Koelmonteur

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest wat zich ‘achter de hekken’ van defensie afspeelt? Zie jij jezelf wel voor ons werken op kazernes, vliegbases of een marinebasis? Solliciteer dan op de vacature van Koelmonteur.

Dit ga je doen als Koelmonteur

Voor onze opdrachtgever, het Rijksvastgoedbedrijf, onderhouden we alles op het gebied van verwarming, ventilatie en koeling. Als koelmonteur ben je verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van storingen aan HVAC-installaties. Denk hierbij aan luchtbehandeling, ventilatie, airco’s, koud watersystemen (chillers), cv-installaties en gebouwbeheersystemen. In een team van collega monteurs stel je je collegiaal op en zorg je ervoor dat je veilig werkt. Je communiceert duidelijk naar de interne afdelingen en bent ons visitekaartje bij de klant. Je levert verzorgt werk af, hebt geen hekel aan vieze handen en voelt je verantwoordelijk om je werk goed uit te voeren.

Bij alles wat je doet, haal jij het beste uit jezelf. Dus ook bij het:

 • verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan HVAC installaties zoals afgesproken met de klant
 • gebreken die geconstateerd zijn tijdens het onderhoud verhelpen en vervangen van installaties indien nodig
 • opsporen, analyseren en verhelpen van storingen op zowel mechanisch als elektrotechnisch gebied
 • opstellen en bijhouden van onderhoudsrapportages en werkrapporten
 • tijdig signaleren van eventuele problemen en het uitbrengen van advies richting de klant in samenspraak met de werkvoorbereider/ contractmanager

Jouw vakkennis en professionaliteit worden gezien en gewaardeerd.

Jouw werkomgeving

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie –, digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in de technische dienstverlening en maakt onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties. Een van deze collega’s is Marco van Grunsven, Contract Manager:

“Equans heeft bijzondere klantlocaties, waaronder alle Defensieterreinen. Op deze locaties doen wij inspecties, onderhoud en storingen. Deze locaties zijn zeer bijzonder door de grote diversiteit aan gebruikers’’.

Je versterkt het RVB team op de diverse locaties in de provincie Gelderland. Jij zal in principe op een vaste locatie komen te werken, maar bezoekt ook de kleinere defensielocaties voor werkzaamheden. Beschik je (nog) niet over alle juiste diploma’s of werkervaring? Dat is wat ons betreft niet erg: samen kijken we naar een passend opleidingstraject, wat aansluit bij zowel jouw behoeften als die van de klant.

Loop je ergens tegenaan? Dan kan jij ook rekenen op de aanmoediging én expertise van jouw collega’s. Samen zijn wij Equans.

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hechten we waarde aan samenwerken en we zien overal kansen. Kansen die we aangrijpen. Jouw zelfstandige werkhouding past goed bij deze vacature van Koelmonteur. Ook beschik je over:

 • een afgeronde mbo- opleiding niveau 3 of 4 Werktuigbouwkunde/Elektrotechniek/ Koeltechniek
 • een F-gassen certificaat
 • een VCA certificaat of ben je bereid om deze te halen
 • ervaring in de koeltechniek is een pré
 • goede communicatieve vaardigheden
 • een flexibele en klantgerichte houding
 • een organiserend vermogen

Wat bieden wij je

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder:

 • salaris tussen €2.723 en €3.520 bruto per maand op basis van je ervaring, exclusief vakantiegeld
 • contract voor onbepaalde tijd
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4×9 uur per week
 • volledig uitgeruste bedrijfsbus met grijs kenteken
 • telefoon en laptop en een tablet om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
 • persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt

Zo kun je solliciteren

Denk jij geschikt te zijn of op basis van je ervaring of ambities van toegevoegde waarde te kunnen zijn, dan willen we je heel graag leren kennen. Graag ontvangen we je sollicitatie. Reageer dan direct via de button 'solliciteren'. Voor vragen kun je contact opnemen met Celine Dragt op 06 177 709 18 of per mail via [email protected]

#MonteurDefensie


Servicemonteur Werktuigbouwkunde

Equans streeft voortdurend naar de beste service voor haar klanten en combineert daarbij vakmanschap, de modernste techniek, veiligheid, duurzaamheid en rendement. In deze functie ben je, binnen de afdeling RVB verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van storingen. Dit in uitdagende en complexe omgevingen zoals scholen/ universiteiten, productie plants, cleanrooms, defensiegebouwen, containerterminals/ tankterminals en of kantoorgebouwen, Kom jij ons team versterken?

