Servicemonteur koudetechniek

Als Servicemonteur koudetechniek ben je verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van storingen in de regio Oost-Brabant / Limburg.

Samen met een team van 10-15 collega’s zorg je ervoor dat er veilig gewerkt wordt. Je communiceert duidelijk naar de interne afdelingen en bent ons visite kaartje bij de klant. Je levert verzorgd werk af, hebt geen hekel aan vieze handen en voelt je verantwoordelijk om je werk goed uit te voeren.

Jouw belangrijkste taken

 • Het verrichten van onderhoudswerkzaamheden zoals afgesproken met de klant;
 • Het verrichten van controle-, keurings- en testwerkzaamheden;
 • Het opsporen, analyseren en verhelpen van storingen op zowel mechanisch als elektrotechnisch gebied;
 • Het opstellen en bijhouden van onderhoudsrapportages en werkrapporten;
 • Het vroegtijdig signaleren van eventuele problemen en de klant adviseren;
 • Het draaien van storingsdiensten.

 

 Wat bieden wij je

 • Salaris tussen € 2.800,- en € 4.200,-, afhankelijk van opleidingsniveau en relevante werkervaring;
 • €70,- netto onkostenvergoeding per maand;
 • 38 vrije dagen bij een dienstverband van 40 uur;
 • Een ingerichte servicebus, iPad en een telefoon;
 • Goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op uitjes en producten;
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
 • Opleidingsmogelijkheden.

 

Wij zijn EQUANS
Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. EQUANS biedt maatwerktotaaloplossingen: van ontwikkeling tot onderhoud en van beheer tot exploitatie. De experts van EQUANS beschikken over unieke kennis van duurzame koudetechniek. Dit doen wij niet alleen voor opdrachtgevers in land- en tuinbouw, maar ook in de chemische industrie, zuivel-, vis- en vleesverwerkende industrie.

Zo kun je solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button “solliciteren”. Voor vragen kun je contact opnemen met Alana Manuputty via e-mail [email protected] of op telefoonnummer 06 516 649 04.


(Senior) Beheertechnicus, Randstad

Dit ga je doen als (Senior) Beheertechnicus

Als (Senior) Beheertechnicus ben je verantwoordelijk voor het beheer van de technische installaties die in exploitatie zijn bij EQUANS Energy Solutions. Het gaat hierbij voornamelijk om duurzame warmte-koude-opslag (WKO) in de Randstad. Dit betekent dat je onderhoud uitvoert, storingen verhelpt en onderaannemers aanstuurt en controleert. Vervolgens koppel je dit terug aan de service coördinator en verantwoordelijke assetmanager.

 

Aangezien de WKO projecten ons eigendom zijn en zich op het terrein van klanten en afnemers bevinden, ben jij het gezicht van onze organisatie. Het is dus ook belangrijk om representatief voor de dag te komen en zowel particuliere als zakelijke klanten te woord te kunnen staan.

 

Jouw verantwoordelijkheden en werkzaamheden zijn:

 • Analyseren en structureel verhelpen van (complexe) storingen
 • Voorbereiden en uitvoeren van reparaties en onderhoud
 • Begeleiden en ondersteunen van onderaannemers
 • Frequent inspecteren van de duurzame warmte-koude installaties in jouw regio voor een rapportage over de prestaties en condities van de installaties
 • Ondersteuning bieden aan de assetmanager bij het opstellen van onderhoudsconcepten en het meerjaren onderhoudsplan
 • Toezien op het nakomen van afspraken op het gebied van kwaliteit en veiligheid en het periodiek uitvoeren van veiligheidsrondes
 • Periodiek consignatiedienst lopen als 3e lijn (waarbij 1e lijn de servicedesk en 2e lijn een collega technicus op locatie is)
 • Terugkoppelen van bevindingen, uitkomsten van werkzaamheden en onderhouden van klantcontact.

 

Dit neem je mee

Voor deze functie zoeken wij een klantgerichte, enthousiaste en flexibel ingestelde technicus aangevuld met goede communicatieve en administratieve vaardigheden. Met jouw technische kennis weet je de installaties altijd in topconditie te houden. Heb je enige ervaring als technicus en ben je toe aan een next step, dan is dit een geweldige functie voor jou. We bieden jou namelijk de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen!

