Service Coördinator

Heb jij ervaring met het plannen en coördineren van technisch onderhoud? Wil je bovendien aan het werk in een dynamische omgeving waarbij je met veel verschillende klanten en collega’s schakelt? Dan is dit de juiste baan voor jou!

Dit ga je doen als Service Coördinator

In deze functie verzorg je de planning van de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden bij verschillende klanten rondom ons kantoor in Rotterdam. Hierbij ben je hét aanspreekpunt voor de klanten en de technici, waarbij je ervoor zorgt dat de werkzaamheden tijdig en volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Jouw werkzaamheden zijn onder andere:

 • je verwerkt de aanvragen van onze klanten en stelt planningen op, welke je afstemt met onze technici en de klant
 • je zorgt ervoor dat het benodigde materiaal en materieel op tijd beschikbaar is
 • je plant de benodigde technici in om de werkzaamheden uit te voeren en past de planning aan waar nodig
 • je zorgt voor een correcte en volledige technische administratie en oplevering
 • bij voldoende ervaring kun je gelijk starten als Senior Service Coördinator, waarbij je de verantwoordelijkheid krijgt voor onze grootste serviceprojecten en collega’s aanstuurt

Jouw werkomgeving

Equans Fire Safety & Security verzorgt de installatie, modificatie en het onderhoud van gebouw gebonden (brand)veiligheidsinstallaties. Dit doen we ook voor sprinklerinstallaties bij o.a. onderwijsinstellingen, industriële complexen, luchthavens, kantoorgebouwen, scholen en distributiecentra. Het is een sterk groeiende en dynamische afdeling, waarbij we continu bezig zijn met verbeteren en uitbreiden. Ook hebben we een hecht team wat voor elkaar door het vuur gaat!

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie --, digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in technische dienstverlening en maken onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties.

Dit breng je mee

 • om succesvol te zijn in deze functie ben je klantgericht, flexibel en communicatief vaardig. Het is daarbij belangrijk dat je goed overzicht kunt houden en gemakkelijk schakelt tussen verschillende personen en partijen
 • daarnaast werk je nauwkeurig en is het goed bijhouden van administratie voor jou vanzelfsprekend
 • je hebt een relevante (technische) mbo-opleiding op niveau 3 of 4 afgerond
 • je hebt meerdere jaren ervaring met planning, coördinatie en/of werkvoorbereiding in een technische omgeving. Ervaring met (brand)beveiligingsinstallaties is een pré

Wat bieden wij

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:

 • een marktconform salaris op basis van ervaring
 • contract voor onbepaalde tijd
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4x9 uur per week
 • telefoon om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • thuiswerken is in overleg mogelijk
 • volledig ingerichte werkplek thuis
 • goede pensioenregeling
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Fire Safety & Security is BORG gecertificeerd. Je moet daarom voor indiensttreding een Verklaring van Betrouwbaarheid overleggen.

Zo kun je solliciteren:

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen graag jouw reactie graag. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button.

Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Nick van Son via [email protected].


Werkvoorbereider Projecten Klant Specifiek Werk

Het grote project voor de verbouwing van de cleanroomfaciliteiten staat voor de deur. Het zou zomaar eens jouw volgende uitdaging kunnen zijn als Werkvoorbereider Projecten bij onze klant ASML. Zet je expertise in en bouw samen met ons aan de toekomst. Equans is dichterbij dan je denkt.

WERKVOORBEREIDER PROJECTEN - Klant Specifiek Werk | Klantlocatie; ASML in Veldhoven

Dit ga je doen

Als Werkvoorbereider Projecten Klant Specifiek Werk (KSW) ben jij de schakel voor service- en onderhoud vraagstukken op de locatie van onze klant ASML. Wij leiden je op en laten je kennis maken met een breed pakket aan taken en verantwoordelijkheden. Het ene moment ga je de klantvraag ophalen, specificeren en uitwerken tot een gedegen begroting. Het andere moment heb jij een adviseursrol voor je interne en externe klant. Natuurlijk heb je hierbij hulp van je collega’s van engineering tot de uitvoeders. Je zoekt continue de balans tussen diepgang en nauwkeurigheid afhankelijk van de verstrekte informatie en de projectfase. Van een detailcalculatie tot een grove begroting opzet waarbij je ook de kansen en risico’s in kaart brengt en kwantificeert. Wat je doet presenteer ook voor je klanten. Handig dus dat je communicatief sterk bent. Je krijgt in dit proces naast de klanten te maken met diverse stakeholders, zoals adviseurs, projectleiders en een directievoerder. Je werkt in tender-teams om zo tot een winnende aanbieding te komen. Je bent hierbij continue bezig met door-ontwikkelen van calculatienormen en best practices.

Je dagelijkse werkzaamheden als Werkvoorbereider Projecten KSW bestaan uit het:

 • adviseren van organisatie in de te volgen calculatiestrategie
 • opzetten van risicoanalyses, kwalificeren en kwantificeren van de risico’s en kansen
 • opnemen van werkzaamheden op locatie
 • coördineren met teamleden van andere disciplines
 • optimaliseren van de begroting samen met uitvoering

Voorbeelden van installaties die jij tegen gaat komen; luchtbehandeling voor buitenlucht en recirculatie, koelinstallaties voor laser- en machinekoeling, cv- stoom, hoge druk lucht, clean dry air, water demi- ultrapuur- en afvalwaterbehandeling, vacuüm, gas en chemie. Alle soorten elektrische installaties voor licht, kracht en noodstroom. Kortom, technische uitdaging genoeg.

