Coördinator Inleen

De manager binnen projecten heeft een spoedklus waarbij er extra capaciteit wordt gevraagd op gebied van elektrotechniek. Na een correcte uitvraag van de behoefte schakel jij direct met de erkende leveranciers om deze behoefte in werking te zetten. Na alles administratief in orde te hebben gemaakt borg je deze behoefte en kan je door naar het volgende!

Dit ga je doen als Coördinator inleen

Als Coördinator inleen ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het inleenbeleid van extern personeel voor Equans West-Nederland. Je werkt hierbij nauw samen met de afdelingen HRM, Recruitment, Procurement en de diverse stakeholders van verschillende business units. Bij alles wat je doet haal jij het beste uit jezelf. Dus ook bij het:

 • inventariseren van de inleenbehoefte van jouw interne klanten met behulp van diverse overlegstructuren
 • onderhouden van klantrelaties en fungeren als eerste aanspreekpunt voor zowel de externe- als interne klant
 • uitzetten van de inleenbehoefte bij aangesloten leveranciers
 • zorgen voor de gehele administratieve afhandeling van het inleentraject
 • proactief meedenken over het efficiënt en effectief inrichten van het inleenproces
 • oplossen van incidentele leveranciersproblemen en onderhandelen over tariefafspraken

Jouw vakkennis en professionaliteit worden gezien en gewaardeerd.

Jouw werkomgeving

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie --, digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in technische dienstverlening en maken onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties. Een van deze collega’s is Sophie Dalhuijsen, Coördinator inleen:

“Als Coördinator inleen werk je in het hart van de organisatie. Je bent de schakel tussen onze interne organisatie en leveranciers. Je bent continu in gesprek met onze business en staf afdelingen om behoeften inzichtelijk te krijgen. Als een echte trouble-shooter ga jij servicegericht onze operatie ontzorgen. Je bent onderdeel van een hecht team dat bestaat uit 2 directe collega’s in een zeer flexibele werkomgeving.”

Met jouw inzet versterk je een hecht tweetal op de afdeling. Wat opvalt aan jouw toekomstige collega’s is dat zij proactief meedenken in de behoefte van de diverse business units en deze snel uitzetten in acties. Er is een grote drive om goed gekwalificeerd technisch personeel binnen te halen. Loop je ergens tegen aan? Dan kan je rekenen op de expertise van jouw collega’s. Iedereen is meer dan bereid om elkaar te helpen, je moet het alleen wel zelf willen! Samen zijn wij Equans.

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hechten we waarde aan samenwerken en zien we overal kansen. Kansen die we aangrijpen. Jouw commercieel inzicht, vasthoudendheid en proactieve houding passen goed in deze functie. Ook beschik je over:

 • minimaal een afgeronde MBO opleiding in een relevante richting
 • kennis binnen de arbeidsbemiddeling/arbeidsmarkt. Technische branche is een pré
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • een commerciële instelling, goede onderhandelingsvaardigheden en overtuigingskracht

Wat bieden wij je

Natuurlijk begrijpen we dat de voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:

 • een salaris tussen de €3.000,00 en de €3.800,00 bruto per maand op basis van je ervaring en kennis
 • een jaar contract, met de intentie tot onbepaalde tijd
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • een telefoon en een laptop om je in je werk te faciliteren
 • volledig ingerichte thuiswerkplek

 

Zo kun je solliciteren

Hebben we je interesse gewekt voor deze uitdagende werkomgeving met veel afwisseling? Mooi! Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor vragen kun je contact opnemen met Nick Flader, via [email protected] of via 06- 5736 0102. Je kunt ook solliciteren via de sollicitatiebutton.

