Application Engineer

De afdeling koudetechnische projecten van Equans streeft voortdurend naar de beste service voor haar klanten en combineert daarbij vakmanschap, de modernste koeltechniek, veiligheid, duurzaamheid & rendement. We zoeken een Application Engineer die verantwoordelijk is voor het ontwerpen, programmeren en implementeren van industriële automatiseringssystemen en applicatiesoftware.

Als Application Engineer

Kom je aan afwisseling niets tekort. Je komt namelijk terecht in een grootschalig concern met verschillende industriële automatiseringsprojecten en verdiept je in afwisselende projecten op het gebied van koudetechniek. Jij zorgt voor een correct werkend en gestructureerd PLC, HMI en/of SCADA programma, waarbij alle componenten zodanig zijn geprogrammeerd dat de inbedrijfsteller ermee aan de slag kan. Denk hierbij aan de meest uiteenlopende installaties van waterchillers tot zeer grote industriële koelinstallaties.

Bij alles wat je doet haal jij het beste uit jezelf. Dus ook bij het:

 • ontwikkelen van PLC en HMI software voor klantspecifieke koude- en warmtetechnische installaties
 • opstellen en (intern) bespreken van functionele documentatie
 • testen en inbedrijfstellen van de door jou ontwikkelde software, in Nederland en af en toe in het buitenland

Jouw vakkennis en professionaliteit worden gezien en gewaardeerd.

Wij zijn Equans

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie-, digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in de technische dienstverlening en maakt onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties. Samen zijn wij Equans.

Als Application Engineer ben je werkzaam bij het Equans bedrijfsonderdeel Refrigeration. Wij zijn specialist op het gebied van industriële koudetechniek in verschillende branches, waaronder agro, vis- en voedselverwerking. Binnen Refrigeration ben je onderdeel van het landelijke engineering team. Naast jou bestaat dit team uit calculators, hardware- en lead engineers. Onder leiding van de operations manager zorgen jullie de juiste uitwerking van een aanvraag en uiteindelijk het project.

Omdat het team landelijk werkt, kan jouw standplaats één van de Refrigeration vestigingen zijn. Wij zijn gevestigd in Arnhem, Emmeloord, Den Bosch, Panningen, Roosendaal en Zoetermeer. Jouw directe collega’s werken voornamelijk in Emmeloord en Panningen en communiceren veel telefonisch of via Teams.

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hechten we waarde aan samenwerken en we zien overal kansen. Kansen die we aangrijpen. Verder passen jouw communicatieve vaardigheden en nauwkeurigheid goed bij deze vacature van Application Engineer. Ook beschik je over:

 • hbo werk- en denkniveau of een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 aangevuld met enkele jaren werkervaring in de richting van elektrotechniek, industriële automatisering, mechatronica of koudetechniek
 • ervaring met programmeeromgevingen zoals Siemens Tia Portal. Mitsubishi GX developer is een pre
 • goede kennis van hardware om advies te kunnen geven met betrekking tot hardware keuzes
 • flexibiliteit in je werk en het vinden van oplossingen voor storingen of uitdagende vraagstukken
 • affiniteit met koudetechniek is een pre

Wat bieden wij?

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zien. Daarom bieden we je een mooi pakket aan, waaronder:

 • een bruto maandsalaris tussen € 3.000,00 en € 3.700,00 op basis van je ervaring
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • 25 vakantie- en 13 adv-dagen
 • goede pensioenregeling
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! Solliciteren kan eenvoudig via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Alana Manuputty via [email protected] of 06 516 649 04.


Servicetechnicus E-Mobility

Jij werkt als zelfstandig technisch specialist voor projecten waar laadpalen worden geplaatst of onderhouden.

