EV-Coördinator E-Mobility

Als EV Coördinator bij E-Mobility ben jij de sleutelfiguur van het plaatsingsproces van laadpalen en bijbehorende installaties. Het vergt een hele organisatie om een laadpaal te plaatsen en jij weet precies van begin tot eind dit proces goed te coördineren. Dagelijks bewaak jij het plaatsingsproces, je staat in contact met projectleiders, opdrachtgevers, leveranciers en collega’s. Daarbij is communicatie je grootste kracht. De functie is zeer afwisselend doordat wij veel verschillende projecten doen bij zowel publieke als private opdrachtgevers. Je werkt nauw samen met onze Technisch Administratief Medewerker en Projectleider. Samen krijgen jullie nog meer energie wanneer er met succes een laadpaal is geplaatst. 
 
Wat ga je doen:
• Dagelijks contact onderhouden met opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers, klanten en natuurlijk collega’s;
• Bestellen van materialen en bewaken van geleverde resultaten van onze leveranciers;
• Ondersteunen van de Projectleider en samen maken jullie van ieder project een succes;
• Het verrichten van calculatie werkzaamheden, voorbereiden en uitwerken van offerte aanvragen;
• Rapporteren aan de organisatie over voortgang en planning.
 
Wat bieden wij jou
• Een salaris tussen €2800,- en €3600,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week. Het exacte salaris wordt bepaald op basis van jouw kennis, opleiding en ervaring;
• Laptop, telefoon en thuiswerkmogelijkheden met een uitstekende thuiswerkregeling;
• Flexibele werktijden, je hebt de keuze om te kiezen tussen parttime 32 uur of 36 uur (4x9), of fulltime 40 uur;
• Goede secundaire voorwaarden zoals 38 vrije dagen per jaar bij een dienstverband van 40 uur per week, pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten;
• Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt.
 
Dit breng je mee
• Een mbo-niveau 4 diploma richting (technische) bedrijfskunde of een technische opleiding; 
• Je wil graag meewerken aan een veilige energietransitie;
• Je bent in staat overzicht te bewaken in complexe processen; 
• Je wil de uitdaging aangaan om zo veel mogelijk laadpalen in zo min mogelijk tijd op een veilige manier te laten plaatsen. 
 
Je bent iemand die eigenaarschap toont en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Jij bent immers de sleutelfiguur en de schakel tussen binnen en buiten. Je bent creatief en praktisch ingesteld, iemand die onderneemt en veel regelt en daardoor ook veel voor elkaar krijgt. Een zelfstarter die in mogelijkheden denkt en resultaatgericht maar ook kostenbewust te werk gaat.
 
Standplaats: Zaandam of Dordrecht
 
Zo kun je solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button 'solliciteren'. Voor vragen kun je contact opnemen met Eren Yasemin via [email protected] of telefonisch op 06 - 22 57 96 89

 

Wij zijn Equans
Team E-Mobility is een jong en snel groeiende tak van Equans, met grote ambities. Wij ontwerpen, installeren, onderhouden en financieren laadvoorzieningen voor elektrisch vervoer. Dit doen we met ongeveer 40 gedreven en energieke collega’s. Ons publieke laadnetwerk is inmiddels vertegenwoordigd in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag en maakt elke dag voor duizenden automobilisten emissievrij vervoer mogelijk. Maar ook voor bedrijven plaatsen wij uiteenlopende laadinstallaties van AC en DC laadinfra. Zo dragen wij bij aan het energiesysteem van de toekomst.
 


Werkvoorbereider Elektrotechniek

Dit ga je doen als Werkvoorbereider Elektrotechniek
Als Werkvoorbereider Elektrotechniek binnen de afdeling Projecten kom je te werken binnen het team dat zich op verschillende utilitaire klanten in Limburg zoals Brightlands, LONZA, DSM en Mosa Meat. Dit team realiseert multidisciplinaire nieuwbouw en renovatieprojecten waarbij gewerkt wordt op basis van een vaste klantrelatie. Hierbij werken we samen met andere aannemers in een bouwteam en zijn we vanaf de ontwerpfase betrokken bij de projecten.

 

Afhankelijk van de grootte en aard van de projecten werk je samen met vaste collega’s van diverse disciplines maar jouw focus blijft bij de elektrotechnische werkvoorbereiding. Jij zorgt ervoor dat de elektrotechnische kant van de projecten gedegen voorbereid wordt. Hierbij kom je in aanraking met veel voorkomende elektrotechnische installaties zoals sterk- en zwakstroominstallaties, verlichting en communicatie en beveiligingsinstallaties. Daarnaast wordt van jou als werkvoorbereider verwacht, dat je aanwezig bent op locatie voor werkoverleggen en overleg met de monteurs in de uitvoering.