Wacht niet te lang met solliciteren, de vacature gaat offline zodra we een match hebben gemaakt!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd door bureaus worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

#LI-NF1


Corporate Recruiter West Industrie

Jouw uitdaging

Ben je (Corporate) Recruiter, Intercedent, Consultant of Accountmanager bij een bemiddelingsbureau en wil jij werken voor één van de mooiste werkgevers binnen de technische dienstverlening in Nederland? Is jouw passie het zoeken, vinden en binden van technisch talent om hiermee optimaal bij te dragen aan de ontwikkeling van de organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen als Corporate Recruiter

Als Recruiter weet jij als geen ander wat deze arbeidsmarkt vraagt. Je hebt een outside-in perspectief op het aantrekken en werven van personeel en je weet dit goed te vertalen in een succesvolle wervingsaanpak. In deze arbeidsmarkt moet je je onderscheiden en jij weet met een creatieve aanpak gericht op jouw doelgroep precies hoe dit moet. Samen met de hiring manager stel je een wervingsplan op en je coördineert deze van a tot z. Hierin werk je ook samen met collega’s van bijvoorbeeld Campus Recruitment, Arbeidsmarkt Communicatie, etc. Door het gehele proces blijf je samenwerken met jouw stakeholders, informeer je hen tijdig over de voortgang en weet je een top Candidate Experience te realiseren!

Je krijgt te maken met een grote diversiteit aan technische vacatures. Hierdoor is geen dag hetzelfde. Dit vraagt echter ook het vermogen om snel te kunnen schakelen tussen verschillende profielen en type mensen. Je mag je bezighouden met rollen zoals Projectmanager, Projectleider, Werkvoorbereider, Servicemonteur, en alles daar tussen. Voldoende uitdaging en afwisseling dus!

Jouw werkomgeving

Je gaat aan de slag voor Equans bij het bedrijfsonderdeel West Industrie met als standplaats het kantoor in Rotterdam. Binnen de vestiging Rotterdam werk je nauw samen met 2 HR adviseurs en ben je onderdeel van het totale HR team waar ook een HR medewerker en een Adviseur Duurzame Inzetbaarheid je directe collega’s zijn. Daarnaast werk je uiteraard ook samen met de collega’s uit de business. Samen zetten jullie Equans West Industrie op de kaart. Daarnaast maak je deel uit van het landelijke recruitment team. Samen met dit team waarbinnen ongeveer 15 recruiters werkzaam zijn, werk je aan de optimalisatie van de recruitment dienstverlening. Je rapporteert hiërarchisch aan de Manager Recruitment en functioneel aan de Manager HR van het bedrijfsonderdeel.

Quote van de Recruitment manager: “Dit team zit vol met passie en drive voor het recruitmentvak. We zijn in opbouw en zetten gezamenlijk grote stappen in onze dienstverlening”.

Wie ben jij?

Je bent een business partner en teamplayer met een planmatige aanpak. Je komt met creatieve wervingsvoorstellen gebaseerd op de trends in de arbeidsmarkt. Daarnaast ben je een procesdenker met oog voor de mens. Uiteraard ben je in de lead gedurende het hele recruitment proces, weet je van strategie te wijzigen wanneer de situatie daarom vraagt en neem je je klanten hierin mee.

Jouw persoonlijkheid maakt het verschil en daarom hebben wij slechts enkele wensen:

 • Je hebt een HBO opleiding afgerond of HBO werk- en denkniveau
 • Je beschikt over 3 tot 5 jaar ervaring op het gebied van recruitment, bij voorkeur aangevuld met enige ervaring binnen een corporate omgeving.
 • Heb je nog geen corporate ervaring? Aarzel dan niet om te solliciteren want dit kan een fantastische opstap zijn naar meer diepgang en verantwoordelijkheid. Je persoonlijkheid maakt het verschil!
 • Affiniteit met techniek is wenselijk in deze functie
 • Je hebt een positieve mindset en bent leergierig
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week

Wat bieden wij?

