Werkvoorbereider Services

Heb jij ervaring met het voorbereiden en plannen van elektrotechnische onderhoudswerkzaamheden? Wil je bovendien een belangrijke functie uitvoeren voor een grootschalige klant? Dan is dit de juiste baan voor jou! Dit ga je doen als Werkvoorbereider Services ElektrotechniekIn deze functie verzorg je de complete voorbereiding en planning van de elektrotechnische service werkzaamheden bij onze klant. Het gaat hier om werkzaamheden voortkomend uit het onderhoud van alle elektrotechnische gebouw gebonden installaties en utiliteiten bij de diverse gebouwen van De Nieuwe Haven van de Marine in Den Helder. Op dit grootschalige terrein staan vele panden en installaties die bijdragen aan het goed functioneren van deze organisatie, waardoor jouw bijdrage als Werkvoorbereider van groot belang is! Jouw werkzaamheden zijn onder andere:

 • Je verwerkt aanvragen, voert calculaties uit en stelt offertes op, welke je afstemt met de klant en jouw leidinggevende;
 • Je werkt vooral vanuit ons kantoor in Den Helder maar soms zul je ook op locatie bij de klant langsgaan om een goede inschatting te maken van de benodigde werkzaamheden of om offertes te bespreken;
 • Je zorgt er voor dat het benodigde materiaal en materieel op tijd beschikbaar is;
 • Je plant de benodigde technici in om de werkzaamheden uit te voeren en schakelt hierover met jouw collega’s;
 • Je zorgt voor een correcte en volledige projectadministratie en oplevering;
 • Je waarborgt de kwaliteit en de kosten van de verschillende projecten en werkzaamheden;
 • Je bent het aanspreekpunt voor de klant, leveranciers, externe partijen en collega’s.

 Dit breng je mee

 • Je hebt een afgeronde MBO niveau 3 of 4 opleiding richting Elektrotechniek;
 • Je hebt ruime kennis van en ervaring met het onderhoud van elektrotechnische utiliteiten en gebouw gebonden installaties;
 • Je bent klantgericht, nauwkeurig en communicatief vaardig;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring met planning, werkvoorbereiding, coördinatie en/of calculaties in de techniek. Ervaring als Werkvoorbereider is natuurlijk een pré.

 Wat bieden wij jeJe maakt onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. Wij bieden jou persoonlijke coaching en ontwikkeling, grote mate van vrijheid, afwisselend werk in een werkomgeving waar jouw mening telt. Daarnaast stimuleren wij ambitie en ontwikkeling binnen de gehele organisatie, waardoor er ontzettend veel mogelijkheden kunnen worden geboden op het gebied van opleidingen, trainingen en doorgroei.

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé goed in balans houden. Zo kun je solliciterenPast deze functie goed bij jouw ervaringen en ambities? Druk dan op de “solliciteer” knop om jouw interesse kenbaar te maken of neem contact op met onze recruiter Maxim van Geffen via 0610953558 of [email protected]Wij zijn EQUANSWereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel. Als marktleider werkt EQUANS in het westen van het land met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klant specifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.  

 


Werkvoorbereider Elektrotechniek

Ben je nu werkzaam als een Werkvoorbereider Elektrotechniek? En ben je op zoek naar uitdagende projecten in de top van de installatietechniek? Dan zoekt EQUANS jou!

 

Dit ga je doen als Werkvoorbereider (ET)

 

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek ben je werkzaam op de afdeling Services van EQUANS op locatie van onze klanten in de regio Noord-Brabant en specifiek voor onze klant RVB (defensie). De afdeling Services voert diverse nieuw, verbouw en renovatie projecten uit variërend van middelgrote tot grote industriële en utiliteitsprojecten. De projecten zijn vaak multidisciplinair van aard en variëren in omvang en complexiteit.

 

Als Werkvoorbereider (ET) ben jij diegene die ervoor zorgt dat projecten ook werkelijk gerealiseerd worden, van aanvraag tot oplevering ben jij in staat om deze projecten op een gedegen manier te leiden. Je bewaakt de voortgang van zeer uitdagende projecten op commercieel, technisch, financieel en administratief vlak en brengt aan verslag uit over de voortgang van het project. Daarnaast stuur je de diverse teamleden aan zodat deadlines worden gehaald. Al deze werkzaamheden spelen zich af in de absolute top op het gebied van installatietechniek!