Het Rijksvastgoedbedrijf beheert de gebouwen en gronden van de Rijksoverheid en Defensie

Dit ga je doen als servicemonteur werktuigbouwkunde

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van storingen. In een team van collega monteurs stel je je collegiaal op en zorg je ervoor dat je veilig werkt. Je communiceert duidelijk naar de interne afdelingen en bent ons visitekaartje bij de klant. Je levert verzorgt werk af, hebt geen hekel aan vieze handen en voelt je verantwoordelijk om je werk goed uit te voeren.

 • het verrichten van onderhoudswerkzaamheden zoals afgesproken met de klant.
 • het opsporen, analyseren en verhelpen van storingen op werktuigbouwkundig gebied.
 • het opstellen en bijhouden van onderhoudsrapportages en werkrapporten.
 • het tijdig signaleren van eventuele problemen en het uitbrengen van advies richting de klant in samenspraak met de werkvoorbereider.
 • het draaien van storingsdiensten.

Dit neem je mee

Natuurlijk is ervaring in de werktuigbouwkunde erg prettig, zo ben je snel inzetbaar en kan je zelfstandig aan de slag.

 • een afgeronde MBO opleiding niveau 3 of 4 werktuigbouwkunde of Installatietechniek
 • minimaal 3 jaar ervaring als servicemonteur
 • een goede werk ethiek
 • in het bezit van of bereid tot het halen van een VCA certificaat

Wat bieden wij je

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde Equans concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris met een vaste aanstelling en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij deze functie horen daar een laptop, telefoon, en een bedrijfsbus bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten maken hier onderdeel van uit. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

Wij zijn Equans

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Zo kun je solliciteren

Denk jij geschikt te zijn of op basis van je ervaring of ambities van toegevoegde waarde te kunnen zijn, dan willen we je heel graag leren kennen. Graag ontvangen we je sollicitatie. Reageer dan direct via de button 'solliciteren'. Voor vragen kun je contact opnemen met Celine Dragt op 06  177 709 18 of per mail via [email protected]  

#MonteurDefensie


Senior Beheertechnicus KLM

Ben jij een technische professional die excelleert in het oplossen van complexe technische uitdagingen en wil je werken in een unieke omgeving? Zie jij jezelf al tussen de vliegtuigen en hangars rondlopen? We zoeken voor onze klant KLM een ervaren Beheertechnicus op Schiphol.

4AMS is ontstaan uit een unieke alliantie tussen SPIE, CroonWolter&Dros en Equans, samen doen wij het beheer en onderhoud voor het vastgoed (inclusief de technische installaties) van KLM. Onze verantwoordelijkheden omvatten het onderhouden van gebouwen en technische installaties, evenals het bieden van ondersteuning bij technische storingen. Daarnaast voorzien we in deskundig advies op het gebied van duurzaamheid en optimalisatie. Onze werkzaamheden zijn hoofdzakelijk geconcentreerd in en rondom Schiphol.

Dit ga je doen als Beheertechnicus bij 4AMS:

In deze functie ben je de primaire contactpersoon voor één of meerdere panden binnen ons contract met KLM. Je werkt voor ons areaal “industrie”, en je bent o.a. verantwoordelijk voor hangars, opslagfaciliteiten en kantoren. Jij zorgt dat de technische installaties van deze gebouwen altijd in uitstekende staat verkeren. Dit doe je door toezicht te houden op de uitvoering van onderhoud, storingen efficiënt op te lossen en de juiste technici tijdig aan te sturen. Je onderhoudt nauw contact met de klant, begrijpt hun behoeften en legt gemaakte afspraken helder vast. Het is ook jouw verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat deze afspraken worden nageleefd en dat de prestatie-indicatoren altijd worden behaald. Je streeft naar kwaliteit en klanttevredenheid, maar begrijpt ook het belang van winstgevendheid. Met jouw uitgebreide technische kennis stuur je het beheersproces effectief aan en draag je bij aan het identificeren en implementeren van verbeteringen.