 • Mogelijkheid tot hybride werken
 • Flexibele werktijden
 • Salaris tussen 3400 – 4300 euro bruto, exclusief vakantiegeld
 • Bonus van max 6,3 % gebaseerd op persoonlijke -en bedrijfsdoelstellingen
 • Laptop, telefoon en een lease auto om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen per jaar (obv fulltime dienstverband)
 • Goede pensioenregeling
 • Een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op leuke uitjes
 • Een team met getalenteerde collega recruiters en HR collega’s
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie? Leuk! Je kunt eenvoudig solliciteren via de button.

Wacht niet te lang met solliciteren, want zodra de juiste kandidaat voorbij komt sluiten we de vacature.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Zuhal Tarakcilar (Corporate Recruiter) per mail [email protected] of telefonisch/whatsapp 06-572 802 59.

Wij zijn Equans

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 collega’s zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. We maken onder meer fabrieken, kantoren en ziekenhuizen, bruggen, tunnels en zelfs complete steden klaar voor de toekomst. Zo maken we samen met onze klanten werk van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Bij onze vestiging in Rotterdam sta je midden in de Rotterdamse Industrie. We werken bij uiteenlopende industriële klanten in de Petrochemie, Op- en Overslag, Food en Farmacie. Dagelijkse leveren we technische oplossingen die bijdragen aan de duurzaamheid en efficiëntie van onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om slimme ontwerpen, kleine revisies, grootschalige nieuwbouwprojecten of onderhoud en beheer. Wij zijn van alle markten thuis. Kom het verschil maken in het industriële hart van Nederland.


Senior Personeelscoördinator

Energie krijgen van relatiebeheer en samenwerking. De juiste persoon op de juiste plek krijgen. Ga jij hier goed op? Heel fijn. Zet die stap en maak je ambities waar. Leef je uit in de rol van Senior Personeelscoördinator bij onze klant ASML. Equans is dichterbij dan je denkt.

SENIOR PERSONEELSCOÖRDINATOR | Klantlocatie; ASML in Veldhoven

Dit ga je doen

In je rol als Senior Personeelscoördinator bij onze klant ASML werk je vanuit een langetermijnplanning. Jij zorgt dat onze  tijdig en efficiënt worden bemenst met technisch uitvoerend personeel. Daarnaast ondersteun je de afdeling Services bij korte inzetten van medewerkers en uitzendkrachten op vaste klantlocaties. Je hebt veel contact met bureaus om technisch personeel te organiseren op onze projecten en klantlocaties. Ervaren als je bent maken ze niets meer wijs over de technische arbeidsmarkt en de daarbij behorende wet- en regelgeving.

Fijn dus dat je kennisniveau binnen onze technische wereld ruim voldoende is om de verschillende technische profielen van elkaar te kunnen onderscheiden. Dit wordt door jouw toekomstige stakeholders; monteurs, uitvoerders, supervisors en projectleiders, managers zeer gewaardeerd. Ideaal dat je zo makkelijk schakelt met de diverse interne en externe stakeholders en dat je de taal van de operatie spreekt. Handig dat je secuur bent en goed vooruit kunt denken omdat dit helpt om vroegtijdig signalen op te pikken en actie te ondernemen waar nodig .

De administratie voor projectmatige inleen is een uitdaging. Van het controleren van documentatie tot de invoer in de systemen. Scherp als je bent doorzie jij het belang van een goed georganiseerde administratie. Verder werk je iedere dag aan het opbouwen en uitbouwen van interne en externe relaties. Jij weet als expert dat je aanwezigheid en zichtbaarheid onmisbaar is om succesvol te zijn. Jij kiest samenwerken en actie boven individu en vergaderen.

Je voornaamste verantwoordelijkheden en werkzaamheden bestaan uit het:

 • ophalen en vertalen van personeelsvraagstukken
 • managen van projecten en opdrachten op competenties en certificeringen
 • inplannen van intern en extern personeel
 • terugbrengen van kosten en het verhogen van de productiviteit
 • rapporteren en documenten van onder andere planningen en inkooporders

Jouw werkveld; een hoogwaardige technische speeltuin 

Je mazzelt omdat jouw werkomgeving zich bevind in de Brainport Regio, één van de slimste regio’s van de wereld. Op het terrein van onze klant ASML in Veldhoven worden high tech machines voor de chipindustrie ontwikkeld en gebouwd. Alle faciliteiten moeten voldoen aan extreem hoge eisen. Nieuwbouw zoals cleanroom-faciliteiten en het onderhoud van de technische installaties, deze moeten allemaal voldoen aan de hoogst mogelijke standaarden. Zo krijg jij te maken met de meest hoogwaardige technologieën die de branche te bieden heeft.

Dit breng je mee

Als Senior Personeelscoördinator ben je expert in je vakgebied en weet jij als geen ander wat de operationele techneut bezig houdt. Het helpt dat je de markt kent gezien je arbeidsverleden, via een technische dienstverlener, de technische detachering of uitzendbranche. Werken in teamverband past bij je. Jij bent het type dat het beste uit zichzelf en anderen kan halen als de druk wat hoger ligt. Je overziet waar de prioriteit ligt, behoud de rust en het overzicht.  

Voldoe je ook nog eens over het onderstaande dan is dat helemaal mooi meegenomen, want jij:

 • bent bekend met Microsoft Office en ERP-pakketten
 • beheerst de Nederlandse en Engelse taal
 • brengt energie, bent gezond kritisch en een tikkeltje eigenwijs
 • beschikt over een glas halfvol mentaliteit en een gezonde dosis humor

Waarom kiezen voor Equans

Bij Equans bieden wij je de ruimte zodat jij kunt doen waar je goed in bent. We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Zelf neem jij hierin een actieve rol. Wij zijn aanpakkers en geloven in de kracht van het samenwerken. Hierbij zetten we maximaal in op jouw werkplezier. Dat gaat natuurlijk verder dan alleen die leuke inhoudelijke baan. Aandacht voor jou als persoon is hiervoor de basis. Gun jezelf de persoonlijke ontwikkelen die bij je past. Wij helpen je om dit vorm te geven. Denk hierbij aan een breed aanbod van opleidingen en cursussen, persoonlijke begeleiding en coaching. Je omgeving vraagt ook tijd en aandacht van je. Daarom denken we actief om een goede werk- en privébalans in stand te houden.

Enkele voordelen voor jou, waaronder je:

 • startsalaris tussen €3500 en €5000 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
 • 38 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • contract voor onbepaalde tijd
 • mogelijkheden om hybride te werken

Interesse? Solliciteer binnen 1 minuut

Interesse in de functie van Senior Personeelscoördinator? Reageer dan direct. Een cv met je motivatie helpt hierbij. Heb je vragen over deze functie? Stuur mij dan een bericht via whatsapp of LinkedIn. Een e-mail naar [email protected] of gewoon ouderwets bellen naar 06-17 87 14 28 kan natuurlijk ook. Ik breng je graag in contact met onze hiring manager Rowan Doomen. Zijn agenda raakt snel vol, dus wacht niet te lang. Hoor graag van je.

Wij zijn Equans

Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 6.000 medewerkers op 29 locaties. Met vernieuwende technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Altijd verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten met de nieuwste ontwikkelingen binnen de drie transities van deze tijd op het gebied van energie, digitaal en industrieel. 


