Senior Projectleider E&I

Ben je toe aan meer verantwoordelijkheid, meer vrijheid of meer complexiteit in grotere projecten?
Wil je als Senior Projectleider E&I graag een volgende stap in je ontwikkeling zetten? Dan biedt EQUANS jou een prachtige kans! Dit ga je doen als Senior Projecteider E&IAls Senior Projectleider bij EQUANS is geen dag hetzelfde. Afwisseling en uitdagingen kenmerken de functie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en realisatie van complexe, vaak multidisciplinaire nieuwbouw en renovatieprojecten bij mooie opdrachtgevers binnen de industriële sector (energiebedrijven, waterschappen, stadsverwarming, etc.). Hierbij draag je zowel de operationele als de financiële verantwoordelijkheid, geef je leiding aan een gemotiveerd team van 10 deskundige engineers, werkvoorbereiders en uitvoerders en werk je nauw samen met
collega ‘s, projectleiders en andere afdelingen zoals HSE, planning, project cost controls en het management. Dit breng je meeVoor deze fantastische functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven kandidaat die zichzelf herkent in de volgende omschrijving:

 • Afgeronde technische HBO bij voorkeur richting Elektrotechniek of Technische Bedrijfskunde;
 • Een aantal jaren ervaring in technisch complexe (industriële) omgevingen met E&I projecten en multidisciplinaire projecten. Ervaring in zowel de uitvoering van projecten en advies kant is een pré;
 • Uitstekende managementvaardigheden: je bent een echte teamspeler, kunt op een natuurlijk wijze leidinggeven en bent organisatorisch sterk;
 • Eigenaarschap: je bent een aanpakker, een doorzetter en neemt zelf verantwoordelijkheid;
 • Je bent in staat om zelfstandig te functioneren, projecten in alle aspecten te beheersen en heeft een natuurlijke drive om continue te leren en verbeteren;
 • Communicatief en commercieel vaardig: je bent doortastend, overtuigend en sociaal handig, communiceert duidelijk en helder richting het projectteam, collega’s en opdrachtgevers. Je pikt commerciële kansen op en bewaakt (budgettaire) grenzen.

 Wat bieden wij jePersoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. Wij zijn EQUANSWereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel. Bij EQUANS werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden. Zo kun je solliciterenSpreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met SunnyLakerveld. Bel of mail  06 82227875 . email: [email protected] 


Projectleider Elektrotechniek (Nieuwegein)

Voor een van onze sterk groeiende regio’s, zijn we op zoek naar een verbindende projectleider die uitdagingen niet uit de weg gaat.

Je werkt aan uitdagende technisch specialistische contracten in de regio Utrecht met een sterk duurzaam karakter. Op basis van jou enthousiasme weet je je teams optimaal te laten presteren.

 

Dit ga je doen als Projectleider Elektrotechniek

Als Projectleider in de regio Utrecht krijg je te maken met uitdagende  projecten. Je komt te werken op de afdeling Technical Inspections & Solutions (TIS). De afdeling zorgt voor een volledige ontzorging over inspecties en keuringen van technische installaties op het gebied van wet en regelgeving en normtechnische vereiste. TIS groeit hard en heeft de ambitie om de grootste inspectiedienst van Nederland te worden. Wij werken samen met toonaangevende klanten zoals ABN, Ahold en Havenbedrijf Rotterdam, KLM, Schiphol en diverse datacenters.

 

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het aansturen en delegeren van een projectteam binnen de discipline ET;
 • Het organiseren en coördineren van alle contract gebonden activiteiten en werkzaamheden
 • Het borgen van een beheersbare projectorganisatie met (kosten) efficiënte, effectieve en volledig op elkaar afgestemde werkprocessen;
 • Het vertegenwoordigen van de projectorganisatie op een tactisch niveau bij diverse opdrachtgevers;
 • Het continu ontwikkelen van medewerkers, afdelingen en de organisatie;
 • Het ondersteunen van het management ten aanzien van de korte en lange termijn doelstellingen;
 • Het nakomen van alle relevante HSEQ, Arbo normen en richtlijnen;
 • Het actief bijdragen aan onze groei-ambitie.

Dit breng je mee

Je bent een echte teamplayer en weet je projectteam optimaal te laten presteren. Je krijgt energie van het uitbreiden van je klantenportfolio en bent in control over de financiële status van je contract.

 

Verder vragen wij:

 • Afgeronde HBO opleiding met diepgaande kennis van Elektrotechniek.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met contracten in de utiliteit;
 • Goede communicatieve vaardigheden en leidinggevende kwaliteiten;
 • Goed analytisch denkvermogen;
 • Teamspirit en stressbestendig;
 • Je bent cijfermatig goed onderlegd;
 • Je bent mensgericht.

 

Wat bieden wij je

Een plek in een team waarin samenwerken en resultaat voorop staat. We werken met en voor elkaar. Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Er horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. 