Je taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

 • het uitvoeren en begeleiden van het technisch beheer
 • rapportages maken van werkzaamheden
 • subcontractors aansturen, ondersteunen en begeleiden
 • ontzorgen van de klant op het gebied van onderhoud
 • met klm en onze maintenance engineers oplossingen bedenken voor technische vraagstukken

Dit breng je mee

 • een afgeronde technische opleiding op minimaal mbo niveau of aantoonbare werkervaring op dat niveau
 • allround technische kennis (E&W)
 • technische kennis van het: service-, beheer- en onderhoudsproces, onderhoudsconcepten en assetmanagement binnen een multidisciplinaire werkomgeving of je bent bereid je daarin verder te (blijven) ontwikkelen
 • goede communicatieve vaardigheden en organisatietalent
 • een hoop enthousiasme, een flexibele instelling en je wilt jezelf blijven ontwikkelen
 • een geldig rijbewijs b

Wat bieden wij je

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde Equans concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

 • een salaris tussen €3.770,- en €4700,- bruto per maand bij 40 uur;
 • mogelijkheden tot een contract voor onbepaalde tijd
 • 38 vakantiedagen bij dienstverband van 40 uur per week
 • goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en personeelskorting op o.a. uitjes en diverse producten

Wij zijn Equans

Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

Als marktleider van Nederland zet Equans met innovatieve concepten en integrale oplossingen de toon voor het succes van klanten in de industriële, utilitaire en onderhoudsmarkten. In onze diensten en producten verenigen we betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. Dat zijn de pijlers van onze klant- en oplossingsgerichte mentaliteit, die voortdurend gericht is op verbetering.

Zo kun je solliciteren 
Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! Solliciteren kan eenvoudig via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Sanne Roodenrijs via e-mail [email protected] of op telefoonnummer 06 570 772 20.


Montage Technicus

Jouw uitdaging?

Ben jij trots op het werk wat jij doet en vind je het gaaf om jouw leidingen te zien bij verschillende opdrachtgevers en verantwoordelijk te zijn om de reguliere storingen op te lossen rekening houdend met het effect op het productieproces?

Solliciteer dan nu op de vacature van Montage Technicus bij Equans.

Dit ga je doen als Montage Technicus ( Pijpfitter )

Als montage technicus ben je verantwoordelijk voor het inmeten, fitten, bouwen en monteren van leidingwerk tot complete trajecten in zowel staal als RVS.

Het kleinere leidingwerk wordt met TIG lassen samengesteld. Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit aan de hand van een technische tekening of (ISO) schets.

Je takenpakket als Montage Technicus bestaat verder uit:

 • Het zelfstandig inmeten, prefabben en afwerken van leidingwerk
 • Werkzaamheden aan keurleidingen (gas-stroom en productie leidingen)
 • Het vervaardigen en lassen van skids, pompsystemen, koelers, heaters en tankjes
 • Het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan (productie)installaties en randapparatuur, met name tijdens de productiestops
 • Het vastleggen van relevante informatie over de uitvoering van verricht onderhoud, inclusief uren en verbruik van materialen, alsook de waarnemingen over de feitelijke technische staat van installaties in daartoe bestemde systemen

Jouw werkomgeving

Je werkgebied is de regio Oost Nederland, van Emmen tot Arnhem en van Hengelo tot Lelystad. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit kleinschalig werk, daardoor heb je veel afwisseling in je werkzaamheden en kom je hierbij op veel verschillende projectlocaties.

Wie ben jij?

 • Je hebt MBO werk en denk niveau en een afgeronde opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Landbouw of Fitter
 • Relevante werkervaring aangevuld met kennis van motoren, pompen en mechanica
 • Je vind het leuk om jezelf nog verder te ontwikkelen met vakgerichte cursussen en trainingen
 • Je hebt gevoel voor techniek, ruimtelijk inzicht en bent zelfstandig
 • Je komt met creatieve oplossingen en je hebt een positieve en flexibele instelling

Wat bieden wij?

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:

 • Salaris tussen de €3150 en €3850 bruto per maand bij een full time dienstverband
 • Contract voor onbepaalde tijd
 • Bedrijfsbus en telefoon om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • Goede pensioenregeling

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Jacob van der Wal via 06 163 634 46 of door te mailen naar [email protected]

Wij zijn Equans

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Aan cv's die ongevraagd door bureaus worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend. 