Dit ga je doen als Servicetechnicus E-Mobility

Jij weet zowel hardware- als softwarestoringen moeiteloos op te sporen en te verhelpen. Ook kan jij collega’s helpen met technische vragen en let op locatie natuurlijk op de veiligheid van jezelf en anderen. Zo draag jij bij aan een goedlopende technische operatie. Bij alles wat je doet haal jij het beste uit jezelf. Dus ook bij het:

 • oplossen van storingen aan laadstations
 • inbedrijfstellen en testen van laagspannings-installaties en laadstations
 • goed en duidelijk communiceren met de klant, 3e partijen en de collega’s binnen team E-Mobility. Jij bent onze ambassadeur
 • het regelen, toezien op de dagelijkse werkzaamheden en zorgdragen voor een duidelijke zorgvuldige rapportage

Dit breng je mee

Je bent iemand met een brede technische interesse en voelt je thuis in elektrotechniek én de software die hoort bij moderne installaties. Je bent inventief, hebt een flexibele ondernemende instelling en beschikt over een hoog oplossend vermogen waarbij je niet snel opgeeft. Je kan gemakkelijk communiceren en bent resultaatgericht. Jij bent pas tevreden wanneer een project veilig en succesvol wordt afgerond. Verder heb je:

 • een mbo-diploma niveau 3 of 4 richting elektrotechniek of mechatronica
 • een VCA-Basis diploma en een NEN 3140 VP certificaat (of je bent bereid deze te behalen)
 • minimaal 3 jaar werkervaring als (storings-) monteur in een projecten omgeving binnen de elektrotechniek of bij een installateur in het E-Mobility domein
 • ervaring met laadinfra is mooi meegenomen, echter is er ook ruimte voor opleiding. We investeren graag in jouw ontwikkeling
 • je bent in bezit van een rijbewijs B

Wat bieden wij jou

 • een salaris tussen €2.700,- en €3.850,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week. Het exacte salaris wordt bepaald op basis van jouw kennis, opleiding en ervaring
 • contract voor onbepaalde tijd
 • bedrijfsauto (elektrisch)
 • telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • goede pensioenregeling PMT Metaal & Techniek
 • persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt

Jouw werkomgeving

Team E-Mobility is de jongste en snelst groeiende tak van EQUANS, met grote ambities. Ons publieke laadnetwerk is inmiddels vertegenwoordigd in Rotterdam, Utrecht, Den-Haag, Amsterdam, Groningen en Drenthe en maakt elke dag voor duizenden automobilisten emissievrij vervoer mogelijk. Maar ook voor bedrijven plaatsen wij uiteenlopende laadinstallaties van AC en DC laadinfra. Zo dragen wij bij aan het energiesysteem van de toekomst. Het effectief beheren en onderhouden van zoveel laadpalen is een unieke uitdaging. Hiervoor zoeken wij een flexibel ingestelde Servicetechnicus die wil meedenken en innoveren.

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! Reageer direct via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Eren Yasemin via [email protected] of telefonisch op 06 - 22 57 96 89.


Servicetechnicus Sprinkler

Equans zoekt nieuw servicetalent voor onze Fire Safety & Security club in Limburg! Ben jij dé Sprinkler vakspecialist? Reageer dan snel.

Of ben jij geïnteresseerd in de Sprinklertechniek maar heb jij nog niet de juiste ervaring of diploma’s? Ook dan willen wij je uitnodigen om te solliciteren en stellen wij samen een opleidingstraject op om jou op te leiden tot Servicetechnicus Sprinkler.

Dit ga je doen als Servicetechnicus Sprinkler

Voor onze afdeling Fire Safety & Security zijn wij op zoek naar een Servicetechnicus Sprinkler voor de regio Limburg. Binnen de afdeling maak jij als Servicetechnicus Sprinkler deel uit van de onderhoudsploeg en verricht je onderhoudswerkzaamheden bij diverse klanten, uiteenlopend van ziekenhuizen tot grote logistieke locaties in de regio Limburg.

