Montage Technicus

Equans ontwerpt en fabriceert vanuit de eigen productielocatie in Nieuwe Pekela onder meer leidingwerk en specialistische apparaten zoals afscheiders, tanks, kolommen, warmtewisselaars, reactoren en proces-skids.

Jouw uitdaging?

Ben jij trots op het werk dat jij doet en vind je het gaaf om jouw leidingen en apparaten te zien bij verschillende opdrachtgevers en verantwoordelijk te zijn om de reguliere storingen op te lossen, rekening houdend met het effect op het productieproces?

Dit ga je doen als Montage Technicus (Pijpfitter).

Als montage technicus ben je verantwoordelijk voor het inmeten, fitten, bouwen en monteren van leidingwerk en/of apparaten in verschillende staalsoorten, RVS- en nikkel legeringen. Het kleinere leidingwerk wordt met TIG en/of MIG lassen samengesteld. Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit aan de hand van een technische tekening.

Je takenpakket als Montage Technicus bestaat uit het:

 • Zelfstandig inmeten, prefabben en afwerken van leidingwerk en/of apparaten
 • Werken aan keurleidingen, drukvaten en warmtewisselaars
 • Vervaardigen en lassen van skids, pompsystemen, koelers, heaters en tankjes volgens specificatie en richtlijnen
 • Uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan (productie)installaties en randapparatuur, met name tijdens de productiestops
 • Vastleggen van relevante informatie over de uitvoering van verricht onderhoud, inclusief uren en verbruik van materialen, alsook de waarnemingen over de feitelijke technische staat van installaties in daartoe bestemde systemen

Wie ben jij?

 • Je hebt MBO-werk- en denkniveau en een opleiding in een technische richting, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde of Fitter
 • Relevante werkervaring aangevuld met kennis van motoren, pompen en mechanica
 • Je vindt het leuk om jezelf nog verder te ontwikkelen met vakgerichte cursussen en trainingen
 • Je hebt gevoel voor techniek, ruimtelijk inzicht en bent zelfstandig
 • Je komt met creatieve oplossingen en hebt een positieve en flexibele instelling

Wat bieden wij?

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:

 • Salaris tussen de €3150 en €3850 bruto per maand bij een fulltime dienstverband
 • Contract voor onbepaalde tijd
 • Volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
 • 38 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • Goede pensioenregeling

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag. Je kunt solliciteren via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Jacob van der Wal via 06 163 634 46 of door te mailen naar [email protected]

Wij zijn Equans

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten bij het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Aan cv's die ongevraagd door bureaus worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

#LI-JV1


Allround Beheertechnicus

Een storing op de 20ste verdieping van het European Patent Office en de ‘productie’ staat stil. Als Allround Beheertechnicus breng jij het weer in beweging en zorg je voor een juiste afhandeling richting de klant. Grijp jouw kans bij Equans in een samenwerking met de klant EPO!

Allround Beheertechnicus | Klantlocatie; European Patent Office, Den Haag

Dit ga je doen

Als Allround Beheertechnicus bij Equans ben jij samen met het team verantwoordelijk voor de continuïteit van de gebouw gebonden installaties van EPO. Van lucht- en klimaatbeheersingsinstallaties tot aan riolering, lichtinstallaties, WKO-installaties en gasvoorzieningen. Jou allround technische kwaliteiten komen hierbij dus goed van pas! Jij bent letterlijk onze oren en ogen op deze locatie. Dus ook bij het:

 • verhelpen van storingen en het uitvoeren van controle rondes
 • beoordelen van diverse technische installaties en hierbij rapporteren op afwijkingen
 • doen van kleine (onderhouds)klussen en zorgen voor preventief onderhoud
 • rapporteren aan de klant en aan collega’s. Helder en gestructureerd
 • Jouw vakkennis binnen de disciplines van Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde worden gezien en gewaardeerd. Jouw werktijden variëren tussen 07.00- en 19.00uur, samen kijken we naar de perfecte match.