 

Wij zijn EQUANS

Je komt te werken bij EQUANS. Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.  

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt de vacature je aan? Reageer dan direct via de button 'solliciteren' of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kan je contact opnemen met Sunny Lakerveld op 06 8222 278 75 of per mail [email protected].


Cost Engineer Elektrotechniek en Instrumentatie (E&I)

Heb jij ervaring als calculator of Cost Engineer in de industrie (elektrotechniek en instrumentatie) en ben je toe aan een volgende stap? Wij zijn voor onze afdeling Industrie op zoek naar een creatieve, proactieve en ondernemende:

 

Cost Engineer E&I, Zaandam

Je kunt out of the box denken en op een professionele wijze je eigen draai aan het werk geven. In opdracht van de klant kom JIJ met de juiste oplossing!

 

Dit ga je doen als Cost Engineer E&I

Als Cost Engineer werk je aan elektrotechnische projecten in de industrie in heel West Nederland. Op dit moment zijn de (petro) chemie, midden- en hoogspanning, food & beverage en de olie & gas onze belangrijkste marktgebieden.

 

Je werkt calculaties en begrotingen uit, eventueel met een stukje voorontwerp, voor zowel bestaande als nieuwbouwprojecten variërend van klein tot groot. Naast de ‘gewone’ bestekcalculaties denk je ook met de klant mee en wordt er soms van je verwacht zelf met een werk omschrijving te komen voor de klant om die vervolgens af te prijzen. Je werkt grotendeels vanuit onze vestiging in Zaandam, maar om een goed beeld te krijgen van wat onze klanten wensen en de optimale oplossing aan te kunnen bieden bezoek je ook regelmatig de verschillende klant- en projectlocaties. Daarnaast is hybride werken (zowel vanuit huis als kantoor) ook bespreekbaar. 

 

De projecten maak je van A tot Z mee, zo blijf je altijd betrokken bij “jouw” projecten. De nadruk in deze functie ligt op de calculatie. Je houdt rekening met verschillende factoren om tot de beste kostprijs te komen. Welke materialen zijn er nodig? Met welke onderaannemer(s) wordt er samengewerkt? En hoeveel uren moeten zij worden ingezet? Je werkt nauwkeurig en houdt rekening met de lessons learned vanuit eerdere projecten. Ook lever je input op het gebied van pre-engineering tijdens de tenderfase.

 

Dit breng je mee

Eigenschappen als analytisch vermogen, een creatieve geest en ervaring in het vakgebied zijn onmisbaar om een goede prijs te kunnen bepalen. Als Cost Engineer bij EQUANS sta je aan de voorkant van de mooiste projecten!

 

Je hebt heel wat in je mars. Zo heb je bij voorkeur een MBO- en/of HBO-diploma in de richting van elektrotechniek en heb je enkele jaren ervaring als calculator of cost-engineer in de elektrotechniek.

 

Echter als je startend bent op de arbeidsmarkt met een elektrotechnische achtergrond gaan we ook graag met je in gesprek en kunnen we samen een loopbaanplan uitstippelen om je te ontwikkelen tot volwaardig cost-engineer.

 

Daarnaast:

 • Heb je kennis en ervaring op het gebied van elektro & instrumentatie (NEN3140, NEN1010).
 • Ervaring met het zelfstandig maken van begrotingen en aanbiedingen.
 • Kun je je kennis inzetten bij verschillende fases in het project om projectrisico’s te signaleren en te kwantificeren.
 • Beheers je met jouw kennis van tarieven en normen het financiële aspect bij projecten
 • Heb je bij voorkeur kennis van ATEX.
 • Ben je goed met het MS Office pakket (in bijzonder met Excel) en ben je in het bezit van uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift (in het Nederlands en Engels).
 • Ben je analytisch, oplossingsgericht en vakkundig.
 • Kun je multitasken, ben je zeer nauwkeurig en heb je een helicopterview.

 

Verder ben je creatief, inventief, daadkrachtig en sta je stevig in je schoenen. Met jouw commerciële instelling weet jij de winnende offerte te maken! Je enthousiasme voor het vak breng je feilloos over op je collega’s en waar nodig motiveer je het (tender)team om een deadline te halen. Durf je daarnaast initiatief te nemen en ben je bereid in jezelf te investeren door het volgen van trainingen en cursussen dan heb jij alles in huis voor deze functie!

 

Wat bieden wij je
Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS-concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. 

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop en telefoon bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. 