 

Verder ben je als Werkvoorbereider verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
• Zorgdragen voor de elektrotechnische werkvoorbereiding zodat multidisciplinaire projecten gerealiseerd kunnen worden. Je zorgt ervoor dat organisatie, werkmethoden, planning, inzet van mens en middelen, ARBO en kwaliteitszorg worden meegenomen in de voorbereiding en de projecten gedegen worden voorbereid.
• Je zorgt voor een gedegen projectadministratie en levert deze aan bij de projectleider, zodat de voortgang en gemaakte kosten gedurende de looptijd van het project goed bijgehouden kunnen worden.
• In overleg met de uitvoering en projectleider zorgdragen voor een optimale bezetting op de diverse lopende projecten.
• Onderhouden van contacten met de klant, leveranciers en onderaannemers, nevenaannemers en afdelingen binnen Equans, zodanig dat dit een effectieve bijdrage levert aan de voortgang van projecten.
• Je werkt gestructureerd in diverse programmatuur zoals calculatieprogramma’s en financiële programma’s (ACTO en SAP en MS Office pakket).

 

Jouw werkomgeving
Je komt terecht in een hecht team dat klaar staat voor elkaar maar zeker ook voor de klanten die ze bedienen. Het team bezit een hoge mate van drive om de klanten te ontzorgen en teamleden dagen elkaar uit om projecten kwalitatief goed af te ronden. Dit zorgt ervoor dat klanten terugkomen bij Equans en graag met het team samenwerken. Daarnaast is er altijd ruimte voor een grapje en hebben de teamleden interesse in elkaar en elkaars bezigheden.

Binnen het team staat ontwikkeling centraal en volgens projectmanager Raymond “maken de teamgenoten elkaar beter”. Ook als bepaalde taken nog onbekend voor jou zijn willen teamleden je helpen bij jou ontwikkeling als professional. Ten slotte krijg je in jouw functie veel vrijheid en autonomie.

 

Wie ben jij?
• Je hebt MBO-4 werk- en denkniveau, door een opleiding Elektrotechniek of werkervaring verkregen.
• Je hebt ervaring binnen de utilitaire elektrotechniek bijvoorbeeld als monteur of als werkvoorbereider.
• Je bent klantgericht, denkt graag mee met de klanten en wilt ze ontzorgen op het gebied van installatietechniek.
• Je bent proactief en ondernemend ingesteld.
• Je beheerst de Nederlandse taal goed en communiceert open en transparant.
• Je bent werkt graag in teamverband, deelt kennis en wilt leren van je collega’s.
• Je bent flexibel en werkt gemakkelijk samen met collega’s van andere disciplines.

 

Wat bieden wij?
Equans biedt jou een uitdagende job als werkvoorbereider! Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn, daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:
• Salaris tussen 3084,28 en 4122,66 bruto per maand, exclusief vakantiegeld.
• Direct een vast contract voor onbepaalde tijd.
• Flexibele werktijden en mogelijkheden om bijvoorbeeld 4x9 te werken.
• Mobiliteitspas en kilometervergoeding.
• Telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
• 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
• Thuiswerken is in overleg mogelijk en je krijgt een volledig ingerichte werkplek thuis.
• Goede pensioenregeling (PMT).
• Volop doorgroei- en opleiding- & ontwikkelmogelijkheden.

 

Zo kun je solliciteren
Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! Solliciteer dan snel via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Joey Schmeitz via [email protected] of telefonisch op 06-83 30 13 25.

 

Wij zijn Equans
Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.


Werkvoorbereider Sprinkler

Ben jij een echte puzzelaar en is plannen en organiseren je tweede natuur? Wil jij je carrière een vliegende start geven en doorgroeimogelijkheden krijgen binnen je vakgebied? Dan heeft EQUANS dé baan voor jou!

 

WERKVOORBEREIDER SPRINKLER | Klantlocatie; ASML in Veldhoven

 

Dit ga je doen
Als Werkvoorbereider Sprinkler bij Equans verzorg je de complete voorbereiding van projecten van onze klant ASML. Denk hierbij aan nieuwbouw, vervanging of uitbreiding van cleanroom faciliteiten, o.a. (extra schone maak) perslucht, vacuüm, Ultra Purified Water (UPW) en diverse gasdistributiesystemen (waterstof, stikstof, fluor, etc). Je bent verantwoordelijke voor het op tijd en juiste wijze verzorgen van materiaal en materieel, vraagt offertes aan bij toeleveranciers, houdt de projectadministratie bij, stelt planningen op en bewaakt de kwaliteit en de kosten van uiteenlopende projecten. Je zorgt voor een gedegen projectadministratie en levert deze (SAP) aan bij de projectleider zodat de voortgang en gemaakte kosten gedurende de looptijd van het project goed bijgehouden kunnen worden. Verder werk je intensief samen met andere disciplines en coördineert de werkzaamheden samen met je team. Hoe groot een project ook is, als werkvoorbereider ben jij de adviseur voor klanten, leveranciers en collega’s.

 

Het team | Projecten
In je functie ben je werkzaam binnen het Equans-team Projecten bij ASML.
Wij zijn ambitieus en groeien snel. Inmiddels telt ons multidisciplinair team meer dan 175 tech-collega’s. Wij zijn gegarandeerd gezond kritisch en een tikkeltje eigenwijs en staan altijd voor elkaar klaar. Je staat er dus nooit alleen voor! We kennen onze klant door en door en dat is nodig ook gezien de technische complexiteit. Het helpt natuurlijk dat wij als Equans ons al sinds 1996 trotse partner mogen noemen van ASML!