Het team | Projecten

In je functie ben je werkzaam binnen het Equans-team Projecten KSW bij ASML. Installatietechnische werkzaamheden zijn veelal het gevolg van geplande meerjarenonderhoudsplannen, verbouwingen en vervangingen. De klantvraagstukken voor aanpassingen of uitbreiding aan bestaande installaties worden voorgelegd en dienen onderzocht en uitgewerkt te worden. Wij zijn ambitieus en groeien snel. Inmiddels telt ons multidisciplinair team meer dan 175 tech-collega’s. Wij zijn gegarandeerd gezond kritisch en een tikkeltje eigenwijs en staan altijd voor elkaar klaar. Je staat er dus nooit alleen voor. We kennen onze klant door en door en dat is nodig ook gezien de technische complexiteit. Het helpt natuurlijk dat wij als Equans ons al sinds 1996 trotse partner mogen noemen van ASML.

Jouw werkveld: een hoogwaardige technische speeltuin 

Je ‘mazzelt’. Want, jouw werkomgeving bevindt zich in de Brainport Regio, één van de slimste regio’s van de wereld. Op het terrein van onze klant; ASML in Veldhoven. Hier worden high tech machines voor de chipindustrie ontwikkeld en gebouwd. Naast deze technologie moeten ook dus ook de faciliteiten waarin de machines worden gebouwd voldoen aan extreem hoge eisen. Nieuwbouw en maintenance met alle daarbij behorende technische installaties, deze moeten allemaal voldoen aan de hoogst mogelijke standaarden. Hierdoor kom je in aanraking met de meest hoogwaardige technologieën die de branche te bieden heeft. Een oppervlakte van 53.000 m2 technische speeltuin. Logisch dat je technische hart hiervan sneller gaat kloppen.

Dit breng je mee

Als Werkvoorbereider Projecten KSW ben je technisch natuurlijk goed onderlegd. Werken in teamverband past bij je. Jij bent het type dat het beste uit zichzelf en anderen kan halen als de druk wat hoger ligt. Je overziet waar de prioriteit ligt en behoud de rust die nodig is om kwalitatief hoogstaand werk af te leveren. 

Voldoe je ook nog eens aan het onderstaande dan is dat helemaal mooi meegenomen, want jij:

 • werkt al binnen een industrie- en/of utiliteitomgeving
 • spreekt de Nederlandse en Engelse taal
 • brengt energie, bent gezond kritisch en een tikkeltje eigenwijs

Waarom kiezen voor Equans

Bij Equans bieden wij je de ruimte zodat jij kunt doen waar je goed in bent. We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Zelf neem jij hierin een actieve rol. Wij zijn aanpakkers en geloven in de kracht van het samenwerken. Hierbij zetten we maximaal in op jouw werkplezier. Dat gaat natuurlijk verder dan alleen die leuke inhoudelijke baan. Aandacht voor jou als persoon is hiervoor de basis. Gun jezelf de persoonlijke ontwikkelen die bij je past. Wij helpen je om dit vorm te geven. Denk hierbij aan een breed aanbod van opleidingen en cursussen, persoonlijke begeleiding en coaching. Je omgeving vraagt ook tijd en aandacht van je. Daarom denken we actief mee om een goede werk- en privébalans in stand te houden.

Enkele voordelen voor jou, waaronder:

 • startsalaris tussen € 3600 en € 4600 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, exclusief vakantiegeld en winstdelingsregeling
 • mogelijkheid voor een contract voor onbepaalde tijd, bij aanvang dienstverband
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4×9 uur per week
 • mobiliteitspas
 • telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • thuiswerken is in overleg mogelijk
 • volledig ingerichte werkplek thuis
 • goede pensioenregeling
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Wij zijn Equans

Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 6.000 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel. 

Interesse? Solliciteer binnen 1 minuut

Interesse in de functie van Werkvoorbereider Projecten KSW? Reageer dan direct. Een cv met je motivatie helpt hierbij. Heb je vragen over deze functie? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar 06-57 80 66 77 kan natuurlijk ook. Ik breng je graag in contact met de afdelingsmanager Bert Klijn. Zijn agenda raakt snel vol, dus wacht niet te lang. Hoor graag van je.


Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Het grote project voor de bouw van de cleanroomfaciliteiten staat voor de deur. Het zou zomaar eens jouw volgende uitdaging kunnen zijn als Aankomend Werkvoorbereider bij onze klant ASML. Zet je expertise in en bouw samen met ons aan de toekomst. Equans is dichterbij dan je denkt.

WERKVOORBEREIDER Werktuigbouwkunde | Klantlocatie; ASML in Veldhoven

Dit ga je doen als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde bij Equans leiden we je stap voor stap op binnen onze projectenafdeling. Tijdens de realisatie van een project ben jij de copiloot van één van onze Senior Werkvoorbereiders. Met een vaste begeleider/coach als vraagbaak bieden we je zo volop mogelijkheden om te ontdekken wat je leuk vindt en waar je kracht ligt. Zo zorg je, samen met je collega’s, voor een optimale technische/ organisatorische voorbereiding en begeleiding van één of meerdere (kleine) projecten. Dit doe je door alle relevante informatie te verzamelen. Je gaat hierbij veel in gesprek met je collega’s om de feiten te controleren. Eventuele problemen analyseer je en bespreek je binnen het team. Dit is het moment waarop je je plan- en organisatietalent laat zien. Dit doe je door de juiste prioriteiten te stellen. Vervolgens ga je puzzelen om de planning, van activiteiten, mensen en middelen te verzorgen.

