Werkvoorbereider KSW Services

Wegens aanhoudende groei hebben we bij afdeling KSW een nieuwe vacature.

Een uitdagende job als werkvoorbereider binnen team Arnhem. Regionale projecten met vaste klanten, een ideale werkomgeving wanneer je het prettig vindt om een langdurige relatie aan te gaan met je opdrachtgever in de regio waar je woont!

Dit ga je doen als werkvoorbereider KSW

Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. In deze rol zorg je voor een optimale organisatorische voorbereiding en begeleiding van uiteenlopende modificaties. Op deze manier kunnen kwaliteit en kosten worden gewaarborgd en werkzaamheden efficiënt en effectief worden uitgevoerd. De modificaties zijn projecten die vanuit onderhoud (correctief en preventief), of vanuit een klantrelatie worden gegenereerd. In deze rol ben jij degene die ervoor zorgt dat de werkzaamheden gerealiseerd worden, van aanvraag tot oplevering, dat wil zeggen dat je dus ook zelf de klussen opneemt op locatie en een kijkje neemt wanneer alles tiptop in orde is.

Jij kunt als geen ander een goede inschatting maken van de benodigde materialen en uren en daar waar nodig vraag je offertes aan bij toeleveranciers/derden. Je calculeert zelf de offerteaanvragen en verwerkt dit tot een passende aanbieding. Na opdracht van de klant bereid je het werk voor, plan je de monteurs in, bestel je de benodigde materialen en neem je jouw klant mee in de planning. Ondertussen houd je de administratie bij en bewaak je de kwaliteit en het kostenplaatje van de verschillende klussen die je onder handen hebt.

Dit breng je mee

Om een goede invulling te geven aan deze functie ben je bekend met utiliteit en lichte industrie, en dan de gebouwgebonden installaties.

Verder heb je:

 • een afgeronde technische MBO opleiding niveau 4 richting installatietechniek
 • enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie binnen de utiliteit
 • goede communicatieve vaardigheden en je staat stevig in je schoenen
 • talent voor plannen en organiseren, dit gaat je goed af en je weet de juiste prioriteiten te stellen
 • sensitiviteit, integriteit en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel staan

Wat bieden wij je

Een uitdagende job als werkvoorbereider binnen het KSW-team in Arnhem. Het KSW-team biedt jou als installatietechnisch professional de ruimte om mee te werken aan uitdagende klussen en projecten. Verder is het een klein en hecht team met korte lijnen, een hoog hospitality gevoel en de wil om de klanten te ontzorgen. We denken mee met de klant en stellen ons flexibel op. Daarnaast wordt de afdeling gekenmerkt door een open cultuur, waar input en betrokkenheid gewaardeerd en aangemoedigd wordt. Ook is er voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding, heb je veel vrijheid en bieden we afwisselend werk en een plezierige werkomgeving. maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde Equans concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een vaste aanstelling met een salaris tussen de €3600/€4500 en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

Zo kun je solliciteren

Solliciteer meteen via de button en upload je cv met motivatie! Vragen over deze vacature? Neem contact op met Rens Arends via [email protected], mobiel: 06 238 003 23

Wij zijn Equans

Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Cost Engineer Werktuigbouwkunde

Modificaties Noord-Holland is op zoek naar een cost engineer werktuigbouwkunde, standplaats Alkmaar.

Als cost engineer heb je een zeer afwisselende functie. Je werkt aan zeer diverse projecten. Je doet het werk niet alleen. Je brengt in samenwerking met je collega’s advies en offertes uit voor specifieke klantvragen. Denk hierbij aan het calculeren van een ziekenhuis, kantoorgebouw of WKO installaties waarbij jij zorg draagt voor de prijsvorming van de werktuigbouwkundige installatie. Onze begrotingen kenmerken zich door een goede balans tussen de wensen van onze opdrachtgevers, het wettelijk kader, onze duurzaamheidsambities en uiteraard onze uitvoeringsexpertise.

Zoek jij je uitdagingen binnen een brede en dynamische functie? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Wij geloven bij Equans niet in een baan, maar in een loopbaan. Er zijn dus genoeg mogelijkheden tot doorgroei binnen en buiten de afdeling. Je kunt bijvoorbeeld als calculator/cost engineer instromen en binnen enkele jaren doorgroeien naar een andere functie of afdeling. We bepalen gezamenlijk het pad dat het beste bij je past.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde technische MBO-opleiding in de richting werktuigbouwkunde;
 • Werkervaring als calculator/cost engineer binnen technische installaties, binnen onder andere ziekenhuizen, universiteits- en bedrijfsgebouwen, kantoren en datacenters;
 • Bereid tot doorontwikkeling en het volgen van opleidingen.
 • Competenties
 • Daadkrachtig en initiatiefrijk;
 • Planvaardig en organisatorisch sterk;
 • Commercieel ingesteld;
 • Enthousiast en creatief.

Wat bieden wij je

 • Een salaris tussen de €3.900,- en de €5.000,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband
 • Mogelijkheden tot een contract voor onbepaalde tijd
 • 38 vrije dagen bij een fulltime dienstverband
 • Een goede pensioenregeling
 • Grote mate van vrijheid, afwisseling en persoonlijke begeleiding
 • Volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden!

Zo kun je solliciteren

Past deze baan bij Equans mogelijk goed bij jou? Solliciteer dan direct via de “solliciteer” button of neem contact op met onze recruiter Lars Volkers via 06-100 158 83 of [email protected]

Wij zijn Equans

Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

Als marktleider werkt Equans in het westen van het land met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klant specifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.