Als Servicetechnicus Sprinkler ben je verantwoordelijk voor:

 • oplossen van werktuigbouwkundige storingen aan sprinklerinstallaties
 • uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan sprinklerinstallaties. Je onderhoudt sprinklerinstallaties en past installaties aan of verbetert deze waar mogelijk
 • zorgen dat nieuwe en bestaande installaties voldoen aan de geldende wettelijke bepalingen en kwaliteitsnormen
 • signaleren van tekortkomingen en deze bespreken met de klant en afdeling om de sprinklerinstallatie in topconditie te houden
 • bijdragen aan de ontwikkeling van de afdeling

Jouw werkomgeving

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Als Servicetechnicus Sprinkler ga je deel uitmaken van een hecht team waarin mensen voor elkaar klaar staan en elkaar helpen. Er bestaat een goede verstandhouding tussen de technici en de collega’s op kantoor. Je krijgt veel vrijheid in je werkzaamheden als technicus en wordt niet continue op je vingers gekeken. Je krijgt de beschikking over fatsoenlijk materiaal en gereedschap waarin je, na overleg, veel keuzevrijheid in hebt. Daarnaast heeft Equans oog voor jouw persoonlijke groei en word je begeleid om het beste uit jezelf te halen.

Wie ben jij?

Samen dragen we bij aan de brandveiligheid van Nederland. Samenwerking vinden we dan ook belangrijk, zo ontzorgen wij onze klanten. We verwachten dan ook van jou dat je goed in teamverband kunt werken. Verder passen jouw flexibiliteit en gemotiveerde houding goed bij onze vacature van Servicetechnicus Sprinkler. Ook beschik je over:

 • een afgeronde mbo-opleiding in de richting werktuigbouwkunde
 • ervaring met werkzaamheden aan sprinklersystemen
 • goede beheersing van de Nederlandse taal
 • aanvullende Fire Safety/ Sprinkler opleidingen, zoals VSI-A of beheerder brandmeldinstallaties zijn een pré. of je bent bereid deze via Equans volgen

Wat bieden wij?

Equans biedt jou een mooie baan als Servicetechnicus Sprinkler. Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn, daarom bieden we jou een mooi pakket met:

 • salaris tussen € 3184,52 en € 4256,65 bruto per maand, exclusief vakantiegeld
 • direct een vast contract voor onbepaalde tijd
 • flexibele werktijden
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • een eigen werkbus, goed uitgerust met goed gereedschap en materiaal
 • goede pensioenregeling (PMT)
 • bonus op basis van jaarresultaat
 • smartphone en laptop om je in je werk te faciliteren
 • mogelijkheid voor lidmaatschap voor het Equans gezamenlijk hulpfonds
 • volop opleiding- & ontwikkelmogelijkheden binnen de functie. daarnaast biedt Equans door ook de mogelijkheden om door te groeien naar een andere functie

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Solliciteer dan snel!

Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Neem dan contact op met Joey Schmeitz via [email protected] of telefonisch op +316-83 30 13 25, WhatsApp is ook mogelijk.


Monteur Elektrotechniek

Wil jij jouw elektrotechnische skills laten zien in een ziekenhuis omgeving? Vind jij het prettig om zelfstandig én in teamverband op een vaste locatie te werken? Wil jij indirect bijdragen aan de zorg voor de regio West-Brabant? Dan heeft Equans dé baan voor jou!

MONTEUR ELEKTROTECHNIEK | Klantlocatie; Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom en Roosendaal.

Dit ga je doen als Monteur Elektrotechniek

Als Monteur Elektrotechniek (in dagdienst) bij Equans ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig installeren of onderhouden van gedeelten van elektrotechnische installaties en besturingskasten. Dit doe je conform relevante normen en richtlijnen alsmede specifieke eisen van de klant. Uiteraard is het van belang dat de werkzaamheden binnen de gestelde tijd en conform werktekeningen, specificaties en (veiligheids-)voorschriften en procedures worden uitgevoerd. Je hebt in de uitvoering van je werkzaamheden ruimte en vrijheid hoe je zaken aanpak. Waar nodig kan je altijd rekenen op je collega-specialist voor advies of controle. Je hebt kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Je bent dagelijks met collega’s en direct met de klant in contact. Fijn dus dat je gemakkelijk benaderbaar bent.

