(Senior) Projectleider UAV-GC

EQUANS staat voor energie, technologie en optimisme. We zijn snel groeiend en daarom op zoek naar een (Senior) Projectmanager met kennis van UAV/GC voor de afdeling Projecten van EQUANS in Zaandam.

 

Dit ga je doen als Projectleider 

EQUANS is koploper van de energietransitie en streeft ernaar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. Met slimme innovatieve technische oplossingen, integrale duurzame gebiedsontwikkeling, energiezuinige smart building oplossingen, en een betrouwbare opwekking en levering van groene energie (wind- en zonne-energie, WKO, groengas, geothermie en waterstof) speelt EQUANS op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen en actuele thema’s in werk- en leefomgeving. Duurzaamheid staat dus voorop!

Vanaf een zeker projectgrootte, afhankelijk van onder meer verantwoordelijkheid, looptijd en complexiteit, worden projecten opgepakt door de afdeling Projecten. Voorbeelden zijn de verduurzaming van de G-pier van Schiphol (CO2-reductie van 84%!), het realiseren van WKO installaties,  de integrale energievoorziening van de wijk Leidsche Rijn in Utrecht, buffervoorzieningen voor warmtenetten van Vattenfall of het verbouwen van Terminal 1 van Schiphol terwijl het bedrijfsproces onverstoord doorgang moet kunnen vinden. Als (Senior) Projectmanager Projecten bent u van A tot Z betrokken bij het ontwikkelen van een vernieuwend concept, tot en met het borgen  van het onderhoud voor de komende 30 jaar.

 

Natuurlijk is het de bedoeling dat het project soepel loopt en bewaak jij de voortgang qua planning, techniek en financiën. Hierbij geef je leiding aan projectteams, bestaande uit projectleiders, engineering managers, staffuncties (financiën, inkoop, contract managers etc.) en externe bouwpartners en onderaannemers. De exacte samenstelling van het team is uiteraard afhankelijk van de fase waarin de projecten zich bevinden. Jij functioneert zeer zelfstandig, met ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Je communicatie binnen de projectteams is helder en duidelijk. Je stuurt en coacht op gedrag en resultaat. Stakeholdermanagement is ook belangrijk: de technische en financiële risico’s zijn aanzienlijk, en de klant wenst continu op de hoogte gehouden te worden.

Jouw ervaring en brede kennis op het gebied van UAV-GC contract management zal bijdragen een succesvolle realisatie van UAV-GC projecten en de verdere ontwikkeling van de Afdeling Projecten ondersteunen. Als ervaren kennisdrager op het gebied van UAV-GC contracten ben je in staat om tijdens de commerciële fase als ook de project realisatie fase  een belangrijke inhoudelijke bijdrage te leveren. Hierbij vervul je een ondersteunende en coachende rol t.a.v. UAV-GC contract implementatie naar de verschillend projecten teams en ben je in staat om de contractuele voorwaarden en eisen te vertalen naar technische en operationele oplossingen en werkbare processen. Je bent in staat om grotere UAV-GC projecten zelfstandig te managen. 

 

Dus, ben je op zoek naar een werkgever welke bekend staat om haar technische innovaties, een unieke propositie in Nederland heeft en wil je getriggerd worden door sparringpartners op niveau? Met leuke en ambitieuze collega’s en toch de voordelen plukken van het werken voor een afdeling welke kleinschalig is, een platte organisatiestructuur heeft en waar we echt nog het “wij” gevoel hebben? JOIN US! 

 

Dit breng je mee

 • Je hebt een hbo- of academische opleiding in een relevante technische richting, bij voorkeur richting W, E of (technische) bedrijfskunde;
 • Je hebt minimaal 15 jaar ervaring in het managen van complexe multidisciplinaire projecten, bij voorkeur binnen de utiliteit (echter ervaring binnen de industriële en infra markten is ook relevant)
 • Jij bent in staat een gedegen strategie te ontwikkelen voor het project door je kennis en ervaring;
 • Jij bent een goede sparringpartner voor de klant;
 • Uiteraard weet jij moeiteloos de uitvoering van complexe projecten in alle aspecten te beheersen en het beschikbare team optimaal te laten functioneren; een opleiding in projectmanagement (bijvoorbeeld Prince II) vormt hiervoor de basis;
 • Jij bent goed op de hoogte van de verschillende gangbare contractvormen;
 • Jij hebt een goede financiële, bedrijfskundige en juridische kennis om complexe processen te managen;
 • Ervaring met bouwteamtrajecten en UAV-GC contracten;
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Wat bieden wij je

Naast een aantrekkelijk salaris onderscheidt EQUANS zich met meer mogelijkheden voor een vrije invulling van de secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons ontvang je op basis van je salaris een vast percentage aan benefitsbudget van minimaal 3% van je (bruto) jaarsalaris. Dit kun je o.a. inzetten voor het (ver)kopen van verlofrechten, het investeren in persoonlijke ontwikkeling, het aanpassen van het type leaseauto, het compenseren van de pensioenbijdrage, of het uitkeren van een bedrag als toelage. Daarnaast geldt er een variabele beloningsregeling. Uiteraard krijg je daarnaast alle middelen tot je beschikking die je nodig hebt: een laptop, dubbel scherm op je werkplek, mobiele telefoon en een leaseauto. Daarnaast kun je rekenen op een fijne werkomgeving met betrokken collega’s. 