Verandering is hierbij aan de orde van de dag. Zo kan één telefoontje de zojuist gemaakte planning doen veranderen. Natuurlijk laat jij je hierdoor niet uit het veld slaan. Jij hebt hier al over nagedacht en voorbereid op een dergelijke situatie. Is de verzamelde informatie correct en compleet van bijvoorbeeld de planning, de technische documentatie en bestellingen. Zo ontstaat en geen onnodige vertraging voor onze klant zodat uiteindelijk kosten worden geminimaliseerd en de kwaliteit optimaal blijft. Je bent continue met je medewerkers en met externe partijen in de weer. Fijn dus dat je gemakkelijk benaderbaar bent. Iedere dag krijg je te maken met werktuigbouwkundige en elektrotechnische gebouw- en proces gebonden installaties met een grote diversiteit aan verschillende technieken, zoals; koeling, verwarming, stoom, aardgas, water, procesgassen, perslucht en vacuüm. Gelukkig voel jij je in een omgeving als deze, als een vis in het water.

Jouw werkdag is geslaagd als je kunt zeggen;

 • het was een uitdaging maar de bezetting en de materiaalplanning zijn weer op orde
 • de knelpunten om de materialen op tijd te krijgen hebben we samen opgelost
 • mijn proactieve handelen heeft het probleem verholpen met als resultaat een tevreden klant
 • collega’s gingen weer met een glimlach naar huis, trots op het verrichte werk, en ik dus ook

In deze doorgroeifunctie zal je niet alleen functioneel dagdagelijks begeleid worden, er wordt ook samen met jou gekeken naar jouw eigen persoonlijke ontwikkeling tot Werkvoorbereider. Uiteraard bieden wij ook trainingen aan die bijdragen aan jouw ontwikkeling. Denk hierbij aan communicatietrainingen, projectmanagement en persoonlijk leiderschap.

Voorbeelden van installaties die jij tegen gaat komen; luchtbehandeling voor buitenlucht en recirculatie, koelinstallaties voor laser- en machinekoeling, cv- stoom, hoge druk lucht, clean dry air, water demi- ultrapuur- en afvalwaterbehandeling, vacuüm, gas en chemie. Alle soorten elektrische installaties voor licht, kracht en noodstroom. Kortom, technische uitdaging genoeg.

Het team | Projecten

Het Equans-team Projecten bij ASML bestaat uit meer dan 175 technische collega’s uit verschillende disciplines. Gegarandeerd gezond kritisch, een tikkeltje eigenwijs en staan altijd voor elkaar klaar. Je staat er dus nooit alleen voor. We kennen onze klant door en door en dat is nodig ook gezien de technische complexiteit. Het helpt natuurlijk dat wij al sinds 1996 trotse partner zijn van ASML.

Jouw werkveld: een hoogwaardige technische speeltuin;

Je ‘mazzelt’. Want, jouw werkomgeving bevindt zich in de Brainport Regio, één van de slimste regio’s van de wereld. Op het terrein van onze klant; ASML in Veldhoven. Hier worden high tech machines voor de chipindustrie ontwikkeld en gebouwd. Naast deze technologie moeten ook dus ook de faciliteiten waarin de machines worden gebouwd voldoen aan extreem hoge eisen. Nieuwbouw en maintenance met alle daarbij behorende technische installaties, deze moeten allemaal voldoen aan de hoogst mogelijke standaarden. Hierdoor kom je in aanraking met de meest hoogwaardige technologieën die de branche te bieden heeft. Een oppervlakte van 53.000 m2 technische speeltuin. Logisch dat je technische hart hiervan sneller gaat kloppen.

Dit breng je mee

Als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde ben je technisch natuurlijk goed onderlegd. Werken in teamverband past bij je. Jij bent het type dat het beste uit zichzelf en anderen kan halen als de druk wat hoger ligt. Je overziet waar de prioriteit ligt en behoud de rust die nodig is om kwalitatief hoogstaand werk af te leveren. 

Voldoe je ook nog eens over het onderstaande, dan is dat helemaal mooi meegenomen, want jij:

 • bent een hardcore techneut Werktuigbouw, Elektro- of Installatietechniek
 • leeft, denkt en droomt van technische uitdaging in een industriële omgeving
 • spreekt de Nederlandse en Engelse taal
 • brengt energie, bent gezond kritisch en een tikkeltje eigenwijs

Waarom kiezen voor Equans

Bij Equans bieden wij je de ruimte zodat jij kunt doen waar je goed in bent. We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Zelf neem jij hierin een actieve rol. Wij zijn aanpakkers en geloven in de kracht van het samenwerken. Hierbij zetten we maximaal in op jouw werkplezier. Dat gaat natuurlijk verder dan alleen die leuke inhoudelijke baan. Aandacht voor jou als persoon is hiervoor de basis. Gun jezelf de persoonlijke ontwikkelen die bij je past. Wij helpen je om dit vorm te geven. Denk hierbij aan een breed aanbod van opleidingen en cursussen, persoonlijke begeleiding en coaching. Je omgeving vraagt ook tijd en aandacht van je. Daarom denken we actief mee om een goede werk- en privébalans in stand te houden.

Enkele voordelen voor jou, waaronder:

 • startsalaris tussen € 3000 en € 4200 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
 • 38 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • contract voor onbepaalde tijd
 • vrijheid en ruimte om je eigen werk in te delen

Wij zijn Equans

Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 6.000 medewerkers op 29 locaties. Met vernieuwende technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Altijd verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten met de nieuwste ontwikkelingen binnen de drie transities van deze tijd op het gebied van energie, digitaal en industrieel. 

Interesse? Solliciteer binnen 1 minuut

Interesse in de functie van Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde? Reageer dan direct. Een cv met je motivatie helpt hierbij. Heb je vragen over deze functie? Stuur mij dan een bericht via whatsapp of LinkedIn. Een e-mail naar [email protected] of gewoon ouderwets bellen naar 06-57 80 66 77 kan natuurlijk ook. Ik breng je graag in contact met onze hiring manager. Zijn agenda raakt snel vol, dus wacht niet te lang. Hoor graag van je.