 

Jouw werkveld: een hoogwaardige technische speeltuin
Je ‘mazzelt’! Want, jouw werkomgeving bevindt zich in de Brainport Regio, één van de slimste regio’s van de wereld. op het terrein van onze klant; ASML in Veldhoven. Hier worden high tech machines voor de chipindustrie ontwikkeld en gebouwd. Naast deze technologie moeten ook dus ook de faciliteiten waarin de machines worden gebouwd voldoen aan extreem hoge eisen. Nieuwbouw en maintenance met alle daarbij behorende technische installaties, deze moeten allemaal voldoen aan de hoogst mogelijke standaarden. Hierdoor kom je in aanraking met de meest hoogwaardige technologieën die de branche te bieden heeft. Logisch dat je technische hart hiervan sneller gaat kloppen!

 

Feiten & Cijfers; klantlocatie ASML
Wist je dat…
• de technische ‘speeltuin’ van ASML een totale oppervlakte heeft van 53.000 m2, vergelijkbaar met 8 voetbalvelden;
• Equans maintenance mag verrichten bij ASML aan 25.000 m2 technische ruimtes;
• Equans een belangrijke bijdrage levert aan de klimaatdoelstelling van ASML, in 2030 energieneutraal zijn;
• Equans meer dan 250 leuke collega’s on site heeft bij ASML;
• Equans al sinds 1996 trotse partner is van ASML.

 

Dit breng je mee
Als Werkvoorbereider ben je technisch natuurlijk goed onderlegd. Werken in teamverband past bij je. Jij bent het type dat het beste uit zichzelf en anderen kan halen als de druk wat hoger ligt. Je overziet waar de prioriteit ligt en behoud de rust die nodig is om kwalitatief hoogstaand werk af te leveren.

Voldoe je ook nog eens over het onderstaande dan is dat helemaal mooi meegenomen:
• Je hebt (minimaal) een technische MBO-opleiding niveau 4 afgerond;
• Je hebt aantoonbare kennis van sprinklertechniek (VSI B of Aankomend Sprinklertechnicus);
• Je hebt werkervaring opgedaan binnen een industriële omgeving;
• Je kunt je, naast de Nederlandse taal, goed verstaanbaar maken in het Engels;
• Je beschikt over een ‘glas halfvol’-mentaliteit en een gezonde dosis humor.

 

Waarom kiezen voor Equans
Bij Equans bieden wij je de ruimte zodat jij kunt doen waar je goed in bent. We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Maar verwachten dat jij daar zelf een actieve rol in neemt. Wij zijn aanpakkers en geloven in de kracht van het collectief (samen). Alleen met elkaar zijn we in staat om slimme oplossingen te realiseren op het snijvlak van energie en technologie. Hierbij zetten we maximaal in op jouw werkplezier. Dat gaat natuurlijk verder dan alleen die leuke inhoudelijke baan. Aandacht voor jou als persoon is hiervoor de basis. Wij vinden dan ook; gun jezelf de persoonlijke ontwikkelen die bij je past. Wij helpen je om dit vorm te geven. Natuurlijk door het brede aanbod van gerichte opleidingen en cursussen die hierbij passen maar ook door de persoonlijke begeleiding en coaching. Verder begrijpen we dat je omgeving ook tijd en aandacht van je vragen. Daarom denken we actief mee om je werkweek in te richten met de benodigde flexibiliteit die past bij jouw leefsituatie. Zo zorgen we ervoor dat ook thuis zaken op rolletjes blijft lopen. We zijn best bescheiden, maar als je het ons vraagt, trots op wat we met elkaar kunnen en bereiken!

 

Alle voordelen voor jou, even op een rij:
• Startsalaris tussen € 2900 en € 3700 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, exclusief vakantiegeld en winstdelingsregeling;
• Mogelijkheid voor een contract voor onbepaalde tijd, bij aanvang dienstverband;
• Flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4×9 uur per week;
• Mobiliteitspas;
• Telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren;
• 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
• Thuiswerken is in overleg mogelijk;
• Volledig ingerichte werkplek thuis;
• Goede pensioenregeling;
• Een prettige werksfeer en fijne collega’s;
• Volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

 

Interesse? Solliciteer binnen 1 minuut
Heb je interesse in deze functie maar heb je je CV en motivatie niet paraat? Geen probleem. Een CV en motivatie meesturen is niet verplicht, maar het helpt natuurlijk wel! Misschien heb je nog vragen over deze functie? Stuur dan een bericht via WhatsApp of mijn LinkedIn. Maar een e-mail naar [email protected] of gewoon ouderwets bellen naar 06-17 87 14 28, kan natuurlijk ook. Hoor graag van je!

 

Wij zijn Equans
Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 6.000 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.


Senior Werkvoorbereider Elektrotechniek

EQUANS staat voor techniek, technologie en optimisme. EQUANS staat voor EQUations (vraagstukken) en ANSwers (oplossingen) Als marktleider in de technische dienstverlening werken we in Nederland met ruim 5700 medewerkers dagelijks aan de uitdagingen om onze klanten nog beter te laten presteren.