 

Om een goede invulling te kunnen geven aan deze rol beschik je bij voorkeur over de volgende kwalificaties en competenties: 

 • Een afgeronde MBO opleiding (niveau 4) elektrotechniek, werktuigbouwkunde of AOT
 • Enige werkervaring binnen het vakgebied
 • In het bezit van minimaal VCA-Basis en NEN3140 VP, of bereid dit te halen
 • Kennis van Microsoft office pakket (Word en Excel) is een pré
 • Kennis en/of ervaring in Meet & Regeltechniek en GBS-en (bijv. Priva Blue ID) is een pré, maar kan ook worden ontwikkeld binnen de functie
 • Een organisator die zich verantwoordelijk voelt voor de installatie
 • Een collega die positief is, en graag samenwerkt met anderen!

Lijkt dit je een geweldige baan, maar voldoe je (nog) niet aan bovenstaande kwalificaties en competenties, ben je een aanpakker en wil je er voor gaan? Ook dan komen we graag met je in contact!

 

Wat bieden wij je
Persoonlijke begeleiding, vrijheid, kansen om jezelf te ontwikkelen en een werkomgeving waar jouw mening telt. Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard horen daar een laptop, telefoon en bedrijfsauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling en personeelskortingen op onder andere uitjes en producten.Om flexibel te kunnen zijn rijd je natuurlijk rond in een EQUANS bedrijfsbus. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Jouw team

Binnen EQUANS Energy Solutions hebben wij de ambitie om nog verder te groeien in de exploitatie van WKO-systemen. Je zult daarom binnen de afdeling Operations in het exploitatieteam komen te werken, welke o.a. bestaat uit collega beheertechnici, service coördinatoren, assetmanagers en contractmanagers. Doordat EQUANS Energy Solutions nog een relatief klein onderdeel is van de organisatie heerst er een "ons kent ons" cultuur, waarbij je wel gebruik kunt maken van de voordelen van een grote organisatie. Samen zorgen wij voor de warmtevoorziening bij toonaangevende klanten als Shell en het Museum Booijmans van Beuningen. Jouw werkgebied is met name regio Randstad.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Graag ontvangen we ook jouw motivatie bij je sollicitatie. 

Voor vragen kun je contact opnemen met Nicole Bieshaar via [email protected] of telefonisch op 06 – 15 09 59 95.  

 

 


Koelmonteur/Beheertechnicus Industrie (HVAC)

Dit ga je doen als Beheertechnicus Industrie (HVAC)

Ben jij onze nieuwe technische collega met passie voor klimaatbeheersing die het belangrijk vindt en ervan houdt om mooi en kwalitatief goed werk op te leveren voor onze klant in Hoek?

 

Het kritische EQUANS HVAC team is een klein, gemotiveerd en dynamisch team, verantwoordelijk voor de kritische HVAC installaties op een plantlocatie in Hoek. Op het moment dat het er toe doet, dan staan we er als team! Door een goede onderlinge samenwerking zorgen we ervoor dat overwerk minimaal nodig is. Wij hechten namelijk veel waarden aan een goede werk-privé balans!

 

Dit ga je doen als Beheertechnicus

Als Beheertechnicus ben je verantwoordelijk voor het totale beheer van de technische installaties. Deze zijn voornamelijk HVAC gerelateerd. Deze functie oefen je uit op de locatie van onze klant die bekend staat om de fijne, schone & uiterst veilige werkomgeving. Het kantoor van EQUANS is op korte afstand van de klant maar communicatie blijft wel erg belangrijk. Je bent namelijk continu in de weer tussen kantoor en de werkplek bij de klant.

Een mooi voordeel van deze functie is dat je, vanwege de strakke richtlijnen en werkprocessen, nauwelijks te maken krijgt met overwerk. Ook heb je in tegenstelling tot andere gelijkwaardige functies een beperkte reistijd, geen files en parkeerproblemen doordat je werkzaam bent op één vaste locatie. Dit zorgt er ook voor dat je altijd terug kunt vallen op je collega’s ook al ben je voornamelijk zelfstandig aan het werk.

