We houden wel van een uitdaging bij Equans. Energie verduurzamen, de industrie slimmer maken en de wereld verder digitaliseren. Die uitdagingen gaan we aan, samen met onze medewerkers en klanten. Sinds een halfjaar zet Quintijn Abbing-Zegers, Projectleider in regio Oost, zich daar ook voor in, als compagnon en sparringpartner voor klanten als Organon, COA en Artez.

Bijdragen aan de energietransitie

“Ik vind het tof om aan projecten te werken die bijdragen aan onze duurzaamheidsambities. De opdracht bij COA Zutphen is daar een mooi voorbeeld van: hier werken we aan het voorkomen van energieoverschrijding op de netaansluiting. Zo passen we zonnepanelen toe, maar ook gesmolten zout accu’s. Dat laatste is nog helemaal nieuw in de markt. In deze accu’s kan zonne-energie worden opgeslagen. Het grote voordeel is dat het ook ingezet kan worden in de wintermaanden, als er weinig zonnestroom is.”

Ondernemen onder de vlag van Equans

“Het leukste aan mijn werk vind ik de vrijheid die ik krijg om te ondernemen onder de vlag van Equans. Ik mag echt met mijn team bouwen aan mooie projecten. Die vrijheid krijg ik ook bij klanten. Zo ben ik nu een businesscase aan het schrijven over de toekomst van COA en Equans met daarin de vraagstukken die COA heeft op het gebied van verduurzaming en geldbesparing. Ik vind het bijzonder om dat vertrouwen van klanten te krijgen.”

Verbinding met collega’s en klanten

“We kunnen als team niet alles zelf, maar gelukkig is er binnen de organisatie onwijs veel kennis en kunde aanwezig en is er altijd wel iemand die ons verder kan helpen. Dat is het mooie aan samenwerken binnen Equans. Daarnaast is de verbinding met de klant onwijs belangrijk. Het is mijn ambitie om niet tegenover de klant aan tafel te zitten, maar naast de klant, als compagnon en sparringpartner. Zodat we echt samen nadenken over hoe we de technische uitdagingen aan gaan vliegen.”

Enthousiast geworden van het verhaal ?

Bekijk onze vacatures