Senior Corporate Recruiter

Jouw uitdaging

Wil jij als Corporate Recruiter werken voor één van de mooiste werkgevers binnen de technische dienstverlening in Nederland? Is jouw passie het zoeken, vinden en binden van (technisch) talent om hiermee optimaal bij te dragen aan de ontwikkeling van de organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen als Corporate Recruiter

Als Corporate Recruiter weet jij als geen ander wat deze arbeidsmarkt vraagt. Je hebt een outside-in perspectief op het aantrekken en werven van personeel en je weet dit goed te vertalen in een succesvolle wervingsaanpak. In deze arbeidsmarkt moet je je onderscheiden en jij weet met een creatieve aanpak gericht op jouw doelgroep precies hoe dit moet. Samen met de hiring manager stel je een wervingsplan op en je coördineert deze van a tot z. Hierin werk je ook samen met collega’s van bijvoorbeeld Campus Recruitment, Arbeidsmarkt Communicatie, etc. Door het gehele proces blijf je samenwerken met jouw stakeholders, informeer je hen tijdig over de voortgang en weet je een top Candidate Experience te realiseren!

Je krijgt te maken met een grote diversiteit aan vacatures. Hierdoor is geen dag hetzelfde. Dit vraagt echter ook het vermogen om snel te kunnen schakelen tussen verschillende profielen en type mensen. Je mag je namelijk bezighouden met technische rollen zoals Monteur, Lasser, Servicetechnicus, Engineer, Projectmanager en alles daar tussen. Voldoende uitdaging en afwisseling dus!

Jouw werkomgeving

Je gaat aan de slag voor de regiobedrijven in de regio West met Zaandam als standplaats. Binnen de vestiging Zaandam werk je nauw samen met 2 collega recruiters en het overige HR team. Daarnaast maak je deel uit van het landelijke recruitment team. Samen met dit team waarbinnen ongeveer 15 recruiters werkzaam zijn, werk je aan de optimalisatie van de recruitmentdienstverlening. Je rapporteert hiërarchisch aan de Manager Recruitment en functioneel aan de Manager HR van het bedrijfsonderdeel.

Quote van de Recruitment manager: “Dit team zit vol met passie en drive voor het recruitmentvak. We zijn in opbouw en zetten gezamenlijk grote stappen in onze dienstverlening”.

Wie ben jij?

Je bent een business partner en teamplayer met een planmatige aanpak. Je komt met creatieve wervingsvoorstellen gebaseerd op de trends in de arbeidsmarkt. Daarnaast ben je een procesdenker met oog voor de mens. Uiteraard ben je in de lead gedurende het hele recruitment proces, weet je van strategie te wijzigen wanneer de situatie daarom vraagt en neem je je klanten hierin mee.

Jouw persoonlijkheid maakt het verschil en daarom hebben wij slechts enkele wensen:

 • Je hebt een HBO opleiding afgerond
 • Je beschikt over 5 - 8 jaar ervaring op het gebied van recruitment, bij voorkeur binnen een corporate omgeving. Affiniteit met techniek is wenselijk in deze functie
 • Je hebt een positieve mindset en een oplossingsgerichte manier van denken
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week

Wat bieden wij?

Natuurlijk begrijpen wij dat naast een inhoudelijk leuke job, de voorwaarden ook belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we jou een mooi pakket, waaronder:

 • Salaris tussen 4.000 – 4.800 euro bruto, exclusief vakantiegeld.
 • Mogelijkheid tot hybride werken met arbo-proof thuiswerkplek!
 • Flexibele werktijden.
 • Laptop, telefoon en een lease-auto.
 • 38 vrije dagen per jaar (o.b.v. fulltime dienstverband).
 • Goede pensioenregeling.
 • Een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op leuke uitjes.
 • Een team met getalenteerde en gezellige collega’s.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Wij zijn Equans

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 collega’s zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. We maken onder meer fabrieken, kantoren en ziekenhuizen, bruggen, tunnels en zelfs complete steden klaar voor de toekomst. Zo maken we samen met onze klanten werk van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie? Leuk! Je kunt eenvoudig solliciteren via de button.

Wacht niet te lang met solliciteren, want zodra we de juiste kandidaat voorbij komt sluiten we de vacature.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Tamara Filipowska (Manager Recruiter) per mail [email protected] of telefonisch/whatsapp 06 272 897 11.

#LI-JB1