Jouw werkomgeving

Equans heeft de verantwoordelijkheid voor het technisch beheer en onderhoud aan de gebouwen van EPO, die zich bevinden tussen Den Haag en Rotterdam aan de A4. Het opvallende glazen gebouw bestaat uit 26 verdiepingen en heeft een lengte van 156 meter. Samen zorgen we voor een veilige en betrouwbare omgeving.

Met jouw inzet versterk je een multidisciplinair- team van ongeveer 8 technici. Een van deze professionals is Ed, Technisch Teamleider op het contract:

“Ben jij op zoek naar een werkplek waar je het uiterste uit jezelf kunt halen? Hier worden de hoogste eigen gesteld aan technische vaardigheden en een klantgerichte instelling. Hier combineren we hard werken met plezier, ervaar het zelf!!”

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hecht iedereen waarde aan een samenwerken en combineren we hard werken met hard lachen. Kansen grijpen we aan en zijn meer dan bereid om elkaar te ondersteunen op zowel technisch- als persoonlijk vlak. Verder past jouw hands-on mentaliteit en het vermogen om snel te schakelen goed bij ons. Ook beschik je over:

 • Een mbo-opleiding in de richting van elektrotechniek, werktuigbouwkunde of installatietechniek
 • technische kennis van het: service-, beheer- en onderhoudsproces
 • goede communicatieve vaardigheden in verband met de diversiteit op het EPO

Wat bieden wij je

 • Persoonlijke begeleiding, vrijheid afwisselend werk en een omgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde Equans concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. Daarnaast bieden wij jou onder andere:
 • een starsalaris tussen € 3.000,00 en de € 3.800,00 bruto per maand bij 40 uur
 • Een contract voor onbepaalde tijd
 • 38 vrije dagen bij een dienstverband van 40 uur per week
 • Volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een goede pensioenregeling

Zo kun je solliciteren

Help jij mee om de ‘productie’ op EPO draaiende te houden?

Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’. Voor vragen kun je contact opnemen met Nick Flader via [email protected] of op 06-573 601 02.

Samen voor grote uitdagingen

Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.


Beheertechnicus

Wij zijn op zoek naar een beheertechnicus binnen onze afdeling Services! Krijg jij energie van het uitvoeren van werkzaamheden aan gebouw gebonden installaties en het beheren van deze installaties? Zit jij daarnaast goed op je plek binnen een dynamische organisatie? Lees dan snel verder en wie weet zit jij binnenkort bij ons om tafel voor deze uitdagende functie!

Dit ga je doen als beheertechnicus

Als beheertechnicus bij Equans voer je werkzaamheden uit aan gebouw gebonden installaties bij onder andere kantoren, gemeenten, productiebedrijven en zorginstellingen. Je krijgt opdracht om het geplande onderhoud uit te voeren of om  een storing aan deze installaties op te lossen. Daarmee zorg jij er meteen voor dat de nieuwe en bestaande installaties voldoen aan de geldende wettelijke bepalingen en kwaliteitsnormen. Daarnaast ben je ook veel aan het organiseren en beheren. Je hebt veelvuldig contact met de klant. Binnen de kortste keren weet jij de juiste wegen te bewandelen om je werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Bij alles wat je doet, haal jij het beste uit jezelf. Dus, naast bovenstaande, ook bij:

 • Het zelfstandig uitvoeren van diverse service- en beheerwerkzaamheden binnen verschillende disciplines van de elektro- en installatietechniek;
 • Het beheren van de assets van de klant en ervoor zorgen dat de staat van onderhoud overeenkomt met de gemaakte (contractuele) afspraken met de klant;
 • Het zorgen voor vervanging of uitbreiding van de bestaande ET en WT (HVAC) installaties;
 • Het eventueel uitbesteden van werkzaamheden aan onderaannemers;
 • Het goed letten op de veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen en het binnen de gestelde tijd afronden van de werkzaamheden.

