Recruitment Manager

Het is aan jou als Recruitment Manager

Je bent eindverantwoordelijk voor alle operationele recruitment processen binnen Equans Nederland. Je stuurt op een efficiënt en effectief proces om een juiste invulling te kunnen geven aan de wervingsbehoefte binnen alle bedrijfsonderdelen. Uiteraard staat daarin de candidate experience centraal. Bij alles wat je doet haal je het beste uit jezelf. Dus ook bij het:

 • het aansturen van 15 recruiters binnen de verschillende organisatie onderdelen van Equans NL.
 • het zorgen voor een goede teamspirit binnen een veilige en vertrouwde werkomgeving.
 • het opstellen van de afdelingsdoelstellingen en targets op basis van de wervingsvraag per bedrijfsonderdeel.
 • werken aan kennisontwikkeling binnen het team waarbij gezamenlijk expertise wordt opgebouwd, gedeeld en geborgd.
 • borgen van een eenduidig recruitment proces en het continu verbeteren ervan.
 • het leveren van een actieve bijdrage aan de organisatie brede HR doelstellingen vanuit jouw expertise recruitment als lid van het landelijk HR overleg.
 • adviseren over en mede vormgeven aan onze employer brand(ing).

Over Equans

Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Jij staat aan het roer van de recruitment afdeling waarbij je verbindt, ondersteunt en coacht. Je bevindt je in de dynamiek van een grote, complexe corporate omgeving, waarbij de vraag naar voornamelijk technische profielen groot is, evenals de schaarste op de arbeidsmarkt. Wat opvalt aan dit team van 15 recruiters? Er is een grote drive om technisch talent aan de organisatie te verbinden. Iedereen heeft passie voor het recruitmentvak en wordt blij van het maken van de perfecte match. Verder wordt er hard gewerkt, veel gelachen en is er onderling veel persoonlijk contact. Samen zijn wij Equans.

Wie ben jij?

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hecht iedereen waarde aan samenwerken en zien we overal kansen. Kansen die we aangrijpen. Jouw positieve mindset en leiderschap passen goed bij deze functie. Ook beschik je over:

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • minimaal 10 jaar werkervaring op het gebied van recruitment, waarin je werkzaam bent geweest als recruiter, aangevuld met minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende, coachende rol als people manager binnen een matrix organisatie.
 • het vermogen om je staande te houden in een complex stakeholderlandschap, waarbij je hard op de inhoud en zacht op de relatie bent.
 • ervaring met het doorvoeren van veranderprocessen in een organisatie.
 • kennis van campus recruitment, sourcing, branding en marketing.
 • reisbereidheid, want je team is werkzaam in het hele land met het zwaartepunt op de vestigingen in Bunnik (standplaats), Zaandam, Rotterdam en Tilburg.

Wat bieden wij (o.b.v. 40 uur)?

 • tot € 6.600,- bruto per maand op basis van jouw ervaring.
 • een vast dienstverband.
 • eigen verantwoordelijkheid met daarbij een eigen agenda: flexibele werktijden zijn mogelijk, zoals 4x9 uur per week.
 • mogelijkheid tot hybride werken met arbo-proof thuiswerkplek.
 • 25 vakantiedagen, waarvan 5 dagen in het benefitsbudget zijn opgenomen.
 • 13 ADV-dagen, waarvan 3 ADV-dagen in het benefitsbudget zijn opgenomen.
 • laptop, telefoon en een lease-auto of mobiliteitsbudget.
 • pensioenregeling volgens Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT).
 • de kans om echt impact te maken in een organisatie!

Hoe kan je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! Je kunt solliciteren via de sollicitatie button.

Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via [email protected] of telefonisch op 088 484 10 03.

Wacht niet te lang met solliciteren, want de vacature gaat offline zodra we een match hebben gemaakt.


