Application Engineer

De afdeling koudetechnische projecten van Equans streeft voortdurend naar de beste service voor haar klanten en combineert daarbij vakmanschap, de modernste koeltechniek, veiligheid, duurzaamheid & rendement. We zoeken een Application Engineer die verantwoordelijk is voor het ontwerpen, programmeren en implementeren van industriële automatiseringssystemen en applicatiesoftware.

Als Application Engineer

Kom je aan afwisseling niets tekort. Je komt namelijk terecht in een grootschalig concern met verschillende industriële automatiseringsprojecten en verdiept je in afwisselende projecten op het gebied van koudetechniek. Jij zorgt voor een correct werkend en gestructureerd PLC, HMI en/of SCADA programma, waarbij alle componenten zodanig zijn geprogrammeerd dat de inbedrijfsteller ermee aan de slag kan. Denk hierbij aan de meest uiteenlopende installaties van waterchillers tot zeer grote industriële koelinstallaties.

Bij alles wat je doet haal jij het beste uit jezelf. Dus ook bij het:

 • ontwikkelen van PLC en HMI software voor klantspecifieke koude- en warmtetechnische installaties
 • opstellen en (intern) bespreken van functionele documentatie
 • testen en inbedrijfstellen van de door jou ontwikkelde software, in Nederland en af en toe in het buitenland

Jouw vakkennis en professionaliteit worden gezien en gewaardeerd.

Wij zijn Equans

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie-, digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in de technische dienstverlening en maakt onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties. Samen zijn wij Equans.

Als Application Engineer ben je werkzaam bij het Equans bedrijfsonderdeel Refrigeration. Wij zijn specialist op het gebied van industriële koudetechniek in verschillende branches, waaronder agro, vis- en voedselverwerking. Binnen Refrigeration ben je onderdeel van het landelijke engineering team. Naast jou bestaat dit team uit calculators, hardware- en lead engineers. Onder leiding van de operations manager zorgen jullie de juiste uitwerking van een aanvraag en uiteindelijk het project.

Omdat het team landelijk werkt, kan jouw standplaats één van de Refrigeration vestigingen zijn. Wij zijn gevestigd in Arnhem, Emmeloord, Den Bosch, Panningen, Roosendaal en Zoetermeer. Jouw directe collega’s werken voornamelijk in Emmeloord en Panningen en communiceren veel telefonisch of via Teams.

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hechten we waarde aan samenwerken en we zien overal kansen. Kansen die we aangrijpen. Verder passen jouw communicatieve vaardigheden en nauwkeurigheid goed bij deze vacature van Application Engineer. Ook beschik je over:

 • hbo werk- en denkniveau of een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 aangevuld met enkele jaren werkervaring in de richting van elektrotechniek, industriële automatisering, mechatronica of koudetechniek
 • ervaring met programmeeromgevingen zoals Siemens Tia Portal. Mitsubishi GX developer is een pre
 • goede kennis van hardware om advies te kunnen geven met betrekking tot hardware keuzes
 • flexibiliteit in je werk en het vinden van oplossingen voor storingen of uitdagende vraagstukken
 • affiniteit met koudetechniek is een pre

Wat bieden wij?

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zien. Daarom bieden we je een mooi pakket aan, waaronder:

 • een bruto maandsalaris tussen € 3.000,00 en € 3.700,00 op basis van je ervaring
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • 25 vakantie- en 13 adv-dagen
 • goede pensioenregeling
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! Solliciteren kan eenvoudig via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Alana Manuputty via [email protected] of 06 516 649 04.


Servicemonteur Koudetechniek

Wanneer er een storing optreedt bij één van de IQF-vriezers van een visverwerker? Dan ben jij er als servicemonteur snel bij om het probleem op te lossen. Met jouw specialistische kennis los je de meest complexe storingen snel op en help je de klant weer aan een goedwerkende installatie. Grijp jouw kansen bij Equans. 

