Business IT Consultant ServiceNow

Business IT Consultant ServiceNow

 

Jouw uitdaging
Als Business IT Consultant ServiceNow bij Equans Nederland draag jij zorg voor de applicatie ServiceNow. Je zorgt dat deze naar behoren werkt, ondersteunt de gebruikers en houd je bezig met continue verbetering. Heb jij kennis van applicatiebeheer en ben jij op zoek naar een veelzijdige, zelfstandige functie waarin jij één van onze bedrijfsapplicaties én jezelf kunt ontwikkelen? Dan maken we graag kennis met jou!

Dit ga je doen als Business IT Consultant 
In jouw rol als Business IT Consultant ServiceNow help je collega’s met dit cloudplatform. Je bespreekt hun wensen, vertaalt deze naar technische eisen en implementeert een perfect werkende oplossing. Je zorgt ervoor dat de applicatie naar behoren werkt en de juiste inrichting heeft. Je geeft daarbij ondersteuning aan gebruikers, bent de linking-pin naar key-users en zorgt dat de documentatie van de applicaties up-to-date blijft. Je signaleert, analyseert en rapporteert verbetermogelijkheden, performance en dataconsistentie binnen de beheerde applicatie. Waar nodig schakel je met leveranciers.
Belangrijke aspecten in je rol:

 • Beheren van gebruikersprofielen en autorisatiestructuren
 • Oplossen van incidenten gerelateerd aan de applicaties
 • Aanbrengen van door de leverancier aangeraden software patches en updates ten behoeve van correctief en preventief onderhoud aan de applicaties
 • Organiseren, coördineren en uitvoeren van een wijzigingen inclusief test, acceptatie en implementatie/migratie
 • Bijdrage leveren aan diverse projecten en projectactiviteiten
 • Leveranciersmanagement

Jouw werkomgeving

In deze rol ben je onderdeel van het team Operations binnen de digITal afdeling van Equans Nederland. Je werkt intensief samen in een informeel team van 5 collega applicatiebeheerders en andere digITal collega’s. Je rapporteert aan de Teamleider Applicatiebeheer.

Wie ben jij en wat neem je mee?

 • HBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Kennis van Javascript. Kennis van ServiceNow is een pré, maar geen must
 • Bekend met Agile werkmethodiek
 • Je bent een teamplayer, je werkt procesmatig en bent analytisch sterk
 • Je bent communicatief vaardig, bent pro-actief en neemt graag het initiatief

Wat bieden wij?

Natuurlijk begrijpen we dat de voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:

 • Salaris tussen € 2.800,- en € 4.300,- bruto per maand, exclusief vakantiegeld
 • Mogelijkheid tot hybride werken met arbo-proof thuiswerkplek
 • Flexibele werktijden mogelijk zoals 4x9
 • Laptop en telefoon
 • 38 vrije dagen per jaar (o.b.v. fulltime dienstverband)
 • Een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op leuke uitjes
 • Een team met getalenteerde en gezellige collega’s
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei

Hoe kun je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd geraakt in deze leuke baan bij Equans? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk 7 februari 2023. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button.  
Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Nicole Bieshaar (Corporate Recruiter)  via mail [email protected] of telefoon/whatsapp 06-15095995.

 

Wij zijn Equans
Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie. 


Project Engineer Automation

Dit ga je doen als Project Engineer Automation

Als Project Engineer bij Equans verdiep je je in de gebouw gebonden techniek in lichte industriële of complexe utilitaire projecten. Dit doe je in samenwerking met projectmanagement waarbij je betrokken bent vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering van een project. De projecten waar jij aan werkt zijn nooit hetzelfde en bevinden zich binnen verschillende marksegmenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan installatietechnische projecten in ziekenhuizen of hightech fabrieken. Het is daarom belangrijk dat je flexibel bent en open staat voor afwisseling en diversiteit! 

 

Als Project Engineer ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel op de projecten als intern. Je hebt een coördinerende rol waarbij je afstemming hebt met het engineering team van de klant en de interne vakdisciplines (Hardware Engineering, Proces Engineering, Software engineering en de inbedrijfsteldienst).

 

Jouw taken als Project Engineer Automation bestaan uit:

 • Het uitbrengen van adviezen en meedenken in de offerte fase (calculatie)
 • Vertalen van een opdracht of projectscope naar een basis ontwerp, waarbij je een ureninschatting maakt en deze vertaalt naar een realistische tijdsplanning
 • In kaart brengen van technische en functionele risico's voor de vakdiscipline Automation en aandragen en implementeren van maatregelen om deze risico's te reduceren
 • Je hebt contact met leveranciers, onze bouwpartners en evt onderaannemers
 • Je hebt direct contact met onze opdrachtgevers om zo korte communicatielijnen te garanderen
 • Je adviseert zowel intern als extern, past de nieuwste technieken toe en gebruikt je creativiteit om technische problemen om te zetten in uitvoerbare oplossingen.

 

Dit breng je mee

 • Een afgeronde HBO Mechatronica, Elektrotechniek of Industriële automatiseringsopleiding 
 • Tenminste 4 jaar relevante werkervaring als Engineer
 • Je bent bekend met alle fases van het ontwerpproces van de VO, DO naar UO fases
 • Je hebt passie voor het vak Automatisering en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
 • Je bent communicatief vaardig en communiceert gemakkelijk in het Nederlands en Engels
 • Je beschikt over goed analytisch denkvermogen en kunt een opdracht of projectscope omzetten naar een advies
 • Je bent goed in leidinggeven en weet je leiderschapsstijl aan te passen aan de verschillende situaties.

 

Wat bieden wij je

Je komt te werken in een hecht Automatiseringsteam waar collega’s voor elkaar klaar staan met een open cultuur. Daarnaast maak je tijdens de diverse projecten onderdeel uit van de projectteams van het betreffende project, hierdoor kom je met de uitvoering en inbedrijfstelling van de projecten in aanraking en ervaar je hoe jouw ideeën werkelijk worden. Daarnaast is flexibel werken en thuiswerken mogelijk zodat jij jouw eigen dagindeling kunt maken. Tevens bieden wij je begeleiding, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt.

 

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij deze functie horen daar een degelijke laptop en reiskostenvergoeding bij. Daarnaast heeft Equans een goede pensioenregeling, een gezamenlijk hulpfonds, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze uitdagende baan je aan? Reageer dan direct en mail jouw sollicitatie naar afdeling Recruitment via [email protected]

 

Wij zijn Equans

Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.