Home » jobs » monteurs-en-technici » werktuigbouwkunde » Allround Service- en Onderhoudsmonteur Bodemenergie-installaties

Allround Service- en Onderhoudsmonteur Bodemenergie-installaties

ID: 53925

Functiecategorie: Monteurs en Technici/Werktuigbouwkunde

Contract type: Permanent

Contract: Full-Time


Als servicemonteur bij Insted krijg je kans om je verder te ontwikkelen in je vak. Jij bent verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de bodemenergie installaties bij onze opdrachtgevers. Deze installaties bestaan uit bronsystemen, gasmotor- of elektrisch aangedreven warmtepompen, regeltechniek en distributie-skids.

Heb jij een mbo-4 diploma Werktuigbouwkunde, Allround Operationeel Technicus (AOT), Mechatronica of Autotechniek en wil je verder leren in de duurzame techniek? Dan maken we graag kennis met jou!

Dit ga je doen als Servicemonteur bodemenergie installaties

  • op locatie inspecteren, onderhouden en inbedrijf stellen van bodemenergie installaties
  • het aanpassen en repareren van de apparatuur
  • je gaat storingen analyseren en oplossen
  • je geeft input voor het opstellen van offertes
  • je rapporteert over de uitgevoerde werkzaamheden
  • je draait mee in het rooster voor storingsdiensten

Dit breng je mee

  • je hebt een diploma mbo-4 Werktuigbouwkunde, AOT, Mechatronica of Autotechniek
  • je hebt werkervaring als servicemonteur en bent goed in staat om zelfstandig te werken en daarnaast kun je ook goed samenwerken
  • je hebt een VCA- en NEN3140 -certificaat of wil daarvoor opgeleid worden
  • je hebt een opleiding Koudetechniek of F-gassen (STEK) gevolgd of wil deze volgen
  • je bent praktisch ingesteld, stressbestendig en resultaatgericht
  • je bent in staat om te improviseren en de juiste beslissing te nemen met het oog op voortgang van het werk
  • je denkt graag mee, draagt ideeën aan voor verbetering van het bedrijfsproces

Wat bieden wij je

Een zelfstandige en veelzijdige functie in een prettige en collegiale werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien deel uit van een groeiende organisatie, waarbij je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan verdere professionalisering.

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt uiteraard een laptop en telefoon, volop scholingsmogelijkheden en maar liefst 38 vrije dagen per jaar bij een dienstverband van 40 uur.

DIT ZIJN WIJ

Insted levert energiebeheer: het onderhoud en beheer van energie-installaties, gespecialiseerd in bodemenergie. We opereren landelijk en onderhouden zowel het ondergrondse als het bovengrondse deel van bodemenergiesystemen. Wij zijn een open organisatie waar plezier, collegialiteit, persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en onze klant centraal staat.

Insted maakt – samen met GeoComfort, Installect Advies en Reduses – deel uit van de Installect bedrijven. We geven advies, realiseren en beheren duurzame energiesystemen, met een specialisme in klimaatsystemen gekoppeld aan bodemenergie. Met een team van circa vijfenzestig medewerkers met verschillende specialismen hebben we in ons ruim 25 jarige bestaan al meer dan 4000 systemen in heel Nederland ontworpen en meer dan 700 systemen voor onze klanten gerealiseerd. Hiermee zijn we één van de leidende organisaties binnen de branche.

Zo kun je solliciteren

Mail je cv met motivatiebrief naar [email protected]l. Heb je nog vragen? Bel dan gerust met onze bedrijfsleider Hans van den Bosch: 033 – 24 65 405.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Bedankt voor jouw interesse in Equans!
Je kan al onze vacatures raadplegen, maar vermits onze website in onderhoud is,
vragen we jou vanaf 30 november te solliciteren.

Deel deze vacature

Equans is dé technisch dienstverlener

internationaal marktleider in technische dienstverlening. Met bijna 95.000 mensen in 20 landen werken we aan oplossingen voor de digitale, industriële en energietransitie. Door heel Nederland staan dagelijks 6.000 collega’s klaar om onze klanten te helpen met innovatieve, technische, digitale en duurzame oplossingen. Wil jij daar ook een bijdrage aan leveren? Kom dan bij ons werken!

Each job has its own reality!

equans-nederland