(Senior) Cost Engineer E(&I)

Heb jij ervaring als calculator of cost engineer in de industrie (elektrotechniek) en ben je toe aan een volgende stap? Wij zijn voor onze afdeling Services Industrie in Farmsum (Delfzijl) op zoek naar een creatieve, proactieve en ondernemende: 
 
(Senior) Cost Engineer E&I, Farmsum (en Roden)
 
Je kunt out of the box denken en op een professionele wijze je eigen draai aan het werk geven. In opdracht van de klant kom JIJ met de juiste oplossing!
 
Dit ga je doen
Als (Senior) Cost Engineer werk je aan elektrotechnische projecten in de industrie in heel Noord Nederland maar met als focusgebied de omgeving van Delfzijl en de Eemshaven. Op dit moment zijn de (petro) chemie, midden- en hoogspanning, datacenters en de olie & gas onze belangrijkste marktgebieden.
 
Je werkt voorstellen uit, eventueel met een plan van aanpak, voor zowel bestaande als nieuwbouw projecten. Naast de ‘gewone’ bestekcalculaties denk je ook met de klant mee en wordt er soms van je verwacht zelf met een bestek te komen voor de klant. Je werkt grotendeels vanuit onze vestiging in Farmsum (Delfzijl) en af en toe vanuit ons hoofdkantoor in Roden, maar om een goed beeld te krijgen van wat onze klanten wensen en de optimale oplossing aan te kunnen bieden bezoek je ook regelmatig de verschillende klant- en projectlocaties.
 
De projecten maak je van A tot Z mee, zo blijf je altijd betrokken bij “jouw” projecten. De nadruk in deze functie ligt op de calculatie. Je houdt rekening met verschillende factoren om tot de beste kostprijs te komen. Welke materialen zijn er nodig? Met welke onderaannemer(s) wordt er samengewerkt? En hoeveel uren moeten zij worden ingezet? Je werkt nauwkeurig en houdt rekening met de lessons learned vanuit eerdere projecten. Ook lever je input op het gebied van pre-engineering tijdens de tenderfase. 
 
Dit breng je mee
Eigenschappen als analytisch vermogen, een creatieve geest en ervaring in het vakgebied zijn onmisbaar om een goede prijs te kunnen bepalen. Als (Senior) Cost Engineer bij Equans sta je aan de voorkant van de mooiste projecten! 
 
Je hebt heel wat in je mars. Zo heb je bij voorkeur een HBO diploma in de richting van elektrotechniek en heb je enkele jaren ervaring als calculator of (ontwerp)engineer in de energietechniek. 
 
Daarnaast:
• Heb je kennis en ervaring op het gebied van elektro & instrumentatie (NEN3140, NEN1010)
• Heb je ervaring met het zelfstandig maken van begrotingen en aanbiedingen en
• Kun je je kennis inzetten bij verschillende fases in het project om projectrisico’s te signaleren en kwantificeren
• Beheers je met jouw kennis van tarieven en normen het financiële aspect bij projecten
• Heb je bij voorkeur kennis van ATEX
• Ben je goed met het MS Office pakket (in bijzonder met Excel) en ben je in het bezit van uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift (in het Nederlands en Engels)
• Ben je analytisch, oplossingsgericht en vakkundig
• Heb je affiniteit met midden- en hoogspanningsinstallaties
• Kun je multitasken, ben je zeer nauwkeurig en heb je een helicopterview
 
Verder ben je creatief, inventief, daadkrachtig en sta je stevig in je schoenen. Met jouw commerciële instelling weet jij de winnende offerte te maken! Je enthousiasme voor het vak breng je feilloos over op je collega’s en waar nodig motiveer je het tenderteam om een deadline te halen. Durf je daarnaast initiatief te nemen en ben je bereid in jezelf te investeren door het volgen van trainingen en cursussen dan heb jij alles in huis voor deze functie!
 
Wat bieden wij je
Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde Equans concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. 
 
Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon en een tablet bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. 

 

Zo kun je solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button 'solliciteren' of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Leon Hut via [email protected] of telefonisch op 06 825 23 638. 

 
Wij zijn Equans  
Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 6.000 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.
 
Als marktleider van Nederland zet Equans met innovatieve concepten en integrale oplossingen de toon voor het succes van klanten in de industriële, utilitaire en onderhoudsmarkten. In onze diensten en producten verenigen we betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. Dat zijn de pijlers van onze klant- en oplossingsgerichte mentaliteit, die voortdurend gericht is op verbetering.
 


Junior Werkvoorbereider Industrie

Jouw uitdaging?
Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en heeft de elektrowereld geen geheimen voor jou? Lees dan snel verder want dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Dit ga je doen als junior werkvoorbereider ET
Als junior Werkvoorbereider Elektrotechniek ben je onder begeleiding van een collega werkvoorbereider van begin tot het eind betrokken bij de verschillende elektrotechnische modificatieprojecten waarbij je niet alleen de zorg hebt voor de juiste materialen op het juiste moment, maar ook betrokken bent bij de calculatie, opzet van technische werktekeningen, planning én de uitvoering tot aan de oplevering. Een zeer diverse functie dus!

 

Je verzorgt in deze functie de complete werkvoorbereiding voor de elektrotechnische projecten en fungeert als vraagbaak voor leveranciers én collega’s. Tevens onderhoud je contacten met engineering, tekenaars en de uitvoering. Aangezien onze projecten hoofdzakelijk binnen de lichte industrie plaatsvinden werk je intensief samen met collega’s van andere disciplines, om de projecten zo goed mogelijk gezamenlijk te realiseren. 

 

Als junior werkvoorbereider elektrotechniek ben je dus een spil in het web en zorg jij voor het leveren van kwaliteit, het nakomen van afspraken en ontzorg je met jouw duidelijke manier van communiceren onze interne organisatie.
 
Jouw werkomgeving
Je gaat werken vanaf onze Equans locatie in Halsteren en diverse klantlocaties. Het werkgebied omvat de regio West-Brabant tot en met Vlissingen. Je komt te werken in een startend team voor KSW projecten waarbij het voornamelijk gaat om lichte industrie waarbij jouw rol als werkvoorbereider ontzettend breed is.
 
Wie ben jij? 
• Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau, het liefst richting de elektrotechniek.
• Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring binnen een technische werkomgeving en je wilt een stap gaan maken richting werkvoorbereiding
• Je bent communicatief vaardig, enthousiast en je hebt affiniteit met functie gerelateerde computerprogramma’s.
 
Wat bieden wij?
Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:
• Salaris tussen € 2700– €3400 bruto per maand op basis van ervaring, exclusief vakantiegeld
• Contract voor onbepaalde tijd 
• Flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4x9 uur per week
• Vaste woon-werk vergoeding 
• Telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren 
• 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
• Goede pensioenregeling
• Een prettige werksfeer en fijne collega’s 
• Volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
 
Hoe kun je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Richard Berwald via 06 33689482 of door te mailen naar [email protected]

 

Wij zijn Equans
Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie. 


Werkvoorbereider Fire Safety Security

Ben jij een echte puzzelaar en is plannen en organiseren je tweede natuur? Wil jij je carrière een vliegende start geven en doorgroeimogelijkheden krijgen binnen je vakgebied? Dan heeft EQUANS dé baan voor jou!

