Stage Software Engineering

Ben jij een hbo-student en op zoek naar een meeloopstage of afstudeerstage op het gebied van engineering, zowel hardware als software? Per februari zijn wij dan op zoek naar jou.

Dit ga je doen

Je gaat meedraaien in het ontwerpteam en vertaalt de vraag van de klant naar concrete oplossingen. Dit uiteraard onder begeleiding van een senior engineer welke jou alle kneepjes van het vak leert. Je komt in aanraking met verschillende deelinstallaties, denk aan energiedistributie, cameratechniek, glasvezeltechniek, diverse verkeersinstallaties en nog veel meer! Je zult je verbazen over hoeveel verschillende technieken er verstopt zitten in onze wereld van Infra.

Verder ga je met allerlei systemen en methodieken te maken krijgen om het werk overzichtelijk te maken. Ook ga je samen met je collega’s naar projectbezoeken om daar met uitvoering en testers te overleggen hoe we de ontwerpen naar de praktijk kunnen brengen en om te bouwen tot een technisch hoogstaande installatie voor onze klanten.

Al het bovenstaande stemmen we uiteraard met je af op jouw wensen en opleiding.

Je zal onderdeel worden van onze Talentpool waarbij je met andere stagiaires en afstudeerders deelneemt aan verschillende workshops. 

Jouw werkomgeving

Equans ontwerpt, realiseert, beheert en exploiteert intelligente en integrale mobiliteitsoplossingen voor tunnels, bruggen, sluizen, wegen en waterkeringen, bediencentrales en Smart Corridors.  Je versterkt ons team engineering. Wat opvalt aan dit team is dat zij praktisch zijn ingesteld en naast veel kennis en ervaring dat aanwezig is er ook nog een aantal nieuwe mensen worden opgeleid. Samen zijn wij Equans.

Dit breng je mee

Je volgt op dit moment een hbo-opleiding elektrotechniek of engineering.

Wat bieden wij je

  • een stagevergoeding van €470,00 per maand
  • persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt
  • een geweldige en uitdagende kans om ervaring op te doen bij dé technische dienstverlener van Nederland
  • ontwikkeling is belangrijk binnen onze organisatie, daarom bieden we je een mentor voor persoonlijke begeleiding. Hij/zij is voor jou de vraagbaak binnen Equans en dat is niet alleen bij functie gerelateerde vragen maar juist ook bij vragen over persoonlijke ontwikkeling, carrièremogelijkheden en keuzes na jouw opleiding
  • flexibele werktijden en de mogelijkheid om een deel vanuit huis te werken
  • reiskostenvergoeding

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Leuk! Je kunt solliciteren via de sollicitatie button. 

Wil je eerst meer informatie of antwoord op jouw vragen voor het complete verhaal? Schakel met recruiter Esther Willemse via [email protected] of telefonisch op 06 13 86 04 64. Whatsappen? Dat kan ook.