#LI-JV1


Eerste Servicemonteur Werktuigbouwkunde

Beschik jij over ervaring in het onderhouden van werktuigbouwkundige installaties binnen de utiliteit? En zoek jij bovendien een functie met veel variatie, waarbij je bij diverse klanten aan de slag kunt? Dan is de functie van Eerste Servicemonteur Werktuigbouwkunde bij Equans iets voor jou!

Dit ga je doen als Eerste Servicemonteur Werktuigbouwkunde

Voor diverse klantlocaties zijn wij verantwoordelijke op het gebied van beheer en onderhoud aan werktuigbouwkundige installatie. Van luchtbehandelingskasten en koeling tot wko’s. Ook voeren we keuringsplichtige en klein ketelonderhoud uit. Jij bent letterlijk onze oren en ogen op de diverse klantlocaties. Je communiceert duidelijk naar de interne afdelingen en bent ons visitekaartje bij de klant. Je levert verzorgt werk af, hebt geen hekel aan vieze handen en voelt je verantwoordelijk om je werk goed uit te voeren. Bij alles wat je doet haal jij het beste uit jezelf. Dus ook bij het:

 • oplossen van storingen en uitvoeren van kleine klussen aan gebouw gebonden installaties en utiliteiten, volgens de gemaakte afspraken met de klant
 • zorgen voor een overzichtelijke en correcte rapportage van de werkzaamheden
 • tijdig signaleren van eventuele problemen en het overleggen over suggesties ter verbetering van de betrouwbaarheid van de installaties
 • inspecteren en testen van de installaties
 • opgeruimd en netjes houden van je werkplek, rekening houdend met de geldende veiligheidsvoorschriften.

Jouw vakkennis en professionaliteit worden gezien en gewaardeerd.

Jouw werkomgeving

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie-, digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in technische dienstverlening en maken onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties. Een van deze collega’s is Hildo, Manager Services:

“Als Eerste Servicemonteur Werktuigbouwkunde bij Equans speel je een belangrijke rol in onze dienstverlening naar de klant. Je bent echt onze oren en ogen op de diverse locaties, wat zorgt voor veel vrijheid in je werk. Ondanks de zelfstandigheid kan je rekenen op de gezelligheid en expertise van jouw collega’s. Ben jij die ambitieuze techneut die zichzelf wil ontwikkelen? Kom dan snel kennis maken!!”

Met jouw inzet versterk je een gezellig en gemotiveerd team in de regio Den Haag. Er heerst een grote drive om de klant optimaal te ontzorgen en om de schouders eronder te zetten. Loop je ergens tegen aan? Dan kun je rekenen op Hildo en je andere directe collega’s. Iedereen is meer dan bereid om elkaar te helpen, je moet het alleen wel zelf willen! Samen zijn wij Equans.

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hechten we waarde aan samenwerken en zien we overal kansen. Kansen die we aangrijpen. Jouw commercieel inzicht en proactieve houding passen goed in deze functie. Ook beschik je over:

 • een diploma op mbo-3 niveau in de richting van Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
 • een VCA VOL diploma of de bereidheid dat te halen
 • Wat bieden wij
 • Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:
 • een salaris tussen de €2.800,00 en de €3.490,00 bruto per maand op basis van je ervaring en kennis
 • een contract voor onbepaalde tijd
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4x9 uur per week
 • een telefoon en een laptop om je in je werk te faciliteren
 • een goede pensioenregeling (PMT)

Zo kun je solliciteren

Hebben we je interesse gewekt voor deze uitdagende werkomgeving met veel afwisseling? Mooi! Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor vragen kun je contact opnemen met Nick Flader, via [email protected] of via 06- 5736 0102. Je kunt ook solliciteren via de sollicitatiebutton.

Wacht niet te lang met solliciteren, de vacature gaat offline zodra we een match hebben gemaakt!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Aan cv’s die ongevraagd door bureaus worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

#LI-NF1


Servicetechnicus Werktuigbouwkunde

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest wat zich ‘achter de hekken’ van defensie afspeelt? Zie jij jezelf wel voor ons werken op kazernes, vliegbases of een marinebasis? Solliciteer dan op deze vacature!