 

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Het uitvoeren, begeleiden van het technisch beheer (bij interesse op z’n tijd zelfs een stuk nieuwbouw).
 • Reparaties, modificaties, onderhoud en inspecties uitvoeren aan HVAC installaties (luchtbehandeling, ventilatie, splitsystemen, koudwatersystemen (chillers), gebouwbeheersystemen etc.)
 • Je maakt rapportages van werkzaamheden
 • Subcontractors ondersteunen en begeleiden.
 • Ontzorgen van de klant.
 • Opbouwen van een hechte klantrelatie.
 • Periodiek lopen van een consignatiedienst: je bent een lid van het 24/7 support team
 • We sparren graag over de inhoud van werk. Kennis & kunde uitwisselen wordt erg gewaardeerd.
 • Overigens wordt betrokkenheid en het meedenken in innovatieve oplossingen ook door de klant erg gewaardeerd!

 

Dit breng je mee

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding op niveau 3; heb jij de ambitie om je door te ontwikkelen, daar staan wij zeker voor open!
 • Kennis en ervaring met koeltechniek/airconditioning
 • Kennis en ervaring met luchtbehandeling en meet & regeltechniek is een pre
 • F-gassen diploma, VCA basis.
 • Rijbewijs B
 • Een mensgerichte persoonlijkheid die op een positieve manier wil investeren en klantgericht is.
 • Een zelfstandige collega die zelfreflectie heeft en graag onderdeel wil zijn van een team.
 • Eigenaarschap
 • Enthousiasme en flexibiliteit

 

Hoe ziet de dag van de Beheertechnicus eruit?

07:45 uur – Dagstart

Je start op het MVP kantoor met een bespreking over de werkzaamheden voor die dag en verzamelt het benodigde materiaal en gereedschap. Je arriveert bij de eerste klant van vandaag, je haalt jouw vergunning op bij de desbetreffende operator en gaat samen naar de plek.

 

08:00 uur – De klus begint:

Je gaat onderhoud / revisie / wettelijke inspectie of nieuwbouw uitvoeren. Dit gebeurt vaak in samenwerking met een collega. Voorbeelden:

 • Vervangen filter luchtbehandeling
 • Controle parameters regeling
 • Testen regelorganen m.b.t. verwarming/koeling

 

10:00 uur – Pauze!

Je drinkt een kop koffie met jouw collega of de klant.

 

10:15 uur

Na de koffie start je met waar je gebleven was. Het is mogelijk dat je gevraagd wordt naar een naar dringende storing te gaan. Hierna ga je ook weer door met de onafgemaakte werkzaamheden van voor de pauze.

 

12:30 uur – Lunch!

 

13:00 uur           

Na de lunch schat je in hoever je staat met je werkzaamheden en geef dit door aan de planner/werkvoorbereider. De reden hiervoor is dat je vergunningen moet regelen voor de volgende dag. Zonder vergunning kan je niet werken.

 

16:00 uur

De uitgevoerde werkzaamheden bespreek je met de klant. De klant tekent je vergunning vervolgens af.

 

16:15 uur           

Je komt aan op het kantoor en bespreekt met de planner / werkvoorbereider hoe de dag is gegaan.

Eventueel werk je werkbonnen en urenstaten af. Dan fris naar huis, morgen weer een nieuwe dag!

 

We vertellen je graag meer over deze functie in een face-to-face gesprek!

 

Wat bieden wij je

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

 

Naast aandacht voor persoonlijke groei (trainingen, opleidingen etc.) bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij deze functie horen een laptop, telefoon en een service bus. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via [email protected] of telefonisch op 06 51 95 19 40.


Servicetechnicus

Heb jij de capaciteiten en de ervaring om complexe montage vraagstukken zelfstandig en op een efficiënte wijze te organiseren en uit te laten voeren. Voor onze afdeling Utiliteit zijn we op zoek naar een Servicetechnicus voor de regio Zuid-West met standplaats Halsteren/ Hoek.