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS-marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Als marktleider van Nederland zet EQUANS met innovatieve concepten en integrale oplossingen de toon voor het succes van klanten in de industriële, utilitaire en onderhoudsmarkten. In onze diensten en producten verenigen we betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. Dat zijn de pijlers van onze klant- en oplossingsgerichte mentaliteit, die voortdurend gericht is op verbetering.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt de vacature je aan? Reageer dan direct via de button 'solliciteren' of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kan je contact opnemen met Sunny Lakerveld op 06 822 278 75 of per mail [email protected]


Junior Cost Engineer Elektrotechniek en Instrumentatie (E&I)

Ben je net afgestudeerd en heb je een afgeronde technische mbo-opleiding op zak of wil je vanuit de uitvoering een mooie stap maken en je uitvoeringskennis gaan inzetten in een andere rol, dan hebben we een mooie kans voor jou.
We zoeken namelijk een enthousiaste, leergierige techneut die we het vak cost-engineering kunnen bijbrengen om zo een vliegende start te maken binnen EQUANS.
 
Dit ga je doen als Junior Cost Engineer Elektrotechniek

Als junior Cost Engineer werk je aan de kostprijs calculatie van elektrotechnische projecten in de industrie in heel West Nederland. Op dit moment zijn de (petro) chemie, midden- en hoogspanning, food & beverage en de olie & gas onze belangrijkste marktgebieden.
 
Je leert, onder toezicht, om calculaties en begrotingen uit te werken, eventueel met een stukje voorontwerp, voor zowel bestaande als nieuwbouwprojecten variërend van klein tot groot. Naast de ‘gewone’ bestekcalculaties denk je ook met de klant mee en wordt er soms van je verwacht zelf met een werk omschrijving te komen voor de klant om die vervolgens af te prijzen. Je werkt grotendeels vanuit onze vestiging in Zaandam, maar om een goed beeld te krijgen van wat onze klanten wensen en de optimale oplossing aan te kunnen bieden bezoek je ook regelmatig de verschillende klant- en projectlocaties. Daarnaast is hybride werken (zowel vanuit huis als kantoor) ook bespreekbaar. 

 

Dit breng je mee 
Een afgeronde technische Mbo-opleiding richting elektrotechniek en/of een goede basis aan technische uitvoeringskennis op het gebied van elektrotechniek en instrumentatie.

Werkervaring als cost-engineer is niet noodzakelijk. Om die kennis op te bouwen gaan wij gezamenlijk een ontwikkelplan maken, zodat je wordt klaargestoomd voor een rol als cost-engineer.
Je bent op basis van een goed plan met perspectief bereidt tot het volgen van opleidingen om je het vak verder eigen te maken.

 

Competenties:

 • Daadkrachtig en initiatiefrijk; 
 • Planvaardig en organisatorisch sterk; 
 • Commercieel ingesteld; 
 • Enthousiast en creatief. 

 

Wat bieden wij je
Intensieve persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS-concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.  
Naast extra aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Daar horen een laptop en een telefoon bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. 
 
Zo kun je solliciteren
Spreekt de vacature je aan? Reageer dan direct via de button 'solliciteren' of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kan je contact opnemen met Spreekt de vacature je aan? Reageer dan direct via de button 'solliciteren' of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kan je contact opnemen met Sunny Lakerveld op 06 822 278 75 of per mail [email protected].
 


(Senior) Projectmanager

Jij bent op zoek naar een werkgever welke bekend staat om haar technische innovaties, een unieke propositie in Nederland heeft en wil je getriggerd worden door sparringpartners op niveau? Met leuke en ambitieuze collega’s en toch de voordelen plukken van het werken voor een EQUANS die een platte organisatiestructuur heeft en waar we echt het “wij” gevoel hebben? JOIN US!

 

Wij zijn snel groeiend en daarom op zoek naar een (Senior) Projectmanager voor de afdeling Projecten van EQUANS in Zaandam.

 

Dit ga je doen als (senior) Projectmanager, Zaandam

 

EQUANS is koploper van de energietransitie en streeft ernaar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. Met slimme innovatieve technische oplossingen, integrale duurzame gebiedsontwikkeling, energiezuinige smart building oplossingen, en een betrouwbare opwekking en levering van groene energie (wind- en zonne-energie, WKO, groengas, geothermie en waterstof) speelt EQUANS op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen en actuele thema’s in werk- en leefomgeving. Duurzaamheid staat dus voorop!

 

Vanaf een zeker projectgrootte, afhankelijk van onder meer verantwoordelijkheid, looptijd en complexiteit, worden projecten opgepakt door de afdeling Projecten. Voorbeelden zijn de verduurzaming van de G-pier van Schiphol (CO2-reductie van 84%!), het realiseren van WKO installaties,  de integrale energievoorziening van de wijk Leidsche Rijn in Utrecht, buffervoorzieningen voor warmtenetten van Vattenfall of het verbouwen van Terminal 1 van Schiphol terwijl het bedrijfsproces onverstoord doorgang moet kunnen vinden. Als (Sr.) Projectmanager Projecten bent u van A tot Z betrokken bij het ontwikkelen van een vernieuwend concept, tot en met het borgen  van het onderhoud voor de komende 30 jaar.