 

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor verschillende resultaatgebieden en heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • Het voorbereiden van de verschillende ET projecten waarbij je rekening houdt met de organisatie, werkmethoden, planning, inzet van mensen en middelen, ARBO en kwaliteitsnormen, om op deze manier een effectieve en efficiënte uitvoering te laten plaatsvinden. Daarbij toets je financiële haalbaarheid en uitvoeringshaalbaarheid en zorg je ervoor dat projectplannen en forecast worden uitgewerkt.
 • Het leiden van diverse ET projecten bij onze klant.
 • Tijdens de uitvoering draag je zorg voor de uitvoering binnen de afgesproken planning en budgetten, hierbij is zorgvuldige afstemming met de klant van groot belang. Daarnaast zorg je voor een optimale bezetting op de verschillende projecten.
 • Je leid de projecten zodanig dat de verschillende projectteams op een efficiënte en effectieve manier zijn ingericht met op elkaar afgestemde werkprocessen. Daarnaast werk je binnen de geldende wetgeving en voorschriften en EQUANS werkprocessen. Je houd rekening met projectrisico’s, gestelde richtlijnen, en kwaliteitseisen. Je evalueert gaandeweg de projecten en stuurt bij waar nodig.
 • Het herkennen van commerciële uitbreidingsmogelijkheden en anticiperen bij meerwerk. Binnen de projecten zorg je ervoor dat je financieel in control bent, maak je nacalculaties en evalueer je projectresultaten. De behaalde tussentijdse- en eindresultaten rapporteer je aan de Manager Projecten.
 • Het onderhouden van contacten met diverse projectmanagers aan de klantzijde, leveranciers, onderaannemers en diverse afdelingen binnen EQUANS, zodanig dat dit een effectieve bijdrage levert aan de voortgang van de diverse projecten.

 

Dit breng je mee

 • Je hebt minimaal een MBO opleiding Elektrotechniek.
 • Je hebt  ervaring met het begeleiden van installatietechnische projecten in de industrie of hoogwaardige utiliteit.
 • Je hebt uitgebreide kennis van ET installaties en gebouw gebonden installaties.
 • Je hebt affiniteit met een industriële omgeving. 
 • Je bent stressbestendig, kunt goed met deadlines omgaan en kunt je gemakkelijk verplaatsen in de eisen van de klant.
 • Je bent proactief en ondernemend, pakt zaken zelfstandig op en delegeert waar nodig.
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent gepast assertief en stelt grenzen wanneer nodig.

 

Wat bieden wij je

Bij EQUANS werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel. 

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze uitdagende baan je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via [email protected] of telefonisch op 06 238 142 93.


Senior Werkvoorbereider Elektrotechniek

EQUANS staat voor techniek, technologie en optimisme. EQUANS staat voor EQUations (vraagstukken) en ANSwers (oplossingen) Als marktleider in de technische dienstverlening werken we in Nederland met ruim 5700 medewerkers dagelijks aan de uitdagingen om onze klanten nog beter te laten presteren.

 

Voor Projecten groep Industrie zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste Werkvoorbereider Elektrotechniek in Zaandam.  Ben je op zoek naar een bredere technische uitdaging als ervaren werkvoorbereider, of wil je de stap maken van werkvoorbereider die een paar jaar onderweg is naar een rol met meer verantwoordelijkeheid/uitdaging of ben jij wellicht de persoon met ambitie om vanuit deze functie door te groeien naar projectleider? Dan willen we jou graag onze mogelijkheden laten zien.

 

Ben jij een organisatietalent met een technisch mbo of hbo diploma? Als werkvoorbereider bij EQUANS verzorg je de complete voorbereiding van projecten binnen voor onze industriele klanten. Denk hierbij aan nieuwbouw, vervanging van procesinstallaties met alle denkbare technische facetten. Je takenpakket als werkvoorbereider is breed. Je vraagt bijvoorbeeld offertes aan bij toeleveranciers, houdt de projectadministratie bij, stelt planningen op en bewaakt de kwaliteit en de kosten van uiteenlopende projecten. Je werkt intensief samen met andere disciplines en subcontractors. Dit kunnen je collega’s zijn van de afdelingen Hoogspanning, Industriele automatisering, Engineering, Panelenbouw of van de Piping & Mechanical groep. Samen met het team van Projectleider en Uitvoerder ben je aan actieve kracht in het coördineren van de werkzaamheden.

 

Je dag kan er zo uitzien

Je start je computer op en pakt ondertussen een bakje koffie en vraagt even aan je collega hoe het bij hem gaat en of je straks even met hem kunt sparren over een vraagstuk in jouw project. Je controleert je agenda en kijkt of alles is voorbereid voor de diverse overleggen van vanmiddag. In de tussentijd lopen de diverse mailtjes binnen met bevestigingen vanuit leveranciers, het materiaal is geleverd of is onderweg! Elke ochtend heb je een daily stand met de uitvoering, hierin ga je de werkzaamheden op de planning doornemen, en kijken we of alles naar behoren is voorbereid. Zijn de vergunningen getekend door de klant aanwezig? Is er voldoende materiaal en materieel op locatie? En het belangrijkste, liggen de Released For Construction (RFC) tekeningen klaar voor de uitvoering zodat ze weten wat er moet worden uitgevoerd.