Werkvoorbereider Elektrotechniek

Het grote project voor de bouw van de cleanroomfaciliteiten staat voor de deur. Het zou zomaar eens jouw volgende uitdaging kunnen zijn als Aankomend Werkvoorbereider bij onze klant ASML. Zet je expertise in en bouw samen met ons aan de toekomst. Equans is dichterbij dan je denkt.

WERKVOORBEREIDER Electrotechniek | Klantlocatie; ASML in Veldhoven

Dit ga je doen als Werkvoorbereider Electrotechniek

Als Werkvoorbereider Electrotechniek bij Equans leiden we je stap voor stap op binnen onze projectenafdeling. Tijdens de realisatie van een project ben jij de copiloot van één van onze Senior Werkvoorbereiders. Met een vaste begeleider/coach als vraagbaak bieden we je zo volop mogelijkheden om te ontdekken wat je leuk vindt en waar je kracht ligt. Zo zorg je, samen met je collega’s, voor een optimale technische/ organisatorische voorbereiding en begeleiding van één of meerdere (kleine) projecten. Dit doe je door alle relevante informatie te verzamelen. Je gaat hierbij veel in gesprek met je collega’s om de feiten te controleren. Eventuele problemen analyseer je en bespreek je binnen het team. Dit is het moment waarop je je plan- en organisatietalent laat zien. Dit doe je door de juiste prioriteiten te stellen. Vervolgens ga je puzzelen om de planning, van activiteiten, mensen en middelen te verzorgen.

Verandering is hierbij aan de orde van de dag. Zo kan één telefoontje de zojuist gemaakte planning doen veranderen. Natuurlijk laat jij je hierdoor niet uit het veld slaan. Jij hebt hier al over nagedacht en voorbereid op een dergelijke situatie. Is de verzamelde informatie correct en compleet van bijvoorbeeld de planning, de technische documentatie en bestellingen. Zo ontstaat en geen onnodige vertraging voor onze klant zodat uiteindelijk kosten worden geminimaliseerd en de kwaliteit optimaal blijft. Je bent continue met je medewerkers en met externe partijen in de weer. Fijn dus dat je gemakkelijk benaderbaar bent. Iedere dag krijg je te maken met werktuigbouwkundige en elektrotechnische gebouw- en proces gebonden installaties met een grote diversiteit aan verschillende technieken, zoals; koeling, verwarming, stoom, aardgas, water, procesgassen, perslucht en vacuüm. Gelukkig voel jij je in een omgeving als deze, als een vis in het water.

Jouw werkdag is geslaagd als je kunt zeggen;

 • het was een uitdaging maar de bezetting en de materiaalplanning zijn weer op orde
 • de knelpunten om de materialen op tijd te krijgen hebben we samen opgelost
 • mijn proactieve handelen heeft het probleem verholpen met als resultaat een tevreden klant
 • collega’s gingen weer met een glimlach naar huis, trots op het verrichte werk, en ik dus ook

In deze doorgroeifunctie zal je niet alleen functioneel dagdagelijks begeleid worden, er wordt ook samen met jou gekeken naar jouw eigen persoonlijke ontwikkeling tot Werkvoorbereider. Uiteraard bieden wij ook trainingen aan die bijdragen aan jouw ontwikkeling. Denk hierbij aan communicatietrainingen, projectmanagement en persoonlijk leiderschap.

Voorbeelden van installaties die jij tegen gaat komen; luchtbehandeling voor buitenlucht en recirculatie, koelinstallaties voor laser- en machinekoeling, cv- stoom, hoge druk lucht, clean dry air, water demi- ultrapuur- en afvalwaterbehandeling, vacuüm, gas en chemie. Alle soorten elektrische installaties voor licht, kracht en noodstroom. Kortom, technische uitdaging genoeg.

Het team | Projecten

Het Equans-team Projecten bij ASML bestaat uit meer dan 175 technische collega’s uit verschillende disciplines. Gegarandeerd gezond kritisch, een tikkeltje eigenwijs en staan altijd voor elkaar klaar. Je staat er dus nooit alleen voor. We kennen onze klant door en door en dat is nodig ook gezien de technische complexiteit. Het helpt natuurlijk dat wij al sinds 1996 trotse partner zijn van ASML.

Jouw werkveld: een hoogwaardige technische speeltuin;

Je ‘mazzelt’. Want, jouw werkomgeving bevindt zich in de Brainport Regio, één van de slimste regio’s van de wereld. Op het terrein van onze klant; ASML in Veldhoven. Hier worden high tech machines voor de chipindustrie ontwikkeld en gebouwd. Naast deze technologie moeten ook dus ook de faciliteiten waarin de machines worden gebouwd voldoen aan extreem hoge eisen. Nieuwbouw en maintenance met alle daarbij behorende technische installaties, deze moeten allemaal voldoen aan de hoogst mogelijke standaarden. Hierdoor kom je in aanraking met de meest hoogwaardige technologieën die de branche te bieden heeft. Een oppervlakte van 53.000 m2 technische speeltuin. Logisch dat je technische hart hiervan sneller gaat kloppen.

Dit breng je mee

Als Werkvoorbereider Electrotechniek ben je technisch natuurlijk goed onderlegd. Werken in teamverband past bij je. Jij bent het type dat het beste uit zichzelf en anderen kan halen als de druk wat hoger ligt. Je overziet waar de prioriteit ligt en behoud de rust die nodig is om kwalitatief hoogstaand werk af te leveren. 