Corporate Recruiter West Industrie

Jouw uitdaging

Ben je (Corporate) Recruiter, Intercedent, Consultant of Accountmanager bij een bemiddelingsbureau en wil jij werken voor één van de mooiste werkgevers binnen de technische dienstverlening in Nederland? Is jouw passie het zoeken, vinden en binden van technisch talent om hiermee optimaal bij te dragen aan de ontwikkeling van de organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen als Corporate Recruiter

Als Recruiter weet jij als geen ander wat deze arbeidsmarkt vraagt. Je hebt een outside-in perspectief op het aantrekken en werven van personeel en je weet dit goed te vertalen in een succesvolle wervingsaanpak. In deze arbeidsmarkt moet je je onderscheiden en jij weet met een creatieve aanpak gericht op jouw doelgroep precies hoe dit moet. Samen met de hiring manager stel je een wervingsplan op en je coördineert deze van a tot z. Hierin werk je ook samen met collega’s van bijvoorbeeld Campus Recruitment, Arbeidsmarkt Communicatie, etc. Door het gehele proces blijf je samenwerken met jouw stakeholders, informeer je hen tijdig over de voortgang en weet je een top Candidate Experience te realiseren!

Je krijgt te maken met een grote diversiteit aan technische vacatures. Hierdoor is geen dag hetzelfde. Dit vraagt echter ook het vermogen om snel te kunnen schakelen tussen verschillende profielen en type mensen. Je mag je bezighouden met rollen zoals Projectmanager, Projectleider, Werkvoorbereider, Servicemonteur, en alles daar tussen. Voldoende uitdaging en afwisseling dus!

Jouw werkomgeving

Je gaat aan de slag voor Equans bij het bedrijfsonderdeel West Industrie met als standplaats het kantoor in Rotterdam. Binnen de vestiging Rotterdam werk je nauw samen met 2 HR adviseurs en ben je onderdeel van het totale HR team waar ook een HR medewerker en een Adviseur Duurzame Inzetbaarheid je directe collega’s zijn. Daarnaast werk je uiteraard ook samen met de collega’s uit de business. Samen zetten jullie Equans West Industrie op de kaart. Daarnaast maak je deel uit van het landelijke recruitment team. Samen met dit team waarbinnen ongeveer 15 recruiters werkzaam zijn, werk je aan de optimalisatie van de recruitment dienstverlening. Je rapporteert hiërarchisch aan de Manager Recruitment en functioneel aan de Manager HR van het bedrijfsonderdeel.

Quote van de Recruitment manager: “Dit team zit vol met passie en drive voor het recruitmentvak. We zijn in opbouw en zetten gezamenlijk grote stappen in onze dienstverlening”.

Wie ben jij?

Je bent een business partner en teamplayer met een planmatige aanpak. Je komt met creatieve wervingsvoorstellen gebaseerd op de trends in de arbeidsmarkt. Daarnaast ben je een procesdenker met oog voor de mens. Uiteraard ben je in de lead gedurende het hele recruitment proces, weet je van strategie te wijzigen wanneer de situatie daarom vraagt en neem je je klanten hierin mee.

Jouw persoonlijkheid maakt het verschil en daarom hebben wij slechts enkele wensen:

 • Je hebt een HBO opleiding afgerond of HBO werk- en denkniveau
 • Je beschikt over 3 tot 5 jaar ervaring op het gebied van recruitment, bij voorkeur aangevuld met enige ervaring binnen een corporate omgeving.
 • Heb je nog geen corporate ervaring? Aarzel dan niet om te solliciteren want dit kan een fantastische opstap zijn naar meer diepgang en verantwoordelijkheid. Je persoonlijkheid maakt het verschil!
 • Affiniteit met techniek is wenselijk in deze functie
 • Je hebt een positieve mindset en bent leergierig
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week

Wat bieden wij?