 

Na de daily stand loop je de planning door om te kijken welke werkzaamheden, voor de volgende dag, voorbereid moeten worden. Eventuele achterstanden op de planning probeer je te onderbouwen zodat je dit tijdens het overleg in de middag kan bespreken met de klant. Om een goed gevoel te krijgen met de actuele status van de planning doe je regelmatig een rondgang op de bouw. Tijdens je rondgang hoor en zie je allerlei werkzaamheden op de bouwplaats. Hierin is het belangrijk dat iedereen werkt volgens de gemaakte afspraken in de vergunning, en of alles veilig wordt uitgevoerd. Wanneer je op de bouw rondloopt zie je het project snel ontwikkelen en kijk je of de planning nog kan worden gerealiseerd.

 

Tijdens het overleg met de klant wil men graag weten welke elektrotechnische werkzaamheden in de planning staan voor de komende periode. Hierin is een belangrijke vraag, welke overlast veroorzaakt dit voor de gebruikers? Dit ga je uitzoeken door middel van installatieschema’s en tekeningen. De eventuele overlast bespreek je met de klant, en je gaat samen opzoek naar tijdelijke maatregelen om de overlast te minimaliseren. Deze tijdelijke maatregelen omschrijf je in een werkplan zodat dit kan worden besproken met alle gebruikers. Wanneer alle gebruikers akkoord zijn met de overlast kunnen wij de vergunning ontvangen. De vergunning is een goede basis om de werkzaamheden op te starten met de uitvoering. Het werkplan in combinatie met de vergunning wordt dan ook dagelijks besproken met de uitvoering.

 

Daarnaast ben je met alle activiteiten die je gedaan hebt ook nog even bezig geweest om met alle inzichten die je hebt opgedaan even de check te doen op het budget van het project. Want jij bent de spin in het web met het overzicht, die de projectleider en uitvoerder kan meenemen in de actuele status en adviseert over de verwachting richting einde project.

 

Aan het einde van het overleg neem je de actiepunten door met de projectleider en uitvoerder zodat iedereen weet wat er moet gebeuren in de komende periode. Wanneer de acties zijn uitgezet, kan je de dag weer afronden en de laptop afsluiten.

 

Je kan de dag met een goed gevoel afsluiten, je hebt iedereen met tevredenheid te woord gestaan. Je hebt de uitvoering ondersteund daar waar nodig en je ziet jouw voorbereiding werkelijkheid worden.

 

Laat je niet afschrikken als je denkt dit past prima bij mij, maar ik heb nog niet alle ervaring of kennis om dit zelfstandig te kunnen doen. Juist doordat we al bij de intake met jou je kwaliteiten hebben doorgenomen, weten we ook waar we jou nog moeten ondersteunen in je ontwikkeling. Een taak die we met veel plezier gaan doen en waarvoor we binnen EQUANS een goed loopbaanbegeleiding methodiek voor hebben ingericht.

 

Ben jij onze speld in de hooiberg?

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo of hbo -opleiding afgerond in de richting van elektrotechniek.
 • Je beschikt over goede materiaal kennis wat er in industriële (elektrotechnische) installaties wordt toegepast.
 • Je hebt ervaring in het bouwproces van elektrotechnische installaties om sparringspartner te zijn voor de uitvoerder, projectleiders en richting subcontractors.
 • Je hebt de instelling dat ongevallen in het werk zijn te voorkomen en staat hiervoor ook in je werk en denken.
 • Je kunt je goed mondeling en schriftelijk uitdrukken.
 • Je bent stressbestendig en kunt uitstekend plannen en organiseren.
 • Je kunt goed samenwerken en pakt proactief werkzaamheden op.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en komt altijd je afspraken na.
 • Je stelt je professioneel op, bent communicatief vaardig en vindt het leuk om in teamverband gave projecten te realiseren.
 • We zijn een professioneel bedrijf maar vinden het belangrijk dat je een gezonde dosis humor mee brengt.
 • Je beschikt over analytische vaardigheden, o.a. om (inregel) rapportages te lezen of voor te bereiden.
 • Je denkt altijd een stap vooruit en bent proactief.
 • Je wil je verdiepen in alles wat met techniek te maken heeft.
 • Je bent een geboren multitasker en houdt overzicht, ook als het druk is.
 • Je bent flexibel en je vindt het niet erg om soms een tandje bij te zetten als dat nodig is.
 • Je bent klantgericht en leeft je in onze klanten en hun behoeften.
 • Je bent enthousiast en toont initiatief om het elke dag een beetje beter te doen.
 • Je werkt veilig en ziet er op toe dat je collega’s dat ook doen, samen zorgen we ervoor dat jij en je collega’s na een mooie werkdag weer veilig naar huis gaan.