Voldoe je ook nog eens over het onderstaande, dan is dat helemaal mooi meegenomen, want jij:

 • bent een hardcore techneut Werktuigbouw, Elektro- of Installatietechniek
 • leeft, denkt en droomt van technische uitdaging in een industriële omgeving
 • spreekt de Nederlandse en Engelse taal
 • brengt energie, bent gezond kritisch en een tikkeltje eigenwijs

Waarom kiezen voor Equans

Bij Equans bieden wij je de ruimte zodat jij kunt doen waar je goed in bent. We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Zelf neem jij hierin een actieve rol. Wij zijn aanpakkers en geloven in de kracht van het samenwerken. Hierbij zetten we maximaal in op jouw werkplezier. Dat gaat natuurlijk verder dan alleen die leuke inhoudelijke baan. Aandacht voor jou als persoon is hiervoor de basis. Gun jezelf de persoonlijke ontwikkelen die bij je past. Wij helpen je om dit vorm te geven. Denk hierbij aan een breed aanbod van opleidingen en cursussen, persoonlijke begeleiding en coaching. Je omgeving vraagt ook tijd en aandacht van je. Daarom denken we actief mee om een goede werk- en privébalans in stand te houden.

Enkele voordelen voor jou, waaronder:

 • startsalaris tussen € 3000 en € 4200 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
 • 38 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • contract voor onbepaalde tijd
 • vrijheid en ruimte om je eigen werk in te delen

Wij zijn Equans

Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 6.000 medewerkers op 29 locaties. Met vernieuwende technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Altijd verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten met de nieuwste ontwikkelingen binnen de drie transities van deze tijd op het gebied van energie, digitaal en industrieel. 

Interesse? Solliciteer binnen 1 minuut

Interesse in de functie van Werkvoorbereider Electrotechniek? Reageer dan direct. Een cv met je motivatie helpt hierbij. Heb je vragen over deze functie? Stuur mij dan een bericht via whatsapp of LinkedIn. Een e-mail naar [email protected] of gewoon ouderwets bellen naar 06-57 80 66 77 kan natuurlijk ook. Ik breng je graag in contact met onze hiring manager. Zijn agenda raakt snel vol, dus wacht niet te lang. Hoor graag van je.


Werkvoorbereider Meet- en Regeltechniek

Equans realiseert uitdagende en duurzame projecten in de regio Gelderland. Wegens aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van Werkvoorbereider Meet- en Regeltechniek binnen het team in Arnhem. Regionale projecten met doorgaans vaste klanten. Een ideale werkomgeving in de regio waar jij woont!

Dit ga je doen als (Sr.) Werkvoorbereider Meet- en Regeltechniek

Als Werkvoorbereider Meet- en Regeltechniek bij Equans verzorg je de complete voorbereiding van projecten met een regeltechnisch karakter. Je bent de spin in het web op het gebied van de Meet & Regeltechniek. Denk hierbij aan nieuwbouw, vervanging of uitbreiding van installaties in kantoorgebouwen, distributiehallen, productiebedrijven, scholen en ziekenhuizen. Bij alles wat je doet haal jij het beste uit jezelf. Dus ook bij het:

 • verzorgen van materiaal en materieel op tijd en juiste wijze (bestellen via inkoopproces in SAP)
 • aanvragen van offertes bij toeleveranciers
 • bijhouden van de projectadministratie
 • opstellen en bewaken van de planningen
 • bewaken van de kwaliteit en de kosten van uiteenlopende en complexe projecten
 • uitwerken begrotingen (in ACTO)

Je werkt intensief samen met andere disciplines en coördineert de werkzaamheden samen met je team. Hoe groot of complex een project ook is, als werkvoorbereider ben jij de adviseur voor klanten, leveranciers en collega’s.

Uiteraard sta je hier niet alleen voor. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je samen met een geweldig team aan meet- en regeltechnische specialisten aan mag werken? Dan komen wij graag met jou in gesprek! Jouw vakkennis en professionaliteit worden gezien en gewaardeerd.

Jouw werkomgeving

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie –, digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in de technische dienstverlening en maakt onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties. Een van deze collega’s is Patrick, Business Unit Manager Projecten.

‘’Voor onze vestiging Arnhem zijn wij op zoek naar bouwers die mee helpen door ontwikkelen van onze afdeling projecten. Kom jij ons enthousiaste team versterken?’’

Jij komt als Werkvoorbereider Meet- en Regeltechniek te werken binnen de afdeling Projecten vestiging Arnhem. Deze afdeling bestaat uit verschillende teams met allemaal een eigen specialisme en vakkennis. Ondanks de verschillende teams en de verschillende specialismes is het een afdeling waar kennis delen en van elkaar leren gemeengoed is. Collega’s zijn collegiaal richting elkaar en je kunt met vragen bij iedereen terecht. Er heerst een dynamische en informele sfeer waarbij onze collega’s bereid zijn iets voor elkaar te doen. Loop je ergens tegenaan? Dan kan jij rekenen op de aanmoediging én expertise van jouw collega’s. Samen zijn wij Equans.

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hechten we waarde aan samenwerken en we zien overal kansen. Kansen die we aangrijpen. Jouw sterke organisatorische capaciteiten passen goed bij deze vacature van Werkvoorbereider Meet- en Regeltechniek. Ook beschik je over:

 • een diploma op minimaal mbo 4 niveau richting Meet- en Regeltechniek, Werktuigbouwkunde of Installatietechniek aangevuld met vakdiploma’s of certificaten
 • relevante werkervaring in een soortgelijke rol
 • ervaring op het gebied van gebouwgebonden installaties
 • plannen en organiseren gaat je goed af en je weet de juiste prioriteiten te stellen

Wat bieden wij je

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder:

 • een salaris tussen de €3.1840,52 en €5.315,- bruto per maand op basis van jouw ervaring, exclusief vakantiegeld
 • contract voor onbepaalde tijd
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4x9 uur per week
 • bonus van maximaal 4%
 • telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • thuiswerken is in overleg mogelijk
 • volledig ingerichte werkplek thuis
 • goede pensioenregeling
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen graag jouw reactie. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button. 

Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Céline Dragt via 06 17 77 09 18 of mail naar [email protected]


Werkvoorbereider Hoogspanning

Werkvoorbereider met doorgroei naar Projectbegeleider, Zaandam

Ben jij op zoek naar meer variatie, verbreding en uitdaging in de hoogspanningsinstallaties? Voor ons hoogspanningsteam in Zaandam zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega als Werkvoorbereider c.q. Projectbegeleider.

Dit ga je doen als Werkvoorbereider c.q. Projectbegeleider

Als Werkvoorbereider c.q. Projectbegeleider Hoogspanning bij Equans verzorg je de projectvoorbereiding van projecten zodanig dat een veilige, effectieve en efficiënte projectuitvoering zoveel mogelijk gewaarborgd is. Denk hierbij de projectuitvoering van hoogspanningsinstallaties (10-23kV) van windmolen- en zonnepaneelparken, industriële terreinen, fabrieken, kantoren en ziekenhuizen inclusief het regelen van de benodigde onderaannemers.

Jouw takenpakket als Werkvoorbereider c.q. Projectbegeleider is breed. Je bent technisch en financieel verantwoordelijk voor projecten variërend van EUR 1.000 tot EUR 150.000 euro. Je bent betrokken vanaf het begin tot het eind. Je vraagt offertes aan bij toeleveranciers, maakt de calculaties en offertes voor de klanten. Bij opdracht verzorg je de planning van eigen medewerkers, bestel je de materialen, bewaak je de capaciteit en je geeft leiding aan interne en extern personeel. Je verzorgt de registratie van meer- en minderwerken. Als Werkvoorbereider c.q. Projectbegeleider hoogspanning ben jij de adviseur voor klanten en collega’s op het gebied van hoogspanningsinstallaties.

Klanten waar wij o.a. samenwerken zijn: Enexis, Vattenfall, AMC en Abbott. Genoeg afwisseling dus!

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hechten we waarde aan samenwerken en we zien overal kansen. Kansen die we aangrijpen. Verder passen jouw organisatietalent en oplossingsgerichtheid goed bij deze vacature van werkvoorbereider. Ook beschik je over:

 • minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding in de richting van elektrotechniek
 • kennis van hoogspanningsinstallaties (en laagspanningsinstallaties, of je wilt dit graag ontwikkelen.)
 • kennis van de NEN3840, NEN3140, NEN1010 en NEN61936 (NEN3840 is een pré)
 • ervaring met meer- en minderwerk en het maken van calculaties

Wat bieden wij?

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn.  Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:

 • salaris tussen €3.400,- en €4.800,- bruto per maand, exclusief vakantiegeld
 • contract voor onbeperkte tijd
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4x9 uur per week
 • telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • deels thuiswerken is in overleg mogelijk
 • volledig ingerichte werkplek thuis
 • goede pensioenregeling
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! Je kunt solliciteren via de sollicitatie button.

Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Lilian van Son via [email protected] of 06-12 61 83 94.

Wij zijn Equans

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.


EV Coördinator E-Mobility

Als EV Coördinator bij E-Mobility ben jij de sleutelfiguur van het plaatsingsproces van laadpalen en bijbehorende installaties. Het vergt een hele organisatie om een laadpaal te plaatsen en jij weet precies van begin tot eind dit proces goed te coördineren. Dagelijks bewaak jij het plaatsingsproces, je staat in contact met projectleiders, opdrachtgevers, leveranciers en collega’s. Daarbij is communicatie je grootste kracht. De functie is zeer afwisselend doordat wij veel verschillende projecten doen bij zowel publieke als private opdrachtgevers. Je werkt nauw samen met ons Technisch Administratief Medewerker en Projectleider. Samen krijgen jullie nog meer energie wanneer er met succes een laadpaal is geplaatst.

Dit ga je doen als EV Coördinator

 • dagelijks ga je contact onderhouden met opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers, klanten en natuurlijk collega’s
 • bestellen van materialen en bewaken van geleverde resultaten van onze leveranciers
 • ondersteunen van de Projectleider en samen maken jullie van ieder project een succes
 • het verrichten van calculatie werkzaamheden, voorbereiden en uitwerken van offerte aanvragen
 • rapporteren aan de organisatie over voortgang en planning

Jouw werkomgeving

Team E-Mobility bevindt zich midden in de transitie van startup naar scale-up. We hebben een sterke propositie ontwikkeld die zich vertaalt in een financieel gezonde orderportefeuille. Maar, ambitieus als we zijn, willen we ons verder ontwikkelen. Als EV Coördinator E-Mobility kom je aan afwisseling niets tekort. Jouw ogen en oren zijn overal!

De E-Mobility markt is booming. Het aantal elektrische voertuigen groeit hard. In het scenario met de sterkste groei rijden er 4 miljoen elektrische auto’s rond in 2035. In 2025 verwachten wij in de publieke en zakelijke sector meer dan 700.000 laadpunten. Equans is hierbij marktleider in de publieke sector en heeft zich ook zeer competitief bewezen in de zakelijke sector.