Dit ga je doen als Servicetechnicus werktuigbouwkunde

Voor onze opdrachtgever, het Rijksvastgoedbedrijf, onderhouden we alle installaties op defensieterreinen. Van luchtbehandelingskasten en koelingen tot wko’s. Ook voeren we al het keuringsplichtige en klein ketelonderhoud uit. Jij bent letterlijk onze oren en ogen op de diverse defensielocaties. Met jouw scherpe blik draag je ook projecten aan, waar je vervolgens zelf aan werkt. Zo maak je deels je eigen werk. Hoe leuk is dat!

Jouw werk(omgeving)

In regio Utrecht ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van service en onderhoud en 1e lijns storingsafhandelingen bij onder meer de Bernardkazerne (Amersfoort), Explosieve Opruimingsdienst (Sergeant-majoor Scheickkazerne, Soesterberg) en de Du Moulinkazerne (Soesterberg). Je werk bestaat uit het oplossen van storingen, kleine (onderhouds)klussen en preventief onderhoud. Je sluit je werkzaamheden af met een heldere en gestructureerde rapportage voor de klant. Beschik je (nog) niet over alle juiste diploma’s of werkervaring? Dat is wat ons betreft niet erg: samen kijken we naar een passend opleidingstraject, wat aansluit bij zowel jouw behoeften als die van de klant.

Dit breng je mee

 • een afgeronde mbo-opleiding (bv richting installatietechniek) op niveau 3 of 4
 • enkele jaren ervaring met het onderhoud van vergelijkbare installaties
 • je werkt nauwkeurig, gestructureerd en gedisciplineerd
 • je bent gewend te werken volgens strakke administratieve eisen
 • je vindt het geen probleem om storingsdiensten te draaien
 • je levert graag kwaliteit

Wat bieden wij je?

Je werkt voornamelijk alleen, maar wel vanuit een hecht team. Samen zetten we onze schouders eronder en lachen we ook veel met elkaar. Je werkt zelfstandig, hebt veel afwisseling in je werk en krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen. We stimuleren ambitie en groei. Hierdoor heb je binnen Equans veel mogelijkheden om je breed te ontwikkelen binnen technische dienstverlening. Wat bieden we verder?

 • een salaris tussen €3.100,00 en €4.100,00 bruto per maand (bij een 40-urige werkweek), op basis van jouw kennis, opleiding en ervaring
 • 38 vakantiedagen (bij een 40-urige werkweek)
 • contract voor onbepaalde tijd
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4 x 9 uur

Wij zijn Equans, samen voor grote uitdagingen

Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 collega’s zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. We maken onder meer fabrieken, kantoren en ziekenhuizen, bruggen, tunnels en zelfs complete steden klaar voor de toekomst. Zo maken we samen met onze klanten werk van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Zo kun je solliciteren

Hebben we je interesse gewekt voor deze uitdagende werkomgeving met veel afwisseling? Mooi! Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor vragen kun je contact opnemen met Nick Flader, via [email protected] of via 06- 57 36 01 02. Je kunt ook solliciteren via de sollicitatiebutton.

Wacht niet te lang met solliciteren, de vacature gaat offline zodra we een match hebben gemaakt!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd door bureaus worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

#LI-NF1

#servicetechnicusdefensie


Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider werktuigbouwkunde voor onze klant De Meeuw. Ben jij op dit moment al werkzaam als werkvoorbereider werktuigbouwkunde, maar ben je op zoek naar meer uitdagendere projecten in de top van de installatietechniek? Solliciteer dan direct en wie weet zit jij dan binnenkort bij ons aan tafel voor deze mooie stap.

Dit ga je doen als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Als werkvoorbereider werktuigbouwkunde ben jij diegene die ervoor zorgt dat projecten ook werkelijk gerealiseerd worden. Van aanvraag tot oplevering ben jij in staat om deze projecten op een gedegen manier te leiden. Je bewaakt de voortgang van zeer uitdagende projecten op commercieel, technisch, financieel en administratief vlak en brengt verslag uit over de voortgang van het project. Daarnaast stuur je de diverse teamleden aan, zodat deadlines worden gehaald. Al deze werkzaamheden spelen zich af in de absolute top op het gebied van installatietechniek!

