbij continu bezig met het effectief en efficiënt inzetten van technici en onderaannemers binnen het proces correctief onderhoud. Je verwerkt de orders uit het bonproces; beheer, onderhoud, service. Een goede voorbereiding is hierbij erg zeer belangrijk. Daarnaast zorg je ook voor de implementatie en het beheer van de toegewezen contracten voor het storingsproces. Door je technisch bagage die je meeneemt ben je in staat om je collega’s in het veld te helpen en ondersteunen. Je communicatieve vaardigheden worden hierbij op de proef gesteld, want jij zorgt hierbij voor een juiste en tijdige terugkoppeling van de ingeplande en uitgevoerde orders aan alle belanghebbende. Fijn dat je secuur werkt en goed vooruit kunt denken. Hierdoor kun je vroegtijdig signalen oppikken van mogelijk niet nagekomen KPI’s en SLA’s. Je bent schep en kritisch. Dit helpt je bij het monitoren en opvolgen van mogelijke vervolgacties. Verder bewaak je de uitvoering van procedures van contracten, signaleert afwijkingen en rapporteert deze aan de leidinggevende. Het opstellen van duidelijke rapportages hoort hier natuurlijk bij.

Het team | Maintenance House

Binnen het Maintenance House bij ASML werken wij samen met verschillende onderhoudsbedrijven op het campus in Veldhoven. Binnen Equans bestaat het team uit meer dan 100 collega’s leveren we ondersteuning bij gepland onderhoud, storingen, projectsupport en klant-specifieke vraagstukken. Samen zorgen we voor een veilige en betrouwbare omgeving die nodig is om de gewenste condities en prestaties in en rond de clean rooms van ASML te realiseren. Dit alles doen we al sinds 1996 als trotse partner van ASML.

Jouw werkveld: een hoogwaardige technische speeltuin 

Je ‘mazzelt’. Want, jouw werkomgeving bevindt zich in de Brainport Regio, één van de slimste regio’s van de wereld. op het terrein van onze klant; ASML in Veldhoven. Hier worden high tech machines voor de chipindustrie ontwikkeld en gebouwd. Naast deze technologie moeten ook dus ook de faciliteiten waarin de machines worden gebouwd voldoen aan extreem hoge eisen. Nieuwbouw en maintenance met alle daarbij behorende technische installaties, deze moeten allemaal voldoen aan de hoogst mogelijke standaarden. Hierdoor kom je in aanraking met de meest hoogwaardige technologieën die de branche te bieden heeft. Logisch dat je technische hart hiervan sneller gaat kloppen.

Feiten & Cijfers; klantlocatie ASML

Wist je dat…

 • de technische ‘speeltuin’ een oppervlakte heeft van 53.000 m2, vergelijkbaar met 8 voetbalvelden
 • Equans maintenance mag verrichten bij ASML aan 53.000 m2 technische ruimtes
 • Equans een belangrijke bijdrage levert aan de klimaatdoelstelling van ASML, in 2030 energieneutraal
 • Equans meer dan 250 leuke collega’s on site heeft bij ASML
 • Equans al sinds 1996 trotse partner is van ASML

Dit breng je mee

Als Servicecoördinator ben je technisch natuurlijk goed onderlegd. Werken in teamverband past bij je. Jij bent het type dat het beste uit zichzelf en anderen kan halen als de druk wat hoger ligt. Je overziet waar de prioriteit ligt en behoud de rust die nodig is om kwalitatief hoogstaand werk af te leveren. 

Voldoe je ook nog eens aan het onderstaande dan is dat helemaal mooi meegenomen, want jij:

 • hebt een technische opleiding werktuigbouwkunde, elektrotechniek of installatietechniek afgerond
 • hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de (industriële) installatietechniek op je cv staan
 • spreekt de Nederlandse en Engelse taal
 • brengt energie, bent gezond kritisch en een tikkeltje eigenwijs

Waarom kiezen voor Equans

Bij Equans bieden wij je de ruimte zodat jij kunt doen waar je goed in bent. We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Zelf neem jij hierin een actieve rol. Wij zijn aanpakkers en geloven in de kracht van het samenwerken. Hierbij zetten we maximaal in op jouw werkplezier. Dat gaat natuurlijk verder dan alleen die leuke inhoudelijke baan. Aandacht voor jou als persoon is hiervoor de basis. Gun jezelf de persoonlijke ontwikkelen die bij je past. Wij helpen je om dit vorm te geven. Denk hierbij aan een breed aanbod van opleidingen en cursussen, persoonlijke begeleiding en coaching. Je omgeving vraagt ook tijd en aandacht van je. Daarom denken we actief mee om een goede werk- en privébalans in stand te houden.