 

Dit ga je doen als Servicetechnicus

In deze functie pak je alle soorten werkzaamheden op binnen je expertise op het gebied van beheer en onderhoud die voortvloeien uit contracten. Daarom heb je een brede interesse in de techniek, hou je van aanpakken en draag je zorg voor een veilige werkomgeving. 

 

Verder bestaan je werkzaamheden uit onder andere: 

 • Het zelfstandig onderhouden, inspecteren en het uitvoeren van reparaties aan (complexe) installaties 
 • Het opbouwen en onderhouden van een goede relatie met jouw klant 
 • Het ontzorgen van je klant en zorgen voor een maximale klanttevredenheid
 • Het zorgdragen voor een goede verslaglegging van de uitgevoerde werkzaamheden 
 • Eventueel het aansturen van onderaannemers en/of toeleveranciers 
 • Het ervoor zorgen dat de nieuwe en bestaande installaties voldoen aan de geldende wettelijke bepalingen, kwaliteitsnormen en veiligheidseisen  
 • Als teamspeler van ons zeer gemotiveerde onderhoudsteam ben je een belangrijke persoon in de voortdurende ontwikkeling van deze afdeling 

 

Dit breng je mee

 • Je hebt een MBO opleiding afgerond op minimaal niveau 4 in een technische richting (aangevuld met een opleiding Service Technicus Installatietechniek is een pre)
 • Je hebt aanvullende vakgerichte opleidingen en trainingen op het gebied van Installatietechniek en Beheer & Onderhoud gevolgd (bijvoorbeeld: F- Gassen en EBI/PO/PI in het kader van de Scios regelgeving of andere relevante opleidingen)
 • Je hebt technische kennis van het: service-, beheer- en onderhoudsproces, onderhoudsconcepten en assetmanagement binnen een multidisciplinaire werkomgeving of je bent bereid je daarin verder te (blijven) ontwikkelen  
 • Je bent enthousiast, flexibel en leergierig (brede interesse in de techniek) 
 • Je bent een mensgerichte persoonlijkheid die op een positieve manier wil investeren in zichzelf en zijn of haar klanten

 

Wat bieden wij je

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

 

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

EQUANS biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud.

       

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via [email protected] of telefonisch op 0651951940.


Servicemonteur ET

Over de functie

EQUANS streeft voortdurend naar de beste service voor haar klanten en combineert daarbij vakmanschap, de modernste koeltechniek, veiligheid, duurzaamheid en rendement. In deze functie ben je, binnen de afdeling Onderhoud Beheer en Service (OBS), verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van storingen. Kom jij ons team versterken?

  

Dit ga je doen als Servicemonteur koudetechniek

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van storingen. In een team van collega monteurs stel je je collegiaal op en zorg je ervoor dat je veilig werkt. Je communiceert duidelijk naar de interne afdelingen en bent ons visite kaartje bij de klant. Je levert verzorgt werk af, hebt geen hekel aan vieze handen en voelt je verantwoordelijk om je werk goed uit te voeren.

 

 • Het verrichten van onderhoudswerkzaamheden zoals afgesproken met de klant.
 • Het opsporen, analyseren en verhelpen van storingen op zowel mechanisch als elektrotechnisch gebied.
 • Het opstellen en bijhouden van onderhoudsrapportages en werkrapporten.
 • Het tijdig signaleren van eventuele problemen en het uitbrengen van advies richting de klant in samenspraak met de werkvoorbereider.
 • Het draaien van storingsdiensten.

 

Dit neem je mee

Natuurlijk is ervaring in de koudetechniek erg prettig, zo ben je snel inzetbaar en kan je zelfstandig aan de slag. Mochten je ervaringen bijvoorbeeld liggen in de maritieme wereld (defensie / marine) of heb je veelvuldig gewerkt met elektrotechnische installaties in bijvoorbeeld de industrie of de infra dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

 

 • Een afgeronde MBO opleiding niveau 3 of 4 Elektrotechniek/ Koudetechniek.
 • Minimaal 3 jaar ervaring als servicemonteur.
 • Een goede werk ethiek.
 • In het bezit van F-gassen certificaat.
 • In het bezit van of bereid tot het halen van een VCA certificaat.
 • Ervaring in de koeltechniek is een pré.