Als servicemonteur koudetechniek

Ben jij verantwoordelijk voor de service- en onderhoudswerkzaamheden aan grootschalige industriële koelinstallaties. Dit doe je in de omgeving Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Dit doe je natuurlijk niet alleen, samen met 20 collega’s werken jullie ieder in een eigen  regiogebied. Als collega ben jij het visitekaartje van Equans en wil jij de klant voorzien van geweldige service.

Dus ook bij het:

 • zelfstandig verrichten van controle-, keurings- en testwerkzaamheden
 • vroegtijdig signaleren van eventuele problemen en de klant adviseren
 • uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden zoals afgesproken met de klant
 • opsporen, analyseren en verhelpen van storingen op zowel mechanisch als elektrotechnisch gebied
 • opstellen en bijhouden van onderhoudsrapportages en werkrapporten

Je hebt dagelijks contact met de planner over de ingeplande werkzaamheden. Jouw kennis deel je met je collega servicemonteurs, samen zorgen jullie voor goed werkende installaties in de regio. Om de 5-6 weken heb je een week lang storingsdienst of sta je stand-by als achterwacht van een collega.  Het team rapporteert aan de regio serviceleider Albert, je vindt hem regelmatig op de vestiging Emmeloord. Albert is erg betrokken bij het team en vindt saamhorigheid binnen zijn team erg belangrijk. Daarnaast heeft hij veel technische kennis op het gebied van koudetechniek en is hij altijd bereid zijn kennis te delen.

Wij zijn Equans

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie-, digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in de technische dienstverlening en maakt onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties. Samen zijn wij Equans.

Dit breng je mee

Elke collega heeft eigen kwaliteiten en daarmee vullen we elkaar in de werkzaamheden. Wat het team deelt is een passie voor koudetechniek, oplossingsgericht vermogen en elkaar helpen door kennis te delen. Ook beschik je over:

 • een afgeronde mbo-opleiding in een technische richting
 • een F-gassen categorie 1 (STEK) certificaat of de bereidheid dat te halen
 • een VCA-B of VCA-VOL diploma of de bereidheid dat te halen
 • je rijbewijs B

Wat bieden wij je

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zien. Daarom bieden we je een mooi pakket aan op basis van een fulltime dienstverband, waaronder:

 • een bruto maandsalaris tot € 4.200,00 op basis van je ervaring (monteur/technicus/specialist)
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • €70,00 netto onkostenvergoeding per maand
 • 25 vakantie- en 13 adv-dagen
 • goede pensioenregeling
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! Solliciteren kan eenvoudig via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Alana Manuputty via  [email protected] of 06 516 649 04.


Senior Planner

Wanneer er een storing optreedt bij een voedselverwerker en het proces gevaar dreigt te lopen? Dan ben jij telefonisch het eerste aanspreekpunt voor de klant en is het jouw taak de storing goed uit te vragen. In overleg met je collega’s van de buitendienst bepaal je daarna welke stappen jullie ondernemen. Door de juiste collega naar de klus te sturen helpen jullie de klant snel aan een goedwerkende installatie.

Dit ga je doen als senior planner

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het plannen van werkzaamheden voor 20 buitendienst collega’s  aan grootschalige industriële koelinstallaties. Dit doe jij voor de regio Noord-Brabant en Limburg. Jij zorgt voor een efficiënte planning, waardoor jouw buitendienst collega’s de werkzaamheden goed uit kunnen voeren. Bij alles wat je doet haal jij het beste uit jezelf. Dus ook bij het:

 • efficiënt inplannen van werkzaamheden voor de servicewerkzaamheden van de afdeling Onderhoud, Beheer en Service
 • eventueel verzorgen van de planning van andere afdelingen
 • aannemen en uitvragen van storingen en het maken van daaruit voortvloeiende afspraken
 • zorgdragen voor een spoedige afhandeling van storingen, door een collega met de daarvoor benodigde kennis en expertise naar de klant te sturen
 • tijdig signaleren van eventuele afwijkingen in de planning en actie ondernemen waar nodig
 • analyseren en verwerken van diverse onderhoudsrapportages
 • monitoren van de bezetting en, indien nodig, uitzetten van aanvraag voor extern personeel

Jouw vakkennis en professionaliteit worden gezien en gewaardeerd.