 

Onze rode loper

We weten dat de banen voor het oprapen liggen, dus waarom zou je voor EQUANS kiezen? Nou, ga er maar even voor zitten. Allereerst krijg je deze prachtige functie, waar we je ook nog eens goed voor betalen. We bieden je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop, telefoon en mobiliteitsregeling en een goed doordacht thuiswerkbeleid.

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding of coaching? Ook dat regelen we voor je. Een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, mogelijkheden voor thuiswerken en aantrekkelijke personeelskortingen behoren ook allemaal tot het pakket. We helpen je ook graag werk en privé goed in balans te houden. Zo krijg je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar. Tot slot word je ook nog eens onderdeel van het wereldwijde EQUANS-concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld (toch leuk om op verjaardagen te vertellen).

 

We wachten op je

Heb je al zin in je eerste werkdag? Ga dan meteen naar de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via onze Chatbot. Spreek je toch liever eerst nog iemand? Sunny Lakerveld beantwoordt graag al je vragen. Je bereikt haar via [email protected] of 06 82 22 78 75. Hopelijk tot snel!

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Als marktleider werkt EQUANS in het westen van het land met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klant specifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.


Werkvoorbereider Projecten Utiliteit (Elektrotechniek)

Heeft de Elektrotechniek voor jou geen geheimen? Krijg je energie van hectiek? Op zoek naar een dynamische omgeving op het snijvlak techniek en financiën? En is samenwerking voor jou vanzelfsprekend? Dan ben jij onze nieuwe:

 

Werkvoorbereider Projecten Utiliteit (Elektrotechniek), Roden

 

Voor onze projectenafdeling in Roden zoeken wij een nieuwe Werkvoorbereider Elektrotechniek voor de utiliteitsprojecten.

Dit ga je doen

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek verzorg je de complete voorbereiding van utiliteitsprojectenprojecten in Noord Nederland. Denk hierbij aan nieuwbouw, onderhoud, vervanging of uitbreiding van energie-installaties in kantoorgebouwen, scholen, ziekenhuizen.

Je werkt nauw samen met uitvoerders, projectleiders en engineers. Jouw werk bepaalt ons succes en daarmee de tevredenheid van de klant. Heb jij een drive naar succes en zoek je een nieuwe uitdaging binnen een mooie technische organisatie, dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

Je werkzaamheden bestaan verder uit:

 • Verzorg je nauwkeurig de complete werkvoorbereiding en fungeer je als vraagbaak voor klant, leverancier én collega
 • Zorg je er voor dat de juiste materialen op het juiste moment beschikbaar zijn
 • Calculeer je zelf meer- en minderwerk en verwerk je dit in een conceptaanbieding
 • Werk je samen met subcontractors en besteed je bepaalde activiteiten (en/of materialen) uit
 • Werk je aan projecten variërend van enkele tonnen tot enkele miljoenen (nieuwbouw en renovatie)
 • Begeef je je van engineering en projectleiding tot montage en inbedrijfstelling
 • Zijn kwaliteit, het nakomen van afspraken, het ontzorgen en duidelijke communicatie essentieel
 • Heb je veel verantwoordelijkheden maar ook ruimte om je werk naar eigen inzicht in te delen

 

Dit breng je mee

Om een goede invulling te geven aan deze functie ben je een echte spin in het web en daagt het jou uit om meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht te houden. Je communiceert makkelijk en weet hoe je diverse stakeholders met je mee moet krijgen. Verder heb je:

 • Een afgeronde technische MBO opleiding niveau 4 richting Elektrotechniek
 • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie binnen de utiliteit
 • Goede communicatieve vaardigheden en je staat stevig in je schoenen 
 • Talent voor plannen en organiseren, dit gaat je goed af en je weet de juiste prioriteiten te stellen
 • Een praktische instelling
 • Plezier in het werken in een team

 

Wat bieden wij je
Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. 

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon en een tablet bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. 

 

Wij zijn EQUANS
Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Als marktleider van Nederland zet EQUANS met innovatieve concepten en integrale oplossingen de toon voor het succes van klanten in de industriële, utilitaire en onderhoudsmarkten. In onze diensten en producten verenigen we betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. Dat zijn de pijlers van onze klant- en oplossingsgerichte mentaliteit, die voortdurend gericht is op verbetering.

 

Zo kun je solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button 'solliciteren' of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Leon Hut via [email protected] of telefonisch op 06 825 23 638. 


Werkvoorbereider Elektrotechniek

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Ben je op zoek naar een dynamische functie binnen de techniek en is samenwerking voor jou vanzelfsprekend? Dan is de functie van Werkvoorbereider Elektrotechniek bij EQUANS iets voor jou! 