Bij alles wat je doet haal jij het beste uit jezelf. Dus, naast bovenstaand, ook bij:

 • het voorbereiden van de verschillende werktuigbouwkundige projecten waarbij je rekening houdt met de organisatie, werkmethoden, planning, inzet van mensen en middelen, arbo en kwaliteitsnormen
 • het toetsen van de financiële haalbaarheid en uitvoeringshaalbaarheid en ervoor zorgen dat projectplannen en forecast worden uitgewerkt
 • het leiden van diverse werktuigbouwkundige projecten bij onze klant
 • het zorgdragen, tijdens de uitvoering, voor de uitvoering binnen de afgesproken planning en budgetten. hierbij is zorgvuldige afstemming met de klant van groot belang. daarnaast zorg je voor een optimale bezetting op de verschillende projecten
 • uiteraard komen er nog meer mooie verantwoordelijkheden kijken bij deze functie. benieuwd welke? Solliciteer dan snel of neem contact op.

Jouw werkomgeving

Samen voor grote uitdagingen: Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie --, digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in de technische dienstverlening en maakt onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties. Samen zijn wij Equans!

Equans is de vaste partner bij De Meeuw voor de installatietechnische oplossingen. De Meeuw heeft diverse projecten binnen de utiliteitsbouw en woningbouw waarbij zij gebruik maken van modulaire bouwsystemen en voor deze projecten verzorgt Equans de installatietechniek. Je kunt hierbij denken aan nieuwbouw van woning- en appartementenbouw, kantoorgebouwen, luchthavens, scholen en ziekenhuizen. Voor deze locatie is Equans op zoek naar een werkvoorbereider werktuigbouwkunde.

Circulair bouwen:

De modulaire bouwmethode bij onze vaste partner De Meeuw vormt het fundament voor circulair en flexibel bouwen. We werken vanuit vaste modules, welke we kunnen voorzien van maatwerk. Het zeer efficiënte productieproces in de fabriek en het minimale aantal transportbewegingen dragen bij aan een fors lagere uitstoot van CO2. Wanneer een gebouw wordt verplaatst naar een nieuwe locatie, vervangen we alleen de installatie onderdelen die daar aan toe zijn. Zo blijft de restwaarde zoveel mogelijk behouden blijft en het object betaalbaar.

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hecht iedereen waarde aan samenwerken en zien we overal kansen. Jij ook? Mooi! Verder vragen we van jou:

 • minimaal een afgeronde opleiding mbo-4 werktuigbouwkunde
 • ervaring met het begeleiden van installatietechnische projecten in de industrie of hoogwaardige utiliteit
 • kennis van werktuigbouwkundige installaties en gebouw gebonden installaties
 • affiniteit met een industriële omgeving
 • stressbestendigheid, goed om kunnen gaan met deadlines en gemakkelijk kunnen verplaatsen in de eisen van de klant
 • pro-activiteit, ondernemendheid, zelfstandigheid en kunnen delegeren waar nodig
 • communicatieve vaardigheid en de beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij je

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi

arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder:

 • een salaris tussen de €3.083 en €4.748 bruto per maand op basis van jouw opleiding en ervaring, exclusief vakantiegeld
 • contract voor onbepaalde tijd
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk
 • bonus van maximaal 4%
 • telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • thuiswerken is in overleg mogelijk
 • volledig ingerichte werkplek thuis
 • goede pensioenregeling
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen graag jouw reactie. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button.

Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Maarten van der Werff via 06 16 00 43 18 of mail naar [email protected].


Hoofdmonteur Werktuigbouwkunde

Vanuit onze locatie in Arnhem doet Equans het onderhoud en beheer aan alle gebouwgebonden technische installaties bij diverse (grote en kleine) klanten in de regio, waaronder: distributiecentra, kantoren, theaters, gemeenten, (hoge)scholen, productiebedrijven, ziekenhuizen en rijksvastgoed (defensie). Voor onze afdeling zoeken we een hoofdmonteur Werktuigbouwkunde.

Dit ga je doen als Hoofdmonteur Werktuigbouwkunde, Arnhem

Als hoofdmonteur Werktuigbouwkunde ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor de realisatie van de werktuigbouwkundige installatie projecten. Samen zorgen jullie ervoor dat de montage van installaties soepel verloopt en projecten op tijd afgerond worden.