 

Wij zijn EQUANS
Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Bij EQUANS in het westen van Nederland  werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden. 

 

Zo kun je solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen  Sunny Lakerveld. Bel of mail gerust 06 822 278 75. email: [email protected].
 


Teamleider Calculatie en Tenders

Ben jij technisch en commercieel onderlegd, weet je de vraag van de klant in kaart te brengen en die samen met een team van specialisten om te zetten in de winnende aanbieding? Dan is de rol van Teamleider Calculatie en Tenders echt iets voor jou.

 

Jij bent in deze nieuwe rol een belangrijke spil binnen de afdeling modificaties Zuid-Holland met vestigingen in Den-Haag en Rotterdam. Jij bent verantwoordelijke voor een efficiënt en doeltreffend tenderproces voor modificatie projecten in de volle breedte van de utiliteit. Te denken valt aan projecten bij klanten binnen o.a. de zorg, commercieel vastgoed, onderwijs, distributiecentra en datacenters.

 

Je ondersteunt in deze rol de Manager Modificaties met het binnenhalen van klussen in een bandbreedte van ca. 100k t/m 1mio. Je stuurt daarnaast een Multidisciplinair team aan van 6 cost- engineers en je werkt nauw samen met projectleiders, project-engineers en salesmanagers om de klantvragen uit te werken tot een aanbieding.

Je werkt in een klein team dat dicht op de klant zit en draagt vanuit onze ambitie echt een steentje bij aan de verduurzaming van Nederland.

 

In jouw rol als Teamleider Calculatie en Tenders ga jij de klantvraag uitwerken tot een complete aanbieding. Hierbij is jouw team verantwoordelijk voor het opstellen van de kostprijs en breng jij potentiële kansen, risico’s en klantwensen in kaart en werkt dit uit tot een gedegen plan en aanbieding. Hierbij zoek je naar het optimum tussen diepgang en nauwkeurigheid, afhankelijk van de verstrekte informatie, en breng je de klant vraag en onze kennis samen in een winnende aanbieding.

 

Daarnaast ben je in deze rol verantwoordelijk voor het tenderproces en je bent coördinator van de afdeling van cost-engineers. Dit betekent dat je naast je taken als tendermanager ook een team operationeel aanstuurt en coacht en ervoor zorgt dat het team de ontwikkelingen doormaakt om ook in de toekomst aan de klantvraag te kunnen blijven voldoen. Je kunt daarbij terugvallen op het gehele team van cost-engineers in de regio West, want je wordt onderdeel van de cost-engineering community van 42 vakgenoten.

 

De werkzaamheden van de Teamleider Calculatie en Tenders zijn als volgt:

 • Operationeel coördineren van het team cost-engineers voor modificaties.
 • Coaching en ontwikkeling van het team cost-engineers voor modificaties in lijn met de EQUANS-ambities.
 • Het beoordelen van nieuwe aanvragen en het adviseren van de afdeling in de te volgen calculatie en tender strategie.
 • Het coördineren van het tenderproces inclusief het opzetten van risicoanalyses waarin je kansen en risico’s kwalificeert en kwantificeert.
 • Incidenteel het zelf maken van begrotingen en/of calculaties.
 • Het schrijven van het plan van aanpak inclusief de bijbehorende uitvoeringsplanning als onderdeel van de aanbieding.
 • Optimaliseren van de begroting samen met de cost-engineers en de uitvoering.

 

Dit breng je mee

 • Je krijgt er energie van om binnen het team te komen tot de beste aanbieding en daarmee het binnenhalen van een mooie opdracht. Je laat je niet snel uit het veld slaan, en vindt het leuk om gestructureerd en in teamverband te werken.
 • Je hebt kennis en ervaring met engineering, werkvoorbereiding, uitvoering en calculatie en wilt die kennis toepassen in een rol tussen techniek en sales. Waarbij je zelf ook in staat bent een begroting of calculatie op te zetten.
 • Je weet de vraag van de klant en onze visie op de uitvoering in woorden samen te brengen in een gedegen plan van aanpak.
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur met een (elektro)technische achtergrond (dit is een pre geen must).
 • Je krijgt energie van coaching en ontwikkeling van anderen binnen het team dat je aanstuurt en weet de mensen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

 

Wat bieden wij je

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS-concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. 

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop en een telefoon bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt de vacature je aan? Reageer dan direct via de button 'solliciteren' of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kan je contact opnemen met Sunny Lakerveld op 06 822 278 75 of per mail [email protected].


Commissioning Manager Noord en Zuid-Holland

Jij bent op zoek naar een werkgever welke bekend staat om haar technische innovaties, een unieke propositie in Nederland heeft en wil je getriggerd worden door sparringpartners op niveau? Met leuke en ambitieuze collega’s en toch de voordelen plukken van het werken voor een EQUANS die een platte organisatiestructuur heeft en waar we echt het “wij” gevoel hebben? JOIN US!