 

Jouw werkomgeving

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie--, digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in de technische dienstverlening en maakt onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties.

Je versterkt het team Onderhoud, Beheer en Service (OBS) in de regio Noord-Brabant en Limburg. Dit doe je vanuit de vestiging Den Bosch. Er is een grote drive om de klant te ontzorgen en te voorzien van een optimale service. Het team rapporteert aan de regio serviceleider Wilbert, je vindt hem regelmatig op de vestiging. De deur van zijn kantoor staat altijd open, voel je vrij om even binnen te lopen voor vragen, opmerkingen of om gewoon even bij te praten. Samen zijn wij Equans.

 

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hechten we waarde aan samenwerken en zien we overal kansen. Verder passen jouw klantgerichte houding en oplossingsgerichtheid goed bij deze vacature van senior planner. Ook beschik je over:

 • een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur in een technische richting
 • minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Duitse taalvaardigheid, in woord en geschrift
 • een goede beheersing van MS Office
 • goede communicatieve vaardigheden en een hoog empathisch vermogen

 

Wat bieden wij je?

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket op basis van een fulltime dienstverband, waaronder:

 • salaris tussen € 3.774,00 en € 5.100,00 bruto per maand op basis van je ervaring, exclusief vakantiegeld
 • contract voor onbepaalde tijd
 • telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • goede pensioenregeling
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

 

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! Solliciteren kan eenvoudig via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met  Alana Manuputty via e-mail [email protected] of telefoonnummer 06 516 649 04.


Relatiebeheerder

Voor Equans bedrijfsonderdeel Refrigeration zijn wij op zoek naar een Relatiebeheerder. Als geboren netwerker herken je commerciële kansen en weet je deze te benutten. Jij krijgt energie van het onderhouden van relaties en denkt mee met de klant. Door jouw proactieve benadering voelt de klant zich gewaardeerd en bouw je aan een langdurige samenwerking. Herken jij jezelf in deze rol? Word Relatiebeheerder bij Equans en ga de uitdaging aan!

Dit ga je doen als Relatiebeheerder

Voor bestaande Equans klanten met grootschalige (industriële) koelinstallaties ben jij het eerste aanspreekpunt met betrekking tot de onderhouds- en serviceopdrachten. Dit doe jij vanuit ons kantoor in Den Bosch of Panningen voor de regio Noord-Brabant en Limburg. In jouw rol heb je intensief contact met bestaande klanten om nieuwe commerciële kansen direct te herkennen en te benutten. Bij alles wat je doet haal jij het beste uit jezelf. Dus ook bij het:

 • intern uitzetten van maatwerkopdrachten voor de klant en zorgdragen dat de werkzaamheden conform afspraken worden uitgevoerd
 • intensief onderhouden van klantcontact inzake de onderhouds- en serviceopdrachten, waarbij je proactief meedenkt met de klant
 • aansturen van collega's en onderaannemers o.b.v. de door jou gemaakte klantafspraken
 • op de hoogte blijven van klant- en marktontwikkelingen om commerciële mogelijkheden tijdig te herkennen en hierop in te spelen

Jouw vakkennis en professionaliteit worden gezien en gewaardeerd.

Jouw werkomgeving

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie--, digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in de technische dienstverlening en maakt onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties.

Je versterkt het team Onderhoud, Beheer en Service (OBS) in de regio Noord-Brabant en Limburg. Dit doe je vanuit de vestigingen Den Bosch en Panningen. Er is een grote drive om de klant te ontzorgen en te voorzien van een optimale service. Het team rapporteert aan de regio serviceleider Wilbert, je vindt hem regelmatig op de vestigingen. De deur van zijn kantoor staat altijd open, voel je vrij om even binnen te lopen voor vragen, opmerkingen of om gewoon even bij te praten. Samen zijn wij Equans.

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hechten we waarde aan samenwerken en zien we overal kansen. Verder passen jouw empathisch vermogen en commerciële drive goed bij deze vacature van Relatiebeheerder. Ook beschik je over:

 • een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur in een technische richting
 • Duitse taalvaardigheid in woord en geschrift
 • kennis van MS office en planmatig werken
 • een analytische en operationele focus
 • affiniteit met koudetechniek

Wat bieden wij?