Jouw werkzaamheden als Hoofdmonteur Werktuigbouwkunde bestaan uit:

 • het uitvoeren van installatietechnische werktuigbouwprojecten waarbij je rekening houdt met de geldende veiligheidsvoorschriften, klanteisen en kwaliteitsnormen
 • zorgen voor een opgeruimde en schone werkplek en installatie. Daarnaast zorg je voor een sluitende schriftelijke rapportage welke je aanlevert bij de werkvoorbereider
 • als hoofdmonteur werktuigbouwkunde zorg je ervoor dat de werktuigbouwkundige projecten soepel verlopen en stuur je andere monteurs aan. Daarnaast zorg je voor de begeleiding van leerlingen en leer je hun het vak

Dit breng je mee

 • je hebt een MBO opleiding in de richting werktuigbouwkunde of Installatietechniek afgerond
 • je hebt kennis van HVAC installaties in utiliteitsgebouwen
 • je hebt ervaring met het begeleiden en aansturen van monteurs en leerlingen
 • je bent stressbestendig en werkt netjes en geordend
 • je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal goed

Wat bieden wij je

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde Equans concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris met een vaste aanstelling en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij deze functie horen daar een laptop, telefoon, en een bedrijfsbus bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten maken hier onderdeel van uit. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

Wij zijn Equans

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Zo kun je solliciteren

Denk jij geschikt te zijn of op basis van je ervaring of ambities van toegevoegde waarde te kunnen zijn, dan willen we je heel graag leren kennen. Graag ontvangen we je sollicitatie. Reageer dan direct via de button 'solliciteren'. Voor vragen kun je contact opnemen met Celine Dragt op 06  177 709 18 of per mail via [email protected] 


Onderhoudsmonteur Werktuigbouwkunde

Wij zijn op zoek naar een onderhoudsmonteur werktuigbouwkunde voor onze afdeling Services! Ben jij op zoek naar regionale projecten met vaste klanten waar je een langdurige relatie mee kan opbouwen? Ben je daarnaast ook werktuigbouwkundig onderlegd en hoeven wij jou niet uit te leggen wat HVAC is? Lees dan snel verder en wie weet zit jij dan binnenkort bij ons aan tafel voor deze gave uitdaging!

Dit ga je doen als Onderhoudsmonteur Werktuigbouwkunde

Als onderhoudsmonteur werktuigbouwkunde, al dan niet in opleiding, en inmiddels al bekend met het onderhoud van werktuigbouwkundige installaties zoals luchtbehandelings- en verwarmingsinstallaties, maak je deel uit van een leuk team en kun je het verschil maken op mooie veelzijdige projecten. Het preventief onderhoud is periodiek gepland, afhankelijk van de grote van de klus doe je dit zelfstandig of met een team.

Bij alles wat je doet haal jij het beste uit jezelf. Dus, naast bovenstaand, ook bij:

 • het (preventief) onderhouden van de werktuigbouwkundige installaties, zoals luchtbehandelings- en verwarmingsinstallaties
 • het signaleren en rapporteren van afwijkingen in de installaties
 • het rapporteren van de uitgevoerde werkzaamheden

Onze vaste klanten lopen uiteen van ziekenhuizen en verzorgingstehuizen tot aan casino’s, grote kantoorpanden en warehouses. Afwisseling is er dus zeker!

Jouw werkomgeving

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie --, digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in de technische dienstverlening en maakt onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties. Samen zijn wij Equans.

Onze afdeling Services bestaat uit het Klussenteam en het team Onderhoud & Services. Waar de afdeling Onderhoud & Services zich focust op het uitvoeren van onderhoud & service middels de onderhoudscontracten, focust het Klussenteam zich op klant specifiek projectwerk bij onze klanten voortkomend uit de onderhoudscontracten. Binnen het team Onderhoud & Services zijn wij nu op zoek naar de onderhoudsmonteur werktuigbouwkunde. Samen met jouw 35 collega monteurs staan jullie klaar voor onze vaste klanten. In het begin zal je in tweetallen naar onze vaste klanten gaan om het onderhoud uit te voeren. Wanneer je volledig inzetbaar bent, zal je ook zelfstandig op pad gaan.

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hecht iedereen waarde aan samenwerken en zien we overal kansen. Jij ook? Top!