 

Als Commissioning Manager richt jij je op de kwaliteitsbeheersing en prestatieborging van technische

installaties van opdrachtgevers binnen de utiliteit en industrie. Je organiseert en begeleid dit proces als een onafhankelijk technisch adviseur.

De belangstelling voor comissioning neemt snel toe door het belang van faalkostenreductie,

prestatiecontracten en een toenemende interesse van opdrachtgevers in het behalen van een

duurzaamheidskeurmerk (BREEAM of LEED) voor hun gebouwen en technische installaties.

Je komt te werken op de afdeling Technology Inspections & Solutions (TIS). De afdeling zorgt voor een volledige ontzorging over inspecties en keuringen van technische installaties. TIS groeit hard en heeft de ambitie om de grootste inspectiedienst van Nederland te worden.

 

Dit ga je doen als Commissioning Manager

 • Commissioning/keuringsplannen opstellen zodat een veilige, effectieve en efficiënte projectuitvoering
 • geborgd is
 • Zorgdragen voor de uitvoering. Hierbij bewaak je de planning, financiën en kwaliteit van de projecten
 • Zorgdragen voor een optimale afhandeling van het commissioningproces tijdens het ontwerp, uitvoering,
 • inbedrijfstelling en oplevering
 • Het instrueren, controleren, motiveren en coachen van collega's
 • Onderhandelingen met klanten en onderaannemers
 • Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van de projecten
 • Bijdrage leveren aan het optimaliseren van het commissioning proces (LEAN)
 • Dagelijks bezoeken van klantlocaties

 

Dit breng je mee

 • Een afgeronde HBO opleiding in een technische richting
 • Een afgeronde cursus commissioning autoriteit bij TVVL is een pré
 • Je hebt 5 jaar werkervaring binnen commissioning
 • Aantoonbaar kennis en/of affiniteit met LEAN en Continu Verbeteren
 • Je bent sterk in het plannen, organiseren van werkzaamheden en het borgen van informatie
 • Je weet anderen te enthousiasmeren en overtuigen, hierbij neem je van nature een voortrekkersrol
 • Beheerst Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 

Wat bieden wij je

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

 

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en externe trainingen en/of opleidingen. Bij deze functie hoort een laptop, ipad, telefoon en een leaseauto. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. 

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Bij EQUANS werken we aan omvangrijke infrastructurele projecten door heel Nederland. Denk hier aan complexe technische opdrachten voor tunnels en bruggen, sluizen en verkeerssignalering. Maar ook aan verkeerscentrales en energieprojecten zoals oplossingen voor elektrisch vervoer, Smart Grids en windparken. We zetten innovatieve techniek in op een geconverteerde en duurzame manier. Teamwerk en uitwisseling van kennis en kunde vormen de basis van ons succes. Daarbij kunnen we altijd nieuwe teamspelers gebruiken. _

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Sunny Lakerveld via [email protected] of telefonisch op 06- 822 278 75.


Projectleider Industrial Automation

Met de gedachte dat MES-systemen veel beter moeten kunnen, zijn we 20 jaar geleden aan de slag gegaan om een heel nieuw platform te bouwen voor procesautomatiseringen. Vandaag de dag is het EQUANS Smart Factory product dé keuze voor geïntegreerde MES/SCADA/PLC besturingssystemen door de meest vooraanstaande bedrijven in de feed- en foodindustrie in Nederland en daarbuiten.  Procesoptimalisatie zit in ons bloed. We doen er alles aan om klanten op de hoogst mogelijke efficiëntie te laten opereren. Hiervoor zijn we gedreven, gedurfd en open naar onze klanten. We zijn constant in beweging om het beste in onszelf en ons product naar boven te halen. Om voorop te blijven lopen hebben wij jou nodig als Projectleider Industrial Automation met een verse kijk op onze unieke uitdagingen.

 

Dit ga je doen als Projectleider Industrial Automation

Als Projectleider Industrial Automation bij EQUANS geef je leiding aan het projectenteam van de afdeling Industrial Automation. Dit team past de door EQUANS ontwikkelde software (EQUANS Smart Factory) toe in met name de feed & food industrie. Je werkt zelf ook mee: je neemt deel in projectgroepen en hebt veel contact met onze klanten. Jouw focus ligt op de daadwerkelijke realisatie van één of meerdere complexe projecten, zowel nationaal als internationaal. Je bent een projectleider met technisch inzicht en bent in staat om het geheel te overzien, daadkrachtig aan te sturen en de projecten effectief te bewaken. Je leidt complexe projecten en weet intern en extern de juiste collega's in te schakelen. De IA-afdeling focust op kwaliteit en betrouwbaarheid. Jij speelt hier een belangrijke rol in en stuurt op de borging van kwaliteit, tijd en financiën van het project. Je onderhoudt de contacten met opdrachtgevers, zorgt voor een stevige relatie met ze en genereert vervolgopdrachten. Daarnaast heb je een sterke affiniteit met het continu verbeteren van de interne processen. Je denkt mee over strategische keuzes en implementeert nieuwe processen binnen de afdeling, waarbij je je teamgenoten mee krijgt door jouw enthousiasme.