Verder speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van het team door bijvoorbeeld het begeleiden van leerlingen en het in sommige gevallen aansturen van 1 of meerdere collega’s.

Jouw werkomgeving

Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie --, digitale - en industriële transitie. We zijn wereldleider in de technische dienstverlening en maakt onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties. Samen zijn wij Equans.

Onze afdeling Services bestaat uit het Klussenteam en het team Onderhoud & Services. Waar de afdeling Onderhoud & Services zich focust op het uitvoeren van onderhoud & service middels de onderhoudscontracten, focust het Klussenteam zich op klant specifiek projectwerk bij onze klanten voortkomend uit de onderhoudscontracten. Voor het team Onderhoud & Services zijn wij nu op zoek naar een beheertechnicus! De werkzaamheden worden uitgevoerd in de regio rondom Eindhoven of Tilburg.

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hecht iedereen waarde aan samenwerken en zien we overal kansen. Jij ook? Top! Verder vragen we van jou:

 • Een afgeronde technische opleiding op mbo niveau 4;
 • Basiskennis elektrotechniek, aangevuld met vakgerichte opleidingen (bijvoorbeeld meet- en regeltechniek, F- Gassen/EBI/PO/PI in het kader van de Scios regelgeving);
 • Technische kennis van het: service-, beheer- en onderhoudsproces, onderhoudsconcepten en assetmanagement binnen een multidisciplinaire werkomgeving of je bent bereid je daarin verder te (blijven) ontwikkelen;
 • Goede communicatieve vaardigheden en je bent een organisatietalent;
 • Een hoop enthousiasme, een flexibele instelling en je houdt van aanpakken en je blijven ontwikkelen;
 • Een geldig rijbewijs B.

Competenties

 • Relatiebeheer is binnen deze rol erg belangrijk zodat je goed overweg kunt met de klant, ook op de langere termijn;
 • Je bent zelfstandig en werkt secuur de administratie bij;
 • Je hebt voldoende zelfvertrouwen om de klant goed te bedienen en van adviezen te voorzien;
 • Je bent een teamplayer en beschikt over een flinke dosis humor!

Wat bieden wij je

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder:

 • Een salaris tussen de €3.671 en €4.256 bruto per maand op basis van jouw ervaring, exclusief vakantiegeld;
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Flexibele werktijden in overleg mogelijk;
 • Bonus van maximaal 4%;
 • Afhankelijk van jouw functie een telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren;
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Goede pensioenregeling;
 • Een prettige werksfeer en fijne collega’s;
 • Volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag voor 19 juni 2023. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button.

Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Maarten van der Werff via 06 16 00 43 18 of mail naar [email protected]


Servicetechnicus Elektrotechniek

Servicetechnicus Elektrotechniek

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest wat zich ‘achter de hekken’ van defensie afspeelt? Zie jij jezelf wel voor ons werken op kazernes, vliegbases of een marinebasis? Solliciteer dan op deze vacature!

Dit ga je doen als Servicetechnicus Elektrotechniek

Voor onze opdrachtgever, de Koninklijke Marine, doen we op locatie in Den Helder het onderhoud aan diverse technische installaties in utiliteitspanden. Denk bijvoorbeeld aan schakelkasten en gebouwinstallaties tot noodstroomaggregaten en noodverlichting. Jij bent letterlijk onze oren en ogen op de diverse defensielocaties. Met jouw scherpe blik draag je ook projecten aan, waar je vervolgens zelf aan werkt. Zo maak je deels je eigen werk. Hoe leuk is dat!