 

Natuurlijk is het de bedoeling dat het project soepel loopt en bewaak jij de voortgang qua planning, techniek en financiën. Hierbij geef je leiding aan projectteams, bestaande uit projectleiders, engineering managers, staffuncties (financiën, inkoop, contract managers etc.) en externe bouwpartners en onderaannemers. De exacte samenstelling van het team is uiteraard afhankelijk van de fase waarin de projecten zich bevinden. Jij functioneert zeer zelfstandig, met ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Je communicatie binnen de projectteams is helder en duidelijk. Je stuurt en coacht op gedrag en resultaat. Stakeholdermanagement is ook belangrijk: de technische en financiële risico’s zijn aanzienlijk, en de klant wenst continu op de hoogte gehouden te worden.

 

Jouw ervaring en brede kennis op het gebied van UAV-GC contract management zal bijdragen een succesvolle realisatie van UAV-GC projecten en de verdere ontwikkeling van de Afdeling Projecten ondersteunen. Als ervaren kennisdrager op het gebied van UAV-GC contracten ben je in staat om tijdens de commerciële fase als ook de project realisatie fase  een belangrijke inhoudelijke bijdrage te leveren. Hierbij vervul je een ondersteunende en coachende rol t.a.v. UAV-GC contract implementatie naar de verschillend projecten teams en ben je in staat om de contractuele voorwaarden en eisen te vertalen naar technische en operationele oplossingen en werkbare processen. Je bent in staat om grotere UAV-GC projecten zelfstandig te managen. 

 

Dit neem je mee

 • Je hebt een hbo- of academische opleiding in een relevante technische richting, bij voorkeur richting W, E of (technische) bedrijfskunde;
 • Je hebt minimaal 15 jaar ervaring in het managen van complexe multidisciplinaire projecten, bij voorkeur binnen de utiliteit (echter ervaring binnen de industriële en infra markten is ook relevant)
 • Jij bent in staat een gedegen strategie te ontwikkelen voor het project door je kennis en ervaring;
 • Jij bent een goede sparringpartner voor de klant;
 • Uiteraard weet jij moeiteloos de uitvoering van complexe projecten in alle aspecten te beheersen en het beschikbare team optimaal te laten functioneren; een opleiding in projectmanagement (bijvoorbeeld Prince II) vormt hiervoor de basis;
 • Jij bent goed op de hoogte van de verschillende gangbare contractvormen;
 • Jij hebt een goede financiële, bedrijfskundige en juridische kennis om complexe processen te managen;
 • Ervaring met bouwteamtrajecten en UAV-GC contracten;
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Wat bieden wij je

Naast een aantrekkelijk salaris onderscheidt EQUANS zich met meer mogelijkheden voor een vrije invulling van de secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons ontvang je op basis van je salaris een vast percentage aan benefitsbudget van minimaal 3% van je (bruto) jaarsalaris. Dit kun je o.a. inzetten voor het (ver)kopen van verlofrechten, het investeren in persoonlijke ontwikkeling, het aanpassen van het type leaseauto, het compenseren van de pensioenbijdrage, of het uitkeren van een bedrag als toelage. Daarnaast geldt er een variabele beloningsregeling. Uiteraard krijg je daarnaast alle middelen tot je beschikking die je nodig hebt: een laptop, dubbel scherm op je werkplek, mobiele telefoon en een leaseauto. Daarnaast kun je rekenen op een fijne werkomgeving met betrokken collega’s. 

 

Dit is EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Bij EQUANS in het westen van Nederland  werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klant specifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Sunny Lakerveld via [email protected] of telefonisch op 06 822 227 875.


Projectbegeleider Elektrotechniek

Heb jij ervaring met de voorbereiding en uitvoering van technische projecten? Wil je bovendien aan de slag bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden krijgt?

Dan is deze baan bij EQUANS perfect voor jou!

 

Dit ga je doen als Projectbegeleider ET bij EQUANS

Vanuit onze vestiging op Schiphol-Oost werken we aan modificatieprojecten voor verschillende opdrachtgevers in de regio. Denk bijvoorbeeld aan WTC Zuidas, Schiphol Terminal, KLM, TATA Steel, Schiphol Real Estate, Gemeente Haarlem of Amsterdam en de ziekenhuizen VU en AMC. Naast deze klanten hebben we ook veel andere kleine- en grootschalige opdrachtgevers. Het gaat daarbij om installatie- en modificatieprojecten van elektrotechnische gebouw gebonden installaties, utiliteiten en (brand)veiligheidssystemen.

 

Als Projectbegeleider zorg je zelfstandig voor de realisatie van meerdere kleine tot middelgrote projecten in de regio, waarbij je er voor zorgt dat de voorbereiding en uitvoering correct verloopt, volgens de gemaakte afspraken op het gebied van kwaliteit, tijd en kosten. Je rapporteert hierbij aan de Projectleider; een functie waar je zelf naar kunt doorgroeien met voldoende ervaring!