 

WERKVOORBEREIDER FIRE SAFETY SECURITY | Klantlocatie; ASML in Veldhoven

 

Dit ga je doen
Als Werkvoorbereider Fire Safety Security bij Equans verzorg je de complete voorbereiding van projecten van onze klant ASML. Denk hierbij aan nieuwbouw, vervanging of uitbreiding van cleanroom faciliteiten, o.a. (extra schone maak) perslucht, vacuüm, Ultra Purified Water (UPW) en diverse gasdistributiesystemen (waterstof, stikstof, fluor, etc). Je bent verantwoordelijke voor het op tijd en juiste wijze verzorgen van materiaal en materieel, vraagt offertes aan bij toeleveranciers, houdt de projectadministratie bij, stelt planningen op en bewaakt de kwaliteit en de kosten van uiteenlopende projecten. Je zorgt voor een gedegen projectadministratie en levert deze (SAP) aan bij de projectleider zodat de voortgang en gemaakte kosten gedurende de looptijd van het project goed bijgehouden kunnen worden. Verder werk je intensief samen met andere disciplines en coördineert de werkzaamheden samen met je team. Hoe groot een project ook is, als werkvoorbereider ben jij de adviseur voor klanten, leveranciers en collega’s.

 

Het team | Projecten
In je functie ben je werkzaam binnen het Equans-team Projecten bij ASML.
Wij zijn ambitieus en groeien snel. Inmiddels telt ons multidisciplinair team meer dan 175 tech-collega’s. Wij zijn gegarandeerd gezond kritisch en een tikkeltje eigenwijs en staan altijd voor elkaar klaar. Je staat er dus nooit alleen voor! We kennen onze klant door en door en dat is nodig ook gezien de technische complexiteit. Het helpt natuurlijk dat wij als Equans ons al sinds 1996 trotse partner mogen noemen van ASML!

 

Jouw werkveld: een hoogwaardige technische speeltuin
Je ‘mazzelt’! Want, jouw werkomgeving bevindt zich in de Brainport Regio, één van de slimste regio’s van de wereld. op het terrein van onze klant; ASML in Veldhoven. Hier worden high tech machines voor de chipindustrie ontwikkeld en gebouwd. Naast deze technologie moeten ook dus ook de faciliteiten waarin de machines worden gebouwd voldoen aan extreem hoge eisen. Nieuwbouw en maintenance met alle daarbij behorende technische installaties, deze moeten allemaal voldoen aan de hoogst mogelijke standaarden. Hierdoor kom je in aanraking met de meest hoogwaardige technologieën die de branche te bieden heeft. Logisch dat je technische hart hiervan sneller gaat kloppen!

 

Feiten & Cijfers; klantlocatie ASML
Wist je dat…
• de technische ‘speeltuin’ van ASML een totale oppervlakte heeft van 53.000 m2, vergelijkbaar met 8 voetbalvelden;
• Equans maintenance mag verrichten bij ASML aan 25.000 m2 technische ruimtes;
• Equans een belangrijke bijdrage levert aan de klimaatdoelstelling van ASML, in 2030 energieneutraal zijn;
• Equans meer dan 250 leuke collega’s on site heeft bij ASML;
• Equans al sinds 1996 trotse partner is van ASML.

 

Dit breng je mee
Als Werkvoorbereider ben je technisch natuurlijk goed onderlegd. Werken in teamverband past bij je. Jij bent het type dat het beste uit zichzelf en anderen kan halen als de druk wat hoger ligt. Je overziet waar de prioriteit ligt en behoud de rust die nodig is om kwalitatief hoogstaand werk af te leveren.

Voldoe je ook nog eens over het onderstaande dan is dat helemaal mooi meegenomen:
• Je hebt (minimaal) een technische MBO-opleiding niveau 4 afgerond;
• Je hebt werkervaring opgedaan binnen een industriële omgeving;
• Je kunt je, naast de Nederlandse taal, goed verstaanbaar maken in het Engels;
• Je beschikt over een ‘glas halfvol’-mentaliteit en een gezonde dosis humor.