Enkele voordelen voor jou, waaronder:

 • startsalaris tussen € 2900 en € 3700 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
 • 38 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • contract voor onbepaalde tijd

Wij zijn Equans

Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 6.000 medewerkers op 29 locaties. Met vernieuwende technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Altijd verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten met de nieuwste ontwikkelingen binnen de drie transities van deze tijd op het gebied van energie, digitaal en industrieel. 

Interesse? Solliciteer binnen 1 minuut

Interesse in de functie van Servicecoördinator? Reageer dan direct. Een cv met je motivatie helpt hierbij. Heb je vragen over deze functie? Stuur mij dan een bericht via whatsapp of mail naar [email protected]  of gewoon ouderwets bellen naar 06-58 70 66 77 kan natuurlijk ook. Ik breng je graag in contact met de afdelingsmanager Wijnand Heems. Zijn agenda raakt snel vol, dus wacht niet te lang. Hoor graag van je.


Senior Application Engineer

Wij zijn op zoek naar een Senior Application Engineer binnen onze afdeling Automation in Arnhem! Ben jij de topper die ervaring meebrengt vanuit Building Automation en deze ervaring graag inzet binnen onze utilitaire klanten? Ben jij daarnaast graag volledig betrokken bij projecten? Solliciteer dan snel en wie weet zit jij binnenkort bij ons aan tafel voor deze mooie kans!

Wat ga je doen als Senior Application Engineer

Als Senior Application Engineer bij Equans verdiep je je in de gebouw gebonden installaties bij onze klanten in de complexe utiliteit en industrie. Dit doe je onder leiding van een Project Engineer of Projectleider. Je bent betrokken vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering van een project. Je bent verantwoordelijk voor de functionele uitwerking van de regeltechnische HVAC-installaties met toepassing van Siemens DDC controllers in combinatie met Desigo Insight óf Desigo CC óf Priva controllers.

De projecten waar jij aan werkt zijn nooit hetzelfde en bevinden zich binnen verschillende marktsegmenten. Denk hierbij aan technische installatieprojecten in ziekenhuizen, kantoorpanden en andere grote utilitaire objecten. Het is daarom belangrijk dat je flexibel bent en open staat voor afwisseling en diversiteit!

Bij alles wat je doet haal jij het beste uit jezelf. Dus, naast bovenstaand, ook bij:

 • het vertalen van complexe klantvragen, opdracht en/of scope naar een basis ontwerp
 • het vertalen van eisen vanuit de vakdiscipline naar richtlijnen in offerteaanvragen en het valideren van deze aanvragen
 • het in kaart brengen van technische en functionele risico’s voor de vakdiscipline en het komen met maatregelen om deze risico's te reduceren
 • het bouwen, controleren en onderhouden van de applicatiesoftware aan de hand van de ontwerpdocumenten
 • het bepalen en onderhouden van standaarden en het sturen op het gebruik hiervan
 • het bewaken van de voortgang van de vakdiscipline binnen het project betreffende zowel urenbudget als planning en het rapporteren hierover aan de projectverantwoordelijke
 • het ondersteunen van Junior en Medior collega’s bij de realisatie van applicatiesoftware en het vakinhoudelijk ondersteunen bij de inbedrijfstellingen

Jouw werkomgeving

Samen voor grote uitdagingen: Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie --, digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in de technische dienstverlening en maken onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties.

De afdeling Automation binnen Equans richt zich op het automatiseren en digitaliseren van diverse onderdelen binnen onze utilitaire en industriële klanten. Het hechte automatiseringsteam in Arnhem bestaat uit engineers die zich voornamelijk richten op complexe automatiseringsprojecten op het gebied van HVAC-installaties. 

