Teamleider Onderhoudsmonteur Werktuigbouwkunde

Voor onze locatie in het hart van de Industrie in Rotterdam zijn wij op zoek naar een

 

TEAMLEIDER ONDERHOUDSMONTEURS WERKTUIGBOUWKUNDE DIE ONZE MEDEWERKER CENTRAAL ZET

 

Ben jij een technisch onderlegde leidinggevende die betrokkenheid, vakmanschap en werkplezier hoog in het vaandel heeft staan? In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en inzetbaarheid van onze mensen op onze werklocaties binnen de industrie. Kies jij voor deze uitdagende rol bij EQUANS, neem contact met ons op.

 

Wat ga je doen als Teamleider Onderhoudsmonteurs Werktuigbouwkunde

In de functie van Teamleider geef je leiding aan groep van ongeveer 26 Onderhoudsmonteurs, waarbij je jouw team actief coacht, begeleidt en motiveert. Aandacht voor de ontwikkeling en inzet van onze mensen staat hierbij centraal. Je bent verantwoordelijk voor de productiviteit en inzetbaarheid van de groep. Aangezien bij ons de medewerker centraal staat, willen we onze organisatie ook zo inrichten dat onze medewerkers de aandacht krijgen die ze verdienen. Hiervoor zoeken we nieuwe collega’s die mee willen helpen dit zo goed mogelijk op te zetten en te implementeren. Je bent als Teamleider onderdeel van de totale Workforce organisatie binnen ons bedrijf, samen met nog 12 andere Teamleiders. Je rapporteert aan de Manager Workforce.

 

Om onze projecten en werklocaties zo efficiënt en effectief mogelijk te laten functioneren, draag je zorg voor een optimale bezetting van het team. Hierbij houd je rekening met de competenties en interesses van de collega’s in jouw team. Daarnaast ben jij een key sparring partner voor de projectleiding op locatie en Personeelscoördinatie. Je bent eindverantwoordelijk voor de geleverde kwaliteit en kwantiteit, van zowel eigen als ingeleend personeel. Gedurende het jaar zorg je voor het actualiseren van het strategische personeelsplan. Jij bepaalt hoeveel vakmensen er nodig zijn en over welke competenties deze moeten beschikken voor de komende maanden en jaren. Ook het opstellen en uitdragen van het relevante opleidingsplan behoort tot jouw takenpakket. Je bent goed op de hoogte van de projecten in het tenderproces, alsmede wat er speelt op locaties.

 

Als leidinggevende voer jij de beoordelingsgesprekken gesprekken met jouw medewerkers, waarbij je nauwkeurig input verzamelt van de projecten en werklocaties. Je leidt en begeleidt verzuim en re-integratie in goede banen. Hierbij schakel je met HR en andere expertises voor de beste en snelste uitkomst.

 

Dit breng je mee

  • Je beschikt over een afgeronde technische opleiding en je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring;
  • Je onderscheidt jezelf door HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt uitgebreide vakinhoudelijke ervaring, waar je jouw team mee verrijkt;
  • Je bent een gedreven mensgerichte leidinggevende;
  • Je bent PC vaardig en hebt kennis van de diverse MS Office pakketten;
  • Je bent sterk in plannen en organiseren, hebt aandacht voor kwaliteit en bent in staat om op uitstekende wijze relaties op te bouwen en te onderhouden;
  • Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden en je beweegt je gemakkelijk in een organisatie waarin vele belangen een rol spelen;
  • Je hebt gevoel bij en ervaring met administratieve en budgettaire werkzaamheden.

 

Wat bieden wij je  

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het belangrijk EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. In deze functie horen daar een laptop, telefoon en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op oa uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Bij onze vestiging in Rotterdam sta je midden in de Rotterdamse Industrie. We werken bij uiteenlopende industriële klanten in de Petrochemie, Op- en Overslag, Food en Farmacie. Dagelijks leveren we technische oplossingen die bijdragen aan de duurzaamheid en efficiëntie van onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om slimme ontwerpen, kleine revisies, grootschalige nieuwbouwprojecten of onderhoud en beheer. Wij zijn van alle markten thuis. Kom het verschil maken in het industriële hart van Nederland. 

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen Neem contact op met Arnold Bos via [email protected]  of telefonisch op 06 - 41 99 07 37.