 

Dit breng je mee

 • Je hebt minimaal een HBO diploma in een technische richting en minimaal 5 jaar ervaring in het leidinggeven aan projecten in een technische omgeving.
 • Je bent een sterke leidinggevende en weet mensen makkelijk met je mee te krijgen. 
 • Je ziet problemen en weet ze daadkrachtig op een creatieve manier op te lossen.  Je houdt van een veranderende omgeving en bent bereid om samen met je collega's continu bezig te zijn met het verbeteren van het product en het proces.
 • Je bent ondernemend, hebt commercieel besef en weet makkelijk klanten te binden en te behouden.
 • Daarnaast ben je bekend met continue verbeterprocessen en agile werken.

 

Wat bieden wij je

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

 

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. 

 

Dit bieden wij

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

 

Je wordt onderdeel van een groeiend, innovatief en dynamische afdeling waarbij je een uitdagende functie krijgt met veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris tussen de €3.500,- en €6.500,- per maand (afhankelijk van kennis en ervaring) en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, winstdeling en ruime mogelijkheid voor thuiswerken. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

 

Wat gebeurt er na jouw sollicitatie

Sluiten jouw verwachtingen en onze wensen op elkaar aan? Dan nodig we je graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek. Zo leer jij ons kennen en kun je alle vragen stellen die je hebt. Ben jij hierna nog steeds positief en zijn wij dit ook? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek waarbij we inhoudelijk dieper ingaan op de functie. Ook zijn we dan heel benieuwd naar jouw visie op strategische sales en groei. Komen we hierna samen tot de conclusie dat we de volgende stappen willen zetten dan krijg je van ons snel een passend voorstel!

 

Zo kun je solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Lilian van Son via [email protected] of via 06 126 183 94.


Projectleider werktuigbouwkunde

EQUANS staat voor energie, technologie en optimisme. We zijn snel groeiend en daarom op zoek naar een Projectleider Werktuigbouwkunde voor de afdeling Projecten van EQUANS in Zaandam.
 

Dit ga je doen als Projectleider Werktuigbouwkunde 

EQUANS is koploper van de energietransitie en streeft ernaar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. Met slimme innovatieve technische oplossingen, integrale duurzame gebiedsontwikkeling, energiezuinige smart building oplossingen, en een betrouwbare opwekking en levering van groene energie (wind- en zonne-energie, WKO, groengas, geothermie en waterstof) is EQUANS een betrouwbare partner voor het helpen van de grote opgave van haar klanten om de verduurzamen. Wij realiseren de energietransitie!

 

Vanaf een zekere project en afhankelijk van onder meer risico’s, looptijd en complexiteit, worden projecten opgepakt door de afdeling Projecten. Voorbeelden zijn de verduurzaming van de G-pier van Schiphol (CO2-reductie van 84%!), het realiseren van WKO installaties,  de integrale energievoorziening van de wijk Leidsche Rijn in Utrecht, buffervoorzieningen voor warmtenetten van Vattenfall of het verbouwen van Terminal 1 van Schiphol terwijl het bedrijfsproces onverstoord doorgang moet kunnen vinden. Als Projectleider binnen de Projecten afdeling ben je van A tot Z betrokken bij het ontwikkelen van een vernieuwend concept, tot en met de inbedrijfstelling.

 

Natuurlijk is het de bedoeling dat het project soepel loopt en bewaak jij de voortgang qua planning, techniek en financiën. Hierbij geef je leiding aan projectteams, bestaande uit projectleiders, ontwerpleiders, uitvoerders, staffuncties (financiën, inkoop, contract managers etc.) en externe bouwpartners en onderaannemers. De exacte samenstelling van het team is uiteraard afhankelijk van de fase waarin de projecten zich bevinden. Jij functioneert zeer zelfstandig, met ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Je communicatie binnen de projectteams is helder en duidelijk. Je stuurt en coacht op gedrag en resultaat. Externe communicatie en stakeholdermanagement zijn een belangrijk deel van je functie: de technische en financiële risico’s zijn aanzienlijk, en de klant wenst continu op de hoogte gehouden te worden.

 

Dus, ben je op zoek naar een werkgever welke bekend staat om haar technische innovaties, een unieke propositie in Nederland heeft en wil je getriggerd worden door sparringpartners op niveau? Met leuke en ambitieuze collega’s en toch de voordelen plukken van het werken voor een afdeling welke kleinschalig is, een platte organisatiestructuur heeft en waar we echt nog het “wij” gevoel hebben? JOIN US! 