 • Mogelijkheid tot hybride werken
 • Flexibele werktijden
 • Salaris tussen 3400 – 4300 euro bruto, exclusief vakantiegeld
 • Bonus van max 6,3 % gebaseerd op persoonlijke -en bedrijfsdoelstellingen
 • Laptop, telefoon en een lease auto om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen per jaar (obv fulltime dienstverband)
 • Goede pensioenregeling
 • Een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op leuke uitjes
 • Een team met getalenteerde collega recruiters en HR collega’s
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie? Leuk! Je kunt eenvoudig solliciteren via de button.

Wacht niet te lang met solliciteren, want zodra de juiste kandidaat voorbij komt sluiten we de vacature.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Zuhal Tarakcilar (Corporate Recruiter) per mail [email protected] of telefonisch/whatsapp 06-572 802 59.

Wij zijn Equans

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 collega’s zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. We maken onder meer fabrieken, kantoren en ziekenhuizen, bruggen, tunnels en zelfs complete steden klaar voor de toekomst. Zo maken we samen met onze klanten werk van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Bij onze vestiging in Rotterdam sta je midden in de Rotterdamse Industrie. We werken bij uiteenlopende industriële klanten in de Petrochemie, Op- en Overslag, Food en Farmacie. Dagelijkse leveren we technische oplossingen die bijdragen aan de duurzaamheid en efficiëntie van onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om slimme ontwerpen, kleine revisies, grootschalige nieuwbouwprojecten of onderhoud en beheer. Wij zijn van alle markten thuis. Kom het verschil maken in het industriële hart van Nederland.


Senior Personeelscoördinator

Energie krijgen van relatiebeheer en samenwerking. De juiste persoon op de juiste plek krijgen. Ga jij hier goed op? Heel fijn. Zet die stap en maak je ambities waar. Leef je uit in de rol van Senior Personeelscoördinator bij onze klant ASML. Equans is dichterbij dan je denkt.

SENIOR PERSONEELSCOÖRDINATOR | Klantlocatie; ASML in Veldhoven

Dit ga je doen

In je rol als Senior Personeelscoördinator bij onze klant ASML werk je vanuit een langetermijnplanning. Jij zorgt dat onze  tijdig en efficiënt worden bemenst met technisch uitvoerend personeel. Daarnaast ondersteun je de afdeling Services bij korte inzetten van medewerkers en uitzendkrachten op vaste klantlocaties. Je hebt veel contact met bureaus om technisch personeel te organiseren op onze projecten en klantlocaties. Ervaren als je bent maken ze niets meer wijs over de technische arbeidsmarkt en de daarbij behorende wet- en regelgeving.

Fijn dus dat je kennisniveau binnen onze technische wereld ruim voldoende is om de verschillende technische profielen van elkaar te kunnen onderscheiden. Dit wordt door jouw toekomstige stakeholders; monteurs, uitvoerders, supervisors en projectleiders, managers zeer gewaardeerd. Ideaal dat je zo makkelijk schakelt met de diverse interne en externe stakeholders en dat je de taal van de operatie spreekt. Handig dat je secuur bent en goed vooruit kunt denken omdat dit helpt om vroegtijdig signalen op te pikken en actie te ondernemen waar nodig .

De administratie voor projectmatige inleen is een uitdaging. Van het controleren van documentatie tot de invoer in de systemen. Scherp als je bent doorzie jij het belang van een goed georganiseerde administratie. Verder werk je iedere dag aan het opbouwen en uitbouwen van interne en externe relaties. Jij weet als expert dat je aanwezigheid en zichtbaarheid onmisbaar is om succesvol te zijn. Jij kiest samenwerken en actie boven individu en vergaderen.