Waarom kiezen voor Equans
Bij Equans bieden wij je de ruimte zodat jij kunt doen waar je goed in bent. We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Maar verwachten dat jij daar zelf een actieve rol in neemt. Wij zijn aanpakkers en geloven in de kracht van het collectief (samen). Alleen met elkaar zijn we in staat om slimme oplossingen te realiseren op het snijvlak van energie en technologie. Hierbij zetten we maximaal in op jouw werkplezier. Dat gaat natuurlijk verder dan alleen die leuke inhoudelijke baan. Aandacht voor jou als persoon is hiervoor de basis. Wij vinden dan ook; gun jezelf de persoonlijke ontwikkelen die bij je past. Wij helpen je om dit vorm te geven. Natuurlijk door het brede aanbod van gerichte opleidingen en cursussen die hierbij passen maar ook door de persoonlijke begeleiding en coaching. Verder begrijpen we dat je omgeving ook tijd en aandacht van je vragen. Daarom denken we actief mee om je werkweek in te richten met de benodigde flexibiliteit die past bij jouw leefsituatie. Zo zorgen we ervoor dat ook thuis zaken op rolletjes blijft lopen. We zijn best bescheiden, maar als je het ons vraagt, trots op wat we met elkaar kunnen en bereiken!

 

Alle voordelen voor jou, even op een rij:
• Startsalaris tussen € 2900 en € 3700 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, exclusief vakantiegeld en winstdelingsregeling;
• Mogelijkheid voor een contract voor onbepaalde tijd, bij aanvang dienstverband;
• Flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4×9 uur per week;
• Mobiliteitspas;
• Telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren;
• 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
• Thuiswerken is in overleg mogelijk;
• Volledig ingerichte werkplek thuis;
• Goede pensioenregeling;
• Een prettige werksfeer en fijne collega’s;
• Volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.


Interesse? Solliciteer binnen 1 minuut
Heb je interesse in deze functie maar heb je je CV en motivatie niet paraat? Geen probleem. Een CV en motivatie meesturen is niet verplicht, maar het helpt natuurlijk wel! Misschien heb je nog vragen over deze functie? Stuur dan een bericht via WhatsApp of mijn LinkedIn. Maar een e-mail naar [email protected] of gewoon ouderwets bellen naar 06-17 87 14 28, kan natuurlijk ook. Hoor graag van je!

 

Wij zijn Equans
Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 6.000 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.


Technisch Administratief Medewerker

Wegens aanhoudende groei zoeken we deze keer een TAM’er. Regionale projecten met vaste klanten, een ideale werkomgeving wanneer je het prettig vindt om een langdurige relatie aan te gaan met je opdrachtgever in de regio waar je woont! De functie staat open voor ons kantoor in Arnhem. Je zal de projectenafdeling gaan ondersteunen met zowel administratieve alsmede (lichte) werkvoorbereidingswerkzaamheden.

 

Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

 • Het administratief verwerken (beoordelen, controleren en factureerbaar stellen) van de werkorders
 • Offertes opstellen e/o taalkundig controleren en versturen
 • Het aanvragen van offertes bij leveranciers en onderaannemers
 • Het verwerken van diverse instructies, inspectie- en voortgang rapportages en zorgdragen voor de juiste vervolgacties
 • Aangezien je deel uit gaat maken van een enerverend team op een groot prestatie contract zullen ook diverse bijkomende administratieve werkzaamheden tot je takenpakket behoren

 

Functie-eisen

Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die beschikt over afgeronde MBO opleiding en affiniteit heeft met de technische sector. Je bent communicatief sterk in woord en schrift en daarbij accuraat en proactief. Je bent woonachtig in de regio Arnhem en het zou zeer mooi zijn als je ervaring hebt met prestatiecontracten. Systemen zijn jou niet vreemd en je kunt dan ook met een computer overweg als geen ander.

 

Wat bieden wij je?

Het team biedt jou als installatietechnisch professional de ruimte om mee te werken aan uitdagende klussen en projecten. Verder is het een klein en hecht team met korte lijnen, een hoog hospitality gevoel en de wil om de klanten te ontzorgen. Ze denken mee met de klanten en stellen zich flexibel op. Daarnaast wordt de afdeling gekenmerkt door een open cultuur, waar input en betrokkenheid gewaardeerd en aangemoedigd wordt persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een plezierige werkomgeving waar jouw mening telt.