 

Dit ga je doen als Werkvoorbereider Elektrotechniek

Vanuit onze vestiging op Schiphol-Oost werken we aan modificatieprojecten voor verschillende opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld WTC Zuidas, Schiphol, KLM, Schiphol Real Estate, Gemeente Haarlem of Amsterdam en de ziekenhuizen VU en AMC. Uiteraard zijn er nog veel meer opdrachtgevers met uitdagende werkzaamheden.

 

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek ben je van begin tot het eind betrokken bij de verschillende elektrotechnische modificatieprojecten waarbij je niet alleen de zorg hebt voor de juiste materialen op het juiste moment, maar begint het al bij de calculatie, opzet van technische werktekeningen, planning, betrokkenheid bij uitvoering tot aan de oplevering. Je werkt onder leiding van een Projectleider of ervaren Senior Werkvoorbereider die je alle facetten van het vak kan bijbrengen.

 

Je verzorgt in deze functie de complete werkvoorbereiding voor de elektrotechnische projecten en fungeert als vraagbaak voor klanten, leveranciers én collega's. Tevens onderhoud je contacten met engineering, tekenaars en de uitvoering. Aangezien onze projecten vaak multidisciplinair van aard zijn werk je intensief samen met collega's van andere disciplines, om de modificatie projecten zo goed mogelijk gezamenlijk te realiseren. 

 

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek ben je dus een spil en zorg jij dus voor onze kwaliteit, dat we afspraken nakomen en ontzorg je met jouw duidelijke manier van communiceren onze interne organisatie.

 

Dit breng je mee

 • Om succesvol te zijn in deze functie ben je proactief, ambitieus en heb je verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Beschik je minimaal over een afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting Elektrotechniek of soortgelijk;
 • Je hebt ervaring als Werkvoorbereider of Planner met technische projecten;
 • Je bent nauwkeurig en communicatief vaardig op alle niveaus;
 • Plannen en organiseren gaat je goed af en je weet de juiste prioriteiten te stellen;

 

Wat bieden wij je

Je maakt onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Wij bieden jou persoonlijke coaching en ontwikkeling, grote mate van vrijheid, afwisselend werk in een werkomgeving waar jouw mening telt. Ondanks dat EQUANS een groot bedrijf is, ben je binnen de afdeling een persoon waar ook de persoonlijke aandacht van zeer groot belang is. Daarnaast stimuleren wij ambitie en groeiontwikkeling binnen de gehele organisatie, waardoor er ontzettend veel mogelijkheden kunnen worden geboden binnen de technische dienstverlening.

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop en telefoon bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

 

Zo kun je solliciteren

Past deze functie goed bij jou? Solliciteer dan direct en kom werken voor EQUANS: de grootste technische dienstverlener van Nederland. Voor vragen kun je contact opnemen met Maxim van Geffen, via [email protected] of telefonisch op 06-109 535 58.

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Als marktleider werkt EQUANS in het westen van het land met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klant specifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.


Service Coördinator

Als Service Coördinator ben je (mede) verantwoordelijk voor de dagelijkse technische, organisatorische en administratie coördinatie van onderhoudsprojecten en de daaruit voortvloeiende vervolgprojecten. Je bent betrokken vanaf de calculatiefase tot en met de uitvoerings- en beheerfase, op een zodanige wijze dat techniek, kwaliteit, kosten, efficiëntie en veiligheid optimaal op elkaar worden afgestemd. Je hebt met verschillende afdelingen binnen EQUANS contact, je schakelt dagelijks met de klant, leveranciers en onderaannemers.

 

Naast jouw dagelijkse werkzaamheden ga je aan de slag met jouw eigen ontwikkeling doormiddel van interne opleidingen en je hebt diverse ervaren collega’s in jouw directe omgeving. Op deze manier werken we gezamenlijk aan jouw ontwikkeling!

 

Een greep uit jouw werkzaamheden;

 • Het vrijwel zelfstandig bepalen van werkvolgorde, het opstellen van werkplanningen, onderhoudsplannen en het organiseren van activiteiten van collega’s en onderaannemers op basis van contract specifieke overeenkomsten;
 • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij klanten (ontzorgen van de klanten);
 • Jij beschikt over de technische domeinkennis van de projecten en objecten waar jij aan werkt;
 • Beoordeeld de technisch kwaliteit van de verrichte werkzaamheden en draagt zorg dat de storing en onderhoudsrapportages technisch inhoudelijk juist zijn ingevuld;
 • Het opnemen van uiteenlopende onderhouds- en servicewerkzaamheden voor het opstellen van offertes;
 • Het wekelijks bijwonen van werkvergaderingen bij klanten.