 

Voor Projecten groep Industrie zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste Werkvoorbereider Elektrotechniek in Zaandam.  Ben je op zoek naar een bredere technische uitdaging als ervaren werkvoorbereider, of wil je de stap maken van werkvoorbereider die een paar jaar onderweg is naar een rol met meer verantwoordelijkeheid/uitdaging of ben jij wellicht de persoon met ambitie om vanuit deze functie door te groeien naar projectleider? Dan willen we jou graag onze mogelijkheden laten zien.

 

Ben jij een organisatietalent met een technisch mbo of hbo diploma? Als werkvoorbereider bij EQUANS verzorg je de complete voorbereiding van projecten binnen voor onze industriele klanten. Denk hierbij aan nieuwbouw, vervanging van procesinstallaties met alle denkbare technische facetten. Je takenpakket als werkvoorbereider is breed. Je vraagt bijvoorbeeld offertes aan bij toeleveranciers, houdt de projectadministratie bij, stelt planningen op en bewaakt de kwaliteit en de kosten van uiteenlopende projecten. Je werkt intensief samen met andere disciplines en subcontractors. Dit kunnen je collega’s zijn van de afdelingen Hoogspanning, Industriele automatisering, Engineering, Panelenbouw of van de Piping & Mechanical groep. Samen met het team van Projectleider en Uitvoerder ben je aan actieve kracht in het coördineren van de werkzaamheden.

 

Je dag kan er zo uitzien

Je start je computer op en pakt ondertussen een bakje koffie en vraagt even aan je collega hoe het bij hem gaat en of je straks even met hem kunt sparren over een vraagstuk in jouw project. Je controleert je agenda en kijkt of alles is voorbereid voor de diverse overleggen van vanmiddag. In de tussentijd lopen de diverse mailtjes binnen met bevestigingen vanuit leveranciers, het materiaal is geleverd of is onderweg! Elke ochtend heb je een daily stand met de uitvoering, hierin ga je de werkzaamheden op de planning doornemen, en kijken we of alles naar behoren is voorbereid. Zijn de vergunningen getekend door de klant aanwezig? Is er voldoende materiaal en materieel op locatie? En het belangrijkste, liggen de Released For Construction (RFC) tekeningen klaar voor de uitvoering zodat ze weten wat er moet worden uitgevoerd.

 

Na de daily stand loop je de planning door om te kijken welke werkzaamheden, voor de volgende dag, voorbereid moeten worden. Eventuele achterstanden op de planning probeer je te onderbouwen zodat je dit tijdens het overleg in de middag kan bespreken met de klant. Om een goed gevoel te krijgen met de actuele status van de planning doe je regelmatig een rondgang op de bouw. Tijdens je rondgang hoor en zie je allerlei werkzaamheden op de bouwplaats. Hierin is het belangrijk dat iedereen werkt volgens de gemaakte afspraken in de vergunning, en of alles veilig wordt uitgevoerd. Wanneer je op de bouw rondloopt zie je het project snel ontwikkelen en kijk je of de planning nog kan worden gerealiseerd.

 

Tijdens het overleg met de klant wil men graag weten welke elektrotechnische werkzaamheden in de planning staan voor de komende periode. Hierin is een belangrijke vraag, welke overlast veroorzaakt dit voor de gebruikers? Dit ga je uitzoeken door middel van installatieschema’s en tekeningen. De eventuele overlast bespreek je met de klant, en je gaat samen opzoek naar tijdelijke maatregelen om de overlast te minimaliseren. Deze tijdelijke maatregelen omschrijf je in een werkplan zodat dit kan worden besproken met alle gebruikers. Wanneer alle gebruikers akkoord zijn met de overlast kunnen wij de vergunning ontvangen. De vergunning is een goede basis om de werkzaamheden op te starten met de uitvoering. Het werkplan in combinatie met de vergunning wordt dan ook dagelijks besproken met de uitvoering.

 

Daarnaast ben je met alle activiteiten die je gedaan hebt ook nog even bezig geweest om met alle inzichten die je hebt opgedaan even de check te doen op het budget van het project. Want jij bent de spin in het web met het overzicht, die de projectleider en uitvoerder kan meenemen in de actuele status en adviseert over de verwachting richting einde project.

 

Aan het einde van het overleg neem je de actiepunten door met de projectleider en uitvoerder zodat iedereen weet wat er moet gebeuren in de komende periode. Wanneer de acties zijn uitgezet, kan je de dag weer afronden en de laptop afsluiten.

 

Je kan de dag met een goed gevoel afsluiten, je hebt iedereen met tevredenheid te woord gestaan. Je hebt de uitvoering ondersteund daar waar nodig en je ziet jouw voorbereiding werkelijkheid worden.

 

Laat je niet afschrikken als je denkt dit past prima bij mij, maar ik heb nog niet alle ervaring of kennis om dit zelfstandig te kunnen doen. Juist doordat we al bij de intake met jou je kwaliteiten hebben doorgenomen, weten we ook waar we jou nog moeten ondersteunen in je ontwikkeling. Een taak die we met veel plezier gaan doen en waarvoor we binnen EQUANS een goed loopbaanbegeleiding methodiek voor hebben ingericht.

 

Ben jij onze speld in de hooiberg?