Verder vragen we van jou:

 • allereerst het plezier om de werkzaamheden correct en netjes, conform contracteisen, uit te voeren
 • minimaal een afgeronde MBO opleiding 3 richting Werktuigbouwkunde, bijvoorbeeld eerste monteur service en onderhoud
 • enige ervaring als onderhoudsmonteur werktuigbouwkunde binnen de utiliteit op het gebied van luchtbehandelings- en verwarmingsinstallaties
 • NEN3140 of je bent bereid om deze te halen
 • een geldige VCA en minimaal een rijbewijs B
 • het overleggen van een VOG is geen probleem voor jou

Wat bieden wij je

 • een salaris tussen de €2.900 en €3.200 bruto per maand, op basis van jouw opleiding en ervaring, exclusief vakantiegeld
 • contract voor onbepaalde tijd
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk
 • bonus van maximaal 4%
 • een werkbus met grijs kenteken
 • afhankelijk van jouw functie een telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • goede pensioenregeling
 • een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Hoe kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen graag jouw reactie. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button.

Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Maarten van der Werff via 06 16 00 43 18 of mail naar [email protected]


Servicetechnicus Werktuigbouwkunde

Dit ga je doen als Servicetechnicus Werktuigbouwkunde

In de regio Zuid-Holland ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van diverse installaties voor onze klanten. Van luchtbehandelingskasten en koelingen tot aan WKO-installaties. Ook voeren we keuringsplichtige en klein ketelonderhoud uit. Jij bent letterlijk onze oren en ogen op de diverse locaties. Bij alles wat je doet haal jij het beste uit jezelf.

Dus ook bij het:

 • uitvoeren van service en onderhoud bij diverse locaties in de regio Zuid-Holland
 • oplossen van stroringen, kleine (onderhouds)klussen en preventies onderhoud aan werktuigbouwkundige installaties
 • verzorgen van een heldere en gestructureerde rapportage voor de klant en de (Contract)Manager
 • zorgdragen voor de juiste materialen en gereedschappen (in overleg met de Werkvoorbereider of de Servicecoördinator)

Jouw werkomgeving

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie --, digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in technische dienstverlening en maken onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties. Een van deze collega’s is Robert, Manager Services:

“Wij zijn op zoek naar een Servicetechnicus die graag zelfstandig wil werken, maar toch op zoek is naar een leuke club! Je hebt in de je rol veel vrijheid en bezoekt meerdere klanten, maar kan toch rekenen op steun van je collega’s. De sfeer in het team is goed, en dat zal je merken ook. Laten we snel even een bakkie koffie doen!”

Met jouw inzet versterk je een team van in totaal 25 collega’s. Het uitvoerende team is relatief klein wat zorgt voor veel vrijheid, autonomie en afwisseling. Een groot deel van je werkzaamheden bestaan uit het verhelpen van storingen overdag. Je komt op gave locaties zoals; EPO, AHOLD Delhaize, Hogeschool Rotterdam, Zalando en meer!

Wat opvalt aan dit team is dat zij allemaal beschikken over de juiste Rotterdamse mentaliteit en de klant optimaal willen ontzorgen. Er heerst een fijne sfeer onderling en iedereen binnen de afdeling is zeer toegankelijk. Loop je ergens tegen aan? Dan kan je rekenen op steun van Robert en je andere collega’s.

Jouw vakkennis en ervaring worden gezien en gewaardeerd. Je hebt hier genoeg ruimte om jezelf door te ontwikkelen en er is genoeg tijd om naast het harde werken een lolletje te hebben!

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hechten we waarde aan samenwerken en zien we overal kansen. Kansen die we aangrijpen. Jouw zelfstandigheid, proactieve houding en probleemoplossend vermogen passen goed in deze functie.

Ook beschik je over:

 • minimaal een afgeronde mbo-3 diploma in een relevante richting
 • een rijbewijs B om jezelf te vervoeren tussen de verschillende klantlocaties
 • een VCA-diploma of de bereidheid dat te halen

Wat bieden wij je

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:

 • een salaris tussen de €3.400,00 en de €3.800,00 bruto per maand op basis van je ervaring en kennis
 • een onbepaalde tijd contract
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4x9 uur per week
 • een telefoon en een laptop om je in je werk te faciliteren
 • een goede pensioenregeling (PMT)

Zo kun je solliciteren

Hebben we je interesse gewekt voor deze uitdagende werkomgeving met veel afwisseling? Mooi! Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor vragen kun je contact opnemen met Nick Flader, via [email protected] of via 06- 5736 0102. Je kunt ook solliciteren via de sollicitatiebutton.

Wacht niet te lang met solliciteren, de vacature gaat offline zodra we een match hebben gemaakt!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Aan cv’s die ongevraagd door bureaus worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

#LI-NF1