 

Dit breng jij mee

 • Een afgeronde technische mbo-niveau 4 opleiding bijvoorbeeld in de elektrotechniek of een afgeronde technisch hbo-opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als bijvoorbeeld: servicetechnicus, werkvoorbereider, contract coördinator, chef-monteur of vergelijkbaar;
 • Je bent in het bezit van een NEN-3140 certificering en een VCA-VOL diploma. Kennis van laagspanning NEN-1010 en hoogspanning NEN-3840 is mooi meegenomen;
 • Ervaring met onderhoudsmanagementsystemen. Wij gebruiken Maximo.
 • Dat je in bezit bent van een rijbewijs is belangrijk voor deze rol, bedrijfsauto krijg je van ons.

 

Je herkent jezelf in onderstaande competenties:

Flexibel/ Zelfstandig en communicatief vaardig/ Organisatorisch sterk/ Digitaal vaardig/ Stressbestendig/ Teamspeler.

 

Wat bieden wij je

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS-concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

 

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en externe trainingen en/of opleidingen. Bij deze functie hoort een laptop, iPad, telefoon en een zakelijk bedrijfsauto. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. 

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de infra, utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Bij EQUANS Infra & Mobility werken we aan omvangrijke infrastructurele projecten door heel Nederland. Denk hier aan complexe technische opdrachten voor tunnels en bruggen, sluizen en verkeerssignalering. Maar ook aan verkeerscentrales en energieprojecten zoals oplossingen voor elektrisch vervoer, Smart Grids en wind- en zonneparken. We zetten innovatieve techniek in op een geconverteerde en duurzame manier. Teamwerk en uitwisseling van kennis en kunde vormen de basis van ons succes. Daarbij kunnen we altijd nieuwe teamspelers gebruiken.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Eren Yasemin via [email protected] of telefonisch op 06- 22 57 96 89


Junior werkvoorbereider Elektrotechniek

Ben je nu op zoek naar een baan als Werkvoorbereider Elektrotechniek, maar heb je de ervaring nog niet? En ben je op zoek naar uitdagende projecten in de top van de installatietechniek? Dan zoekt EQUANS jou! 

 

Dit ga je doen als Junior Werkvoorbereider (ET)

 

Als Junior Werkvoorbereider Elektrotechniek ben je werkzaam op de afdeling Services van EQUANS op locatie van onze klanten in de regio Noord-Brabant en specifiek voor onze klant RVB (defensie). De afdeling Services voert diverse nieuw, verbouw en renovatie projecten uit variërend van middelgrote tot grote industriële en utiliteitsprojecten. De projecten zijn vaak multidisciplinair van aard en variëren in omvang en complexiteit.

 

Als Junior Werkvoorbereider (ET) ben jij diegene die ervoor zorgt dat projecten ook werkelijk gerealiseerd worden, van aanvraag tot oplevering ben jij in staat om deze projecten op een gedegen manier te leiden. Je bewaakt de voortgang van zeer uitdagende projecten op commercieel, technisch, financieel en administratief vlak en brengt aan verslag uit over de voortgang van het project. Daarnaast stuur je de diverse teamleden aan zodat deadlines worden gehaald. Al deze werkzaamheden spelen zich af in de absolute top op het gebied van installatietechniek!

 

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor verschillende resultaatgebieden en heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • Het voorbereiden van de verschillende ET projecten onder toezicht van een ervaring werkvoorbereider
 • Het mee begeleiden van diverse ET projecten bij onze klant.
 • Tijdens de uitvoering draag je zorg voor de uitvoering binnen de afgesproken planning en budgetten
 • Het onderhouden van contacten met diverse projectmanagers aan de klantzijde, leveranciers, onderaannemers en diverse afdelingen binnen EQUANS, zodanig dat dit een effectieve bijdrage levert aan de voortgang van de diverse projecten.

 

Dit breng je mee

 • Je hebt minimaal een MBO opleiding Elektrotechniek.
 • Je hebt uitgebreide kennis van ET installaties en gebouw gebonden installaties.
 • Je hebt affiniteit met een industriële omgeving. 
 • Je bent stressbestendig, kunt goed met deadlines omgaan en kunt je gemakkelijk verplaatsen in de eisen van de klant.
 • Je bent proactief en ondernemend, pakt zaken zelfstandig op en delegeert waar nodig.
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent gepast assertief en stelt grenzen wanneer nodig.

 

Wat bieden wij je

Bij EQUANS werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel. 

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze uitdagende baan je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via [email protected] of telefonisch op 06 238 142 93.


Senior Werkvoorbereider Elektrotechniek

Ben je nu werkzaam als een Senior werkvoorbereider Elektrotechniek? En ben je op zoek naar uitdagende projecten in de top van de installatietechniek? Dan zoekt EQUANS jou!

