Werkvoorbereider E-Mobility

Team E-Mobility bevindt zich midden in de transitie van startup naar scale-up. We hebben een sterke propositie ontwikkeld die zich vertaalt in een financieel gezonde orderportefeuille. Maar, ambitieus als we zijn, willen we ons verder ontwikkelen. Als werkvoorbereider E-Mobility kom je aan afwisseling niets tekort. Jouw ogen en oren zijn overal!

 

De E-Mobility markt is booming. Het aantal elektrische voertuigen groeit hard. In het scenario met de sterkste groei rijden er 4 miljoen elektrische auto’s rond in 2035. In 2025 verwachten wij in de publieke en zakelijke sector meer dan 700.000 laadpunten. Equans is hierbij marktleider in de publieke sector en heeft zich tevens zeer competitief bewezen in de zakelijke sector.

 

Als werkvoorbereider bij E-Mobility sta je dagelijks in contact met opdrachtgevers, leveranciers en onze eigen medewerkers. Communicatie is dus zeer belangrijk in deze functie. Daarnaast is de functie zeer afwisselend doordat wij veel verschillende projecten doen bij zowel grote als kleine opdrachtgevers en wij werken voor zowel publieke als private klanten. Je komt te werken in een relatief nieuwe markt die constant in ontwikkeling is en maakt onderdeel uit van de uitbreiding van laadpalen in Nederland. Daarbij krijg je de kans om mee te denken en eventuele verbeteringen aan te brengen.

 

Wat ga je doen:

 • Dagelijks contact onderhouden met opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers, klanten en natuurlijk collega’s;
 • Plaatsen, aannemen en controleren van bestellingen en deze verdelen voor de monteurs;
 • Ondersteunen van de monteurs;
 • Er voor zorgen dat de monteurs de juiste instructies mee krijgen;
 • In de voorbereidingsfase de projecten bezoeken en schouwen, calculaties maken en klanten spreken;
 • Werkpakketten omschrijven en afstemmen met de klant;
 • Alles administratief verwerken.

 

Wat bieden wij jou

 • Een salaris tussen €2800,- en €3700,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week. Het exacte salaris wordt bepaald op basis van jouw kennis, opleiding en ervaring;
 • Laptop, telefoon en thuiswerkmogelijkheden met een uitstekende thuiswerkregeling;
 • Goede secundaire voorwaarden zoals 38 vrije dagen per jaar bij een dienstverband van 40 uur per week, pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten;
 • Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt.

 

Dit breng je mee

 • Een afgeronde MBO-4 opleiding (Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde);
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie bij een aannemer of technisch dienstverlener;
 • Kennis van SAP;
 • Je hebt technisch inzicht én technische kennis;
 • Je bent communicatief vaardig en pakt door daarnaast ga je planmatig en gestructureerd te werk.

 

Wij zijn Equans

Team E-Mobility is de jongste en snelst groeiende tak van Equans, met grote ambities. Wij ontwerpen, installeren, onderhouden en financieren laadvoorzieningen voor elektrisch vervoer. Dit doen we met ongeveer 50 gedreven en energieke collega’s. Ons publieke laadnetwerk is inmiddels vertegenwoordigd in Rotterdam, Utrecht, Den-Haag en Amsterdam en maakt elke dag voor duizenden automobilisten emissievrij vervoer mogelijk. Maar ook voor bedrijven plaatsen wij uiteenlopende laadinstallaties van AC en DC laadinfra. Zo dragen wij bij aan het energiesysteem van de toekomst.

 

Het team E-Mobility draagt bij in het realiseren van duurzame mobiliteit door het ontwerpen, financieren, installeren en onderhouden van laadvoorzieningen voor elektrisch vervoer. Dit doen we in het publieke domein voor de 3 van de 4 grote steden en voor de top500 corporaties van Nederland. Wij innoveren continu en dragen bij aan pilots zoals Vehicle2Grid of het leveren van flexibiliteit aan het energienet.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button 'solliciteren'. Voor vragen kun je contact opnemen met Eren Yasemin via [email protected] of telefonisch op 06 - 22 57 96 89

 


Meewerkend Voorman Leidingwerk

Heb jij ervaring met leidingwerk en met leiding en begeleiding geven? Staat veilig werken hoog bij jou in het vaandel? Leidingwerk is één van de kernactiviteiten van Equans West. Binnen ons team op de locatie van Tata Steel te Velsen Noord is een positie vrij gekomen voor een meewerkend voorman. Voor projecten en onderhoud.

 

Dit ga je doen als Meewerkend Voorman

Het zorg dragen voor kwalitatief en kwantitatief goed leidingwerk en constructiewerk conform gestelde eisen door de klant, werktekening, kwaliteitsplan, planning, arbo-eisen en uren begroting. Kennis en inzicht in de situatie en materialenkennis van fitwerk / constructiewerk en van de aan jou toegewezen fitters en lassers.

 

Je takenpakket als meewerkend voorman is breed:

 • In deze veelzijdige en verantwoordelijke rol ben je zowel meewerkend, leidinggevend, coachend, administratief en coördinerend bezig. Je werkt zelfstandig aan klussen of je werkt in teamverband mee met de leidingwerkmonteurs/constructiemonteurs en lassers. Dit kan sleutelen zijn, schetsen, inspecteren of toezichthouden.
 • Je vindt het leuk om je kennis en ervaring over te dragen aan minder ervaren collega’s. Je bent voor de klant het eerste aanspreekpunt en je werkt nauw samen met onder andere de werkvoorbereiders, de teamleider en de uitvoerder. Aan deze laatste rapporteer je.
 • Een zeer belangrijk onderdeel van deze functie is het op orde brengen en houden van de bijkomende administratie: urenstaten, werkorders, offertes, inkoop derden, technische documentatie zoals tekeningen en test en materiaal certificaten etc. Je functie is dan ook een combinatie tussen het veldwerk en bureauwerk. Werken met een pc is jou dan ook niet vreemd. En af en toe zul je vergaderingen moeten bijwonen zoals werkoverleg, planning overleg klantoverleg, leveranciersoverleg, toolbox meetingen. Wellicht moet je zelf wel eens zo’n vergadering ‘voorzitten’ maar daar ben je niet bang voor.
 • Je bent als meewerkend voorman trots op je werk en het hechte team waar je deel van uitmaakt. Je rijdt met een big smile de poort uit aan het einde van de dag.

 

Dit breng je mee

 • Gevoel voor techniek, ruimtelijk inzicht, creativiteit
 • Bereidheid om diverse benodigde trainingen en opleidingen te volgen
 • Je bent een goede prater en luisteren kan je ook
 • Teamspirit, flexibiliteit en een gezonde dosis enthousiasme

 

Om het verhaal compleet te maken zou het fijn zijn als je op de volgende gebieden kennis meebrengt:

 

 • Een technische opleiding minimaal niveau 4.
 • Je bent ambassadeur van ons veiligheidsbeleid en draagt dit ten alle tijden uit binnen je team.
 • Ervaring met het vervaardigen van alle voorkomende laswerkzaamheden en kennis van de las-specificaties.
 • Kennis van piping, appendages, tekeningen lezen en bijwerken (as-built).
 • Ervaring in het aansturen van een team lassers / fitters.

 

Wat bieden wij je

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

 

Wij zijn Equans

Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Bij Equans werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Lilian van Son via [email protected] of via 06 126 183 94.