 

Competenties en vaardigheden

 

Communiceren                      -           Kan een boodschap duidelijk overbrengen.

Flexibiliteit                              -           Wijzigt van aanpak als dit tot beter resultaat zal leiden.

Klantgerichtheid                     -           Komt met goede oplossingen voor de klant.

Organiserend vermogen        -           Organiseert en regelt zaken op korte termijn.

Gevoel voor details                -           Heeft gevoel voor details binnen het eigen werk.

Kwaliteitsgerichtheid              -           Hanteert hoge kwaliteitsnormen binnen het eigen werk.

 

Wat bieden wij je

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

 

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij deze functie horen daar een laptop, telefoon, en een bedrijfsbus bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten maken hier onderdeel van uit. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

EQUANS is specialist en marktleider in koude technische dienstverlening. We bieden maatwerktotaaloplossingen: van ontwikkeling tot onderhoud en van beheer tot exploitatie. De experts van EQUANS beschikken over unieke kennis van duurzame koudetechniek. Dit doen wij niet alleen voor opdrachtgevers in land- en tuinbouw, maar ook in de chemische industrie, zuivel-, vis- en vleesverwerkende industrie.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button “solliciteren” en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via [email protected] of telefonisch op 0651951940.


Servicemonteur koudetechniek

Als Servicemonteur koudetechniek ben je verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van storingen in de regio Zuid-Holland, Zoetermeer en omgeving.

Samen met een team van 10-15 collega’s zorg je ervoor dat er veilig gewerkt wordt. Je communiceert duidelijk naar de interne afdelingen en bent ons visite kaartje bij de klant. Je levert verzorgd werk af, hebt geen hekel aan vieze handen en voelt je verantwoordelijk om je werk goed uit te voeren.

Jouw belangrijkste taken:

 • Het verrichten van onderhoudswerkzaamheden zoals afgesproken met de klant;
 • Het verrichten van controle-, keurings- en testwerkzaamheden;
 • Het opsporen, analyseren en verhelpen van storingen op zowel mechanisch als elektrotechnisch gebied;
 • Het opstellen en bijhouden van onderhoudsrapportages en werkrapporten;
 • Het vroegtijdig signaleren van eventuele problemen en de klant adviseren;
 • Het draaien van storingsdiensten.

 

 Wat bieden wij je

 • Salaris tussen € 2.800,- en € 4.200,-, afhankelijk van opleidingsniveau en relevante werkervaring;
 • €70,- netto onkostenvergoeding per maand;
 • 38 vrije dagen bij een dienstverband van 40 uur;
 • Een ingerichte servicebus, iPad en een telefoon;
 • Goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op uitjes en producten;
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
 • Opleidingsmogelijkheden.

 

Wij zijn EQUANS
Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. EQUANS biedt maatwerktotaaloplossingen: van ontwikkeling tot onderhoud en van beheer tot exploitatie. De experts van EQUANS beschikken over unieke kennis van duurzame koudetechniek. Dit doen wij niet alleen voor opdrachtgevers in land- en tuinbouw, maar ook in de chemische industrie, zuivel-, vis- en vleesverwerkende industrie.

Zo kun je solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button “solliciteren”. Voor vragen kun je contact opnemen met Alana Manuputty via e-mail [email protected] of op telefoonnummer 06 516 649 04.


Aankomend Monteur

EQUANS onderdeel Refrigeration is op zoek naar een (aankomend) Monteur. Als (aankomend) monteur werk je in teamverband in de werkplaats of op het project en bouw je mee aan verschillende koeltechnische installaties.

Jouw belangrijkste taken:

 • Het bouwen van koude technische installaties (compressor/ warmtepomp units, verdampersets voor de industriële en AGRO markt);
 • Het samenstellen van mechanische componenten in de werkplaats;
 • Samenwerken met collega’s op het project bij de klant (incidenteel)
 • Leidingen fitten, buigen, bewerken en solderen of lassen;
 • Tekening lezen (koeltechnisch en 3D);
 • Diverse montage-  en controle werkzaamheden uitvoeren.