Wat bieden wij

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:

 • een salaris tussen €2.800,- en €3.850,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week. Het exacte salaris wordt bepaald op basis van jouw kennis, opleiding en ervaring
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4x9 uur per week
 • telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • thuiswerkmogelijkheden met een uitstekende thuiswerkregeling
 • volledig ingerichte werkplek thuis
 • goede pensioenregeling Pensioenfonds Metaal en Techniek
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hechten we waarde aan samenwerken en zien we overal kansen. Kansen die we aangrijpen. Ook beschik je over:

 • een mbo-niveau 4 diploma richting (technische) bedrijfskunde of een technische opleiding
 • werk je graag mee aan een veilige energietransitie
 • ben je in staat overzicht te bewaken in complexe processen
 • je wil de uitdaging aangaan om zo veel mogelijk laadpalen in zo min mogelijk tijd op een veilige manier te laten plaatsen

Je bent iemand die eigenaarschap toont en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Jij bent immers de sleutelfiguur en de schakel tussen binnen en buiten. Je bent creatief en praktisch ingesteld, iemand die onderneemt en veel regelt en daardoor ook veel voor elkaar krijgt. Een zelfstarter die in mogelijkheden denkt en resultaatgericht maar ook kostenbewust te werk gaat.

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Eren Yasemin via [email protected] en/of op 06 - 22 57 96 89.


EV Coördinator E-Mobility

Als EV Coördinator bij E-Mobility ben jij de sleutelfiguur van het plaatsingsproces van laadpalen en bijbehorende installaties. Het vergt een hele organisatie om een laadpaal te plaatsen en jij weet precies van begin tot eind dit proces goed te coördineren. Dagelijks bewaak jij het plaatsingsproces, je staat in contact met projectleiders, opdrachtgevers, leveranciers en collega’s. Daarbij is communicatie je grootste kracht. De functie is zeer afwisselend doordat wij veel verschillende projecten doen bij zowel publieke als private opdrachtgevers. Je werkt nauw samen met ons Technisch Administratief Medewerker en Projectleider. Samen krijgen jullie nog meer energie wanneer er met succes een laadpaal is geplaatst.

Dit ga je doen als EV Coördinator

 • dagelijks ga je contact onderhouden met opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers, klanten en natuurlijk collega’s
 • bestellen van materialen en bewaken van geleverde resultaten van onze leveranciers
 • ondersteunen van de Projectleider en samen maken jullie van ieder project een succes
 • het verrichten van calculatie werkzaamheden, voorbereiden en uitwerken van offerte aanvragen
 • rapporteren aan de organisatie over voortgang en planning

Jouw werkomgeving

Team E-Mobility bevindt zich midden in de transitie van startup naar scale-up. We hebben een sterke propositie ontwikkeld die zich vertaalt in een financieel gezonde orderportefeuille. Maar, ambitieus als we zijn, willen we ons verder ontwikkelen. Als EV Coördinator E-Mobility kom je aan afwisseling niets tekort. Jouw ogen en oren zijn overal!

De E-Mobility markt is booming. Het aantal elektrische voertuigen groeit hard. In het scenario met de sterkste groei rijden er 4 miljoen elektrische auto’s rond in 2035. In 2025 verwachten wij in de publieke en zakelijke sector meer dan 700.000 laadpunten.

Equans is hierbij marktleider in de publieke sector en heeft zich ook zeer competitief bewezen in de zakelijke sector.

Wat bieden wij

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:

 • een salaris tussen €2.800,- en €3.850,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week. Het exacte salaris wordt bepaald op basis van jouw kennis, opleiding en ervaring
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4x9 uur per week
 • telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • thuiswerkmogelijkheden met een uitstekende thuiswerkregeling
 • volledig ingerichte werkplek thuis
 • goede pensioenregeling Pensioenfonds Metaal en Techniek
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hechten we waarde aan samenwerken en zien we overal kansen. Kansen die we aangrijpen. Ook beschik je over:

 • een mbo-niveau 4 diploma richting (technische) bedrijfskunde of een technische opleiding
 • werk je graag mee aan een veilige energietransitie
 • ben je in staat overzicht te bewaken in complexe processen
 • je wil de uitdaging aangaan om zo veel mogelijk laadpalen in zo min mogelijk tijd op een veilige manier te laten plaatsen

Je bent iemand die eigenaarschap toont en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Jij bent immers de sleutelfiguur en de schakel tussen binnen en buiten. Je bent creatief en praktisch ingesteld, iemand die onderneemt en veel regelt en daardoor ook veel voor elkaar krijgt. Een zelfstarter die in mogelijkheden denkt en resultaatgericht maar ook kostenbewust te werk gaat.

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Eren Yasemin via [email protected] en/of op 06 - 22 57 96 89.


Werkvoorbereider Werktuigbouwkundige Installaties

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest wat zich ‘achter de hekken’ van defensie afspeelt? Zie jij jezelf wel voor ons werken op kazernes, vliegbases of een marinebasis? Solliciteer dan op de vacature van Werkvoorbereider Werktuigbouwkundige Installaties. 

Dit ga je doen als Werkvoorbereider Werktuigbouwkundige Installaties

Voor onze opdrachtgever, het Rijksvastgoedbedrijf, onderhouden we alle uiteenlopende installaties op defensieterreinen. Van luchtbehandelingskasten en koelingen tot wko’s. Als werkvoorbereider verzorg je de complete voorbereiding van de projecten die voortkomen uit het onderhoudscontract. Bij het signaleren van een mogelijke modificatie, zoals het renoveren of vernieuwen, kom jij in beeld om deze werken goed voor te bereiden.

Bij alles wat je doet haal jij het beste uit jezelf. Dus ook bij het:

 • verzorgen van materiaal en materieel op tijd en juiste wijze
 • aanvragen van offertes bij toeleveranciers
 • bijhouden van de projectadministratie
 • opstellen van planningen
 • bewaken van de kwaliteit en de kosten van uiteenlopende projecten

Je werkt intensief samen met andere disciplines en coördineert de werkzaamheden samen met je team. In de functie van werkvoorbereider ben jij de adviseur voor de klant, leveranciers en collega’s.