Bij alles wat je doet haal jij het beste uit jezelf. Dus ook bij:

 • het aanpassen en uitbreiden van elektrotechnische installaties
 • het opnemen van werkzaamheden in samenspraak met de klant
 • de bestelling van de juiste materialen en gereedschappen zodat je zelf de werkzaamheden kan gaan uitvoeren. Hierbij schakel je zowel met de klant als met de werkvoorbereiding
 • het zorgen voor een correcte schriftelijke rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden

Jouw werkomgeving

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities, de energie,- digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in technische dienstverlening en maken onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties.

Jij komt te werken binnen Equans team Zuid-West binnen het team van het Bravis Ziekenhuis. Het Bravis Ziekenhuis kent 2 locaties: Bergen op Zoom én Roosendaal. Jij gaat werkzaam zijn op beide locaties. Dit doe je samen met je 3 andere Equans collega’s. Daarnaast werk je ook samen met de TD-collega’s van Bravis. Doordat je voor één klant en in dezelfde omgeving werkt kom jij als elektrotechnisch professional op alle plekken in het ziekenhuis! Samen word je beter.

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hechten we waarde aan samenwerken en zien we overal kansen. Jij ook? Mooi! Verder passen jouw communicatieve skills en vaardigheden op technisch en organisatorisch vlak goed bij deze functie van monteur elektrotechniek. Ook beschik je over:

 • een afgeronde MBO niveau 3 Elektrotechniek
 • aantoonbare ervaring als elektrotechnisch monteur, bij voorkeur binnen de bebouwde omgeving
 • wanneer je je NEN3140 en NEN 1010 certificaat al hebt dan is dit een pré, anders kun je de certificaten via ons behalen
 • VCA certificaat
 • je bent de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift machtig

Na je inwerkperiode ben je bereid om consignatiediensten te draaien.

Wat bieden wij je

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder:

 • een salaris tussen 2880 en 3500,- bruto per maand op basis van jouw ervaring, exclusief vakantiegeld
 • een ruime vergoeding voor de consignatiediensten
 • direct een contract voor onbepaalde tijd
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • bonus van maximaal 4% op jaarbasis
 • telefoon, laptop en I-pad om je in je werk te faciliteren
 • goede pensioenregeling
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Wij zijn Equans

Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 6.000 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel. 

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Esther Havermans via 06 51 46 37 81 of door te mailen naar [email protected].   


Servicemonteur Koudetechniek

Wanneer er een storing optreedt bij één van de IQF-vriezers van een visverwerker? Dan ben jij er als servicemonteur snel bij om het probleem op te lossen. Met jouw specialistische kennis los je de meest complexe storingen snel op en help je de klant weer aan een goedwerkende installatie. Grijp jouw kansen bij Equans. 

Als servicemonteur koudetechniek

Ben jij verantwoordelijk voor de service- en onderhoudswerkzaamheden aan grootschalige industriële koelinstallaties. Dit doe je in de omgeving Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Dit doe je natuurlijk niet alleen, samen met 20 collega’s werken jullie ieder in een eigen  regiogebied. Als collega ben jij het visitekaartje van Equans en wil jij de klant voorzien van geweldige service.

Dus ook bij het:

 • zelfstandig verrichten van controle-, keurings- en testwerkzaamheden
 • vroegtijdig signaleren van eventuele problemen en de klant adviseren
 • uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden zoals afgesproken met de klant
 • opsporen, analyseren en verhelpen van storingen op zowel mechanisch als elektrotechnisch gebied
 • opstellen en bijhouden van onderhoudsrapportages en werkrapporten

Je hebt dagelijks contact met de planner over de ingeplande werkzaamheden. Jouw kennis deel je met je collega servicemonteurs, samen zorgen jullie voor goed werkende installaties in de regio. Om de 5-6 weken heb je een week lang storingsdienst of sta je stand-by als achterwacht van een collega.  Het team rapporteert aan de regio serviceleider Albert, je vindt hem regelmatig op de vestiging Emmeloord. Albert is erg betrokken bij het team en vindt saamhorigheid binnen zijn team erg belangrijk. Daarnaast heeft hij veel technische kennis op het gebied van koudetechniek en is hij altijd bereid zijn kennis te delen.