 

Dit breng je mee

 • Je hebt bij voorkeur een hbo- of academische opleiding in een relevante technische richting, bij voorkeur richting werktuigbouwkunde of (technische) bedrijfskunde;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het managen van werktuigbouwkundige of multidisciplinaire projecten, bij voorkeur binnen de utiliteit (echter ervaring binnen de industriële en infra markten is ook relevant)
 • Jij bent in staat een gedegen strategie te ontwikkelen voor het project door je kennis en ervaring;
 • Jij bent een goede sparringpartner voor de klant;
 • Uiteraard weet jij moeiteloos de uitvoering van complexe projecten in alle aspecten te beheersen; een opleiding in projectmanagement is hierbij een pre;
 • Je bent in staat een team te motiveren en het beste uit je teamleden te halen;
 • Jij bent goed op de hoogte van de verschillende gangbare contractvormen;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Wat bieden wij je

Naast een aantrekkelijk salaris onderscheidt EQUANS zich met meer mogelijkheden voor een vrije invulling van de secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons ontvang je op basis van je salaris een vast percentage aan benefitsbudget van minimaal 3% van je (bruto) jaarsalaris. Dit kun je o.a. inzetten voor het (ver)kopen van verlofrechten, het investeren in persoonlijke ontwikkeling, het aanpassen van het type leaseauto, het compenseren van de pensioenbijdrage, of het uitkeren van een bedrag als toelage. Daarnaast geldt er een variabele beloningsregeling. Uiteraard krijg je daarnaast alle middelen tot je beschikking die je nodig hebt: een laptop, dubbel scherm op je werkplek, mobiele telefoon en een leaseauto. Daarnaast kun je rekenen op een fijne werkomgeving met betrokken collega’s. 

 

Wij zijn EQUANS
Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Bij EQUANS in het westen van Nederland  werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden. 

 

Zo kun je solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen  Sunny Lakerveld. Bel of mail gerust 06 822 278 75. email: [email protected].


Projectbegeleider Sprinkler

Ben jij een ervaren werkvoorbereider of projectbegeleider met kennis van sprinklerinstallaties? Ben je bovendien toe aan een nieuwe uitdaging binnen een groeiende en dynamische organisatie? Kom dan naar EQUANS Fire Safety & Security als Projectbegeleider voor de Sprinkler afdeling!

 

EQUANS Fire Safety & Security verzorgt de installatie, modificatie en het onderhoud van gebouw gebonden (brand)veiligheidsinstallaties. Dit doen we ook voor sprinklerinstallaties bij o.a. onderwijsinstellingen, industriële complexen, luchthavens, kantoorgebouwen, scholen en distributiecentra. Het is een sterk groeiende en dynamische afdeling, waarbij we continu bezig zijn met verbeteren en uitbreiden. Ook hebben we een hecht team wat voor elkaar door het vuur gaat!

 

Wat ga je doen als Projectbegeleider Sprinkler

In deze functie ben jij de technische duizendpoot die de modificatie- en installatieprojecten van de sprinklerinstallaties bij onze klanten voorbereid, laat uitvoeren en aansluitend zorgt voor de oplevering. Het gaat hier om vele grote en kleine projecten op verschillende locaties in de regio van Rotterdam tot Zaandam.

 

Jouw takenpakket als Projectbegeleider Sprinkler is breed:

 • Calculaties maken op basis van het ontwerp;
 • Dimensioneren van de installatie;
 • Raadplegen van diverse normen en wet- en regelgeving;
 • Je vraagt offertes aan bij toeleveranciers en je stelt planningen op;
 • Je houdt de projectadministratie bij, bestelt alle benodigde materialen, stelt meer- en minderwerk op en beheert de kosten van diverse projecten die kunnen verschillen in schaalgrootte;
 • Je werkt intensief samen met andere disciplines, coördineert de werkzaamheden en bewaakt de kwaliteit samen met jouw projectteam. Hoe groot een project ook is, jij bent hét aanspreekpunt voor de klanten, leveranciers en collega’s;
 • Je zorgt dat jouw collega’s de werkzaamheden veilig op locatie kunnen uitvoeren.

 

Dit neem je mee

Om een goede invulling te geven aan deze functie ben je een echte spin in het web en ben je heel goed in staat om meerdere ballen in de lucht te houden. Je communiceert makkelijk en weet hoe je jouw collega’s kunt motiveren en verbinden. Verder ga je planmatig en gestructureerd te werk, waarbij je altijd denkt in oplossingen.

 

Verder herken jij jezelf in het volgende:

 • Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO 4 of HBO niveau;
 • Aantoonbare kennis van sprinklertechniek bijvoorbeeld door het behalen van jouw VSI B of Aankomend Sprinklertechnicus;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent goed in prioriteiten stellen en overzicht behouden.

 

Dit krijg je van ons

Waarom zou je voor EQUANS kiezen? Allereerst krijg je een afwisselende baan met veel uitdaging. Uiteraard belonen we je met een goed salaris en we hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder veel opleidingsmogelijkheden. Verder krijg je een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en aantrekkelijke personeelskortingen. We helpen je ook graag werk en privé goed in balans te houden. Zo krijg je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar.

Tot slot word je ook nog eens onderdeel van het wereldwijde EQUANS-concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. Bij EQUANS Fire Safety & Security vind je, behalve voldoende uitdaging en verantwoordelijkheden, fijne collega’s en waardevol werk waarbij je bijdraagt aan de (brand)veiligheid van Nederland.