 

Wat bieden wij je

 • Een salaris tussen € 2.400,- en € 3.000,-, afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 38 vrije dagen bij een dienstverband van 40 uur;
 • Goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op uitjes en producten;
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
 • De mogelijkheid om een mbo BBL niveau 3 of 4 koudetechniek te volgen, deze wordt compleet vergoed met doorbetaling van je schooldag.

 

Wij zijn EQUANS
Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. EQUANS biedt maatwerktotaaloplossingen: van ontwikkeling tot onderhoud en van beheer tot exploitatie. De experts van EQUANS beschikken over unieke kennis van duurzame koudetechniek. Dit doen wij niet alleen voor opdrachtgevers in land- en tuinbouw, maar ook in de chemische industrie, zuivel-, vis- en vleesverwerkende industrie.

Zo kun je solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button “solliciteren”. Voor vragen kun je contact opnemen met Alana Manuputty via e-mail [email protected] of op telefoonnummer 06 516 649 04.


Servicemonteur Koudetechniek

Als Servicemonteur koudetechniek ben je verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van storingen in de regio Roosendaal - Zeeland.

Samen met een team van 10-15 collega’s zorg je ervoor dat er veilig gewerkt wordt. Je communiceert duidelijk naar de interne afdelingen en bent ons visite kaartje bij de klant. Je levert verzorgd werk af, hebt geen hekel aan vieze handen en voelt je verantwoordelijk om je werk goed uit te voeren.
 

Jouw belangrijkste taken:

 • Het verrichten van onderhoudswerkzaamheden zoals afgesproken met de klant;
 • Het verrichten van controle-, keurings- en testwerkzaamheden;
 • Het opsporen, analyseren en verhelpen van storingen op zowel mechanisch als elektrotechnisch gebied;
 • Het opstellen en bijhouden van onderhoudsrapportages en werkrapporten;
 • Het vroegtijdig signaleren van eventuele problemen en de klant adviseren;
 • Het draaien van storingsdiensten.
   

 Wat bieden wij je

 • Salaris tussen € 2.800,- en € 4.200,-, afhankelijk van opleidingsniveau en relevante werkervaring;
 • €70,- netto onkostenvergoeding per maand;
 • 38 vrije dagen bij een dienstverband van 40 uur;
 • Een ingerichte servicebus, iPad en een telefoon;
 • Goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op uitjes en producten;
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
 • Opleidingsmogelijkheden.

 

Wij zijn EQUANS
Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. EQUANS biedt maatwerktotaaloplossingen: van ontwikkeling tot onderhoud en van beheer tot exploitatie. De experts van EQUANS beschikken over unieke kennis van duurzame koudetechniek. Dit doen wij niet alleen voor opdrachtgevers in land- en tuinbouw, maar ook in de chemische industrie, zuivel-, vis- en vleesverwerkende industrie.

 

Zo kun je solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button “solliciteren”. Voor vragen kun je contact opnemen met Alana Manuputty via e-mail [email protected] of op telefoonnummer 06 516 649 04.


Chefmonteur koudetechniek

Krijg jij energie van het bouwen en coördineren van koeltechnische projecten om te zorgen dat deze succesvol worden afgerond? EQUANS onderdeel Refrigeration is op zoek naar een Chefmonteur koudetechniek voor de regio Zoetermeer.

Als Chefmonteur zorg je ervoor dat de dagelijkse werkzaamheden van het lopende project naar behoren worden uitgevoerd, dit met een zo optimaal mogelijke bezetting. Installaties binnen de industriële koudetechniek hebben voor jou geen geheimen aangezien je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring binnen het vakgebied koudetechniek. Doordat je je vaak buiten bij de projecten begeeft, weet je als geen ander hoe belangrijk de veiligheid van jezelf en anderen is.