Wij zijn Equans

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie-, digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in de technische dienstverlening en maakt onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties. Samen zijn wij Equans.

Dit breng je mee

Elke collega heeft eigen kwaliteiten en daarmee vullen we elkaar in de werkzaamheden. Wat het team deelt is een passie voor koudetechniek, oplossingsgericht vermogen en elkaar helpen door kennis te delen. Ook beschik je over:

 • een afgeronde mbo-opleiding in een technische richting
 • een F-gassen categorie 1 (STEK) certificaat of de bereidheid dat te halen
 • een VCA-B of VCA-VOL diploma of de bereidheid dat te halen
 • je rijbewijs B

Wat bieden wij je

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zien. Daarom bieden we je een mooi pakket aan op basis van een fulltime dienstverband, waaronder:

 • een bruto maandsalaris tot € 4.200,00 op basis van je ervaring (monteur/technicus/specialist)
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • €70,00 netto onkostenvergoeding per maand
 • 25 vakantie- en 13 adv-dagen
 • goede pensioenregeling
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! Solliciteren kan eenvoudig via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Alana Manuputty via  [email protected] of 06 516 649 04.


Servicemonteur Elektrotechniek

Als Servicemonteur ga je werken aan unieke infraprojecten gericht op elektrische installaties van bruggen, sluizen, tunnels en andere verkeerssystemen in de regio Noord-Holland. Je start de dag en gaat met je goed uitgeruste bedrijfsauto op pad naar diverse locaties en objecten om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. De objecten waaraan je werkt zijn verspreid over de gehele regio. Ook in de buurt van jouw woonplaats!

Als je werkzaam bent als Servicemonteur bij Equans kan het voorkomen dat je net een slagboominstallatie van een brug aan het controleren bent op slijtage, als je plotseling wordt weggeroepen: er is een storing aan de verlichtingsinstallatie in een tunnel in jouw regio. Dat betekent: direct erheen met je serviceauto, de oorzaak boven water krijgen en zorgen dat de installatie zo snel mogelijk weer werkt. Terwijl je voortdurend je eigen veiligheid en die van anderen in de gaten houdt. Iedere dag is uniek en dat maakt deze functie afwisselend en uitdagend.

Dit ga je doen als Servicemonteur Elektrotechniek

 • je verricht preventief en/of correctief onderhoud uit aan elektrotechnische installaties
 • je zoekt (complexe) storingen op analyseert en verhelpt deze
 • aan de hand van inspecties voer je reparaties en/of modificaties uit
 • je installeert en regelt instrumentatie en/of besturingsinstallaties in
 • je bent bereid storingsdiensten te draaien

Dit breng jij mee

 • je hebt een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 of 4 richting elektrotechniek
 • je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen
 • je bent in het bezit van een VCA-certificaat en een NEN3140 certificering (of bent bereid deze te behalen)
 • je hebt enige werkervaring als (service)monteur elektrotechniek
 • je hebt interesse in infra & water, zoals bruggen, sluizen, tunnels, verkeerregelinstallaties
 • je bent energiek, je kan gemakkelijk communiceren met klanten, opdrachtgevers en collega’s en je staat stevig in je schoenen

Wat bieden wij

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:

 • salaris tussen €2.700,- en €3.600,- bruto per maand op basis van je ervaring, exclusief vakantiegeld
 • contract voor onbepaalde tijd
 • bedrijfsauto
 • telefoon, laptop en/of tablet om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • goede pensioenregeling
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Wij zijn Equans

De business unit Infra verzorgt vakkundig onderhoud aan installaties en objecten van onze klanten, realiseert nieuwbouw en renovatieprojecten door het hele land. Hierbij is maximale betrouwbaarheid en beschikbaarheid van groot belang. Samen werken we aan een duurzaam bereikbaar Nederland. Wij verlenen voornamelijk elektrotechnische services en realiseren besturingsinstallaties aan bestaande en nieuwe objecten, zoals bruggen, tunnels, sluizen, wegen, waterkeringen, bediencentrales en smart corridors. Maar denk bijvoorbeeld ook aan informatiesystemen langs de rijkswegen en het onderhoud van walstroomvoorzieningen voor de binnenvaart.