 

Jouw werkzaamheden zijn onder andere:

 • Het begeleiden van diverse projecten van aanvraag tot oplevering, waarbij je met jouw collega’s zorgt voor een goede uitvoering.
 • Je zorgt voor de projectvoorbereiding op het gebied van planning, werkmethoden en inzet van medewerkers zodat een veilige en efficiënte projectuitvoering zoveel mogelijk gewaarborgd is.
 • Bij de uitvoering van elk project zorg je ervoor dat de werkzaamheden voldoen aan de kwaliteits-, veiligheids- en Arbo-eisen. Uiteraard waarborg je ook dat de projecten tijdig en binnen budget worden afgerond.
 • Je levert input voor het bewaken van de gemaakte kosten en zorgt voor een betrouwbare technische en financiële rapportage.
 • Je onderhoudt contact met onder andere de opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers en collega’s. Hierbij geef je advies, beantwoord je vragen, maak je afspraken en signaleer je potentiële nieuwe projecten.

 

Dit breng je mee

 • Een technische opleiding op MBO 4 of HBO niveau.
 • Je hebt meerdere jaren ervaring met de coördinatie, voorbereiding en/of uitvoering van projecten binnen de technische sector. Ervaring binnen de utiliteiten is een pré.
 • Je bent georganiseerd, resultaatgericht en hebt oog voor het grotere geheel. Ook ben je klantgericht en heb je goede communicatieve vaardigheden.

 

Wat bieden wij je

Je maakt onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. Wij bieden jou persoonlijke coaching en ontwikkeling, een grote mate van vrijheid en afwisselend werk in een werkomgeving waar jouw mening telt. Ondanks dat EQUANS een groot bedrijf is, ben je binnen de afdeling een persoon waar ook de persoonlijke aandacht van zeer groot belang is. Daarnaast stimuleren wij ambitie en groeiontwikkeling binnen de gehele organisatie, waardoor er ontzettend veel mogelijkheden kunnen worden geboden binnen de technische dienstverlening.

 

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto, laptop en telefoon. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

 

Wij zijn EQUANS

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services Nederland. Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

Als marktleider werkt EQUANS in het westen van het land met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klant specifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.

 

Zo kun je solliciteren

Past deze functie goed bij jou? Solliciteer dan direct en kom werken voor EQUANS: de grootste technische dienstverlener van Nederland. Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter Maxim van Geffen, via [email protected] of telefonisch op 06-109 535 58.

 


Projectleider Elektrotechniek

Heb jij ruime ervaring met het leiden van technische projecten? Wil je bovendien aan de slag bij een organisatie waar je veel boeiende projecten leidt bij grootschalige klanten? Dan is deze baan bij EQUANS perfect voor jou!

 

Dit ga je doen als Projectleider ET bij EQUANS

Vanuit onze vestiging op Schiphol-Oost werken we aan modificatieprojecten voor verschillende opdrachtgevers in de regio. Denk bijvoorbeeld aan WTC Zuidas, Schiphol Terminal, KLM, TATA Steel, Schiphol Real Estate, Gemeente Haarlem of Amsterdam en de ziekenhuizen VU en AMC. Naast deze klanten hebben we ook veel andere kleine- en grootschalige opdrachtgevers. Het gaat daarbij om installatie- en modificatieprojecten van elektrotechnische gebouw gebonden installaties, utiliteiten en (brand)veiligheidssystemen.

 

Als Projectleider zorg je zelfstandig voor de realisatie van meerdere middelgrote en grote projecten in de regio, waarbij je er voor zorgt dat de voorbereiding en uitvoering correct verloopt, volgens de gemaakte afspraken op het gebied van kwaliteit, tijd en kosten.

 

Jouw werkzaamheden zijn onder andere:

 • Het begeleiden van diverse projecten van aanvraag tot oplevering, waarbij je met jouw collega’s zorgt voor een goede uitvoering.
 • Je zorgt voor de projectvoorbereiding op het gebied van planning, werkmethoden en inzet van medewerkers zodat een veilige en efficiënte projectuitvoering zoveel mogelijk gewaarborgd is.
 • Bij de uitvoering van elk project zorg je ervoor dat de werkzaamheden voldoen aan de kwaliteits-, veiligheids- en Arbo-eisen. Uiteraard waarborg je ook dat de projecten tijdig en binnen budget worden afgerond.
 • Je houdt de voortgang en de gemaakte kosten bij en zorgt voor een betrouwbare technische en financiële rapportage.
 • Je onderhoudt contact met onder andere de opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers en collega’s. Hierbij geef je advies, beantwoord je vragen, maak je afspraken en onderhandel je over potentiële nieuwe projecten.