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo of hbo -opleiding afgerond in de richting van elektrotechniek.
 • Je beschikt over goede materiaal kennis wat er in industriële (elektrotechnische) installaties wordt toegepast.
 • Je hebt ervaring in het bouwproces van elektrotechnische installaties om sparringspartner te zijn voor de uitvoerder, projectleiders en richting subcontractors.
 • Je hebt de instelling dat ongevallen in het werk zijn te voorkomen en staat hiervoor ook in je werk en denken.
 • Je kunt je goed mondeling en schriftelijk uitdrukken.
 • Je bent stressbestendig en kunt uitstekend plannen en organiseren.
 • Je kunt goed samenwerken en pakt proactief werkzaamheden op.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en komt altijd je afspraken na.
 • Je stelt je professioneel op, bent communicatief vaardig en vindt het leuk om in teamverband gave projecten te realiseren.
 • We zijn een professioneel bedrijf maar vinden het belangrijk dat je een gezonde dosis humor mee brengt.
 • Je beschikt over analytische vaardigheden, o.a. om (inregel) rapportages te lezen of voor te bereiden.
 • Je denkt altijd een stap vooruit en bent proactief.
 • Je wil je verdiepen in alles wat met techniek te maken heeft.
 • Je bent een geboren multitasker en houdt overzicht, ook als het druk is.
 • Je bent flexibel en je vindt het niet erg om soms een tandje bij te zetten als dat nodig is.
 • Je bent klantgericht en leeft je in onze klanten en hun behoeften.
 • Je bent enthousiast en toont initiatief om het elke dag een beetje beter te doen.
 • Je werkt veilig en ziet er op toe dat je collega’s dat ook doen, samen zorgen we ervoor dat jij en je collega’s na een mooie werkdag weer veilig naar huis gaan.

 

Onze rode loper

We weten dat de banen voor het oprapen liggen, dus waarom zou je voor EQUANS kiezen? Nou, ga er maar even voor zitten. Allereerst krijg je deze prachtige functie, waar we je ook nog eens goed voor betalen. We bieden je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop, telefoon en mobiliteitsregeling en een goed doordacht thuiswerkbeleid.

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding of coaching? Ook dat regelen we voor je. Een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, mogelijkheden voor thuiswerken en aantrekkelijke personeelskortingen behoren ook allemaal tot het pakket. We helpen je ook graag werk en privé goed in balans te houden. Zo krijg je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar. Tot slot word je ook nog eens onderdeel van het wereldwijde EQUANS-concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld (toch leuk om op verjaardagen te vertellen).

 

We wachten op je

Heb je al zin in je eerste werkdag? Ga dan meteen naar de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via onze Chatbot. Spreek je toch liever eerst nog iemand? Sunny Lakerveld beantwoordt graag al je vragen. Je bereikt haar via [email protected] of 06 82 22 78 75. Hopelijk tot snel!

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Als marktleider werkt EQUANS in het westen van het land met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klant specifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.


Werkvoorbereider Elektrotechniek

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Ben je op zoek naar een dynamische functie binnen de techniek en is samenwerking voor jou vanzelfsprekend? Dan is de functie van Werkvoorbereider Elektrotechniek bij Equans iets voor jou! 
 
Dit ga je doen als Werkvoorbereider Elektrotechniek
Vanuit onze vestiging op Schiphol-Oost werken we aan modificatieprojecten voor verschillende opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld WTC Zuidas, Schiphol, KLM, Schiphol Real Estate, Gemeente Haarlem of Amsterdam en de ziekenhuizen VU en AMC. Uiteraard zijn er nog veel meer opdrachtgevers met uitdagende werkzaamheden.
 
Als Werkvoorbereider Elektrotechniek ben je van begin tot het eind betrokken bij de verschillende elektrotechnische modificatieprojecten waarbij je niet alleen de zorg hebt voor de juiste materialen op het juiste moment, maar begint het al bij de calculatie, opzet van technische werktekeningen, planning, betrokkenheid bij uitvoering tot aan de oplevering. Je werkt onder leiding van een Projectleider of ervaren Senior Werkvoorbereider die je alle facetten van het vak kan bijbrengen.
 
Je verzorgt in deze functie de complete werkvoorbereiding voor de elektrotechnische projecten en fungeert als vraagbaak voor klanten, leveranciers én collega's. Tevens onderhoud je contacten met engineering, tekenaars en de uitvoering. Aangezien onze projecten vaak multidisciplinair van aard zijn werk je intensief samen met collega's van andere disciplines, om de modificatie projecten zo goed mogelijk gezamenlijk te realiseren. 
 
Als Werkvoorbereider Elektrotechniek ben je dus een spil en zorg jij dus voor onze kwaliteit, dat we afspraken nakomen en ontzorg je met jouw duidelijke manier van communiceren onze interne organisatie.
 