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket op basis van een fulltime dienstverband, waaronder:

 • salaris tussen € 3.451,00 en € 4.772,00 bruto per maand op basis van je ervaring, exclusief vakantiegeld
 • contract voor onbepaalde tijd
 • lease auto
 • telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen
 • thuiswerken en een volledig ingerichte werkplek thuis
 • goede pensioenregeling
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag voor 11 december 2023, solliciteren kan eenvoudig via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met  Alana Manuputty via e-mail [email protected] of telefoonnummer 06 516 649 04.


Servicemonteur (Koudetechniek)

Equans streeft voortdurend naar de beste service voor haar klanten en combineert daarbij vakmanschap, de modernste koeltechniek, veiligheid, duurzaamheid en rendement. In deze functie ben je, binnen de afdeling Onderhoud Beheer en Service (OBS), verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van storingen op gebied van ventileren, koelen en verwarmen bij klanten. Kom jij ons team versterken?

Dit ga je doen als Servicemonteur (Koudetechniek)

Als servicemonteur (Koudetechniek) ben je verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van storingen aan HVAC-installaties. Denk hierbij aan luchtbehandeling, ventilatie, airco’s, koud watersystemen (chillers), cv-installaties en gebouwbeheersystemen. In een team van collega monteurs stel je je collegiaal op en zorg je ervoor dat je veilig werkt. Je communiceert duidelijk naar de interne afdelingen en bent ons visitekaartje bij de klant. Je levert verzorgt werk af, hebt geen hekel aan vieze handen en voelt je verantwoordelijk om je werk goed uit te voeren. Bij alles wat je doet, haal jij het beste uit jezelf. Dus ook bij het:

 • verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan HVAC installaties zoals afgesproken met de klant
 • opsporen, analyseren en verhelpen van storingen op zowel mechanisch als elektrotechnisch gebied
 • opstellen en bijhouden van onderhoudsrapportages en werkrapporten
 • tijdig signaleren van eventuele problemen en het uitbrengen van advies richting de klant in samenspraak met de werkvoorbereider

Jouw vakkennis en professionaliteit worden gezien en gewaardeerd.

Jouw werkomgeving

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie, digitale en industriële transitie. Wij zijn wereldleider in de technische dienstverlening en behoren bij de internationale Bouyques groep. In Nederland werken we samen met 6.000 professionals vanuit 29 locaties. Een van die professionals is: Ron Kahlman, Projectleider.

“De grote opdrachtgevers spreken mij aan; dat maakt het werk dynamisch. Daarnaast heerst er een open en leuke werksfeer.”

Bij Equans werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe nieuwbouwprojecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.

Je komt te werken in regio zuid west en daar zijn twee kantoren: Halsteren en Hoek. Jij gaat werkzaam zijn vanuit locatie Hoek. Is je voorkeur werken voor één klant met één team? Of ben je liever op meerdere locaties werkzaam? Met elkaar zullen we bespreken voor welke klanten jij werkzaam gaat zijn! Samen zijn wij Equans.

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hechten we waarde aan samenwerken en we zien overal kansen. Kansen die we aangrijpen. Verder passen jouw ambitie om te ontwikkelen en zelfstandige werkhouding goed bij deze vacature van Servicemonteur Koudetechniek. Ook beschik je over:

 • een afgeronde mbo- opleiding niveau 3 of 4 Elektrotechniek/ Koudetechniek
 • een F-gassen certificaat of ben je bereid om deze te halen
 • een VCA certificaat of ben je bereid om deze te halen
 • ervaring in de koeltechniek is een pré
 • goede communicatieve vaardigheden
 • een flexibele en klantgerichte houding
 • een organiserend vermogen

Wat bieden wij

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:

 • salaris tussen €2.723 en €3.520 bruto per maand op basis van je ervaring, exclusief vakantiegeld
 • contract voor onbepaalde tijd
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4x9 uur per week
 • volledig uitgeruste bedrijfsbus met grijs kenteken
 • telefoon en laptop en een tablet om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
 • persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met recruiter Esther Havermans via 06 51 46 37 81 of door te mailen naar [email protected]


Chefmonteur Koudetechniek

Wanneer er voor een voedselverwerkingsbedrijf een nieuwe koelinstallatie gebouwd wordt, zorg jij voor een vlekkeloze uitvoering van dit project. Met jouw specialistische kennis ben jij in staat het uitvoerende team goed aan te sturen en te ondersteunen. Samen zorgen jullie voor de oplevering van een koelinstallatie die draait op een natuurlijk koudemiddel, waar zowel jullie als de klant trots op zijn!

Dit ga je doen als Chefmonteur koudetechniek

Als Chefmonteur koudetechniek ben jij verantwoordelijk voor het coördineren van de bouw van industriële installaties binnen de koudetechniek. Jij zorgt ervoor dat het project binnen de bestekeisen, planning en werkbegroting gerealiseerd wordt. Daarnaast geef je leiding aan de uitvoering en  zorg je ervoor dat de dagelijkse werkzaamheden naar behoren worden uitgevoerd. Door jouw ervaring binnen de branche kent de industriële koudetechniek voor jou geen geheimen. Door jouw betrokkenheid bij lopende projecten, voel je je verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf en anderen. Bij alles wat je doet haal jij het beste uit jezelf.

Dus ook bij het:

 • zorgdragen voor een optimale en gemotiveerde bezetting op het lopende project om alle facetten van de uitvoering efficiënt uit te voeren
 • instrueren, motiveren en coachen van je medewerkers op projectlocaties
 • communiceren met medewerkers en externe partijen
 • waarborgen van een tijdige en harmonieuze afronding van het project
 • leidinggeven aan 5-20 medewerkers en, indien nodig, werk je mee als 1ste monteur koudetechniek
 • vastleggen, communiceren en administreren van wijzigingen op de juiste manier
 • overleg voeren met betrokken interne afdelingen en het beheersen van de projectkosten
 • waarborgen van de veiligheid te allen tijde en het aanspreken van medewerkers op onveilig gedrag

Jouw vakkennis en professionaliteit worden gezien en gewaardeerd.

Wij zijn Equans

Samen in grote uitdagingen: Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie-, digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in de technische dienstverlening en maakt onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties.

Als Chefmonteur koudetechniek ben je werkzaam bij het Equans bedrijfsonderdeel Refrigeration. Wij zijn specialist op het gebied van industriële koudetechniek  in verschillende branches, waaronder agro, vis- en voedselverwerking. Binnen Refrigeration ben je onderdeel van het landelijke projectenteam, samen zorgen jullie voor de bouw van nieuwe installaties bij de klant.

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hechten we waarde aan samenwerken en we zien overal kansen. Kansen die we aangrijpen. Verder passen jouw leidinggevende kwaliteiten en behulpzaamheid goed bij deze vacature van chefmonteur koudetechniek.

Ook beschik je over:

 • een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 in de richting van koude- en klimaatsystemen of elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde aangevuld met koudetechniek gerelateerde cursussen
 • een F-gassen categorie 1 (STEK) certificaat
 • een VCA-B of VCA-VOL diploma of de bereidheid dat te halen
 • je rijbewijs B

Wat bieden wij je

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket aan, waaronder:

 • een bruto maandsalaris tot € 4.500,00 op basis van je ervaring
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • €70,00 netto onkostenvergoeding per maand
 • 25 vakantie- en 13 adv-dagen
 • goede pensioenregeling
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Hoe kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! Solliciteren kan eenvoudig via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Alana Manuputty via  [email protected] of 06 516 649 04.


Monteur HVAC

Heb je basiskennis elektriciteit en wil je meer leren over ventileren, koelen en verwarmen? Vind je het fijn om op één vaste plek werkzaam te zijn waarbij je onderdeel bent van een klein en hecht team? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen als Installatie monteur HVAC

Je komt te werken in een team van ongeveer 10 collega’s op de site in Hoek, onze klant staat bekend om de fijne, schone & zeer veilige werkomgeving. Het kantoor van Equans is op korte afstand dus in de pauzes leer jij ook de rest van je collega’s kennen.