Je voornaamste verantwoordelijkheden en werkzaamheden bestaan uit het:

 • ophalen en vertalen van personeelsvraagstukken
 • managen van projecten en opdrachten op competenties en certificeringen
 • inplannen van intern en extern personeel
 • terugbrengen van kosten en het verhogen van de productiviteit
 • rapporteren en documenten van onder andere planningen en inkooporders

Jouw werkveld; een hoogwaardige technische speeltuin 

Je mazzelt omdat jouw werkomgeving zich bevind in de Brainport Regio, één van de slimste regio’s van de wereld. Op het terrein van onze klant ASML in Veldhoven worden high tech machines voor de chipindustrie ontwikkeld en gebouwd. Alle faciliteiten moeten voldoen aan extreem hoge eisen. Nieuwbouw zoals cleanroom-faciliteiten en het onderhoud van de technische installaties, deze moeten allemaal voldoen aan de hoogst mogelijke standaarden. Zo krijg jij te maken met de meest hoogwaardige technologieën die de branche te bieden heeft.

Dit breng je mee

Als Senior Personeelscoördinator ben je expert in je vakgebied en weet jij als geen ander wat de operationele techneut bezig houdt. Het helpt dat je de markt kent gezien je arbeidsverleden, via een technische dienstverlener, de technische detachering of uitzendbranche. Werken in teamverband past bij je. Jij bent het type dat het beste uit zichzelf en anderen kan halen als de druk wat hoger ligt. Je overziet waar de prioriteit ligt, behoud de rust en het overzicht.  

Voldoe je ook nog eens over het onderstaande dan is dat helemaal mooi meegenomen, want jij:

 • bent bekend met Microsoft Office en ERP-pakketten
 • beheerst de Nederlandse en Engelse taal
 • brengt energie, bent gezond kritisch en een tikkeltje eigenwijs
 • beschikt over een glas halfvol mentaliteit en een gezonde dosis humor

Waarom kiezen voor Equans

Bij Equans bieden wij je de ruimte zodat jij kunt doen waar je goed in bent. We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Zelf neem jij hierin een actieve rol. Wij zijn aanpakkers en geloven in de kracht van het samenwerken. Hierbij zetten we maximaal in op jouw werkplezier. Dat gaat natuurlijk verder dan alleen die leuke inhoudelijke baan. Aandacht voor jou als persoon is hiervoor de basis. Gun jezelf de persoonlijke ontwikkelen die bij je past. Wij helpen je om dit vorm te geven. Denk hierbij aan een breed aanbod van opleidingen en cursussen, persoonlijke begeleiding en coaching. Je omgeving vraagt ook tijd en aandacht van je. Daarom denken we actief om een goede werk- en privébalans in stand te houden.

Enkele voordelen voor jou, waaronder je:

 • startsalaris tussen €3500 en €5000 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
 • 38 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • contract voor onbepaalde tijd
 • mogelijkheden om hybride te werken

Interesse? Solliciteer binnen 1 minuut

Interesse in de functie van Senior Personeelscoördinator? Reageer dan direct. Een cv met je motivatie helpt hierbij. Heb je vragen over deze functie? Stuur mij dan een bericht via whatsapp of LinkedIn. Een e-mail naar [email protected] of gewoon ouderwets bellen naar 06-178 714 28 kan natuurlijk ook. Ik breng je graag in contact met onze hiring manager Rowan Doomen. Zijn agenda raakt snel vol, dus wacht niet te lang. Hoor graag van je.

Wij zijn Equans

Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 6.000 medewerkers op 29 locaties. Met vernieuwende technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Altijd verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten met de nieuwste ontwikkelingen binnen de drie transities van deze tijd op het gebied van energie, digitaal en industrieel. 