Jouw werk(omgeving)

In regio Den Helder ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van service en onderhoud bij onder meer de Marinekazernes. Je werk bestaat uit het oplossen van storingen, kleine (onderhouds-)klussen en preventief onderhoud. Je sluit je werkzaamheden af met een heldere en gestructureerde rapportage voor de klant. Beschik je (nog) niet over alle juiste diploma’s of werkervaring? Dat is wat ons betreft niet erg: samen kijken we naar een passend opleidingstraject, wat aansluit bij zowel jouw behoeften als die van de klant.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo-opleiding (richting elektrotechniek) op niveau 3 of 4.
 • Enkele jaren ervaring met het onderhoud van vergelijkbare installaties.
 • Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en gedisciplineerd.
 • Je bent gewend te werken volgens strakke administratieve eisen.
 • Je vindt het geen probleem om storingsdiensten te draaien.
 • Je levert graag kwaliteit.

Wat bieden wij je?

Je werkt voornamelijk alleen, maar wel vanuit een hecht team. Samen zetten we onze schouders eronder en lachen we ook veel met elkaar. Je werkt zelfstandig, hebt veel afwisseling in je werk en krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen. We stimuleren ambitie en groei. Hierdoor heb je binnen Equans veel mogelijkheden om je breed te ontwikkelen binnen technische dienstverlening. Wat bieden we verder?

 • Een salaris tussen €2950 en €3900 bruto per maand (bij een 40-urige werkweek), op basis van jouw kennis, opleiding en ervaring;
 • 38 vakantiedagen (bij een 40-urige werkweek);
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Flexibele werktijden in overleg mogelijk.

Zo solliciteer je

Hebben we je interesse gewekt voor deze uitdagende werkomgeving met veel afwisseling? Mooi! Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor vragen kun je contact opnemen met Lars Volkers, via [email protected] of 06-100 158 83. Je kunt solliciteren via de sollicitatiebutton.

Wij zijn Equans

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 collega’s zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. We maken onder meer fabrieken, kantoren en ziekenhuizen, bruggen, tunnels en zelfs complete steden klaar voor de toekomst. Zo maken we samen met onze klanten werk van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.


Servicetechnicus Werktuigbouwkunde

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest wat zich ‘achter de hekken’ van defensie afspeelt? Zie jij jezelf wel voor ons werken op kazernes, vliegbases of een marinebasis? Solliciteer dan op deze vacature!

Dit ga je doen als Servicetechnicus Werktuigbouwkunde

Voor onze opdrachtgever, de Koninklijke Marine, doen we op locatie in Den Helder het onderhoud aan diverse technische installaties in utiliteitspanden. Denk bijvoorbeeld aan verwarming, ventilatie of koel installaties. Jij bent letterlijk onze oren en ogen op de diverse defensielocaties. Met jouw scherpe blik draag je ook projecten aan, waar je vervolgens zelf aan werkt. Zo maak je deels je eigen werk. Hoe leuk is dat!

Jouw werk(omgeving)

In regio Den Helder ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van service en onderhoud bij onder meer de Marinekazernes. Je werk bestaat uit het oplossen van storingen, kleine (onderhouds-)klussen en preventief onderhoud. Je sluit je werkzaamheden af met een heldere en gestructureerde rapportage voor de klant. Beschik je (nog) niet over alle juiste diploma’s of werkervaring? Dat is wat ons betreft niet erg: samen kijken we naar een passend opleidingstraject, wat aansluit bij zowel jouw behoeften als die van de klant.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo-opleiding (richting installatietechniek) op niveau 3 of 4.
 • Enkele jaren ervaring met het onderhoud van vergelijkbare installaties.
 • Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en gedisciplineerd.
 • Je bent gewend te werken volgens strakke administratieve eisen.
 • Je vindt het geen probleem om storingsdiensten te draaien.
 • Je levert graag kwaliteit.

Wat bieden wij je?

Je werkt voornamelijk alleen, maar wel vanuit een hecht team. Samen zetten we onze schouders eronder en lachen we ook veel met elkaar. Je werkt zelfstandig, hebt veel afwisseling in je werk en krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen. We stimuleren ambitie en groei. Hierdoor heb je binnen Equans veel mogelijkheden om je breed te ontwikkelen binnen technische dienstverlening. Wat bieden we verder?