Uiteraard sta je hier niet alleen voor. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je samen met een geweldig team aan mag werken? Dan komen wij graag met jou in gesprek! Jouw vakkennis en professionaliteit worden gezien en gewaardeerd.

Jouw werkomgeving

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie –, digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in de technische dienstverlening en maakt onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties.

In de regio Arnhem ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van de projecten voor onder andere De Oranjekazerne in Schaarsbergen, De Legerplaats Harskamp/Generaal Winkelman en de Koning Willem III Kazerne in Apeldoorn.

Loop je ergens tegenaan? Dan kan jij ook rekenen op de aanmoediging én expertise van jouw collega’s. Samen zijn wij Equans.

Dit breng je mee

Om de functie van Werkvoorbereider bij Equans te kunnen vervullen, vragen wij wel het een en ander van jou:

 • een afgeronde mbo opleiding op minimaal niveau 4 in een technische richting
 • relevante werkervaring als werkvoorbereider binnen de installatietechniek
 • sterke organisatorische kwaliteiten en goed in het plannen van werkzaamheden
 • je levert graag kwaliteit
 • communicatief vaardig, gestructureerd, gedisciplineerd en je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen in het vakgebied

Wat bieden wij je

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder:

 • een salaris tussen €3.184,52 en €4.256,65 bruto per maand (bij een 40-urige werkweek), op basis van jouw ervaring, exclusief vakantiegeld
 • contract voor onbepaalde tijd
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4x9 uur per week
 • bonus van maximaal 4%
 • telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • thuiswerken is in overleg mogelijk
 • volledig ingerichte werkplek thuis
 • goede pensioenregeling
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen graag jouw reactie. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button.

Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Céline Dragt via 06 17 77 09 18 of mail naar [email protected].

#WerkvoorbereiderDefensie


Senior Werkvoorbereider Werktuigbouwkundige Installaties

Equans realiseert uitdagende en duurzame projecten in de regio Gelderland. Wegens aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van Senior Werkvoorbereider Werktuigbouwkundige Installaties binnen het team in Arnhem. Regionale projecten met doorgaans vaste klanten. Een ideale werkomgeving in de regio waar jij woont!

Dit ga je doen als Senior Werkvoorbereider Werktuigbouwkundige Installaties

Als Senior Werkvoorbereider bij Equans verzorg je de complete voorbereiding van projecten bij onze klanten binnen de utiliteit-, zorg-, food en pharma. Denk hierbij aan nieuwbouw, vervanging of uitbreiding van installaties in kantoorgebouwen, distributiehallen, productiebedrijven, scholen en ziekenhuizen. Bij alles wat je doet haal jij het beste uit jezelf. Dus ook bij het:

 • verzorgen van materiaal en materieel op tijd en juiste wijze
 • aanvragen van offertes bij toeleveranciers
 • bijhouden van de projectadministratie
 • opstellen van planningen
 • bewaken van de kwaliteit en de kosten van uiteenlopende en complexe projecten

Je werkt intensief samen met andere disciplines en coördineert de werkzaamheden samen met je team. Hoe groot of complex een project ook is, als senior werkvoorbereider ben jij de adviseur voor klanten, leveranciers en collega’s.

Uiteraard sta je hier niet alleen voor. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je samen met een geweldig team aan mag werken? Dan komen wij graag met jou in gesprek! Jouw vakkennis en professionaliteit worden gezien en gewaardeerd.

Jouw werkomgeving

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie –, digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in de technische dienstverlening en maakt onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties. Een van deze collega’s is Patrick, Business Unit Manager Projecten.

‘’Voor onze vestiging Arnhem zijn wij op zoek naar bouwers die de afdeling projecten mee helpen door ontwikkelen. Kom jij ons enthousiaste team versterken?’’

Jij komt als Senior Werkvoorbereider Werktuigbouwkundige Installaties te werken binnen de afdeling Projecten vestiging Arnhem. Deze afdeling bestaat uit verschillende teams met allemaal een eigen specialisme en vakkennis. Ondanks de verschillende teams en de verschillende specialismes is het een afdeling waar kennis delen en van elkaar leren gemeengoed is. Collega’s zijn collegiaal richting elkaar en je kunt met vragen bij iedereen terecht. Er heerst een dynamische en informele sfeer waarbij onze collega’s bereid zijn iets voor elkaar te doen. Loop je ergens tegenaan? Dan kan jij rekenen op de aanmoediging én expertise van jouw collega’s. Samen zijn wij Equans.

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hechten we waarde aan samenwerken en we zien overal kansen. Kansen die we aangrijpen. Jouw sterke organisatorische capaciteiten passen goed bij deze vacature van Senior Werkvoorbereider Werktuigbouwkundige Installaties. Ook beschik je over:

 • een diploma op minimaal mbo 4 niveau richting Werktuigbouwkunde, Installatietechniek of soortgelijk
 • relevante werkervaring in een soortgelijke rol
 • ervaring op het gebied van gebouwgebonden installaties
 • plannen en organiseren gaat je goed af en je weet de juiste prioriteiten te stellen

Wat bieden wij je

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder:

 • een salaris tussen de €3.857,06 en €5.265,42 bruto per maand op basis van jouw ervaring, exclusief vakantiegeld
 • contract voor onbepaalde tijd
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4x9 uur per week
 • lease auto of Mobiliteitsvergoeding, afhankelijk van functie
 • bonus van maximaal 4%
 • telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • thuiswerken is in overleg mogelijk
 • volledig ingerichte werkplek thuis
 • goede pensioenregeling
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen graag jouw reactie. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button. 

Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Céline Dragt via 06 17 77 09 18 of mail naar [email protected]