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Eren Yasemin via [email protected] of telefonisch op 06 - 22 57 96 89.


Servicetechnicus Elektrotechniek

Als Servicetechnicus ga je werken aan unieke infraprojecten gericht op elektrische installaties van bruggen, sluizen, tunnels en andere verkeerssystemen in de regio Noord-Holland. Je start de dag en gaat met je goed uitgeruste bedrijfsauto op pad naar diverse locaties en objecten om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. De objecten waaraan je werkt zijn verspreid over de gehele regio. Ook in de buurt van jouw woonplaats!

Als je werkzaam bent als Servicetechnicus bij Equans kan het voorkomen dat je net een slagboominstallatie van een brug aan het controleren bent op slijtage, als je plotseling wordt weggeroepen: er is een storing aan de verlichtingsinstallatie in een tunnel in jouw regio. Dat betekent: direct erheen met je serviceauto, de oorzaak boven water krijgen en zorgen dat de installatie zo snel mogelijk weer werkt. Terwijl je voortdurend je eigen veiligheid en die van anderen in de gaten houdt. Iedere dag is uniek en dat maakt deze functie afwisselend en uitdagend.

Dit ga je doen als Servicetechnicus Elektrotechniek

 • je verricht preventief en/of correctief onderhoud uit aan elektrotechnische installaties
 • je zoekt (complexe) storingen op analyseert en verhelpt deze
 • aan de hand van inspecties voer je reparaties en/of modificaties uit
 • je installeert en regelt instrumentatie en/of besturingsinstallaties in
 • je draait storingsdiensten

Dit breng jij mee

 • je hebt een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 richting elektrotechniek
 • je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen
 • je bent in het bezit van een Vca-certificaat en een NEN3140 certificering (of bent bereid deze te behalen)
 • je hebt ruime werkervaring als servicemonteur/technicus elektrotechniek (bij voorkeur infra gerelateerd)
 • je hebt interesse in infra & water, zoals bruggen, sluizen, tunnels, verkeerregelinstallaties
 • je bent energiek, je kan gemakkelijk communiceren met klanten, opdrachtgevers en collega’s en je staat stevig in je schoenen

Wat bieden wij

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:

 • salaris tussen €3.000,- en €4.200,- bruto per maand op basis van je ervaring, exclusief vakantiegeld
 • contract voor onbepaalde tijd
 • bedrijfsauto of leaseauto (bij fulltime consignatiediensten)
 • telefoon, laptop en/of tablet om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • goede pensioenregeling
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Wij zijn Equans

De business unit Infra verzorgt vakkundig onderhoud aan installaties en objecten van onze klanten, realiseert nieuwbouw en renovatieprojecten door het hele land. Hierbij is maximale betrouwbaarheid en beschikbaarheid van groot belang. Samen werken we aan een duurzaam bereikbaar Nederland. Wij verlenen voornamelijk elektrotechnische services en realiseren besturingsinstallaties aan bestaande en nieuwe objecten, zoals bruggen, tunnels, sluizen, wegen, waterkeringen, bediencentrales en smart corridors. Maar denk bijvoorbeeld ook aan informatiesystemen langs de rijkswegen en het onderhoud van walstroomvoorzieningen voor de binnenvaart.

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Eren Yasemin via [email protected] of telefonisch op 06 - 22 57 96 89.


Service Technicus

Zoek je een baan in Elektrotechniek & Installatie onderhoud bij een bedrijf met grote kansen voor jouw ontwikkeling bij een brede groep industriële klanten? Laat ons weten wat jouw droombaan is, dan zetten wij je op het juiste pad.