 

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een vaste aanstelling met een goed salaris tussen de euro 2400 en 2900 bruto en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook een prima pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.  Tevens bestaat de mogelijkheid om parttime te gaan werken. Bij Equans in Arnhem ben je onderdeel van het grote Equans concern maar kom je te werken in een organisatie met een sterk regionaal karakter waarbij je veel contact hebt met (bestaande) klanten uit de regio, zowel industrieel als utilitair.

 

Zo kun je solliciteren

Voor meer informatie kun je terecht bij Rens Arends, recruitment specialist op 06-238 003 23 of per mail naar [email protected]

 

Wij zijn Equans 

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie. 

 


Werkvoorbereider Werkplaats

Jouw uitdaging?
Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en snap jij als geen ander hoe de Piping and Mechanical wereld in elkaar steekt en werk jij graag op 1 locatie? Lees dan snel verder want dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Dit ga je doen als werkvoorbereider werkplaats
Als werkvoorbereider werkplaats bij Equans in Hoek verzorg je de complete voorbereiding van de werkzaamheden op onze werkplaats (shop). Denk hierbij aan modificaties, renovaties, vervanging of uitbreiding van de Piping and mechanical tak. Je takenpakket als werkvoorbereider is breed en betreft meer dan alleen Piping maar ook apparaat bouw. Je vraagt componenten aan en doet de voorbereiding van de werkplaatstekeningen en je zoekt daarbij de juiste materialen. Ook heb je in deze functie veel overleg met de werkplaats chef en de QC medewerker
 
Jouw werkomgeving
Je komt te werken op onze locatie in Hoek waar wij voornamelijk werken voor DOW Chemicals. Hier werken diverse teams samen om zo de beste dienstverlening te verzorgen. Jouw team van collega’s is ook gevestigd bij ons kantoor in Hoek (de shops)
 
Wie ben jij? 
• Je hebt ervaring in de Piping industrie en/of apparaat bouw. Mocht je nog geen ervaring hebben als werkvoorbereider maar wil je die stap maken ontvangen wij ook graag jouw sollicitatie
• Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
• Je bent communicatief vaardig op verschillende niveaus
• ISO tekeningen hebben geen geheimen voor jou
• Je bent enthousiast en je weet je collega’s ook hierin mee te nemen.
 
Wat bieden wij?
Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:
• Salaris tussen € 3000 – €5000 bruto per maand op basis van ervaring, exclusief vakantiegeld
• Contract voor onbepaalde tijd 
• Flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4x9 uur per week
• Mobiliteitspas 
• Telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren 
• 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
• Goede pensioenregeling
• Een prettige werksfeer en fijne collega’s 
• Volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
 
Hoe kun je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Richard Berwald 
via 06 33689482 of door te mailen naar [email protected].

 

Heb jij geen ervaring als werkvoorbereider maar wel in de Piping wereld en wil je het vak leren

 

Wij zijn Equans
Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie. 


Werkvoorbereider Utiliteit (Installatietechniek)

Krijg jij energie van hectiek en vind jij het leuk om als “spin in het web” met diverse klussen tegelijk bezig te zijn? Wij zijn op zoek naar een:

 

Werkvoorbereider Utiliteit (Installatietechniek)

 

Wegens aanhoudende groei hebben we binnen de maintenanceafdeling regio Noord een vacature. Een uitdagende job als werkvoorbereider W binnen het team in Roden projecten met doorgaans vaste klanten, een ideale werkomgeving in de regio waar jij woont!