 • Een salaris tussen €2950 en €3900 bruto per maand (bij een 40-urige werkweek), op basis van jouw kennis, opleiding en ervaring;
 • 38 vakantiedagen (bij een 40-urige werkweek);
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Flexibele werktijden in overleg mogelijk.

Zo solliciteer je

Hebben we je interesse gewekt voor deze uitdagende werkomgeving met veel afwisseling? Mooi! Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor vragen kun je contact opnemen met Lars Volkers, via [email protected] of 06-100 158 83. Je kunt solliciteren via de sollicitatiebutton.

Wij zijn Equans

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 collega’s zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. We maken onder meer fabrieken, kantoren en ziekenhuizen, bruggen, tunnels en zelfs complete steden klaar voor de toekomst. Zo maken we samen met onze klanten werk van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.


Research Instrumentmaker, Amsterdam

Als Research Instrumentmaker ben je werkzaam bij één van onze klanten in een High Tech R&D-omgeving.

Dit ga je doen als Research Instrumentmaker

Als Research Instrumentmaker ben je verantwoordelijk voor het zorgdragen voor een fijnmechanische technische service voor experimentele researchinstallaties en instrumenten. In het machinepark ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, engineeren en het fabriceren van de instrumenten.

Wij beschikken over een zeer uitgebreid machinepark van hoge kwaliteit.

Van 5-assige Mazak bewerkingnscentra’s tot meerdere metaal- en kunststof

3-D printers en van een 5-assige Hermle tot een oliedraadvonkmachine. Op deze locatie kun je al je talent gebruiken om instrumentatiewerk van hoge kwaliteit te maken met 1 van de uitgebreidste machineparken van het land.

Je krijgt de mogelijkheid om diverse certificaten te behalen en cursussen te doen; zowel op het gebied van programmeren met verschillende besturingsprogramma’s als in het bedienen van diverse machines.

Wie ben jij

 • Een afgeronde MBO opleiding Leidsche Instrumentenmaker, Research instrumentmaker of soortgelijke opleiding
 • Ervaring in het ontwerpen en fabriceren van instrumentatiewerk
 • Ervaring in 3D-ontwerpen met AutoDesk Inventor en CNC Technieken
 • Kennis en ervaring van andere technieken op het gebied van instrument engineering zoals 3D-printen en andere fabricagemethoden.
 • Passie van fijnmechanische technieken en kennis van verspanen

Wat bieden wij je

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:

 • Salaris tussen €2.800,00 en €4.200,00 bruto per maand, exclusief vakantiegeld
 • Flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4x9 uur per week
 • Telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • Goede pensioenregeling
 • Een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • Volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk 28 mei 2023

Je kunt solliciteren via de sollicitatie button.

Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Lilian van Son via [email protected] en/of  06 12618394

Wij zijn Equans

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

#LI-LV1


Junior Montage Technicus

Jouw uitdaging?

Ben jij trots op het werk wat jij doet en vind je het gaaf om jouw leidingen te zien bij verschillende opdrachtgevers en verantwoordelijk te zijn om de reguliere storingen op te lossen rekening houdend met het effect op het productieproces? Solliciteer dan nu op de vacature van Junior Montage Technicus bij Equans.

Dit ga je doen als Junior Montage Technicus ( Pijpfitter )

Een ervaren Montage Technicus hoeven we niet uit te leggen wie of wat we zoeken. Maar we zijn juist ook geïnteresseerd in minder ervaren mensen met de juiste competenties die beschikken over ‘ruimtelijk inzicht’ en ‘gevoel voor techniek en geometrie’. Bijvoorbeeld mensen die voortijdig met hun opleiding zijn gestopt maar passie hebben voor de techniek. Wij leiden je graag op tot de fitter (niveau 4) van de toekomst.

