Senior Mendix Developer

Vind je het leuk om oplossingen te bedenken voor complexe vraagstukken? En ben je een échte teamspeler die samen met de collega’s van Automation mooie projecten wilt ontwerpen? Kijk dan hoe jij onze nieuwe collega wordt!

 

Dit ga je doen als Mendix Developer 

Binnen de functie van Senior Developer bestaan je taken en verantwoordelijkheden uit:

Samen met je Mendix development team (5FTE) oplossingen realiseren voor EQUANS Nederland

Middels Scrum werkproces oplossingen te realiseren in Mendix, met oog voor usability, performance en integratie met andere oplossingen en software platforms.

Inrichten en continu verbeteren van het Mendix landschap bij EQUANS Nederland

Het volgend van de ontwikkelingen in jouw vakgebied, zoeken naar interessante ontwikkelingen verder uitbouwen d.m.v. een proof-of-concept en introduceren aan je team

Collega’s laten excelleren en ze dagelijks coachen.

 

Dit breng je mee

Minimaal een afgeronde HBO opleiding richting Informatica of soortgelijk.

Minimaal 3 jaar ervaring met het werken in een Scrum software development team.

Minimaal 1 jaar ervaring met het ontwikkelen van applicaties in Mendix

Analytisch sterk en daardoor in staat om complexe vraagstukken te doorgronden.

Vloeiend spreken en schrijven van zowel de Nederlandse als Engelse taal is vereist 

Je vindt het prettig om in een dynamische, sociale omgeving met weinig hiërarchie te werken.

 

Wat bieden wij je

Waarom zou je voor EQUANS kiezen? Allereerst krijg je een afwisselende baan met veel uitdaging. Uiteraard belonen we je met een goed salaris en we hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder veel opleidingsmogelijkheden. Verder krijg je een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en aantrekkelijke personeelskortingen. We helpen je ook graag werk en privé goed in balans te houden. Zo krijg je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze uitdagende baan je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Werner Zinnemers via [email protected] of telefonisch op 06 - 238 14 293

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.