Op de site zijn er strakke richtlijnen en werkprocessen en om die reden heb je nauwelijks te maken met overwerk. Omdat je op één locatie werkt heb je, in tegenstelling tot andere gelijkwaardige functies, beperkte reistijd, geen files en geen parkeerproblemen.

Wat zijn jouw taken?

 • het installeren van HVAC installaties. Denk hierbij aan luchtbehandeling, ventilatie, airco’s, koudwatersystemen (chillers), cv-installaties en gebouwbeheersystemen.
 • je gaat luchtkanalen, roosters, kleppen, ketels, koelmachines, installaties monteren waardoor je erg veel variatie hebt in je werk
 • samenwerken met andere disciplines om samen een prachtig project te bouwen

Jouw vakkennis en professionaliteit worden gezien en gewaardeerd.

Jouw werkomgeving

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities, de energie,- digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in technische dienstverlening en maken onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouyques groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29locaties.

Je komt te werken in regio zuid west en daar zijn twee kantoren: Halsteren en Hoek. Jij gaat werkzaam zijn vanuit locatie Hoek maar het grootste deel van jouw tijd ben jij samen met je collega’s op de site van de klant in Hoek aanwezig.

Samen zijn wij Equans.

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hechten we waarde aan samenwerken en zien we overal kansen. Verder passen jouw passie voor tehnckiek en jouw wil om te leren goed bij de funcite van installatiemonteur HVAC. Ook beschik je over:

 • basiskennis elektriciteit. Wanneer je al kennis hebt van HVAC dan is dit mooi meegenomen, het is niet vereist
 • je kunt elektrische tekeningen lezen
 • je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent graag onderdeel van een team
 • nederlandse taal is een pré. Spreek je nog geen Nederlands, geen probleem! We verwachten wel dat je de Engelse taal spreekt.
 • maar bovenal: je wil graag werken én graag leren!

Wat bieden wij je

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:

 • salaris tussen € 2723,11 en € 3520,79 bruto per maand op basis van ervaring, exclusief vakantiegeld 
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • na het succesvol doorlopen van je proeftijd krijg je DIRECT een contract voor onbepaalde tijd
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • goede pensioenregeling (PMT)
 • collectieve zorgverzekering
 • aantrekkelijke personeelskortingen

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button.

Heb je nog vragen? Dat kan! Neem contact op met Esther Havermans via [email protected] en/of 06 51 46 37 81


Servicespecialist koudetechniek

Wanneer er een grote storing optreedt bij een op maat gemaakte invriestunnel van een groot voedselverwerkingsbedrijf? Ben jij als servicespecialist snel ter plaatse en weet jij het probleem snel te achterhalen en te verhelpen. Door jouw specialistische kennis op het gebied van industriële koudetechniek ben jij in staat de meest complexe installaties inbedrijf te stellen en vervolgens te onderhouden. Grijp jouw kansen bij Equans.

Als servicespecialist koudetechniek

Ben jij verantwoordelijk voor de service- en onderhoudswerkzaamheden aan voornamelijk complexe industriële koelinstallaties in de regio. Waar moet je dan aan denken? Kenmerken van complexe installaties zijn:  op maat gemaakt, PLC-gestuurd, uitgevoerd als pompsysteem en veelal een koudemiddelinhoudvan meer dan 1000 kg. Als specialist ben je daarom veelzijdig inzetbaar, dus ook bij het:

 • inbedrijfstellen van complexe industriële koelinstallaties
 • uitvoeren van onderhouds-, modificatie-, inspectie- en revisiewerkzaamheden zoals afgesproken met de klant
 • adviseren van de klant en eventuele commerciële kansen herkennen
 • opstellen van onderhoudsrapportages, adviseren en rapporteren van inspecties
 • assisteren en ondersteunen bij de implementatie van onderhoudsplannen en onderhoudsconcepten

Je hebt dagelijks contact met de planner over de ingeplande werkzaamheden. Jouw specialistische kennis deel je met je collega servicemonteurs, vooral de minder ervaren collega’s help je graag op weg. Je adviseert en helpt je collega’s waar nodig en samen zorgen jullie voor goed werkende koelinstallaties in de regio. Om de 5-6 weken heb je een week lang storingsdienst of sta je stand-by als achterwacht van een collega.

Het team rapporteert aan de regio serviceleider Albert, je vindt hem regelmatig op de vestiging Emmeloord. Albert is erg betrokken bij het team en vindt saamhorigheid binnen zijn team erg belangrijk. Daarnaast heeft hij veel technische kennis op het gebied van koudetechniek, dat maakt hem een goede sparringpartner wanneer je ergens onverhoopt niet uitkomt.

Wij zijn Equans

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 collega’s zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. We maken onder meer fabrieken, kantoren en ziekenhuizen, bruggen, tunnels en zelfs complete steden klaar voor de toekomst. Zo maken we samen met onze klanten werk van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Dit breng je mee

Iedereen is anders. Elke collega heeft eigen kwaliteiten en daarmee vullen we elkaar in de werkzaamheden. Wat het team deelt is een ongekende passie voor koudetechniek, een oplossingsgericht vermogen en helpen wij elkaar door kennis met elkaar te delen. Ook beschik je over:

 • een afgeronde mbo-opleiding niveau 4, in de richting van koude- en klimaatsystemen of elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde aangevuld met koudetechniek gerelateerde cursussen
 • een F-gassen categorie 1 (STEK) certificaat, kennis van NH3 en CO2 is een pre
 • een VCA-VOL diploma of de bereidheid dat te halen
 • je rijbewijs B

Wat bieden wij je

Bij een 40-urig dienstverband krijg jij:

 • een bruto maandsalaris tot € 4.500,00 op basis van je ervaring
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • €70,00 netto onkostenvergoeding per maand
 • 25 vakantie- en 13 adv-dagen
 • volop mogelijkheden voor training en opleidingen in jouw vakgebied en/of gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling

Er is nog meer. Voor een volledig overzicht van de Equans-arbeidsvoorwaarden ga je naar https://jobs.equans.nl/waarom-equans/

Hoe kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! Solliciteren kan eenvoudig via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Alana Manuputty via  [email protected] of 06 516 649 04.


Servicemonteur Koudetechniek

Als er een storing bij een klant optreedt en het  product dreigt te bederven? Dan ben jij er als servicemonteur snel bij om het probleem op te lossen. Met jouw specialistische kennis los je de meest complexe storingen snel op en help je de klant weer aan een goedwerkende installatie. Grijp jouw kansen bij Equans.

Dit ga je doen als Servicemonteur Koudetechniek

Jij bent samen met een team van 15 collega’s verantwoordelijk voor de service- en onderhoudswerkzaamheden aan grootschalige industriële koelinstallaties. Dit doe jij in de regio Noord-Brabant en Limburg. Als collega ben jij het visitekaartje van Equans en voorzie jij de klant van geweldige service. Dus ook bij het:

 • verrichten van controle-, keurings- en testwerkzaamheden
 • vroegtijdig signaleren van eventuele problemen en de klant adviseren
 • uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden zoals afgesproken met de klant
 • opsporen, analyseren en verhelpen van mechanische en/of elektrotechnische storingen 
 • opstellen en bijhouden van onderhoudsrapportages en werkrapporten

Je hebt dagelijks contact met de planner over de ingeplande werkzaamheden. Jouw expertise deel je met 15 collega servicemonteurs, samen zorgen jullie voor goed werkende koelinstallaties in de regio. 1 dag in de week heb je storingsdienst, door het rouleren van deze dag zal je eens in de 5 weken een weekend stand-by staan.  Het team rapporteert aan de regio serviceleider Wilbert, je vindt hem regelmatig op de vestigingen Den Bosch en Panningen. De deur van zijn kantoor staat altijd open, voel je vrij om even binnen te lopen voor vragen, opmerkingen of om gewoon even bij te praten.