Als junior montage technicus ben je samen met een (senior) montage technicus verantwoordelijk voor het inmeten, fitten, bouwen en monteren van leidingwerk tot complete trajecten in zowel staal als RVS.

Het kleinere leidingwerk wordt met TIG lassen samengesteld. Je voert deze werkzaamheden uit aan de hand van een technische tekening of (ISO) schets.

Je takenpakket als Junior Montage Technicus bestaat verder uit:

 • Het inmeten, prefabben en afwerken van leidingwerk
 • Werkzaamheden aan keurleidingen (gas-stroom en productie leidingen)
 • Het vervaardigen en lassen van skids, pompsystemen, koelers, heaters en tankjes
 • Het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan (productie)installaties en randapparatuur, met name tijdens de productiestops
 • Het vastleggen van relevante informatie over de uitvoering van verricht onderhoud, inclusief uren en verbruik van materialen, alsook de waarnemingen over de feitelijke technische staat van installaties in daartoe bestemde systemen

Jouw werkomgeving

Je werkgebied is de regio Oost Nederland, van Emmen tot Arnhem en van Hengelo tot Lelystad. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit kleinschalig werk, daardoor heb je veel afwisseling in je werkzaamheden en kom je hierbij op veel verschillende projectlocaties.

Wie ben jij?

 • Je hebt MBO werk en denk niveau en een afgeronde opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Landbouw of Fitter
 • Relevante werkervaring aangevuld met kennis van motoren, pompen en mechanica
 • Je vind het leuk om jezelf nog verder te ontwikkelen met vakgerichte cursussen en trainingen
 • Je hebt gevoel voor techniek, ruimtelijk inzicht en bent zelfstandig
 • Je komt met creatieve oplossingen en je hebt een positieve en flexibele instelling

Wat bieden wij?

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:

 • Salaris tussen de €2850 en €3500 bruto per maand bij een full time dienstverband
 • Contract voor onbepaalde tijd
 • Bedrijfsbus en telefoon om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • Goede pensioenregeling

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Jacob van der Wal via 06 163 634 46 of door te mailen naar [email protected]

Wij zijn Equans

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Aan cv's die ongevraagd door bureaus worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend. 

#LI-JV1


Montage Technicus

Jouw uitdaging?

Ben jij trots op het werk wat jij doet en vind je het gaaf om jouw leidingen te zien bij verschillende opdrachtgevers en verantwoordelijk te zijn om de reguliere storingen op te lossen rekening houdend met het effect op het productieproces?

Solliciteer dan nu op de vacature van Montage Technicus bij Equans.

Dit ga je doen als Montage Technicus ( Pijpfitter )

Als montage technicus ben je verantwoordelijk voor het inmeten, fitten, bouwen en monteren van leidingwerk tot complete trajecten in zowel staal als RVS.

Het kleinere leidingwerk wordt met TIG lassen samengesteld. Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit aan de hand van een technische tekening of (ISO) schets.

Je takenpakket als Montage Technicus bestaat verder uit:

 • Het zelfstandig inmeten, prefabben en afwerken van leidingwerk
 • Werkzaamheden aan keurleidingen (gas-stroom en productie leidingen)
 • Het vervaardigen en lassen van skids, pompsystemen, koelers, heaters en tankjes
 • Het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan (productie)installaties en randapparatuur, met name tijdens de productiestops
 • Het vastleggen van relevante informatie over de uitvoering van verricht onderhoud, inclusief uren en verbruik van materialen, alsook de waarnemingen over de feitelijke technische staat van installaties in daartoe bestemde systemen

Jouw werkomgeving

Je werkgebied is de regio Oost Nederland, van Emmen tot Arnhem en van Hengelo tot Lelystad. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit kleinschalig werk, daardoor heb je veel afwisseling in je werkzaamheden en kom je hierbij op veel verschillende projectlocaties.