 

Dit ga je doen
Als werkvoorbereider binnen de maintenance afdeling verzorg je de complete voorbereiding van projecten bij onze klanten binnen de utiliteit, zorg, food en farma. Denk hierbij aan nieuwbouw, vervanging of uitbreiding van (energie)installaties in kantoorgebouwen, distributiehallen, productiebedrijven, scholen en ziekenhuizen. Je takenpakket als werkvoorbereider is breed. Je bent verantwoordelijke voor het op tijd en juiste wijze verzorgen van materiaal en materieel, vraagt offertes aan bij toeleveranciers, houdt de projectadministratie bij, stelt planningen op en bewaakt de kwaliteit en de kosten van uiteenlopende projecten. Je werkt intensief samen met andere disciplines en coördineert de werkzaamheden samen met je team. Hoe groot of complex een project ook is, als werkvoorbereider ben jij de adviseur voor klanten, leveranciers en collega’s.

 

Dit breng je mee

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding vanaf niveau 4 richting Werktuigbouwkunde, Installatietechniek of soortgelijk
 • Je beschikt over meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke rol
 • Je hebt ervaring op het gebied van gebouw gebonden installaties zoals klimaat en verwarming
 • Je heb de ambitie om je door te ontwikkelen, liefst natuurlijk voor de lange termijn
 • Plannen en organiseren gaat je goed af en je weet de juiste prioriteiten te stellen
 • Het bezit van een geldig VCA en rijbewijs B en overleggen van een VOG is geen probleem voor jou 

 

Wat bieden wij je
Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde Equans concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. 

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon en een tablet bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. 

 

Zo kun je solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button 'solliciteren' of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Leon Hut via [email protected] of telefonisch op 06 825 23 638.

 

Wij zijn Equans
Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

Als marktleider van Nederland zet Equans met innovatieve concepten en integrale oplossingen de toon voor het succes van klanten in de industriële, utilitaire en onderhoudsmarkten. In onze diensten en producten verenigen we betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. Dat zijn de pijlers van onze klant- en oplossingsgerichte mentaliteit, die voortdurend gericht is op verbetering.

 


Werkvoorbereider Piping and Mechanical

Jouw uitdaging?
Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en snap jij als geen ander hoe de Piping and Mechanical wereld in elkaar steekt en heeft een ISO tekening geen geheimen voor jou? Lees dan snel verder want dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Dit ga je doen als werkvoorbereider Piping and Mechanical
Als werkvoorbereider Piping and Mechanical bij Equans in Hoek verzorg je de complete voorbereiding van de projecten voor DOW chemical. Denk hierbij aan modificaties, renovaties, vervanging of uitbreiding van de Piping and mechanical tak. Je takenpakket als werkvoorbereider is breed. Je leest ISO tekeningen en zet de projecten uit. Is iets niet duidelijk stel jij de juiste vragen aan je collega’s of de klant en leg je terug waar nodig. Verder ben je verantwoordelijke voor het op tijd en juiste wijze verzorgen van materiaal en materieel, vraagt offertes aan bij toeleveranciers, houdt de projectadministratie bij, stelt planningen op en bewaakt de kwaliteit en de kosten van uiteenlopende projecten. Je werkt intensief samen met andere disciplines en coördineert de werkzaamheden samen met je team. Hoe complex een project ook is, als werkvoorbereider ben jij de adviseur voor klanten, leveranciers en collega’s.
 
Jouw werkomgeving
Je komt te werken op onze locatie in Hoek waar wij voornamelijk werken voor DOW Chemicals. Hier werken diverse teams samen om zo de beste dienstverlening te verzorgen. Jouw team van collega’s houden zich hoofdzakelijk bezig met Piping and mechanical
 
Wie ben jij? 
• Je hebt ervaring in de Piping industrie. Mocht je nog geen ervaring hebben als werkvoorbereider maar wil je die stap maken ontvangen wij ook graag jouw sollicitatie
• Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
• Je bent communicatief vaardig op verschillende niveaus
• ISO tekeningen hebben geen geheimen voor jou
• Je bent enthousiast en je weet je collega’s ook hierin mee te nemen.
 