Als Servicetechnicus E&I werk je op locatie bij een van onze klanten in de petrochemie of de voedselindustrie. Tijdens een inwerkperiode leer je de installaties goed kennen, zodat je al gauw zelfstandig kunt zorgen dat alles probleemloos blijft draaien. En gaat er toch iets mis, dan weet jij wat nodig is om het proces weer op gang te krijgen. Je werkt gewoon in dagdienst, maar als je voldoende ervaring hebt opgedaan bij de klant, loop je mee in de storingsdienst zodat je ook buiten de normale werktijden ervoor zorgdraagt dat de installatie blijft doordraaien.

Voordelen van werken bij Equans:

 • vaste, gewaardeerde plek in het technische team van een klant
 • mogelijkheden om je te blijven door ontwikkelen
 • prima bedrijfsauto, ook in verband met oproepdiensten (woonwerk verkeer zonder prive kilometers)
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden, zie onderaan deze vacaturetekst
 • je teamleider is je vaste aanspreekpunt voor al je persoonlijke  zaken en ontwikkelingen

“Als je van toptechniek houdt, is Equans een uitstekende werkgever. En mocht je speciale wensen, vragen of problemen hebben, dan sta ik altijd voor je klaar.”

Johan Klein, Teamleider

Aantoonbaar toegevoegde waarde bieden

Als marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 6.000 collega’s op 29 locaties, maakt Equans deel uit van de internationale, beursgenoteerde Bouygues-groep. Wij bieden onze klanten innovatieve en duurzame oplossingen voor versnelde transities in digitalisering, energie en industrie. Bij het ontwerpen, installeren en onderhouden van en adviseren over technische installaties staat steeds het belang van de klant voorop. Equans biedt toegevoegde waarde en draagt aantoonbaar bij aan het succes van de klant.

Een echte liefhebber van techniek met hart voor teamwork

Je krijgt veel verantwoordelijkheid in het preventief onderhoud en oplossen van storingen aan de installaties van onze klant. Dat vraagt om een zekere zelfstandigheid. Je weet wat je doet, kunt goed prioriteiten stellen en blijft ook onder druk steeds nuchter nadenken. Waarbij je overigens altijd éérst denkt aan de veiligheid van de processen, je collega’s, de omgeving en natuurlijk jezelf. Functie-eisen zijn verder:

 • minimaal een mbo-diploma niveau 3 en liever nog niveau 4 Technicus Service en Onderhoud E&I
 • liefst meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie in de industrie
 • leergierige instelling en de motivatie jezelf te blijven ontwikkelen

Equans is een prima werkgever. Kijk maar:

Wij bieden je een vast dienstverband binnen een internationale organisatie met alle ruimte en ondersteuning om je continu te blijven ontwikkelen. Als technicus en als mens. Qua arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op:

 • Een goed salaris , plus vakantiegeld
 • contract voor onbepaalde tijd
 • telefoon, laptop en bedrijfsauto
 • 38 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • goede pensioenregeling volgens Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT)
 • prettige werksfeer, fijne collega’s en volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Speciale vermelding verdient ons Gezamenlijk Hulpfonds. We leggen op vrijwillige basis maandelijks een klein bedrag in. Met dit spaarpotje kunnen we financieel bijspringen als een collega eens een onverwachte tegenslag heeft. Typisch Equans.

Kom je kennis maken?

Lijkt het jou spannend om te werken bij een wereldspeler in techniek met een brede keuze aan werkplekken en alle ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling? Klik direct op de knop ‘Solliciteer’. Voor vragen neem je contact op met Zuhal Tarakcilar via [email protected] of 06 57 28 02 59.


Onderhoudstechnicus

Dit ga je doen als Onderhoudstechnicus
Als Onderhoudstechnicus / inbedrijfsteller ben je gericht op het toepassing van de verschillende besturingstechnieken.
 