 

Kom jij ons uit de brand helpen?

Solliciteer dan direct via de button ‘solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Spreek je toch liever eerst nog iemand? Onze recruiter Maxim van Geffen beantwoordt graag al jouw vragen. Je bereikt hem via [email protected] of 06-109 535 58. Hopelijk tot snel!

 

Fire Safety & Security is BORG gecertificeerd. Je moet daarom voor indiensttreding een Verklaring van Betrouwbaarheid overleggen.

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.


Senior Projectleider Sprinkler

Ben je nu werkzaam als projectleider of senior projectleider? En ben je op zoek naar uitdagende projecten in de top van de installatietechniek? Dan zoekt EQUANS jou!

 

Dit doe je als Senior Projectleider Sprinkler

Als Senior Projectleider Sprinkler ben je werkzaam bij EQUANS. Je komt te werken bij de afdeling Projecten. Deze afdeling houdt zich bezig met het (brand)technisch beveiligen van gebouwen. Wij ontwerpen, monteren en beheren brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties en sprinklerinstallaties. Vanuit ons specialisme verzorgen wij het volledige traject vanaf het eerste advies t/m inbedrijfstelling en volledige certificering. 

 

Als Senior Projectleider Sprinkler leid jij de projecten regio breed en ben jij diegene die ervoor zorgt dat de projecten, binnen jouw domein, ook werkelijk gerealiseerd worden, van aanvraag tot oplevering ben jij in staat om deze projecten op een gedegen manier te leiden. Je bewaakt de voortgang op commercieel, technisch, financieel en administratief vlak en brengt verslag uit over de voortgang van het project. Daarnaast stuur je de diverse teamleden aan zodat deadlines worden gehaald.

 

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor verschillende resultaatgebieden en heb je de volgende verantwoordelijkheden:  

 • Je signaleert kansen bij klanten en weet deze te vertalen naar concrete opdrachten. Je kijkt net even iets anders naar die mogelijkheden waardoor je klantwaarde levert en je team motiveert om het beste uit zichzelf te halen;
 • Het herkennen van commerciële uitbreidingsmogelijkheden en anticiperen bij meerwerk. Binnen de projecten zorg je ervoor dat je financieel in control bent, maak je nacalculaties en evalueer je projectresultaten. De behaalde tussentijdse- en eindresultaten rapporteer je aan de Manager Projecten; 
 • Het onderhouden van contacten met diverse projectmanagers aan de klantzijde, leveranciers, onderaannemers en diverse afdelingen binnen EQUANS, zodanig dat dit een effectieve bijdrage levert aan de voortgang van de diverse projecten;
 • Het voorbereiden van de verschillende projecten waarbij je rekening houdt met de organisatie, werkmethoden, planning, inzet van mensen en middelen, ARBO en kwaliteitsnormen, om op deze manier een effectieve en efficiënte uitvoering te laten plaatsvinden. Daarbij toets je financiële haalbaarheid en uitvoeringshaalbaarheid en zorg je ervoor dat projectplannen en forecast worden uitgewerkt;
 • Je draagt zorg voor de uitvoering binnen de afgesproken planning en budgetten, hierbij is zorgvuldige afstemming met de klant van groot belang. Daarnaast zorg je voor een optimale bezetting op de verschillende projecten;
 • Je leidt de projecten zodanig dat de verschillende projectteams op een efficiënte en effectieve manier zijn ingericht met op elkaar afgestemde werkprocessen. Daarnaast werk je binnen de geldende wetgeving en voorschriften en EQUANS werkprocessen;
 • Je houdt rekening met projectrisico’s, gestelde richtlijnen, en kwaliteitseisen;
 • Je evalueert gaandeweg de projecten en stuurt bij waar nodig. 

 

Dit breng jij mee

 • Je hebt een afgeronde technische HBO opleiding;
 • Je hebt bij voorkeur 10 jaar ervaring in het leiden van projecten binnen de Sprinklertechniek en beveiliging, in verschillende markten;
 • Aangevuld met Sprinklertechniek I & II (VSI B en C); NFPA/ FM is een pré;
 • Project management certificaten (IPMA, PMBOK of Prince 2) zijn een pré;
 • Afgeronde opleiding Projecteringsdeskundige of bereid deze te halen;
 • Communicatief vaardig, weet complexe technische oplossingen op verschillende niveaus over te brengen in woord en geschrift;
 • Ziet kansen en gaat hier proactief mee aan de slag;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal. 

 

Kandidaten die nog niet op het gewenste niveau zitten, maar willen doorgroeien naar deze functie nodigen wij uit om te solliciteren.

 

Wat bieden wij je

Naast een aantrekkelijk salaris onderscheidt EQUANS zich met meer mogelijkheden voor een vrije invulling van de secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons ontvang je op basis van je salaris een vast percentage aan benefitsbudget van minimaal 3% van je (bruto) jaarsalaris. Dit kun je o.a. inzetten voor het (ver)kopen van verlofrechten, het investeren in persoonlijke ontwikkeling, het aanpassen van het type leaseauto, het compenseren van de pensioenbijdrage, of het uitkeren van een bedrag als toelage. Daarnaast geldt er een variabele beloningsregeling. 