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe, omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hecht iedereen waarde aan samenwerken en zien we overal kansen. Jij ook? Mooi! Verder vragen we van jou:

 • hbo werk- en denkniveau, verkregen door een technische hbo-opleiding óf door relevante werkervaring
 • ervaring in een soortgelijke functie
 • passie voor het vak software engineering en je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen building automation
 • proceskennis van HVAC-installaties
 • ervaring met het programmeren van plc systemen en visualisatie pakketten
 • kennis en ervaring met siemens XWP, Siemens Desigo Insight of Desigo cc
 • communicatieve vaardigheid en je communiceert gemakkelijk in de Nederlandse en Engelse taal
 • je komt met originele oplossingen, nieuwe ideeën, nieuwe toepassingen, alternatieve werkwijzen

Wat bieden wij je

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder:

 • een salaris tussen de €4.500 en €5.600 bruto per maand op basis van jouw opleiding en ervaring, exclusief vakantiegeld
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk
 • bonus van maximaal 4%
 • telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
 • een leaseauto
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • thuiswerken is in overleg mogelijk
 • volledig ingerichte werkplek thuis
 • goede pensioenregeling
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen graag jouw reactie. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button.

Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Maarten van der Werff via 06 16 00 43 18 of mail naar [email protected].


Lead Engineer Proces Gebouw Automatisering

Ben jij de gedreven Senior Engineer die op Automation/ Meet- en regel technisch gebied de diepgang kan geven in complexe projecten bij hightech bedrijven? Ga jij je carrière een boost geven door nog meer kennis te vergaren en tegelijk jouw huidige technische kennis te mogen delen met de top bedrijven in de regio Eindhoven?

Jij kan je team van 5 tot 10 collega’s enthousiasmeren, motiveren en met hen samen projectresultaat behalen. Jij hebt leiderschap en kan een visie creëren. Jij kan ervoor zorg dragen dat het aangeboden concept ook functioneel kan werken, de Engineers schrijven een P&ID, zetten het ontwerp op en jij bespreekt dit concept met de afdeling elektrotechniek en werktuigbouw. Jij zorgt ervoor dat jouw team in topvorm is en aan de slag kunnen met de huidige projecten.

Jij voert voortgangs- en beoordelingsgesprekken met de Engineers uit je team en weet ze te helpen in hun ontwikkeling, zowel als techneut en als collega.

Als Lead Proces Engineer Automation:

 • Werk je samen in een multidisciplinair projectteam (Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Safety & Security, e.a.) onder leiding van de projectleider.
 • Bestudeer je de product eindspecificaties van de klant i.c.m. de opdracht en de calculatie op gebied van meet- en regelgebied.
 • Bepaal je de financiële haalbaarheid van het project.
 • Vertaal je wensen van de klant naar innovatieve technische procesoplossingen.
 • Adviseer je de afdeling verkoop in het offerte stadium over proces technische vraagstukken.
 • Ben je verantwoordelijk voor de duiding van processen en meet- en regel strategieën aan de hand van P&ID’s, opdracht, vraag klant.
 • Geef je advies aan het projectteam, op gebied van meet- en regel, bij inkoop van samengestelde units.
 • Selecteer je de juiste instrumentatie voor de desbetreffende processen.
 • Stel je functielijsten op met daarin de benodigde I/O, equipment, communicatiegegevens, vermogens gebruikers.
 • Draag je zorg dat de juiste informatie bij de hardware engineer terecht komt.
 • Vertaal je processen naar een regeltechnische omschrijving.
 • Stel je testplannen op voor interne test, Factory Acceptance Test (FAT) en de Site Acceptance Test (SAT).
 • Voer je, de in een testplan gedefinieerde, FAT tests uit en corrigeert geconstateerde afwijkingen.
 • Draag je kennis uit binnen de organisatie op gebied van meet- en regeltechniek.
 • Onderhoudt contacten met (potentiële) opdrachtgevers, leveranciers, architectenbureaus, engineeringbureaus en keuringsinstanties.
 • Motiveer, stimuleer, en coach je de medewerkers. Draag je kennis over en treedt waar nodig corrigerend op tijdens de project engineering fase.
 • De Lead Engineer Proces Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Ziet toe op de toepassing van de (wettelijke c.q. bedrijfs) regels en richtlijnen.

Dit breng je mee

 • Je hebt een technische achtergrond en op HBO niveau met de volgende vakgerichte opleidingen als een pré: KLI-A, KLI-C, MRK-C.