Je werkzaamheden bestaan o.a. uit: 
• Testen controleren en opleveren van alle voorkomende installaties
• Panelen, besturingskasten en voedingsverdeelsystemen aan de hand van het ontwerp bestek en tekeningen binnen de afgesproken tijd realiseren
• Functioneel testen van de installatie en aanleveren van technische informatie door het vastleggen van revisiegegevens op tekening
• Inbedrijfstellen van meet- en regeltechnische installaties bij onze industriële klanten
• Inregelen en onderhouden van meet- en regeltechnische installaties bij onze industriële klanten
• Naast de techniek zitten er ook administratieve en commerciële aspecten aan de functie.
 
Dit breng je mee
• Een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek niveau 4
• Aanvullende opleidingen op het gebied M&R Ervaring met Hima en DeltaV
• Je hebt enkele jaren relevante werkervaring in de procesindustrie
• Stressbestendig
• Klantvriendelijk
• Flexibel en leergierig
 
Wat bieden wij je
Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde Equans concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.
 
Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

Wij zijn Equans
Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 6.000 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

Hoe kun je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Esther Havermans via 06 51 46 37 81 of door te mailen naar [email protected] 


Monteur Beveiliging

Ben jij een ervaren monteur die graag op pad gaat met zijn eigen bus naar aansprekende klanten en projecten? Zo ja dan ben je van harte welkom voor een leuk gesprek!

Dit ga je doen als Monteur Beveiliging (klussenbus)

In deze functie ben jij degene die kleine modificaties zelfstandig uitvoert samen met een collega. 

Dit wordt een team waarin jij een belangrijke en veelzijdige rol gaat spelen. Je werkt zelfstandig, stuurt je collega monteur(s) aan en werkt samen met de projectbegeleider.

Jouw werkzaamheden bestaan vooral uit:          

 • het maken van aanpassingen aan inbraak-, brandmeld- en ontruimingsinstallaties en het opleveren van de installatie
 • je zorgt dat je met je collega’s de werkzaamheden veilig en binnen de geplande tijd realiseert
 • je geeft revisie gegevens aan de projectleider voor een correcte overdracht naar de service afdeling
 • je vindt tevreden klanten erg belangrijk, je bent immers het visite kaartje van Equans

Wat heb je over 2 jaar bereikt?

Je krijgt in deze functie de kans om een belangrijk aandeel te leveren in de ontwikkeling van het team. Daarnaast bieden wij je alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen binnen onze organisatie. 

Jouw werkomgeving

Equans Fire Safety & Security verzorgt de installatie, modificatie en het onderhoud van gebouw gebonden (brand)veiligheidsinstallaties. Dit doen we ook voor sprinklerinstallaties bij o.a. onderwijsinstellingen, industriële complexen, luchthavens, kantoorgebouwen, scholen en distributiecentra. Het is een sterk groeiende en dynamische afdeling, waarbij we continu bezig zijn met verbeteren en uitbreiden. Ook hebben we een hecht team wat voor elkaar door het vuur gaat!

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie --, digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in technische dienstverlening en maken onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties.

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. 

Er zijn ook overeenkomsten. Zo hechten we waarde aan samenwerken en zien we overal kansen. Kansen die we aangrijpen. Verder passen jouw energie en oplossingsgerichtheid goed bij deze vacature van monteur beveiliging. Ook beschik je over:

 • veilig werken zit je in het bloed, het werk wordt veilig gedaan of niet
 • je hebt een afgeronde opleiding minimaal mbo niveau 3 en een goede kennis van beveiligingsinstallaties
 • het verkrijgen van een verklaring van betrouwbaarheid is een vereiste.

Wat bieden wij 

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket,

waaronder:

 • een marktconform salaris op basis van ervaring
 • contract voor onbepaalde tijd
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4x9 uur per week
 • bonus van maximaal 10%
 • telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • goede pensioenregeling
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Fire Safety & Security is BORG gecertificeerd. Je moet daarom voor indiensttreding een Verklaring van Betrouwbaarheid overleggen.

Zo kun je solliciteren:

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen graag jouw reactie graag. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button. 

Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Nick van Son via [email protected].