 

Uiteraard krijg je daarnaast alle middelen tot je beschikking die je nodig hebt: een laptop, dubbel scherm op je werkplek, mobiele telefoon en een leaseauto. Daarnaast kun je rekenen op een fijne werkomgeving met betrokken collega’s. 

 

Wij zijn EQUANS  

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Zo kun je solliciteren

Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Rens Arends via [email protected]  of via 06 238 003 23


Projectleider Sprinkler

Ben je nu werkzaam als projectleider of senior projectleider? En ben je op zoek naar uitdagende projecten in de top van de installatietechniek? Dan zoekt EQUANS jou!

 

Dit doe je als Senior Projectleider

Als Senior Projectleider ben je werkzaam bij EQUANS. Je komt te werken bij de afdeling Projecten. Deze afdeling houdt zich bezig met het (brand)technisch beveiligen van gebouwen. Wij ontwerpen, monteren en beheren brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties en sprinklerinstallaties. Vanuit ons specialisme verzorgen wij het volledige traject vanaf het eerste advies t/m inbedrijfstelling en volledige certificering. 

 

Als Senior Projectleider leid jij de projecten regio breed en ben jij diegene die er voor zorgt dat de projecten, binnen jouw domein, ook werkelijk gerealiseerd worden, van aanvraag tot oplevering ben jij in staat om deze projecten op een gedegen manier te leiden. Je bewaakt de voortgang op commercieel, technisch, financieel en administratief vlak en brengt verslag uit over de voortgang van het project. Daarnaast stuur je de diverse teamleden aan zodat deadlines worden gehaald.

 

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor verschillende resultaatgebieden en heb je de volgende verantwoordelijkheden:  

 • Je signaleert kansen bij klanten en weet deze te vertalen naar concrete opdrachten. Je kijkt net even iets anders naar die mogelijkheden waardoor je klantwaarde levert en je team motiveert om het beste uit zichzelf te halen;
 • Het herkennen van commerciële uitbreidingsmogelijkheden en anticiperen bij meerwerk. Binnen de projecten zorg je ervoor dat je financieel in control bent, maak je nacalculaties en evalueer je projectresultaten. De behaalde tussentijdse- en eindresultaten rapporteer je aan de Manager Projecten; 
 • Het onderhouden van contacten met diverse projectmanagers aan de klantzijde, leveranciers, onderaannemers en diverse afdelingen binnen EQUANS, zodanig dat dit een effectieve bijdrage levert aan de voortgang van de diverse projecten;
 • Het voorbereiden van de verschillende projecten waarbij je rekening houdt met de organisatie, werkmethoden, planning, inzet van mensen en middelen, ARBO en kwaliteitsnormen, om op deze manier een effectieve en efficiënte uitvoering te laten plaatsvinden. Daarbij toets je financiële haalbaarheid en uitvoeringshaalbaarheid en zorg je ervoor dat projectplannen en forecast worden uitgewerkt;
 • Je draagt zorg voor de uitvoering binnen de afgesproken planning en budgetten, hierbij is zorgvuldige afstemming met de klant van groot belang. Daarnaast zorg je voor een optimale bezetting op de verschillende projecten;
 • Je leidt de projecten zodanig dat de verschillende projectteams op een efficiënte en effectieve manier zijn ingericht met op elkaar afgestemde werkprocessen. Daarnaast werk je binnen de geldende wetgeving en voorschriften en EQUANS werkprocessen;
 • Je houdt rekening met projectrisico’s, gestelde richtlijnen, en kwaliteitseisen;
 • Je evalueert gaandeweg de projecten en stuurt bij waar nodig. 

 

Dit breng jij mee

 • Je hebt een afgeronde technische HBO opleiding;
 • Je hebt bij voorkeur 10 jaar ervaring in het leiden van projecten binnen de Sprinklertechniek en beveiliging, in verschillende markten;
 • Aangevuld met Sprinklertechniek I & II (VSI B en C); NFPA/ FM is een pré;
 • Project management certificaten (IPMA, PMBOK of Prince 2) zijn een pré;
 • Afgeronde opleiding Projecteringsdeskundige of bereid deze te halen;
 • Communicatief vaardig, weet complexe technische oplossingen op verschillende niveaus over te brengen in woord en geschrift;
 • Ziet kansen en gaat hier proactief mee aan de slag;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal. 

 

Kandidaten die nog niet op het gewenste niveau zitten, maar willen doorgroeien naar deze functie nodigen wij uit om te solliciteren.

 

Wat bieden wij je

Naast een aantrekkelijk salaris onderscheidt EQUANS zich met meer mogelijkheden voor een vrije invulling van de secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons ontvang je op basis van je salaris een vast percentage aan benefitsbudget van minimaal 3% van je (bruto) jaarsalaris. Dit kun je o.a. inzetten voor het (ver)kopen van verlofrechten, het investeren in persoonlijke ontwikkeling, het aanpassen van het type leaseauto, het compenseren van de pensioenbijdrage, of het uitkeren van een bedrag als toelage. Daarnaast geldt er een variabele beloningsregeling. 

