Maintenance Engineer - Consultant

Als Maintenance Consultant bij EQUANS adviseer je klanten en help je hen met het vinden van antwoorden op vraagstukken op het gebied van onderhoud. Jij weet hoe je onderhoud installaties veiliger, efficiënter en effectiever maakt voor mens, milieu en bedrijfsresultaten. Je begeleid het gehele traject van een project; vanaf opdracht/onderzoeksfase, advisering, implementatie tot en met de rapportage.

 

Dit is niet zomaar een baan, het gaat om een zichtbaar verschil maken voor onze klanten in de Rotterdamse industrie!

 

Zo maak je het verschil

Jij bent, zowel voor onze opdrachtgevers als collega’s binnen EQUANS, het eerste aanspreekpunt voor vraagstukken met betrekking tot het verbeteren van onderhoud en onderhoudsprocessen bij onze opdrachtgevers. Hoe kunnen we installaties betrouwbaarder en energie-efficiënter laten draaien? En hoe kan je bijvoorbeeld werkprocessen optimaliseren, zodat technici efficiënter en vooral met meer plezier hun werk doen?

 

Je geeft klanten o.a. advies en inzicht in vraagstukken rondom compliance en veiligheid, kostenbesparingen, verhogen availability/productie optimalisatie en industrie 4.0. Je maakt inzichten met betrekking tot prioriteiten binnen de onderhoudsstrategie duidelijk aan de hand van risico analyses en daarnaast ben je gesprekspartner bij de klant voor zowel maintenance teams als operations.

 

Dit ben jij

  • Jouw HBO werk en/of denkniveau en een opleiding in een technische studierichting is een  basis waar wij blij van worden.
  • Je hebt meerdere jaren ervaring in de onderhoudswereld én met onderhoudsmethodieken (RCM, RCA, FMECA etc.)
  • Kennis van systemen als SAP PM en PowerBI is een pré.
  • Communicatief – analytisch – flexibel

 

Wat bieden wij je

Naast de gebruikelijke aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, bieden wij je persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Bij onze vestiging in Rotterdam sta je midden in de Rotterdamse Industrie. We werken bij uiteenlopende industriële klanten in de Petrochemie, Op- en Overslag, Food en Farmacie. Dagelijkse leveren we technische oplossingen die bijdragen aan de duurzaamheid en efficiëntie van onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om slimme ontwerpen, kleine revisies, grootschalige nieuwbouwprojecten of onderhoud en beheer. Wij zijn van alle markten thuis. Kom het verschil maken in het industriële hart van Nederland.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Arnold Bos via [email protected]  of telefonisch op 06 - 41 99 07 37.