Wij zijn Equans

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie-, digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in de technische dienstverlening en maakt onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties. Samen zijn wij Equans.

Dit breng je mee

Elke collega heeft eigen kwaliteiten en daarmee vullen we elkaar in de werkzaamheden. Wat het team deelt is een passie voor koudetechniek, oplossingsgericht vermogen en elkaar helpen door kennis te delen. Ook beschik je over:

 • een afgeronde mbo-opleiding in een technische richting
 • een F-gassen categorie 1 (STEK) certificaat of de bereidheid dat te halen
 • een VCA-B of VCA-VOL diploma of de bereidheid dat te halen
 • je rijbewijs B

Wat bieden wij?

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zien. Daarom bieden we je een mooi pakket aan op basis van een fulltime dienstverband, waaronder:

 • een bruto maandsalaris tot € 4.200,00 op basis van je ervaring (monteur/technicus/specialist)
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • €70,00 netto onkostenvergoeding per maand
 • 25 vakantie- en 13 adv-dagen
 • goede pensioenregeling
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Hoe kun je solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button “solliciteren”. Voor vragen kun je contact opnemen met Alana Manuputty via e-mail [email protected] of op telefoonnummer 06 516 649 04.

#LI-EQUANSREFRIGERATION


Aankomend Servicemonteur Koudetechniek

In de rol van Aankomend Servicemonteur Koudetechniek ga jij werken aan grote industriële koelinstallaties, waar jij tegen met mechanische als elektrotechnische werkzaamheden aan de slag gaat. Ben jij op zoek naar een zelfstandige en uitdagende functie, met veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden? Grijp jouw kansen bij Equans.

Als aankomend servicemonteur koudetechniek

Sleutel je dagelijks aan grootschalige (en soms complexe) industriële koelinstallaties in de regio Emmeloord en Arnhem. Dit doe je niet alleen, onder het toeziend oog van een ervaren monteur voorzien jullie de klant van geweldige service.  Als collega ben jij het visitekaartje van Equans en wil jij de klant optimaal ontzorgen. Dus ook bij het:

 • verrichten van controle-, keurings- en testwerkzaamheden
 • verrichten van onderhoudswerkzaamheden zoals afgesproken met de klant
 • opsporen, analyseren en verhelpen van storingen op zowel mechanisch als elektrotechnisch gebied
 • opstellen en bijhouden van onderhoudsrapportages en werkrapporten
 • vroegtijdig signaleren van eventuele problemen en de klant adviseren
 • draaien van storingsdiensten

 Wij zijn Equans

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 collega’s zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. We maken onder meer fabrieken, kantoren en ziekenhuizen, bruggen, tunnels en zelfs complete steden klaar voor de toekomst. Zo maken we samen met onze klanten werk van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

 

Dit breng je mee

Iedereen is anders. Elke collega heeft eigen kwaliteiten en daarmee vullen we elkaar in de werkzaamheden. Wat het team deelt is een ongekende passie voor koudetechniek, een oplossingsgericht vermogen en helpen wij elkaar door kennis met elkaar te delen. Ook beschik je over:

 • Een mbo niveau 2/3 diploma in een technische richting;
 • Je rijbewijs B;
 • De motivatie om verder te ontwikkelen binnen de koudetechniek;
 • Daarnaast heb je een gezonde dosis humor, want naast het werk wordt er ook zeker gelachen.

Wat bieden wij?

Bij een 40-urig dienstverband krijg jij:

 • een bruto maandsalaris tot € 2.800,00 op basis van je ervaring;
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • €70,00 netto onkostenvergoeding per maand;
 • 25 vakantie- en 13 adv-dagen
 • volop mogelijkheden voor training en opleidingen in jouw vakgebied en/of gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling

Er is nog meer. Voor een volledig overzicht van de Equans-arbeidsvoorwaarden ga je naar https://jobs.equans.nl/waarom-equans/

 

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! Solliciteren kan eenvoudig via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met  Alana Manuputty via e-mail [email protected] of telefoonnummer 06 416 649 04.

 

#LI-EQUANSREFRIGERATION