Wat bieden wij?
Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn. Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:
• Salaris tussen € 3000 – €5000 bruto per maand op basis van ervaring, exclusief vakantiegeld
• Contract voor onbepaalde tijd 
• Flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4x9 uur per week
• Mobiliteitspas 
• Telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren 
• 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
• Goede pensioenregeling
• Een prettige werksfeer en fijne collega’s 
• Volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
 

Hoe kun je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Richard Berwald via 06 33 68 94 82 of door te mailen naar [email protected]
 

Wij zijn Equans
Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie. 


Werkvoorbereider

Jouw uitdaging?
 
Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en wil jij je verder ontwikkelen als werkvoorbereider? Wij komen graag met jou in gesprek, Equans is een brede technische dienstverlener dus er is altijd wel een plekje voor jou!
 
Dit ga je doen als werkvoorbereider
Als werkvoorbereider in Hoek verzorg je de complete voorbereiding van de projecten voor DOW chemical. Denk hierbij aan modificaties, renovaties, vervanging of uitbreiding binnen de industrie. Verder ben je verantwoordelijke voor het op tijd en juiste wijze verzorgen van materiaal en materieel, vraagt offertes aan bij toeleveranciers, houdt de projectadministratie bij, stelt planningen op en bewaakt de kwaliteit en de kosten van uiteenlopende projecten. Je werkt intensief samen met andere disciplines en coördineert de werkzaamheden samen met je team. Hoe complex een project ook is, als werkvoorbereider ben jij de adviseur voor klanten, leveranciers en collega’s.
 
Jouw werkomgeving
Je komt te werken op onze locatie in Hoek. Hier werken diverse teams samen om zo de beste dienstverlening te verzorgen. Op basis van jouw ervaring en wensen kijken wij in welk richting jij het beste tot je recht komt
 
Wie ben jij?
• Je bent ervaren in de technische industrie, wij zoeken zowel ervaren werkvoorbereiders als junior werkvoorbereiders die het  leuk vinden om de volgende stap te zetten in deze richting.
• Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
• Je bent communicatief vaardig op verschillende niveaus
• Je bent enthousiast en je weet je collega’s ook hierin mee te nemen.
 
Wat bieden wij?
Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn.  Daarom bieden we je een mooi pakket, waaronder:
 
• Salaris tussen € 3000 - €5000 bruto per maand op basis van ervaring, exclusief vakantiegeld
• Contract voor onbepaalde tijd
• Flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4x9 uur per week
• Mobiliteitspas
• Telefoon en laptop om je in je werk te faciliteren
• 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
• Goede pensioenregeling
• Een prettige werksfeer en fijne collega’s
• Volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
 
 
Hoe kun je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! We ontvangen jouw reactie graag. Je kunt solliciteren via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Richard Berwald via 06 33689482 of door te mailen naar [email protected]

 

Wij zijn Equans
Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.
 


Werkvoorbereider Sprinkler

Wil jij zorgdragen voor een kwalitatieve en kwantitatieve werkvoorbereiding in de sprinklertechniek? Het in teamverband werken aan diverse kortlopende projecten en onderhoudscontracten in deze afwisselende functie? Zoek dan niet verder!

 

Dit ga je doen als werkvoorbereider sprinklertechniek
• Je verzorgt nauwkeurig de complete werkvoorbereiding en fungeert als vraagbaak voor klant, leverancier én collega;
• Het vaststellen van de juiste materialen en het inkopen hiervan;
• Zorgen voor een strakke planning waarbij je de monteurs op efficiënte wijze weet in te zetten op de verschillende klussen en onderhoudswerkzaamheden;
• Het calculeren van meer- en minderwerk en dit verwerken in een conceptaanbieding;
• Je ondersteunt de projectleider bij het maken van diverse (financiële)rapportages.

 

Dit breng je mee
• Om goede invulling te kunnen geven aan deze vacature heb je een afgeronde opleiding Sprinkler 1 en/of 2, installatietechniek of werktuigbouwkunde op minimaal MBO+ niveau;
• Je hebt al enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider binnen de sprinklertechniek.
• Verder ben je creatief, daadkrachtig, een teamplayer, communicatief vaardig en sta je sterk in je schoenen;
• Durf je daarnaast initiatief te tonen, dan heb jij alles in huis voor deze functie.