 

Dit breng je mee

 • Een technische HBO opleiding in de Elektrotechniek. Mocht je een technische MBO 4 opleiding hebben afgerond en veel relevante ervaring hebben, dan komen we ook graag met je in contact!
 • Je hebt meerdere jaren ervaring met het leiden van projecten binnen de technische sector. Ervaring binnen de utiliteiten is een pré.
 • Je bent georganiseerd, resultaatgericht en hebt oog voor het grotere geheel. Ook ben je klantgericht en heb je goede communicatieve en commerciële vaardigheden.

 

Wat bieden wij je

Je maakt onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. Wij bieden jou persoonlijke coaching en ontwikkeling, een grote mate van vrijheid en afwisselend werk in een werkomgeving waar jouw mening telt. Ondanks dat EQUANS een groot bedrijf is, ben je binnen de afdeling een persoon waar ook de persoonlijke aandacht van zeer groot belang is. Daarnaast stimuleren wij ambitie en groeiontwikkeling binnen de gehele organisatie, waardoor er ontzettend veel mogelijkheden kunnen worden geboden binnen de technische dienstverlening.

 

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto, laptop en telefoon. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

Als marktleider werkt EQUANS in het westen van het land met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klant specifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.

 

Zo kun je solliciteren

Past deze functie goed bij jou? Solliciteer dan direct en kom werken voor EQUANS: de grootste technische dienstverlener van Nederland. Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter Maxim van Geffen, via [email protected] of telefonisch op 06-109 535 58.

 

 


Uitvoerder / Werkverantwoordelijke

Wil jij als Uitvoerder / Werkverantwoordelijke binnen EQUANS je bijdrage leveren aan de upgrade van meer dan 1000 middens panning distributiestations? Reageer dan snel!

 

Wat ga je doen als Uitvoerder WV’er

De komende jaren gaan we meer dan 1000 midden spanning distributiestations upgraden; een uniek en groot project dat we mogen uitvoeren op basis van kwaliteit, partnerschap en vertrouwen. Veiligheid en kwaliteit zijn voor ons zeer belangrijk en daarom zijn we op zoek naar een Werkverantwoordelijke (WV) Hoogspanning en Laagspanning met een aanwijzing in het kader van de BEI (HS/LS) in het domein distributie. Als Werkverantwoordelijke stuur je de technici aan en zorg je ervoor dat alle werkzaamheden bij de upgrade van een distributiestation goed geregeld zijn. Je verricht hierbij je werkzaamheden voor meerdere werklocaties tegelijk en zorgt ervoor dat de AVP-er’s worden aangestuurd en ondersteund voor wat betreft de schakelwerkzaamheden.

 

Je houdt je bezig met het schouwen en opnemen van werk op de projectlocaties in samenwerking met engineers en andere partners. Je zorgt er voor dat de werkzaamheden volledig in kaart worden gebracht. Daarnaast beoordeel je de engineeringsontwerpen en adviseert daarbij t.a.v. de elektrotechnische veiligheid en uitvoeringsaspecten. Zo zorg je ervoor dat het werk goed voorbereid van start gaat. Andere werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het opstellen van werkplannen, bedieningsplannen en keuringsdocumenten voor het uit te voeren werk.

 

Veiligheid staat binnen EQUANS altijd hoog in het vaandel. Je beoordeelt en waarborgt de veiligheid bij de renovatie van de midden spanning distributiestations. Je geeft instructies voor een veilige en goede werkplek. Dankzij jou wordt er dus zowel in de uitvoering als in de voorbereiding gewerkt conform de veiligheidsvoorschriften.

 

De werkzaamheden bestaan verder uit:

 

 • Naast het (in bedrijf en uit bedrijf)schakelen, ben je als WV-er verantwoordelijk voor de afstemming met het bedrijfsvoeringcentrum, de technische oplevering richting de OIV en juiste metingen uit te (laten) voeren voordat de installatie in bedrijf wordt genomen.
 • Het beoordelen en organiseren van de inzet tijdelijke energie voorzieningen zoals provisoria en NSA.
 • Het controleren van de werkplekken op eventuele risico’s waarbij je goede contacten onderhoud met de ploegleiders wat betreft het toezichthouden op de veiligheidsinstructies en -procedures
 • Het bepalen van procedures voor veiligere werksituaties en het meedenken over verbeterprocessen en installaties
 • Het bijwonen en organiseren van vergaderingen en afstemmen met de opdrachtgever en interne collega’s over de voortgang van het project

 

Dit breng je mee

Waaraan voldoe je nog meer als Werkverantwoordelijke HS/LS:

 • Minimaal een diploma MBO elektrotechniek niveau 4
 • BEI WV HS/LS (domein distributie en/of service)
 • Je bent werkzaam vanuit ons kantoor in Zwolle en werkt met name aan het project waarbij we meer dan 1000 midden spanning distributiestations upgraden.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in de hoog- en laagspanning
 • Kennis van en ervaring met het werken aan distributiestations en een VCA-VOL
 • Pre; Training levensreddende eerste hulp (pre of bereid dit te behalen)
 • Pre; Training kleine blus middelen (of bereid dit te halen)
 • Pre; Asbestherkening, CROW400 vervuilde grond en CROW 95/96a verkeer