Senior Corporate Recruiter

Jouw uitdaging

Wil jij als Corporate Recruiter werken voor één van de mooiste werkgevers binnen de technische dienstverlening in Nederland? Is jouw passie het zoeken, vinden en binden van (technisch) talent om hiermee optimaal bij te dragen aan de ontwikkeling van de organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen als Corporate Recruiter

Als Corporate Recruiter weet jij als geen ander wat deze arbeidsmarkt vraagt. Je hebt een outside-in perspectief op het aantrekken en werven van personeel en je weet dit goed te vertalen in een succesvolle wervingsaanpak. In deze arbeidsmarkt moet je je onderscheiden en jij weet met een creatieve aanpak gericht op jouw doelgroep precies hoe dit moet. Samen met de hiring manager stel je een wervingsplan op en je coördineert deze van a tot z. Hierin werk je ook samen met collega’s van bijvoorbeeld Campus Recruitment, Arbeidsmarkt Communicatie, etc. Door het gehele proces blijf je samenwerken met jouw stakeholders, informeer je hen tijdig over de voortgang en weet je een top Candidate Experience te realiseren!

Je krijgt te maken met een grote diversiteit aan vacatures. Hierdoor is geen dag hetzelfde. Dit vraagt echter ook het vermogen om snel te kunnen schakelen tussen verschillende profielen en type mensen. Je mag je namelijk bezighouden met technische rollen zoals Monteur, Lasser, Servicetechnicus, Engineer, Projectmanager en alles daar tussen. Voldoende uitdaging en afwisseling dus!

Jouw werkomgeving

Je gaat aan de slag voor de regiobedrijven in de regio West met Zaandam als standplaats. Binnen de vestiging Zaandam werk je nauw samen met 2 collega recruiters en het overige HR team. Daarnaast maak je deel uit van het landelijke recruitment team. Samen met dit team waarbinnen ongeveer 15 recruiters werkzaam zijn, werk je aan de optimalisatie van de recruitmentdienstverlening. Je rapporteert hiërarchisch aan de Manager Recruitment en functioneel aan de Manager HR van het bedrijfsonderdeel.

Quote van de Recruitment manager: “Dit team zit vol met passie en drive voor het recruitmentvak. We zijn in opbouw en zetten gezamenlijk grote stappen in onze dienstverlening”.

Wie ben jij?

Je bent een business partner en teamplayer met een planmatige aanpak. Je komt met creatieve wervingsvoorstellen gebaseerd op de trends in de arbeidsmarkt. Daarnaast ben je een procesdenker met oog voor de mens. Uiteraard ben je in de lead gedurende het hele recruitment proces, weet je van strategie te wijzigen wanneer de situatie daarom vraagt en neem je je klanten hierin mee.

Jouw persoonlijkheid maakt het verschil en daarom hebben wij slechts enkele wensen:

 • Je hebt een HBO opleiding afgerond
 • Je beschikt over 5 - 8 jaar ervaring op het gebied van recruitment, bij voorkeur binnen een corporate omgeving. Affiniteit met techniek is wenselijk in deze functie
 • Je hebt een positieve mindset en een oplossingsgerichte manier van denken
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week

Wat bieden wij?

Natuurlijk begrijpen wij dat naast een inhoudelijk leuke job, de voorwaarden ook belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we jou een mooi pakket, waaronder:

 • Salaris tussen 4.000 – 4.800 euro bruto, exclusief vakantiegeld.
 • Mogelijkheid tot hybride werken met arbo-proof thuiswerkplek!
 • Flexibele werktijden.
 • Laptop, telefoon en een lease-auto.
 • 38 vrije dagen per jaar (o.b.v. fulltime dienstverband).
 • Goede pensioenregeling.
 • Een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op leuke uitjes.
 • Een team met getalenteerde en gezellige collega’s.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Wij zijn Equans

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 collega’s zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. We maken onder meer fabrieken, kantoren en ziekenhuizen, bruggen, tunnels en zelfs complete steden klaar voor de toekomst. Zo maken we samen met onze klanten werk van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie? Leuk! Je kunt eenvoudig solliciteren via de button.

Wacht niet te lang met solliciteren, want zodra we de juiste kandidaat voorbij komt sluiten we de vacature.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Tamara Filipowska (Manager Recruiter) per mail [email protected] of telefonisch/whatsapp 06 272 897 11.