 

Wat bieden wij je
Bij Equans Arnhem hangt een open en vriendelijke sfeer en denk je mee aan een in ontwikkeling zijnde afdeling FS&S (Fire Safety en Security).
Binnen een klein team van deskundige collega’s wordt je aangestuurd door een projectleider waarin een je grote mate van vrijheid hebt en waarin het nemen van verantwoordelijkheid en initiatief jou past.

Daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.
Naast een goede begeleiding kan je jezelf blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen en cursussen.

 

Zo kun je solliciteren

Solliciteer meteen via de button en upload je cv met motivatie! Vragen over deze vacature? Neem contact op met Rens Ardens: [email protected]
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Wij zijn Equans
Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. We zijn met 74.000 mensen actief in 17 landen.
Een nieuwe naam, maar hetzelfde bedrijf, met dezelfde dienstverlening en dezelfde collega’s die werk maken van de energie-,digitale en industriële transitie.
Binnen het vakgebied Fire Safety & Security, richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud. Wij werken voor zuid Nederland vanuit de vestigingen Arnhem, Halsteren, Maastricht-Airport, Oisterwijk, Terneuzen en Venlo.
Wil jij net als onze 5.500 collega’s in Nederland werken aan innovatieve en duurzame technische oplossingen?
Kom dan werken bij Equans!


Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Equans Zuid – regio Gelderland (sr.)Werkvoorbereider W utiliteit  

Wegens aanhoudende groei hebben we bij Projecten regio Oost een nieuwe vacature. Een uitdagende job als (sr.)werkvoorbereider W binnen het team in Arnhem. Regionale projecten met doorgaans vaste klanten, een ideale werkomgeving in de regio waar jij woont!

 

Dit ga je doen 
Als werkvoorbereider projecten bij Equans verzorg je de complete voorbereiding van projecten bij onze klanten binnen de utiliteit, zorg, food en farma. Denk hierbij aan nieuwbouw, vervanging of uitbreiding van (energie)installaties in kantoorgebouwen, distributiehallen, productiebedrijven, scholen en ziekenhuizen. Je takenpakket als werkvoorbereider is breed. Je bent verantwoordelijke voor het op tijd en juiste wijze verzorgen van materiaal en materieel, vraagt offertes aan bij toeleveranciers, houdt de projectadministratie bij, stelt planningen op en bewaakt de kwaliteit en de kosten van uiteenlopende projecten. Je werkt intensief samen met andere disciplines en coördineert de werkzaamheden samen met je team. Hoe groot of complex een project ook is, als werkvoorbereider ben jij de adviseur voor klanten, leveranciers en collega’s.
 
Dit breng je mee
• Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding vanaf niveau 4 richting Werktuigbouwkunde, Installatietechniek of soortgelijk
• Je beschikt over meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke rol
• Je hebt ervaring op het gebied van gebouwgebonden installaties zoals klimaat en verwarming
• Je heb de ambitie om je door te ontwikkelen, liefst natuurlijk voor de lange termijn
• Plannen en organiseren gaat je goed af en je weet de juiste prioriteiten te stellen
•  Het bezit van een geldig VCA en rijbewijs B en overleggen   van een VOG is geen probleem voor jou 
 
Wat bieden wij je
Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde Equans concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. Een vaste aanstelling met een salaris wat past bij jouw kennis en ervaring.
Dit kan verschillen van 3340 euro totwel 5200 euro bruto per maand afhankelijk van kennis en kunde. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon en een tablet bij. We hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden met een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

 

Zo kun je solliciteren
Solliciteer meteen via de button en upload je cv met motivatie! Vragen over deze vacature? Neem contact op met Rens Arends via [email protected]., mobiel: 06 23 80 03 23
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
 
Wij zijn Equans
Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.