 

Jouw belangrijkste taken:

 • In samenspraak met de projectleider zorg je voor een goede projectvoorbereiding ten aanzien van werkmethoden, planningen, inzet van mensen/middelen en KAM-coördinatie om ervoor te zorgen dat het project op een veilige en efficiënte manier wordt uitgevoerd;
 • Zorgdragen voor een goede uitvoering van lopende projecten;
 • Leidinggeven, motiveren, coachen en ondersteunen van 10 – 20 medewerkers op project;
 • Waarborgen van de veiligheid op project, het signaleren en corrigeren van onveilig gedrag;
 • Verantwoordelijk voor een goede administratieve vastlegging van eventuele wijzigingen en informeer je alle betrokken partijen;
 • Het bijhouden en administreren van de projectkosten tijdens de uitvoering.

Wat bieden wij je

 • Salaris tussen € 3.600,- en € 4.700,-;
 • €70,- netto onkostenvergoeding per maand;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 38 vrije dagen bij een dienstverband van 40 uur;
 • Telefoon en bedrijfsbus;
 • Goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op uitjes en producten;
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

 

Wij zijn EQUANS
Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. EQUANS biedt maatwerktotaaloplossingen: van ontwikkeling tot onderhoud en van beheer tot exploitatie. De experts van EQUANS beschikken over unieke kennis van duurzame koudetechniek. Dit doen wij niet alleen voor opdrachtgevers in land- en tuinbouw, maar ook in de chemische industrie, zuivel-, vis- en vleesverwerkende industrie.

 

Zo kun je solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button “solliciteren”. Voor vragen kun je contact opnemen met Alana Manuputty via e-mail [email protected] of op telefoonnummer 06 516 649 04.

 


Chefmonteur Koudetechniek

Krijg jij energie van het bouwen en coördineren van koeltechnische projecten om te zorgen dat deze succesvol worden afgerond? EQUANS onderdeel Refrigeration is op zoek naar een Chefmonteur koudetechniek voor de regio Roosendaal.

Als Chefmonteur zorg je ervoor dat de dagelijkse werkzaamheden van het lopende project naar behoren worden uitgevoerd, dit met een zo optimaal mogelijke bezetting. Installaties binnen de industriële koudetechniek hebben voor jou geen geheimen aangezien je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring binnen het vakgebied koudetechniek. Doordat je je vaak buiten bij de projecten begeeft, weet je als geen ander hoe belangrijk de veiligheid van jezelf en anderen is.

Jouw belangrijkste taken:

 • In samenspraak met de projectleider zorg je voor een goede projectvoorbereiding ten aanzien van werkmethoden, planningen, inzet van mensen/middelen en KAM-coördinatie om ervoor te zorgen dat het project op een veilige en efficiënte manier wordt uitgevoerd;
 • Zorgdragen voor een goede uitvoering van lopende projecten;
 • Leidinggeven, motiveren, coachen en ondersteunen van 10 – 20 medewerkers op project;
 • Waarborgen van de veiligheid op project, het signaleren en corrigeren van onveilig gedrag;
 • Verantwoordelijk voor een goede administratieve vastlegging van eventuele wijzigingen en informeer je alle betrokken partijen;
 • Het bijhouden en administreren van de projectkosten tijdens de uitvoering.

 

Wat bieden wij je

 • Salaris tussen € 3.600,- en € 4.700,-;
 • €70,- netto onkostenvergoeding per maand;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 38 vrije dagen bij een dienstverband van 40 uur;
 • Telefoon en bedrijfsbus;
 • Goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op uitjes en producten;
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

 

Wij zijn EQUANS
Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. EQUANS biedt maatwerktotaaloplossingen: van ontwikkeling tot onderhoud en van beheer tot exploitatie. De experts van EQUANS beschikken over unieke kennis van duurzame koudetechniek. Dit doen wij niet alleen voor opdrachtgevers in land- en tuinbouw, maar ook in de chemische industrie, zuivel-, vis- en vleesverwerkende industrie.

Zo kun je solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button “solliciteren”. Voor vragen kun je contact opnemen met Alana Manuputty via e-mail [email protected] of op telefoonnummer 06 516 649 04.