Dit breng je mee
• Om succesvol te zijn in deze functie ben je proactief, ambitieus en heb je verantwoordelijkheidsgevoel;
• Beschik je minimaal over een afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting Elektrotechniek of soortgelijk;
• Je hebt ervaring als Werkvoorbereider of Planner met technische projecten;
• Je bent nauwkeurig en communicatief vaardig op alle niveaus;
• Plannen en organiseren gaat je goed af en je weet de juiste prioriteiten te stellen;
 
Wat bieden wij je
Je maakt onderdeel uit van het wereldwijde Equans concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.
Wij bieden jou persoonlijke coaching en ontwikkeling, grote mate van vrijheid, afwisselend werk in een werkomgeving waar jouw mening telt. Ondanks dat Equans een groot bedrijf is, ben je binnen de afdeling een persoon waar ook de persoonlijke aandacht van zeer groot belang is. Daarnaast stimuleren wij ambitie en groeiontwikkeling binnen de gehele organisatie, waardoor er ontzettend veel mogelijkheden kunnen worden geboden binnen de technische dienstverlening.

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop en telefoon bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.
 
Zo kun je solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de website. Voor vragen kun je contact opnemen met Lars Volkers via e-mail [email protected] of op telefoonnummer 06 10 01 58 83. 

 
Wij zijn Equans
Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.
 
Als marktleider werkt Equans in het westen van het land met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klant specifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.
 


Werkvoorbereider Elektrotechniek

Ben je nu werkzaam als een Werkvoorbereider Elektrotechniek? En ben je op zoek naar uitdagende projecten in de top van de installatietechniek? Dan zoekt Equans jou!

 

Dit ga je doen als Werkvoorbereider (ET)

 

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek ben je werkzaam op de afdeling Services van Equans op locatie van onze klanten in de regio Noord-Brabant en specifiek voor onze klant RVB (defensie). De afdeling Services voert diverse nieuw, verbouw en renovatie projecten uit variërend van middelgrote tot grote industriële en utiliteitsprojecten. De projecten zijn vaak multidisciplinair van aard en variëren in omvang en complexiteit.

 

Als Werkvoorbereider (ET) ben jij diegene die ervoor zorgt dat projecten ook werkelijk gerealiseerd worden, van aanvraag tot oplevering ben jij in staat om deze projecten op een gedegen manier te leiden. Je bewaakt de voortgang van zeer uitdagende projecten op commercieel, technisch, financieel en administratief vlak en brengt aan verslag uit over de voortgang van het project. Daarnaast stuur je de diverse teamleden aan zodat deadlines worden gehaald. Al deze werkzaamheden spelen zich af in de absolute top op het gebied van installatietechniek!

 

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor verschillende resultaatgebieden en heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • Het voorbereiden van de verschillende ET projecten waarbij je rekening houdt met de organisatie, werkmethoden, planning, inzet van mensen en middelen, ARBO en kwaliteitsnormen, om op deze manier een effectieve en efficiënte uitvoering te laten plaatsvinden. Daarbij toets je financiële haalbaarheid en uitvoeringshaalbaarheid en zorg je ervoor dat projectplannen en forecast worden uitgewerkt.
 • Het leiden van diverse ET projecten bij onze klant.
 • Tijdens de uitvoering draag je zorg voor de uitvoering binnen de afgesproken planning en budgetten, hierbij is zorgvuldige afstemming met de klant van groot belang. Daarnaast zorg je voor een optimale bezetting op de verschillende projecten.
 • Je leid de projecten zodanig dat de verschillende projectteams op een efficiënte en effectieve manier zijn ingericht met op elkaar afgestemde werkprocessen. Daarnaast werk je binnen de geldende wetgeving en voorschriften en Equans werkprocessen. Je houd rekening met projectrisico’s, gestelde richtlijnen, en kwaliteitseisen. Je evalueert gaandeweg de projecten en stuurt bij waar nodig.
 • Het herkennen van commerciële uitbreidingsmogelijkheden en anticiperen bij meerwerk. Binnen de projecten zorg je ervoor dat je financieel in control bent, maak je nacalculaties en evalueer je projectresultaten. De behaalde tussentijdse- en eindresultaten rapporteer je aan de Manager Projecten.
 • Het onderhouden van contacten met diverse projectmanagers aan de klantzijde, leveranciers, onderaannemers en diverse afdelingen binnen Equans, zodanig dat dit een effectieve bijdrage levert aan de voortgang van de diverse projecten.

 

Dit breng je mee

 • Je hebt minimaal een MBO opleiding Elektrotechniek.
 • Je hebt  ervaring met het begeleiden van installatietechnische projecten in de industrie of hoogwaardige utiliteit.
 • Je hebt uitgebreide kennis van ET installaties en gebouw gebonden installaties.
 • Je hebt affiniteit met een industriële omgeving. 
 • Je bent stressbestendig, kunt goed met deadlines omgaan en kunt je gemakkelijk verplaatsen in de eisen van de klant.
 • Je bent proactief en ondernemend, pakt zaken zelfstandig op en delegeert waar nodig.
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent gepast assertief en stelt grenzen wanneer nodig.

 

Wat bieden wij je

Bij Equans werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze uitdagende baan je aan? Voor vragen kun je contact opnemen met afdeling Recruitment via [email protected]

 

Wij zijn Equans

Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel. 

 

 


Uitvoerder Elektrotechniek

Zorg jij ervoor dat jouw team optimaal aan de slag kan? Heb inhoudelijke kennis van de werkzaamheden en geef je graag leiding aan een team? En is een goede samenwerking voor jou vanzelfsprekend? Dan is de functie van Uitvoerder Elektrotechniek bij Equans echt iets voor jou!

