Home » jobs » engineers » elektrotechniek » Ontwerpleider

Ontwerpleider

ID: 37866

Functiecategorie: Engineers/Elektrotechniek

Contract type: Permanent

Contract: Full-Time


Wil jij als technisch expert de leiding nemen in uitdagende en duurzame projecten? Equans is dé toonaangevende speler in de technische dienstverlening en wij zoeken een bevlogen ontwerpleider om ons team te versterken. Ben jij klaar om jouw technische kennis en creativiteit in te zetten voor het ontwikkelen van baanbrekende projecten? Dan is deze rol iets voor jou!

Ontwerpleider , Roden

Dit ga je doen
Als Ontwerpleider ben je verantwoordelijk voor het coördineren van het ontwerpproces, zodat het ontwerp voldoet aan de eisen van de opdrachtgever. Je verzamelt zorgvuldig informatie over randvoorwaarden, uitgangspunten en geldende voorschriften en zorgt voor een optimale afstemming tussen deze eisen, technische mogelijkheden, planning en budget. Je leidt een team van engineers en modelleurs, bespreekt het ontwerp met de opdrachtgever en andere belanghebbenden en bewaakt de voortgang en kosten. Je streeft naar kwaliteit en financiële beheersing.

Verder bestaan je werkzaamheden uit het:

  • Leiden van een team van engineers en modelleurs
  • Bespreken van het ontwerp met de opdrachtgever en andere belanghebbenden en goedkeuring geven voor het definitieve ontwerp.
  • Bewaken van de voortgang van de ontwerpwerkzaamheden, inclusief benodigde berekeningen.
  • Opstellen en controleren van kostenramingen, bestekken en verwervingsbegrotingen.
  • Streven naar een hoogwaardig ontwerp en beheersen van financiële aspecten.

Jouw werkomgeving
Je komt als Ontwerpleider terecht in een enthousiaste club engineers welke bezig zijn met diverse uitdagende projecten die verschillend in grootte zijn maar altijd veel diepgang op het gebied van techniek bevatten. Het team kent een gezonde mix van ervaren en jonge engineers en wordt gekenmerkt door een open, eerlijke en familiaire sfeer. Ze willen samen de klanten ontzorgen en er is een hoge mate van teamgevoel. Binnen de afdeling is veel kennis aanwezig en de teamleden staan allemaal open voor het delen van deze kennis.

Daarnaast bepaal jij in overleg met je leidinggevende jouw leerdoelen en krijg je persoonlijke begeleiding om deze doelen te halen. Binnen Equans vinden we het ook belangrijk dat jij jouw vakkennis op peil houdt en kun je door middel van cursussen en opleidingen jouw kennis vergroten en jezelf door ontwikkelen.

Wat vragen wij

Je gedijt op het gebied van verbeteringen en innovaties, zowel in je eigen werk als dat van je collega’s. Plannen, organiseren en prioriteren zijn vaardigheden waar je sterk in bent. Daarnaast voldoe je aan de volgende kenmerken:

  • Je hebt een afgeronde technische HBO/WO opleiding
  • Minimaal enkele jaren ervaring, bij voorkeur als Lead Engineer of Ontwerpleider
  • Ervaring met Systems Engineering (bijvoorbeeld Relatics) en complexe contractvormen (zoals UAV-gc en Best Value)
  • Kennis van projectmanagement, kwaliteitsmanagement en bouwprocessen
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:

  • een salaris tussen €4500,- en €6600,- bruto per maand op basis van je ervaring, exclusief vakantiegeld
  • contract voor onbepaalde tijd
  • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
  • flexibel werktijden in overleg mogelijk
  • goede pensioenregeling
  • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Wij zijn Equans
Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 collega’s zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. We maken onder meer fabrieken, kantoren en ziekenhuizen, bruggen, tunnels en zelfs complete steden klaar voor de toekomst. Zo maken we samen met onze klanten werk van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Zo solliciteer je
Hebben we je interesse gewekt voor deze uitdagende werkomgeving met veel afwisseling? Mooi! Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor vragen kun je contact opnemen met Jacob van der Wal, via [email protected] of 06-163 634 46. Je kunt ook solliciteren via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd door bureaus worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

#LI-JV1

EQUANS Noord-Nederland BVMBUCWNL

Bedankt voor jouw interesse in Equans!
Je kan al onze vacatures raadplegen, maar vermits onze website in onderhoud is,
vragen we jou vanaf 30 november te solliciteren.

Deel deze vacature

Equans is dé technisch dienstverlener

internationaal marktleider in technische dienstverlening. Met bijna 95.000 mensen in 20 landen werken we aan oplossingen voor de digitale, industriële en energietransitie. Door heel Nederland staan dagelijks 6.000 collega’s klaar om onze klanten te helpen met innovatieve, technische, digitale en duurzame oplossingen. Wil jij daar ook een bijdrage aan leveren? Kom dan bij ons werken!

Each job has its own reality!

equans-nederland