Wie ben jij?

 • Je hebt MBO werk en denk niveau en een afgeronde opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Landbouw of Fitter
 • Relevante werkervaring aangevuld met kennis van motoren, pompen en mechanica
 • Je vind het leuk om jezelf nog verder te ontwikkelen met vakgerichte cursussen en trainingen
 • Je hebt gevoel voor techniek, ruimtelijk inzicht en bent zelfstandig
 • Je komt met creatieve oplossingen en je hebt een positieve en flexibele instelling

Wat bieden wij?

Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:

 • Salaris tussen de €3150 en €3850 bruto per maand bij een full time dienstverband
 • Contract voor onbepaalde tijd
 • Bedrijfsbus en telefoon om je in je werk te faciliteren
 • 38 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • Goede pensioenregeling

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Jacob van der Wal via 06 163 634 46 of door te mailen naar [email protected]

Wij zijn Equans

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Aan cv's die ongevraagd door bureaus worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend. 

#LI-JV1


Monteur KSW

Heb jij ervaring met werktuigbouwkundige installaties? Wil jij bovendien een uitdagende baan met afwisselende werkzaamheden en klanten? Dan is dit de juiste functie voor jou!

Voor onze Modificaties afdeling in Zuid-Holland, zoeken we nu een enthousiaste monteur die zich wil blijven ontwikkelen!

Dit ga je doen als Monteur KSW

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van kleine en grote installatie- en modificatieprojecten in de utilitaire sector. Denk hierbij aan vervanging of uitbreidingen van installaties op het gebied van verwarming, koeling, water en luchtbehandeling. De klanten waar wij onze werkzaamheden verrichten zijn zeer divers. In Zuid-Holland hebben we onder anderen projecten bij gemeentes, ziekenhuizen, kantoren en overheidsgebouwen.

Jouw verantwoordelijkheden zijn onder andere

 • Zelfstandig of in teamverband werken aan vervangingen, aanpassingen en uitbreidingen van werktuigbouwkundige utilitaire installaties
 • Bij alle werkzaamheden rekening houden met de geldende veiligheidsvoorschriften, planning, klanteisen en kwaliteitsnormen
 • Zorgen voor een correcte schriftelijke rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden, welke je aanlevert bij de leidinggevende of de Werkvoorbereider

Dit breng je mee

 • Je hebt een MBO niveau 3 of 4 opleiding in Werktuigbouwkunde of Installatietechniek afgerond
 • Je hebt voldoende kennis van en ervaring met werktuigbouwkundige installaties in de utiliteit, om hier zelfstandig aan te kunnen werken
 • Je bent klantgericht, flexibel, communicatief vaardig en een teamspeler
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B en woont in de omgeving van Den Haag/Rotterdam

Wat bieden wij je

 • Een salaris tussen de €3000,- en €3500,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband
 • Mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd
 • Flexibele werktijden in overleg mogelijk (bijvoorbeeld 4×9)
 • 38 vrije dagen bij een fulltime dienstverband
 • Goede pensioenregeling
 • Een zeer prettige werksfeer en persoonlijke begeleiding
 • Volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden welke worden vastgelegd!

Zo kun je solliciteren

Past deze baan bij Equans mogelijk goed bij jou? Solliciteer dan direct via de “solliciteer” knop of neem contact op met onze Recruiter Nick Flader via 06-573 601 02 of [email protected]

Samen voor grote uitdagingen

Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruimt 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.


Eerste Monteur Werktuigbouwkunde

Dit ga je doen als Eerste Monteur Werktuigbouwkunde

Equans zoekt een Eerste Monteur Werktuigbouwkunde voor het Klant Specifiek Werk (KSW) team bij het Zuyderland medisch centrum. Dit team pakt zowel onderhoudswerkzaamheden als klussen en projecten op binnen de twee locaties van het Zuyderland in Heerlen en Sittard. Als Eerste Monteur Werktuigbouwkunde ga je aan de slag met alle gangbare HVAC-installaties. Daarnaast werk je ook aan klant specifieke installaties zoals medische gassen en installaties voor operatiekamers, laboratoria en cleanrooms.