 

Dit ga je doen als Uitvoerder Elektrotechniek

 

Als Uitvoerder bestaan je dagelijkse werkzaamheden uit het coördineren van en leidinggeven aan de dagelijkse uitvoering van uitdagende elektrotechnische projecten, veelal in een multidisciplinaire omgeving.

 • Je bent verantwoordelijk voor een maximaal efficiënte inzet van de onder jouw verantwoording staande chef-monteurs en voormannen.
 • Je onderhoudt nauwe contacten met de werkvoorbereiding en projectleiding collega’s.
 • Samen met deze collega’s maak je de juiste kwalitatieve en economische keuzes mbt de projectwerkzaamheden on-site.
 • Je woont werk- en coördinatie besprekingen bij en bent het visitekaartje van de Equans organisatie.
 • Als uitvoerder ben jij op de bouwplaats het aanspreekpunt voor onze opdrachtgever, leveranciers en subcontractors.
 • Jouw gevoel voor, en inzicht in, veiligheid zorgt ervoor dat onze monteurs iedere dag weer veilig huiswaarts keren.
 • Je bent een coachende leidinggevende; je voert voortgangsgesprekken, je coacht en stuurt aan daar waar nodig.

 

Dit breng je mee

 •  Beschikt over minimaal een MBO4 opleiding richting   Elektrotechniek.
 • Je beschikt over een geldig VCA-Vol diploma.
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in een uitvoerders rol.
 • Je beschikt over een out of the box denkwijze.
 • Zich herkend in de volgende competenties.
 • Coachen en Aansturen.
 • Leidinggeven en Beïnvloeden.
 • Delegeren en Vakkundig.

 

Wat bieden wij je

Bij Equans werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

 

Vanuit de functie uitvoerder is het mogelijk om door te groeien naar een functie als constructiemanager, een belangrijke stap in jouw ontwikkeling in professioneel bouwplaats management.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct  en mail jouw sollicitatie naar [email protected]

 

Wij zijn Equans

Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.


Junior werkvoorbereider Elektrotechniek

Ben je nu op zoek naar een baan als Werkvoorbereider Elektrotechniek, maar heb je de ervaring nog niet? En ben je op zoek naar uitdagende projecten in de top van de installatietechniek? Dan zoekt Equans jou! 

 

Dit ga je doen als Junior Werkvoorbereider (ET)

Als Junior Werkvoorbereider Elektrotechniek ben je werkzaam op de afdeling Services van Equans op locatie van onze klanten in de regio Noord-Brabant en specifiek voor onze klant RVB (defensie). De afdeling Services voert diverse nieuw, verbouw en renovatie projecten uit variërend van middelgrote tot grote industriële en utiliteitsprojecten. De projecten zijn vaak multidisciplinair van aard en variëren in omvang en complexiteit.

 

Als Junior Werkvoorbereider (ET) ben jij diegene die ervoor zorgt dat projecten ook werkelijk gerealiseerd worden, van aanvraag tot oplevering ben jij in staat om deze projecten op een gedegen manier te leiden. Je bewaakt de voortgang van zeer uitdagende projecten op commercieel, technisch, financieel en administratief vlak en brengt aan verslag uit over de voortgang van het project. Daarnaast stuur je de diverse teamleden aan zodat deadlines worden gehaald. Al deze werkzaamheden spelen zich af in de absolute top op het gebied van installatietechniek!

 

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor verschillende resultaatgebieden en heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • Het voorbereiden van de verschillende ET projecten onder toezicht van een ervaring werkvoorbereider
 • Het mee begeleiden van diverse ET projecten bij onze klant.
 • Tijdens de uitvoering draag je zorg voor de uitvoering binnen de afgesproken planning en budgetten
 • Het onderhouden van contacten met diverse projectmanagers aan de klantzijde, leveranciers, onderaannemers en diverse afdelingen binnen Equans, zodanig dat dit een effectieve bijdrage levert aan de voortgang van de diverse projecten.

 

Dit breng je mee

 • Je hebt minimaal een MBO opleiding Elektrotechniek.
 • Je hebt uitgebreide kennis van ET installaties en gebouw gebonden installaties.
 • Je hebt affiniteit met een industriële omgeving. 
 • Je bent stressbestendig, kunt goed met deadlines omgaan en kunt je gemakkelijk verplaatsen in de eisen van de klant.
 • Je bent proactief en ondernemend, pakt zaken zelfstandig op en delegeert waar nodig.
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent gepast assertief en stelt grenzen wanneer nodig.

 

Wat bieden wij je

Bij Equans werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze uitdagende baan je aan? Reageer dan direct heb je vragen stuur deze naar afdeling Recruitment via [email protected]

 

Wij zijn Equans

Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel. 


Contract Manager

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het managen van verschillende contracten waarbij je komt te werken in een klein en hecht team? Wij zoeken een contractmanager voor onze vestiging in Dordrecht die het leuk vindt om langdurige relaties aan te gaan met klanten en praktisch is ingesteld.