 

Uiteraard krijg je daarnaast alle middelen tot je beschikking die je nodig hebt: een laptop, dubbel scherm op je werkplek, mobiele telefoon en een leaseauto. Daarnaast kun je rekenen op een fijne werkomgeving met betrokken collega’s. 

 

Wij zijn EQUANS  

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services Nederland. Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Zo kun je solliciteren

Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Rens Arends via [email protected]  of via 06 238 003 23.

 


Technisch Manager Assetmanagement

Bij EQUANS werken we met kennis van zaken, een nuchtere werkmentaliteit en een oplossingsgerichte aanpak in de infratechniek, energie en mobiliteit. Bij infra ontwerpen, bouwen en onderhouden wij elektro- en besturingstechnische onderdelen van publieke infrastructuren zoals bruggen, sluizen, tunnels en bediencentrales. Team Energie werkt aan een grote diversiteit aan projecten op het gebied van tractie en hoogspanning en winmolen- en zonneparken. En bij E-Mobility houden wij ons bezig met de transitie naar duurzame mobiliteit door het ontwerpen, financieren, installeren en onderhouden van laadvoorzieningen en bijbehorende dienstverlenging voor elektrisch vervoer.

 

Dit ga je doen

Als Technisch Manager geef je leiding aan een operationeel team met een serviceleider als verantwoordelijke en een team maintenance engineers. De technisch manager heeft een heldere visie op assetmanagement en weet deze te vertalen naar de specifieke contractvraag.

De technisch manager is verantwoordelijk voor het beheersen van de eisen en risico’s vanuit techniek en organisatie. Je bent een generalist en hebt het vermogen mens, techniek en processen samen te brengen.

 

Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

 • Zorgdragen voor de voorbereiding van technische processen ten aanzien van meerjarig onderhoud en/of projecten;
 • Zorgen dat de technische oplevering tijdig, conform contracteisen, kwaliteits- en Arbo-eisen alsmede binnen de werkbegroting plaatsvindt;
 • Zorgdragen voor de juiste werkmethoden, overall planning, integrale veiligheid en kwaliteitszorg. Zodanig dat een veilige, effectieve en efficiënte uitvoering zoveel mogelijk gewaarborgd is. Afstemmen met overige disciplines zoals omgevingsmanagement, projectbeheersing en projectmanagement;
 • Effectief onderhouden van contacten met opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers, evt. collega-aannemers en derden. Eerste aanspreekpunt voor techniek vanuit opdrachtgever;
 • Verantwoordelijk voor de technische (proces)eisen in een project. Sturen op en bewaken van de voortgang op de inrichting en werking van het OMS, KPI’s, verbeter- en investeringsvoorstellen, constateringen en VTW’s en continu verbetering van alle (technische)processen middels de PDCA-cyclus.

 

Dit breng je mee

 • HBO opleiding richting bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde of Elektrotechniek;
 • Minimaal 10 jaar aantoonbare relevante werkervaring, waarvan minimaal 5 jaar binnen de projectleiding en/of meerjarig onderhoud infra objecten;  
 • Aanvullende opleiding(en): normen en voorschriften zoals NEN 1010, NEN3140, VCA VOL, NEN 3140 en Praktisch Projectmanagement;
 • Heeft kennis van maintenance engineering, onderaannemers en toeleveranciers,  contractkennis UAV-GC en MS Office-pakketten

 

Competenties

Je herkent jezelf in de onderstaande competenties:

 • Nauwkeurig
 • Vakkundig
 • Flexibel
 • Boeien en binden

 

Wat bieden wij je

Vrijheid, kansen om jezelf te ontwikkelen en een werkomgeving waar jouw mening telt.

Een baan in een dynamisch bedrijf waarin jouw persoonlijke ontwikkeling als heel belangrijk wordt gezien. Daarom bieden wij voldoende opleidingsmogelijkheden voor iedereen.

Voor het reizen van en naar je werk krijg je veel keuzevrijheid en duurzame opties om te reizen. Dus of je nu met de auto, de trein of liever met de OV-fiets naar je werk of de klant gaat: je reist zoals jij dat wilt, tegen eerlijke vergoedingen. Werk je graag een of twee dagen vanuit huis? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden met jou.

Natuurlijk hebben wij een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op onder andere uitjes en producten. Uiteraard krijgt je alle middelen tot je beschikking die je nodig hebt, zoals een laptop en een mobiele telefoon.

En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Bij EQUANS werken we aan omvangrijke infrastructurele projecten door heel Nederland. Denk hier aan complexe technische opdrachten voor tunnels en bruggen, sluizen en verkeerssignalering. Maar ook aan verkeerscentrales en energieprojecten zoals oplossingen voor elektrisch vervoer, Smart Grids en windparken. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Teamwork en uitwisseling van kennis en kunde vormen de basis van ons succes. Daarbij kunnen we altijd nieuwe teamspelers gebruiken.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Esther Willemse via [email protected] of telefonisch op 06 138 604 64.