TRAINEESHIPS

Management Traineeship

Home » jobs » Studenten/Starters » Traineeships » Management Traineeship

Management Traineeship: ‘Leider in Transitie’

Heb jij ambitie voor transitie en ben je klaar voor jouw persoonlijke transitie tot ‘Leider’ in een grote technische organisatie?
Dan zou het Management Traineeship van Equans, waarin je wordt opgeleid tot ‘Leider in Transities’, weleens dé carrièrestap voor jou kunnen zijn!

Voor wie?

Onze Management Trainees zijn afgestudeerde HBO/WO-ers (max. 2 jaar werkervaring) met leidinggevende ambities én interesse in techniek. Met jouw kennis en gedrevenheid wil je vanaf dag 1 een bijdrage leveren aan het realiseren en versnellen van de kansen in digitalisering, de energietransitie en het verduurzamen van de industrie. Je hebt strategisch inzicht, maar bent ook praktisch ingesteld en flexibel.

Wat bieden wij je?

Bij Equans, wereldwijd de grootste technische dienstverlener, ben je verzekerd van uiteenlopende opdrachten, diversiteit aan klanten én een persoonlijk ontwikkeltraject bij een extern trainingsbureau inclusief coaching. Natuurlijk kun je ook rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een mobiliteitsregeling, 38 vrije dagen, flexibel werken en een goed salaris.

Dit ga je doen als Management Trainee bij Equans

Je gaat aan de slag met circa 3 uiteenlopende opdrachten in 2 jaar tijd. De inhoud van deze opdrachten stemmen we samen af en sluit aan bij jouw persoonlijke ontwikkelbehoefte, interesses en achtergrond. We kijken wat bij je past, maar verwachten ook dat je jezelf uitdaagt om nieuwe kanten van jezelf te ontdekken. Tijdens de 2 jaar kun je rekenen op jouw mentor, die je ondersteunt en coacht bij de uitvoering van je opdrachten én je persoonlijke transitie. Bovendien koppelen wij je aan een buddy, bijvoorbeeld een oud-trainee, die je snel wegwijs kan maken in de organisatie.

Aandacht voor jouw ontwikkeling

In het Management Traineeship neem je deel aan business workshops en volg je een intensief opleidings- en ontwikkelingstraject. Dit doe je samen met een groep van 10 Management Trainees. Deze sessies dragen bij aan je persoonlijke ontwikkeling en groei, vergroten je netwerk en verdiepen je kennis op organisatorisch vlak.