Daarnaast vragen wij;

 • 10 jaar werkervaring in het vakgebied en werken in een projectmatige omgeving; Ook al heb je minder ervaring willen we graag in contact met je komen om in een persoonlijk gesprek te kijken hoe we jouw carrière vorm kunnen geven om Lead Engineer Proces te worden
 • 5 jaar werkervaring met engineering- en calculatiewerkzaamheden;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Je werkt nauwkeurig;
 • Goed analytisch denkvermogen

Wat bieden wij je

Je komt te werken in een hecht Automatiseringsteam waar collega’s voor elkaar klaar staan met een open cultuur. Daarnaast maak je tijdens de diverse projecten onderdeel uit van de projectteams van het betreffende project, hierdoor kom je met de uitvoering en inbedrijfstelling van de projecten in aanraking en ervaar je hoe jouw ideeën werkelijk worden. Daarnaast is flexibel werken en thuiswerken mogelijk zodat jij jouw eigen dagindeling kunt maken. Tevens bieden wij je begeleiding, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt.

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij deze functie horen daar een degelijke laptop en reiskostenvergoeding bij.

Daarnaast heeft Equans een goede pensioenregeling, een gezamenlijk hulpfonds, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

Je kan een salaris van maximaal 6.000 bruto per maand verdienen en rijdt een auto van de zaak.

Wij zijn Equans

Samen voor grote uitdagingen: Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Maarten van der Werff via 06 160 043 18 of door te mailen naar [email protected].


Elektrotechniek en Instrumentation Engineer Gebouw Automatisering

Jij bent de specialist binnen het vakgebied gebouw automatisering die richting geeft aan het technische aspect van de projecten. Door jou kan het project in het veld tot uitvoering komen. Jij bent de ervaren technisch specialist die toe is aan een volgende stap en hardware matig sterk is, maar ook aansturing kan geven aan jonge collega Engineers. Jij brengt energie op de werkvloer en ziet uit naar collega’s waar je je technische “know how” mee kan delen en die jou ook kennis kunnen bij brengen.

Jij gaat bij ons enorm ontwikkeling doormaken in je carrière en tevens werkgeluk ervaren met het hechte team dat er momenteel staat op ons kantoor in Oisterwijk (Noord-Brabant).

 • Je analyseert aangeleverde gegevens en vertaalt deze naar een hardware basis ontwerp
 • Je denkt mee in het technische deel van het plan van aanpak
 • Je brengt technische en functionele risico's voor de eigen werkzaamheden in kaart
 • Regelmatig stem je voortgang af met de project engineer of projectleider
 • Je brengt technische en functionele risico’s voor eigen werkzaamheden in kaart
 • Bij een FAT test (regelpaneel)
 • Je signaleert afwijkingen en onduidelijkheden op meet en regeltechniek, maar ook of de andere disciplines (Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, e.a.) uitwerking overeenkomt met de opdracht M&R en of de planning realistisch is opgesteld.
 • In samenwerking met je collega’s stel je I/O lijsten, equipmentlijst op en lever je vermogenslijsten aan.
 • Je vertaalt documenten naar regeltechnische omschrijvingen en zorgt ervoor dat de paneelbouwer tijdig de juiste instructie ontvangt.
 • Je zorgt dat er een bestellijst wordt samengesteld waarin alle apparatuur staat omschreven die in het veld nodig zijn.
 • Je werkt samen met Projectleider, Software Engineer, WT Engineer , ET Engineer en de Paneelbouwer.

Wat verwachten we van een E&I Engineer Gebouwautomatisering:

 • Een afgeronde HBO opleiding
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een projectmatige omgeving
 • Je werkt nauwkeurig
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Goed analytisch denkvermogen
 • Je bent een teamplayer
 • Je bent woonachtig in Nederland en spreekt en schrijft de Nederlandse taal vloeiend
 • Een salaris tot 5.000 bruto per maand
 • Een auto van de zaak (bespreekbaar)

Wat bieden wij je

Je komt te werken in een hecht Automatiseringsteam waar collega’s voor elkaar klaar staan met een open cultuur. Daarnaast maak je tijdens de diverse projecten onderdeel uit van de projectteams van het betreffende project, hierdoor kom je met de uitvoering en inbedrijfstelling van de projecten in aanraking en ervaar je hoe jouw ideeën werkelijk worden. Daarnaast is flexibel werken en thuiswerken mogelijk zodat jij jouw eigen dagindeling kunt maken. Tevens bieden wij je begeleiding, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt.

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij deze functie horen daar een degelijke laptop en reiskostenvergoeding bij.

Daarnaast heeft Equans een goede pensioenregeling, een gezamenlijk hulpfonds, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

Wij zijn Equans

Samen voor grote uitdagingen: Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Maarten van der Werff via 06 160 043 18 of door te mailen naar [email protected].