 

Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

 

Accuratesse

Mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden

Overtuigingskracht ·

Verantwoordelijkheidsgevoel

Stressbestendigheid

Plan- en organisatievermogen

 

Wat bieden wij je 

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Arnold Bos via [email protected] of telefonisch op 06 - 41 99 07 37

 

Wij zijn EQUANS

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services Nederland. Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Bij onze vestiging in Rotterdam sta je midden in de Rotterdamse Industrie. We werken bij uiteenlopende industriële klanten in de Petrochemie, Op- en Overslag, Food en Farmacie. Dagelijkse leveren we technische oplossingen die bijdragen aan de duurzaamheid en efficiëntie van onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om slimme ontwerpen, kleine revisies, grootschalige nieuwbouwprojecten of onderhoud en beheer. Wij zijn van alle markten thuis. Kom het verschil maken in het industriële hart van Nederland.

 


Projectleider ET

Ben jij een betrokken Projectmanager die de klant ondersteunt, ontzorgt en van aanpakken weet? Een echte meedenker die ziet wat er moet gebeuren en snel actie onderneemt? In deze uitdagende rol ben je mede verantwoordelijk voor de realisatie van complexe projecten en oplossingen binnen de energiemarkt.

 

Wat ga je doen als Projectmanager Hoogspanning

De komende jaren gaan we meer dan 1000 midden spanning distributiestations upgraden; een uniek en groot project dat we mogen uitvoeren op basis van kwaliteit, partnerschap en vertrouwen.

 

Als projectmanager bij EQUANS ligt jouw focus op de daadwerkelijke realisatie van projecten binnen de duurzame energie. Tijdens de gehele projectopdracht ben jij - als overkoepelend leidinggevende - in staat om één of meerdere projecten te overzien, daadkrachtig te leiden en effectief te bewaken. Je bent direct verantwoordelijk voor het hele projectteam en bent 1e aanspreekpunt van de opdrachtgever. Hier leg je een naadloze verbinding tussen de behoeften van de opdrachtgever en de capaciteiten van onze organisatie.

 

De wereld om ons heen is in beweging en op verschillende fronten dynamisch en uitdagend. Hierdoor zijn we dagelijks onze dienstverlening aan het evalueren, beoordelen en aanpassen. Je bent de aangewezen persoon om een belangrijke rol te spelen in de vernieuwing van onze organisatie. Vanuit de rol van projectmanager bewaak je het technische en financiële resultaat van de lopende projecten en heb speel je een belangrijke rol hoe we in de toekomst onze projecten in gaan richten.

 

Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit;

 • Eén of meerdere projecten, in verschillende stadia, te overzien, daadkrachtig aan te sturen en effectief te bewaken.
 • Het leggen van naadloze verbindingen tussen de behoeften van de opdrachtgever en de capaciteiten van onze organisatie.
 • Het direct en indirect managen en stimuleren van het projectteam.
 • Het strategisch meedenken over klantvraag vs organisatie capaciteit.
 • Met een kritische blik naar de organisatie kijken en verbetervoorstellen presenteren en initiëren.

 

Dit breng je mee

 • Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die;
 • Een technische opleiding op HBO/WO niveau richting Elektrotechniek.
 • Over minimaal 5 jaar werkervaring met projectmanagement in een technische omgeving beschikt.
 • Vanuit kennis & kunde een team kan enthousiasmeren, coachen en begeleiden.
 • Je beschikt over een out of the box denkwijze.
 • Competenties: Ondernemerschap, Daadkrachtig, Leidinggeven, Beïnvloeden en inspireren

 

Wat bieden wij je 

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Arnold Bos via

[email protected] of telefonisch op 06 - 41 99 07 37

 

Wij zijn EQUANS

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services Nederland. Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Bij onze vestiging in Rotterdam sta je midden in de Rotterdamse Industrie. We werken bij uiteenlopende industriële klanten in de Petrochemie, Op- en Overslag, Food en Farmacie. Dagelijkse leveren we technische oplossingen die bijdragen aan de duurzaamheid en efficiëntie van onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om slimme ontwerpen, kleine revisies, grootschalige nieuwbouwprojecten of onderhoud en beheer. Wij zijn van alle markten thuis. Kom het verschil maken in het industriële hart van Nederland.

 


Strategisch Installatieverantwoordelijke

Wil jij als strategisch installatieverantwoordelijke een adviseursrol bij klanten invullen op het vlak van ontwerp, uitbreiding, inbedrijfstelling, bediening, instandhouding en veiligheid van elektrotechnische installaties? Bekijk dan deze vacature!

