Je werkt op unieke locaties,waar veiligheid een grote rol speelt.

Kom bij Equans werken op kazernes, vliegbases én een marinebasis

Door heel Nederland liggen kazernes, vliegbases en een marinebasis. Vanuit verschillende functies en disciplines help je bij het beheer en onderhoud van deze gebouwen van Defensie. Zie jij dit wel zitten? Kom dan bij Equans werken!

Equans ontzorgt haar opdrachtgever, het Rijksvastgoedbedrijf, met het volledig onderhoud van alle installaties op de verschillende defensie locaties. Op deze locaties doen wij inspecties, onderhoud en storingen. Deze locaties zijn zeer bijzonder door de grote diversiteit aan gebruikers. Onze medewerkers kennen alle ins en outs van de locaties en zorgen voor een goed contact met onze klant.  Zo zorgen wij ervoor dat alle installaties binnen de panden van Defensie in goede staat zijn en blijven.

Werken aan de gebouwen van Defensie

Mediacentrum Defensie (MCD) [email protected] Foto: Jan Dijkstra

Samen bedienen we onze klant het Rijks Vastgoedbedrijf

Binnen dit contract zijn wij verantwoordelijk voor het uitvoeren van service en onderhoud aan elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Dat doen we bij onder meer bij de Johan Willem Frisokazerne (Assen), Vliegbasis Volkel (Nabij Uden), Complex Nieuwe Haven (Den Helder),  Oranjekazerne (Schaarsbergen) en de Koning Willem III Kazerne (Apeldoorn).

Vanuit verschillende functies zijn wij dagelijks op de locaties aanwezig. Ons ontgaat niets en samen klaren we de klus. Met een scherpe blik zien we nieuwe projecten ontstaan, waar we weer ons beste beentje voor zetten. Samen zijn wij Equans!

Dit bieden wij

Je krijgt van ons veel zelfstandigheid, afwisselend werk en alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Heb je ambities? Dan zijn de mogelijkheden binnen Equans eindeloos.  Een goed passende beloning is belangrijk, daarom krijgt je een salaris op basis van jouw kennis, opleiding en ervaring.

  • Servicetechnicus: een salaris tussen €2600 en €3700 bruto per maand (bij een 40-urige werkweek)
    (Service) Monteur: een salaris tussen €2500 en €3500 bruto per maand (bij een 40-urige werkweek)
  • Werkvoorbereider: een salaris tussen €3000 en €4250 bruto per maand (bij een 40-urige werkweek)
  • Projectleider: een salaris tussen €4499 en €5315 bruto per maand (bij een 40-urige werkweek)
  • Beheertechnicus: een salaris tussen €3450 en €4250 bruto per maand (bij een 40-urige werkweek)

Wat bieden we verder?  Onder andere:

  • 38 vakantiedagen (bij een 40-urige werkweek).
  • Contract voor onbepaalde tijd.
  • Flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4 x 9 uur.

Kom nú in actie

Hebben we je interesse gewekt voor deze uitdagende werkomgeving met veel afwisseling? Mooi! Reageer dan via een van de vacatureknoppen bovenaan de pagina. Heb je vragen? App, bel of mail dan met Bas Jansen: