Werkvoorbereider

Krijg je energie van hectiek? Op zoek naar een dynamische omgeving op het snijvlak techniek en financiën? En is een goede samenwerking voor jou vanzelfsprekend? Dan is de functie van werkvoorbereider bij EQUANS iets voor jou!

 

Dit ga je doen als Werkvoorbereider

Als Werkvoorbereider bij EQUANS zorg je er namelijk niet alleen voor dat de juiste materialen op het juiste moment beschikbaar zijn. Je verzorgt nauwkeurig de complete werkvoorbereiding en fungeert als vraagbaak voor klant, leverancier én collega. Daarnaast calculeer je zelf meer- en minderwerk en verwerkt dit in een concept aanbieding. 

De projecten waar je aan werkt variëren van enkele tonnen tot enkele miljoenen. Denk hierbij aan onderhoudswerkzaamheden bij vaste klanten en nieuwbouw werkzaamheden. Daarnaast zijn de projecten vaak multidisciplinair van aard en werk je intensief samen met collega's van andere disciplines. Kwaliteit, nakomen van afspraken, ontzorgen en duidelijke communicatie zijn hierbij essentieel. Tegenover deze verantwoordelijkheden staat volop ruimte om je werk naar eigen inzicht in te delen.

Dus; een zeer veelzijdige functie waar je binnen het team functioneert als de "spin in het web." Van engineering en projectleiding tot montage en inbedrijfstelling. Met mooie doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld een projectleiders- of consultancyfunctie. 

Dit breng je mee

  • Je hebt een afgeronde technische HBO opleiding of MBO4 niveau met HBO werk en denkniveau in de richting van Werktuigbouwkunde;
  • Je hebt minimaal 1 à 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent flexibel en hebt doorzettingsvermogen;
  • Je bent scherp op details en financieel bewust;
  • Je bent integer;
  • Je bent Communicatief vaardig;
  • Je hebt gewerkt in onze branche of affiniteit op het gebied van Industrie, Food en Farmacie.

 

Wat bieden wij je

Een dynamische organisatie met open cultuur, we vinden een goede sfeer en samenwerken erg belangrijk. We zijn als EQUANS trots op wat we doen en werken daar graag hard voor.

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

 

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Bij onze vestiging in Rotterdam sta je midden in de Rotterdamse Industrie. We werken bij uiteenlopende industriële klanten in de Petrochemie, Op- en Overslag, Food en Farmacie. Dagelijkse leveren we technische oplossingen die bijdragen aan de duurzaamheid en efficiëntie van onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om slimme ontwerpen, kleine revisies, grootschalige nieuwbouwprojecten of onderhoud en beheer. Wij zijn van alle markten thuis. Kom het verschil maken in het industriële hart van Nederland. 

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Dave van der Mark via [email protected] of telefonisch op 06 514 51 916.