 

Dit ga je doen als Senior werkvoorbereider (ET), Tilburg/Waalwijk

 

Als Senior werkvoorbereider Elektrotechniek ben je werkzaam op de afdeling Services van EQUANS op locatie van onze klanten in de regio Tilburg/Waalwijk. De afdeling Services voert diverse nieuw, verbouw en renovatie projecten uit variërend van middelgrote tot grote industriële en utiliteitsprojecten. De projecten zijn vaak multidisciplinair van aard en variëren in omvang en complexiteit.

 

Als Senior werkvoorbereider (ET) ben jij diegene die ervoor zorgt dat projecten ook werkelijk gerealiseerd worden, van aanvraag tot oplevering ben jij in staat om deze projecten op een gedegen manier te leiden. Je bewaakt de voortgang van zeer uitdagende projecten op commercieel, technisch, financieel en administratief vlak en brengt aan verslag uit over de voortgang van het project. Daarnaast stuur je de diverse teamleden aan zodat deadlines worden gehaald. Al deze werkzaamheden spelen zich af in de absolute top op het gebied van installatietechniek!

 

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor verschillende resultaatgebieden en heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • Het voorbereiden van de verschillende ET projecten waarbij je rekening houdt met de organisatie, werkmethoden, planning, inzet van mensen en middelen, ARBO en kwaliteitsnormen, om op deze manier een effectieve en efficiënte uitvoering te laten plaatsvinden. Daarbij toets je financiële haalbaarheid en uitvoeringshaalbaarheid en zorg je ervoor dat projectplannen en forecast worden uitgewerkt.
 • Het leiden van diverse ET projecten bij onze klant.
 • Tijdens de uitvoering draag je zorg voor de uitvoering binnen de afgesproken planning en budgetten, hierbij is zorgvuldige afstemming met de klant van groot belang. Daarnaast zorg je voor een optimale bezetting op de verschillende projecten.
 • Je leid de projecten zodanig dat de verschillende projectteams op een efficiënte en effectieve manier zijn ingericht met op elkaar afgestemde werkprocessen. Daarnaast werk je binnen de geldende wetgeving en voorschriften en EQUANS werkprocessen. Je houd rekening met projectrisico’s, gestelde richtlijnen, en kwaliteitseisen. Je evalueert gaandeweg de projecten en stuurt bij waar nodig.
 • Het herkennen van commerciële uitbreidingsmogelijkheden en anticiperen bij meerwerk. Binnen de projecten zorg je ervoor dat je financieel in control bent, maak je nacalculaties en evalueer je projectresultaten. De behaalde tussentijdse- en eindresultaten rapporteer je aan de Manager Projecten.
 • Het onderhouden van contacten met diverse projectmanagers aan de klantzijde, leveranciers, onderaannemers en diverse afdelingen binnen EQUANS, zodanig dat dit een effectieve bijdrage levert aan de voortgang van de diverse projecten.

 

Dit breng je mee

 • Je hebt minimaal een MBO opleiding Elektrotechniek.
 • Je hebt ongeveer 10 jaar ervaring met leiden van installatietechnische projecten in de industrie of hoogwaardige utiliteit.
 • Je hebt uitgebreide kennis van ET installaties en gebouw gebonden installaties.
 • Je hebt affiniteit met een industriële omgeving. 
 • Je bent stressbestendig, kunt goed met deadlines omgaan en kunt je gemakkelijk verplaatsen in de eisen van de klant.
 • Je bent proactief en ondernemend, pakt zaken zelfstandig op en delegeert waar nodig.
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent gepast assertief en stelt grenzen wanneer nodig.

 

Wat bieden wij je

Naast een aantrekkelijk salaris onderscheidt EQUANS zich met meer mogelijkheden voor een vrije invulling van de secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons ontvang je op basis van je salaris een vast percentage aan benefitsbudget van minimaal 3% van je (bruto) jaarsalaris. Dit kun je o.a. inzetten voor het (ver)kopen van verlofrechten, het investeren in persoonlijke ontwikkeling, het aanpassen van het type leaseauto, het compenseren van de pensioenbijdrage, of het uitkeren van een bedrag als toelage. Daarnaast geldt er een variabele beloningsregeling.

 

Uiteraard krijg je daarnaast alle middelen tot je beschikking die je nodig hebt: een laptop, dubbel scherm op je werkplek, mobiele telefoon. Daarnaast kun je rekenen op een fijne werkomgeving met betrokken collega’s.

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel. 

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze uitdagende baan je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Werner Zinnemers via [email protected] of telefonisch op 06 238 142 93.


Uitvoerder Elektrotechniek

Zorg jij ervoor dat jouw team optimaal aan de slag kan? Heb inhoudelijke kennis van de werkzaamheden en geef je graag leiding aan een team? En is een goede samenwerking voor jou vanzelfsprekend? Dan is de functie van Uitvoerder Elektrotechniek bij EQUANS echt iets voor jou!