Je werkt samen met een kleine en hechte groep vaste collega monteurs (ongeveer 12 personen) op zowel elektrotechnisch als werktuigbouwkundig vlak. Naast jouw collega’s in de uitvoering heb je contact met een aantal vaste werkvoorbereiders en projectleiders en ontzorgen jullie samen als team het Zuyderland medisch centrum op het gebied van installatietechniek.

In de functie van Eerste Monteur Werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor:

 • Het uitvoeren van onderhoud en kleine projecten gericht op HVAC-installaties waarbij je rekening houdt met de geldende veiligheidsvoorschriften, klanteisen en kwaliteitsnormen.
 • Het verhelpen van storingen aan gebouwgebonden HVAC-installaties en het ondersteunen van de technische dienst van het Zuyderland medisch centrum.
 • Zorgdragen voor vervangingen, aanpassingen aan en uitbreidingen van bestaande werktuigbouwkundige installaties zoals luchtbehandeling, verwarming en koeling.
 • Zorgen voor een opgeruimde en schone werkplek en installatie. Daarnaast zorg je voor een sluitende schriftelijke rapportage welke je aanlevert bij de werkvoorbereider.
 • Binnen jouw rol is relatiebeheer belangrijk en je zorgt ervoor dat je goed met de klant overweg kunt, ook op de langere termijn.

Jouw werkomgeving

Je wordt als Eerste Monteur Werktuigbouwkunde opgenomen in het KSW-team voor het Zuyderland medisch centrum met twee vaste werklocaties in Heerlen en Sittard. Het KSW-team biedt jou gevarieerd werk en de ruimte om mee te werken aan uitdagende onderhoudsklussen en kleine projecten binnen een ziekenhuisomgeving.

Verder is het een klein en hecht team (ongeveer 15 collega’s) met korte lijnen, een hoog hospitality gevoel en de wil om de klanten te ontzorgen. Ze denken mee met de klant en stellen zich flexibel op. De afdeling wordt gekenmerkt door een open cultuur, waar input en betrokkenheid gewaardeerd en aangemoedigd wordt.

Wie ben jij?

 • Je hebt een MBO-opleiding in de richting Werktuigbouwkunde of Installatietechniek afgerond.
 • Je hebt kennis van gebouwgebonden HVAC-installaties en ervaring als monteur.
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt voldoende kennis van de diverse installaties om onderhoud, verstoringen, klussen en kleine projecten op te pakken.
 • Je bent flexibel ingesteld ten aanzien van werktijden en wilt samen met het team uitmuntende service leveren.
 • Je bent een echte teamplayer en werkt graag in een vast team.
 • Je bent klantgericht en hebt een hoog hospitality gevoel.
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal goed.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou als Eerste Monteur Werktuigbouwkunde een uitdagende rol op 2 vaste locaties! Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn, daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:

 • Salaris tussen € 2753,27 en € 3520,79 bruto per maand, exclusief vakantiegeld.
 • Direct een vast contract voor onbepaalde tijd.
 • Een woon-werkvergoeding naar beide locaties zonder eigen kilometers.
 • Smartphone en tablet om je in je werk te faciliteren.
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • Goede pensioenregeling (PMT).
 • Mogelijkheid voor lidmaatschap voor het Equans gezamenlijk hulpfonds.
 • Veel opleiding- & ontwikkelmogelijkheden binnen de functie maar ook daarbuiten. Daarnaast biedt Equans door ook de mogelijkheden om door te groeien naar een andere functie!

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton.  Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Joey Schmeitz via [email protected] of telefonisch op +316-833 013 25.

Wij zijn Equans

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.