Werkvoorbereider HVAC

Heeft de Installatietechniek voor jou geen geheimen? Krijg je energie van hectiek? Op zoek naar een dynamische omgeving op het snijvlak techniek en financiën? En is samenwerking voor jou vanzelfsprekend? Dan ben jij onze nieuwe:

 

Werkvoorbereider HVAC, Hoek

Voor onze HVAC afdeling in Hoek zoeken wij een nieuwe Werkvoorbereider

 

Dit ga je doen

Binnen de functie van Werkvoorbereider zorg je voor een optimale technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van grote (en kleinere) projecten op het gebied van HVAC. Op deze manier kunnen kwaliteit en kosten worden gewaarborgd en werkzaamheden efficiënt en effectief worden uitgevoerd. In deze rol ben jij degene die ervoor zorgt dat de werkzaamheden gerealiseerd worden, van aanvraag tot oplevering en zorg je ervoor dat kosten en kwaliteit gewaarborgd zijn.

 

Als Werkvoorbereider HVAC kun je snel een inschatting maken van benodigde materialen en uren en daar waar nodig vraag je offertes aan bij toeleveranciers/derden. Je verzorgt nauwkeurig de complete werkvoorbereiding en fungeert als vraagbaak voor klant, leverancier én collega. Verder:

 • Zorg je er voor dat de juiste materialen op het juiste moment beschikbaar zijn
 • Calculeer je zelf meer- en minderwerk en verwerk je dit in een conceptaanbieding
 • Werk je samen met subcontractors en besteed je bepaalde activiteiten (en/of materialen) uit
 • Begeef je je van projectleiding tot montage en inbedrijfstelling
 • Zijn kwaliteit, het nakomen van afspraken, het ontzorgen en duidelijke communicatie essentieel
 • Heb je veel verantwoordelijkheden maar ook ruimte om je werk naar eigen inzicht in te delen

 

Dit breng je mee

Om een goede invulling te geven aan deze functie ben je een echte spin in het web en daagt het jou uit om meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht te houden. Je communiceert makkelijk en weet hoe je diverse stakeholders met je mee moet krijgen. Verder heb je:

 • Een afgeronde technische MBO opleiding niveau 4 richting Installatietechniek en/of koudetechniek
 • Kennis en ervaring binnen HVAC is een pre
 • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
 • Goede communicatieve vaardigheden en je staat stevig in je schoenen 
 • Talent voor plannen en organiseren, dit gaat je goed af en je weet de juiste prioriteiten te stellen
 • Een praktische instelling
 • Plezier in het werken in een team

 

Wat bieden wij je
Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. 

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon en een tablet bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. 

 

Wij zijn EQUANS
Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Als marktleider van Nederland zet EQUANS met innovatieve concepten en integrale oplossingen de toon voor het succes van klanten in de industriële, utilitaire en onderhoudsmarkten. In onze diensten en producten verenigen we betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. Dat zijn de pijlers van onze klant- en oplossingsgerichte mentaliteit, die voortdurend gericht is op verbetering.

 

Zo kun je solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button 'solliciteren' of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Margot Antens via [email protected] of door te bellen naar 06 519 519 40


TIG Lasser

Heb jij ervaring met TIG lassen op minimaal niveau 3 en woonachtig in Flevoland en omgeving? Dan zoeken wij jou!

Als gecertificeerd TIG lasser werk je op verschillende project locaties bij de klant, maar voer je ook regelmatig werkzaamheden uit in de werkplaats Emmeloord of ondersteun je onze OBS afdeling indien nodig. Als lasser bouw je mee aan verschillende koeltechnische installaties en voer je revisiewerkzaamheden uit.

Jouw belangrijkste taken:

 • Tekening lezen (koeltechnisch en 3D);
 • Las- (staal en RVS) en fitwerkzaamheden;
 • In teamverband bouwen van koude technische installaties voor de industriële en AGRO markt;
 • Kennisoverdracht met betrekking tot materiaalkennis, veiligheid, houding en gedrag;
 • Inzet op zowel projecten als in de werkplaats(en), en inzetbaar voor ad-hoc werkzaamheden voor onze service organisatie.

 

Wat bieden wij je

 • Een zelfstandige baan met veel vrijheid;
 • Salaris tussen € 2.600,- en € 3.500,-, afhankelijk van opleidingsniveau en relevante werkervaring;
 • €70,- netto onkostenvergoeding per maand;
 • 38 vrije dagen bij een dienstverband van 40 uur;
 • Een servicebus, iPad en een telefoon;
 • Goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op uitjes en producten;
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
 • Opleidingsmogelijkheden.

 

Wij zijn EQUANS
Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. EQUANS biedt maatwerktotaaloplossingen: van ontwikkeling tot onderhoud en van beheer tot exploitatie. De experts van EQUANS beschikken over unieke kennis van duurzame koudetechniek. Dit doen wij niet alleen voor opdrachtgevers in land- en tuinbouw, maar ook in de chemische industrie, zuivel-, vis- en vleesverwerkende industrie.

Zo kun je solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button “solliciteren”. Voor vragen kun je contact opnemen met Alana Manuputty via e-mail [email protected] of op telefoonnummer 06 516 649 04.