 

Dit ga je doen als Uitvoerder Elektrotechniek

 

Als Uitvoerder bestaan je dagelijkse werkzaamheden uit het coördineren van en leidinggeven aan de dagelijkse uitvoering van uitdagende elektrotechnische projecten, veelal in een multidisciplinaire omgeving.

 • Je bent verantwoordelijk voor een maximaal efficiënte inzet van de onder jouw verantwoording staande chef-monteurs en voormannen.
 • Je onderhoudt nauwe contacten met de werkvoorbereiding en projectleiding collega’s.
 • Samen met deze collega’s maak je de juiste kwalitatieve en economische keuzes mbt de projectwerkzaamheden on-site.
 • Je woont werk- en coördinatie besprekingen bij en bent het visitekaartje van de EQUANS organisatie.
 • Als uitvoerder ben jij op de bouwplaats het aanspreekpunt voor onze opdrachtgever, leveranciers en subcontractors.
 • Jouw gevoel voor, en inzicht in, veiligheid zorgt ervoor dat onze monteurs iedere dag weer veilig huiswaarts keren.
 • Je bent een coachende leidinggevende; je voert voortgangsgesprekken, je coacht en stuurt aan daar waar nodig.

 

Dit breng je mee

 •  Beschikt over minimaal een MBO4 opleiding richting Elektrotechniek.
 • Je beschikt over een geldig VCA-Vol diploma.
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in een uitvoerders rol.
 • Je beschikt over een out of the box denkwijze.
 • Zich herkend in de volgende competenties.
 • Coachen en Aansturen.
 • Leidinggeven en Beïnvloeden.
 • Delegeren en Vakkundig.

 

Wat bieden wij je

Bij EQUANS werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

 

Vanuit de functie uitvoerder is het mogelijk om door te groeien naar een functie als constructiemanager, een belangrijke stap in jouw ontwikkeling in professioneel bouwplaats management.

 

Wij zijn ENGIE

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Werner Zinnemers via [email protected] of telefonisch op 06 238 142 93.


Werkvoorbereider ET

EQUANS is de vaste partner bij de Meeuw voor de installatietechnische oplossingen. De Meeuw heeft diverse projecten binnen de utiliteitsbouw en woningbouw waarbij zij gebruik maken van modulaire bouwsystemen en voor deze projecten verzorgt EQUANS de installatietechniek. Je kunt hierbij denken aan nieuwbouw van woning- en appartementenbouw, kantoorgebouwen, luchthavens, scholen en ziekenhuizen. Voor deze locatie is EQUANS op zoek naar een Werkvoorbereider Elektrotechniek.

 

Dit ga je doen als Werkvoorbereider Elektrotechniek

In de rol van Werkvoorbereider Elektrotechniek zorg je ervoor dat de Elektrotechnische kant van de projecten gedegen voorbereid wordt, de projecten vinden plaats op locatie van onze klant.

 

Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de volgende zaken:

 • Zorgdragen voor de werkvoorbereiding zodat multidisciplinaire projecten gerealiseerd kunnen worden. Je zorgt ervoor dat organisatie, werkmethoden, planning, inzet van mens en middelen, ARBO en kwaliteitszorg worden meegenomen in de voorbereiding en project gedegen worden voorbereid.
 • Je zorgt voor een gedegen projectadministratie en levert deze aan bij de projectleider zodat de voortgang en gemaakte kosten gedurende de looptijd van het project goed bijgehouden kunnen worden.
 • In overleg met de uitvoering en projectleider zorgdragen voor een optimale bezetting op de diverse lopende en projecten.
 • Onderhouden van contacten met de klant, leveranciers en onderaannemers, nevenaannemers en afdelingen binnen ENGIE, zodanig dat dit een effectieve bijdrage levert aan de voortgang van klussen en projecten.

 

Dit breng je mee

 • Je hebt MBO-4 werk- en denkniveau, door een MBO-4 opleiding elektrotechniek of werkervaring verkregen.
 • Je hebt ongeveer 4 jaar ervaring als elektrotechnische werkvoorbereider in de utiliteit.
 • Je bent een echte planner en organiseert graag zaken.
 • Je bent leergierig, proactief en ondernemend ingesteld.
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal goed.
 • Je bent een teamplayer en werkt graag in multidisciplinair teamverband.
 • Je bent flexibel en werkt gemakkelijk samen met collega’s van andere disciplines.

 

Wat bieden wij je

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jou mening telt. Als Installatiemonteur werk je iedere dag op de vaste locatie in Oirschot in een schone omgeving en richt je je uitsluitend op nieuwbouwprojecten. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

 

 Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarbij horen ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

 

Wij zijn EQUANS

Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Werner Zinnemers via [email protected] of te 06 238 142 93.