 

Als strategisch installatieverantwoordelijke binnen EQUANS adviseer je onze organisatie en klanten over de elektrotechnische bedrijfsvoering van hun installaties in de breedste zin van het woord. Denk bijvoorbeeld aan een veilige bedrijfsvoering, het (mede) opstellen van een aanwijsbeleid, geeft advies op technische ontwerpen, inspectie, specialistische metingen en complexe storingen. Daarnaast ben jij bekend met de dynamiek en procedures van een aantal van onze grote stakeholders zoals Tennet en netbeheerders.  Kortom ben je dus verantwoordelijk als adviseur bij commerciële trajecten, tenders en projecten op het gebied van installatieverantwoordelijkheid en voor het invullen van de installatieverantwoordelijkheid (LS/HS).

 

Wat ga je doen

 • Doordat je beschikt over kennis van elektrotechnische ontwerp- en veiligheidsnormen NEN3140 en 3840, NEN-1010 en NEN-EN-IEC 61936-1
 • Inspecties en inspectietechnieken ben je in staat om zelf visuele en functionele inspectierondgangen te maken ter beoordeling van de staat van onderhoud en veiligheid van de installatie.
 • Je hebt ervaring met het eigenhandig bepalen van onderhoudsintervallen van installaties. De hiervoor benodigde specialistische metingen worden hierbij in overleg met de werkverantwoordelijke uitgevoerd.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, uitrollen en naleven van het elektrotechnisch veiligheidsbeleid (NEN3140/NEN3840) binnen EQUANS (of projecten).
 • Je bent in staat aan in- en externe audits deel te nemen waar de juridische en technische kaders getoetst worden.
 • Je bent als installatieverantwoordelijke bij de klant(en) eindverantwoordelijk voor elektrotechnische veiligheidsbeleid.
 • Je bent in staat om zelf complexe schakelhandelingen uit te voeren en eventueel als crisismanager bij complexe storingen de regie te nemen.
 • Je beschikt over voldoende overtuigingskracht om als vertegenwoordiger van EQUANS bij onze klanten en stakeholders gesprekken over de installatieverantwoordelijkheid aan te gaan.

 

Wat bieden wij

 • Een salaris tussen €5000,- en €6800,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week. Het exacte salaris wordt bepaald op basis van jouw kennis, opleiding en ervaring;
 • Leaseauto, laptop en telefoon;
 • Thuiswerkmogelijkheden met een uitstekende thuiswerkregeling;
 • Een benefitsbudget van 3% van je bruto jaarsalaris. Dit kun je o.a. inzetten voor het (ver)kopen van verlofrechten, het investeren in persoonlijke ontwikkeling, het aanpassen van het type leaseauto, het compenseren van de pensioenbijdrage (Pensioenfonds Metaal en Techniek) of het uitkeren van een bedrag als toelage;
 • Totaal 30 vakantiedagen (20 vakantiedagen en 10 adv dagen) bij een dienstverband van 40 uur per week;
 • 8% vakantiegeld, collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten;
 • Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt.

 

Dit breng je mee

Je bent iemand die de techniek kent en iemand die ook de processen kent van de stakeholders en netbeheerders. Verder denk je altijd mee op strategisch gebied in e-grid Solutions. Je denkt mee in tenders, commerciële trajecten en projecten. Je bent commercieel ingesteld en communicatief vaardig.  

 • Je beschikt over een mbo WEB/EQF 4 diploma en beschikt over HBO werk- en denkniveau, richting elektrotechniek, (STIPEL-certificering IV/ WV).
 • Je hebt kennis van wet- en regelgeving en de NEN3140 en NEN3840 hebben voor jou geen geheimen.
 • Je hebt minimaal tien jaar werkervaring als (senior) engineer, (senior) inspecteur, (senior) Inbedrijfsteller of gelijkwaardig.
 • Je beschikt over relevante vakgerichte opleidingen/ cursussen zoals: ontwerpdeskundige, inspecteur, installatieverantwoordelijke.
 • Je beschikt over professionele mondelinge, schriftelijke- en presentatievaardigheden om feitelijk onderbouwd en onafhankelijk de klanten te kunnen adviseren.
 • In staat om personen aan te sturen/ te instrueren op verschillende niveaus.

 

Standplaats: Dordrecht of Zaandam (afhankelijk van jouw woonplaats)

 

Wij zijn EQUANS

Bij EQUANS werken we aan omvangrijke infrastructurele projecten door heel Nederland. Denk hier aan complexe technische opdrachten voor tunnels en bruggen, sluizen en verkeerssignalering. Maar ook aan verkeerscentrales en energieprojecten zoals oplossingen voor elektrisch vervoer, Smart Grids en windparken. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Teamwork en uitwisseling van kennis en kunde vormen de basis van ons succes. 

 

Interesse?

Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Eren Yasemin via [email protected] of telefonisch op 06- 22 57 96 89