 

Dit ga je doen

Je bent het eerste contact richting de klant en daarmee ook eindverantwoordelijk voor jouw contracten. Je bent verantwoordelijk voor het in- en extern afstemmen, vastleggen en beheren van verplichtingen, risico’s en aansprakelijkheden bij contracten. Je analyseert samen met de maintenance engineer de technische risico’s van het contract en onderzoekt samen met het team de contractuele risico’s, verplichtingen en risico’s.

 

Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

 • Zorgen voor de opvolging van verschillende contracten die zijn overeengekomen met opdrachtgevers (voornamelijk Rijkswaterstaat);
 • Coördineren van de projectactiviteiten en zorgen dat alle contractverplichtingen binnen budget, op een juiste wijze, conform de kwaliteitseisen en binnen de gestelde richtlijnen worden gerealiseerd;
 • Onderzoeken naar de mogelijkheden om contract uit te breiden of om Equans te (her) positioneren bij opdrachtgevers;
 • Zorgen voor een tijdige betaling door opdrachtgevers en zorgen voor een volledige en juiste contractadministratie;
 • Op de hoogte blijven van ontwikkelingen bij de opdrachtgevers.

 

Dit breng je mee

 • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van Techniek en Bedrijfskunde;
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van het UAV(-GC) en SCB methodiek;

 

Competenties

Je herkent jezelf in de onderstaande competenties:

 • Klantgericht
 • Samenwerken
 • Praktisch
 • Analytisch

 

Wat bieden wij je

 • Een salaris tussen €4.500,- en €6.500,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Het exacte salaris wordt bepaald op basis van jouw kennis, opleiding en ervaring;
 • Goede balans tussen thuiswerken en werken op kantoor of bij de klant;
 • Voor het reizen van en naar je werk krijg je veel keuzevrijheid en duurzame opties om te reizen. Dus of je nu met de auto, de trein of liever met de OV-fiets naar je werk of de klant gaat: je reist zoals jij dat wilt, tegen eerlijke vergoedingen;
 • Goede secundaire voorwaarden zoals 30 vrije dagen per jaar bij een dienstverband van 40 uur per week en 3% benefitsbudget, pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten;
 • Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt.
 • Je komt te werken in een klein en hecht team waarbij samenwerking vooraan staat.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Esther Willemse via [email protected] of telefonisch op 06 138 604 64.


Werkvoorbereider Hoogspanning

Ben jij op zoek naar meer variatie, verbreding en uitdaging voor het beheer en onderhoud van hoogspanningsinstallaties? Voor ons hoogspanningsteam in Zaandam zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega als Werkvoorbereider Hoogspanning.

 

Dit ga je doen als Werkvoorbereider Hoogspanning

Als Werkvoorbereider Hoogspanning bij Equans verzorg je de complete voorbereiding van de ruim 20 verschillende beheer- en dienstverleningscontracten binnen de afdeling hoogspanning. Denk hierbij aan onderhoud en beheer van hoogspanningsinstallaties (10-23kV) van windmolenparken, industriële terreinen, fabrieken, kantoren en ziekenhuizen inclusief het regelen van de benodigde onderaannemers voor bijvoorbeeld onderhoud aan noodstroominstallaties en UPS-systemen of keuring brandblussers e.d.

 

Je takenpakket als Werkvoorbereider Hoogspanning Beheer & Onderhoud is breed. Je vraagt bijvoorbeeld offertes aan bij toeleveranciers, verzorgd en onderhoud de planning van eigen medewerkers, houdt de projectadministratie bij, stelt (meerjarig onderhouds) planningen op en past deze aan daar waar nodig. Je bereid het onderhoud voor en de inspectierapportages, bewaakt de kwaliteit en de kosten van de uiteenlopende contracten en verzorgd de registratie van meer- en minderwerken. Je werkt intensief samen met andere disciplines en coördineert de werkzaamheden voornamelijk zelfstandig. Hoe groot een contract ook is, als Werkvoorbereider Hoogspanning ben jij de adviseur voor klanten, leveranciers en collega’s op het gebied van onderhoud aan hoogspanningsinstallaties.

Voor het uitvoeren van dit takenpakket is het essentieel dat je snel tussen de verschillende contracten en werkzaamheden kunt schakelen. Het takenpakket is voornamelijk administratief en vindplaats vanuit onze kantooromgeving.

 

Dit breng je mee

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO 4 of HBO opleiding in de richting van elektrotechniek
 • Je hebt kennis van hoogspanningsinstallaties en eventueel van noodstroominstallaties en UPS-systemen
 • Je hebt kennis van de NEN3840 en NEN61936 (NEN1010 en NEN3140 is een pré).
 • Je kan werken met Word, Excel, internetapplicaties en SAP
 • Je hebt ervaring met het beoordelen van (inspectie) rapportages en plannen van aanpak
 • Je hebt ervaring met meer- en minderwerk en het maken van calculaties
 • Je kunt je goed mondeling en schriftelijk uitdrukken
 • Je bent stressbestendig en kunt uitstekend plannen en organiseren
 • Je kunt goed samenwerken en pakt proactief werkzaamheden op
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en komt altijd je afspraken na

 

Wat bieden wij je

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. 

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. 

 

Wij zijn Equans

Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Bij Equans werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt de vacature je aan? Reageer dan direct via de button 'solliciteren' of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kan je contact opnemen met Lilian van Son op 06 126 183 94 of per mail [email protected]